Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. december 22., vasárnap

IV. Rész - 2.) fejezet - Sri Joakim elsőszámú bhaktijának asztrológiája és ennek elemzése - 92

A kép elemzése és értelmezése:

A két személy (Sri Joakim és S. B. Bhaktivedanta Perlita) asztrológiai térképeiről az úgymond belső kör, igen jelentőségteljes adatot és összefüggést tartalmaz. Sri Joakim belső körében egyértelműen látszik, a bolygok megfelelő összekapcsolása után, hogy megjelenik egy hármas számérték. Ezt külön kiemeltem és feketére satíroztam a jól láthatóság érdekében.

Ugyanez a hármas szám geometriai alakja, megjelenik Perlita esetében is, de nála a hármas szára rövidebb távolságot mutat. Ezen kívül Perlita belső körében megjelenő, két ugyan olyan formájú háromszög, megegyezik, Sri Joakim 2012-ben és 2013-ban hordott bukósisakjának egyes motívumával. (Sri Joakim 2012-2013: Lotus F1 Team)



Sri Joakim 2012-es sisakja felülnézettből, ahol jól látszik a két egybefonódó fehér körvonalú háromszög minta és a vele szemben elhelyezkedő hármas alakú számérték.




Sri Joakim 2013-as sisakja felülnézettből, ahol úgyszintén lehet látni a két piros háromszöget, a hármas számot viszont csak akkor lehet felfedezni és meglátni, ha az egész sisakot nézzük és 90 fokot balra, elforgatunk és a fekete és a fehér kontrasztját, tekintjük.

Fontos megjegyzés, Sri Joakim bukósisakjainak történetéről:

Sri Joakim minden esetben és minden évben saját maga tervezte saját sisakjainak stílusát, saját maga készíti az ábrákat és az egész kinézetét, Ő határozta és határozza meg. A sisakokat gyártó cégeknek és senki másnak nincsen beleszólása, mert Sri Joakim minden esetben kész rajzokkal és ábrákkal érkezik, a gyártónak csak annyi a feladata, hogy legyártsa a sisakot.
És érdekes módon Sri Joakim sisakján minden évben ott szerepel a hármas szám, mint momentum.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése