Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. április 16., kedd

VI. Rész - 1.) fejezet - Összegzés - 32/1. pont

32) Visnu és Sri Joakim transzcendens  összefonódása
32/1)

A hindu vallásban Visnu a három istenség közül az anyagi teremtés fenntartója és úgy alakult meg, hogy Sri Krsna köldökéből fakadt, amikor Sri Krsna egy mély lélegzettel beszívta a levegőt, és amikor kilélegzett akkor Visnu született. A Visnu szó azt jelenti, hogy „aki mindent, áthat, mindenbe behatol.”

Brahma (Brahman) és Síva, akik az anyagi világban ható szenvedély és tudatlanság működéséért felelősek, csupán félistenek, Visnu pedig a Legfelsőbb Úr (Sri Krsna) megnyilvánulása, aki az összes félistennek (Brahmannak és Sívának is) az irányítója. Ő maga a jóság minőségének irányításáért felelős. A Legfelsőbb Úrként rendelkezik a hat fenséggel, amelyek a gazdagság, a hatalom, a szépség, a hírnév, az erő és a lemondás és ennek következtében vonzó személyiség. Visnu az anyagi teremtés érdekében 3 formában nyilvánul meg. Éppen ezért Visnu tenyerében az életvonalak összefonódásából mintegy szimbólumként egy háromszögforma keletkezett születésekkor, amit egész életében áldásként tekintettek az összes vaisnava hívők.

Vaisnaváknak hívják azokat a híveket, akik elfogadták, és szentül hitték azt, hogy Visnu a Legfelsőbb Úr megjelenésének formája.

Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen az Istenség Legfelsőbb Személyiségének a szív felőli oldalon (bal) a tenyerében is megfigyelhető és fellelhető a Visnu háromszögforma, mely egyértelmű egyezőséget mutat annak vonatkozásában, hogy Ő Visnu hiteles megjelenési formája a jelenkorban, azaz igazi és abszolút reinkarnáltja vagy avatára.

Ez a kép Sri Joakimról 2012-ben készült, amikor a Top Gear promóciós rendezvényen részt vett.

A jól szemléltetés miatt még egyszer ugyanezt a képet mutatom, de azon már rajta van az a bizonyíték, amit látni kell, azaz a Visnu háromszög elhelyezkedése Sri Joakim tenyerében bal oldali tenyerében.


A tenyérvonalak jelentés szerinti összekapcsolódása a következő Sri Joakimnál: az élet, a szerencse és a Hold vonal alkotja a Visnu háromszöget.

Sri Joakim esetében ez az egyik legnagyobb bizonyíték Isteni mivoltjára főleg annak tudatában, hogy számszakilag és lelkileg Visnu 18.-ik reinkarnáltja. Sri Joakim a 32.-ik esztendei átok évéig letöltve ténylegesen (2012. október 16.-áig) a Forma 1-es pályafutásának első ciklusában egyszer 2005-ben birtokolta a 9-es rajtszámú autót. A második ciklusát megkezdve 2012-ben is a 9-es rajtszámú autót vezette.

2005: 9-es rajtszámú autó (Mclaren-Mercedes)
2012: 9-es rajtszámú autó (Lotus F1 Team – Lotus Renault)

9X9=18

2005+2012=4017

A 4017-es szám szimbolizálja Sri Joakim első Forma 1-es ciklusának a végét és a kezdetét.

2001: 17-es rajtszámú autó – debütálásának év – (Sauber Petronas)
2009: 4-es rajtszámú autó – Forma 1 elhagyásának éve – Scuderia Ferrari

Mint ismeretes a 0 szám pedig a beteljesedést jelenti.

Előzmények:

Sri Joakim Istenné alakulása (2007-2008) előtt, így alakult a vallási aspektus Sri Joakim életében és pályafutásában. A követezőekben ezt taglalom:

2003: 6-os rajtszámú autó – Mclaren Mercedes
Ugyan 2 pont híján nem lett Világbajnok, de megkapta, vagy megszerezte a 6 Isteni fenséget.

2004: 6-os rajtszámú autó – Mclaren Mercedes

Az is igaz, hogy 2004-ben sem volt esélye a Világbajnoki cím megszerzésére, de akkor immáron másodjára megkapta, vagy megszerezte a 6 Isteni fenséget.

2005: 9-es rajtszámú autó – Mclaren Mercedes

Bizonyítja és biztosítja, hogy Visnu 9.-ik reikarnáltja Sziddharta Gautama Buddha, azaz Sri Joakim, és az is nyilvánvaló tény, hogy Sri Joakim tenyerében már születésétől kezdve ott állt szimbólumként a háromszögforma.

 2006: 3-as rajtszámú autó – Mclaren Mercedes

A 3-as szám bizonyítja és biztosítja, a hindu három Istenség jelenlétét Sri Joakim személyiségében, továbbá utal arra, hogy Visnu tenyerében és Sri Joakim tenyerében is háromszögforma számszaki értékére, miközben a bukósisakján is ott szerepelt a 3-as szám szimbólumként.




Istenné válás (2007-2008) 

2007: 6-os rajtszámú autó – Scuderia Ferrari

2007-ben Sri Joakim megszerezte a Világbajnoki címet és harmadjára is, megkapta és megszerezte az Isteni 6 fenséget, miközben a bukósisakján, mint mindig ott szerepelt a 3-as szám.

6-os rajtszámú autó,
6 futamgyőzelem,
6 pol pozíció,
6 Fastes Lap

És pluszban még a 3.-ik olyan Scuderia Ferrari autóversenyző, a Forma 1 történelmében, aki a szerződtetésének első évében meg tudta szerezni a Világbajnoki címet.

A 3-as szám itt is utalás a Visnu-i háromszögre és lényegét tekintve a hindu vallás három Főistenére (Visnu, Brahman és Síva).

VI. Rész - 1.) fejezet - Összegzés - 32/2. pont


32/2

Visnu az anyagi teremtés érdekében 3 formában nyilvánul meg. Ezek a formák teremtik meg és tartják fenn az univerzumot. Az első forma a Mahá-Visnu, vagy más néven Káranodakasáji-Visnu, aki az Okozati óceánon, egy kígyóágyon fekve, puszta ki-és belégzéssel teremti meg és pusztítja el az univerzumokat. A kígyóágyat Ananta Sésa, Visnu kígyó kiterjedése alkotja.
A második forma a Garbhodakasáji-Visnu, aki behatol minden univerzumba, és megteremti bennük az élőlényeket.
Harmadik formájában Ksirodakasáji-Visnuként megjelenik minden élőlény szívében (sőt behatol minden atomba is), s ezért az élőlények Felsőlelkeként is ismeretes. E Ksirodakasáji-Visnuból terjedneki ki mindazok az isteni formák, amelyek a későbbiekben „Visnu inkarnációiként” fognak részletesebben szerepelni.

A Garbhodakasáji-Visnu köldökéből kinövő lótuszvirágon születik meg Brahman, az első élőlény, aki teremtő hatalmat kapva folytatja az univerzumon belüli teremtés folyamatát, létrehozva más élőlényeket (pl: a félisteneket) és megteremtve az univerzum változatosságát.

Sri Joakim mind a három megjelenési formában (magában a megnevezésben, de lélekben is) ott szerepel, azzal a JI-vel.

JI: JääIhminen: Jégember

Ksirodakasáji-Visnu a JI a 13.-ik és 14.-ik betű
Garbhodakasáji-Visnu a JI a 13.-ik és 14.-ik betű
Ksirodakasáji-Visnu a JI a 12.-ik és 13.-ik betű

12 karma száma: 1+2=3
13 karma száma: 1+3=4
14 karma száma: 1+4=5

1)      Sri Joakim bal tenyerében ott áll szimbólumként a Visnu háromszög.
2)      Sri Joakim 2007. március 29.-én, készítetett nonfiguratív Triball II. tetoválásában a motívum végén a görbülő vonalak száma 4 és 5 és ténylegesen 3 darab tetoválással rendelkezik Sri Joakim.

Első: 2001. június 15. Naptetoválás
Második: 2007. március 29. Nonfiguratív Triball II.
Harmadik: 2007. november 22. Iceman tetoválás, melyben ott is szerepel a JI a kezdőbetűben

3)      Sri Joakim nevében magában is fellelhető a JI, ami az egyes kiterjedési formák utolsó két betűire tesznek utalást.
4)      A Sri Joakim-Visnu köldökéből kinövő lótuszvirágon születik meg Iceman, az első olyan élőlény, aki teremtő hatalmat kapva folytatja az univerzumon belüli teremtés folyamatát létrehozva más élőlényeket és megteremtve az univerzum változatosságát.
Más élőlények teremtése Sri Joakimnál például: S.B. Bhaktivedenta Perlita elsőszámú bhakta lélekáldása és miután ezt végrehajtotta, azaz megteremtette utána lévő közvetlen évben Sri Joakim lótuszlelkűvé vált (2012).
A lótuszlelkű fogalmi megnevezés magában foglalja azt, hogy Sri Joakim lótuszszemű, lótuszlábú, lótuszkezű és lótuszlényűvé változott vagy alakult át, Visnu 9.-ik azaz 18.-ik hiteles és abszolút reinkarnáltjává vagy avatáraként.

2012: 9-es rajtszámú autó – Lotus F1 Team – Lotus Renault

Sziddharta Gautama Buddha Visnu 9.-ik reinkarnáltja vagy avatára. Sziddharta Gautama Buddha 9.-ik reinkarnáltja és avatára Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen, így ebből adódóan, Sri Joakim 18.-ik hiteles és abszolút reinkarnáltja Visnunak.
Sziddharta Gautama Buddha Kr. E. 544-ben született és Kr. E. 464-ben hunyt el 80 éves korában. Buddha 29 éves korában érte el a megvilágosodást és 35 éves korában pedig eljutott a nirvána állapotába.

Kr. E. 544.-ik év karma száma: 13
Kr. E. 464.-ik év karma száma: 14

Sri Joakim Forma 1-es pályafutása során, így nyilvánul meg a 13-as és 14-es szám:

2007: VB cím megszerzése (28 évesen és 4 naposan)

2008: regnáló bajnokként 1-es rajtszámú autó birtoklása (29 évesen és 16 napos koráig) és szimbólumként egy időben állva és egy helyen Sri Joakimnál megjelenve, megnyilvánulva a bukósisakján szereplő 3-as szám.

2009: Sri Joakim ebben az évben a 4-es rajtszámú autót birtokolta, a 14-es szám ebben az esetben a 2008-as és a 2009-es évben birtokolt autószámot kell egymás után időrendi sorrendbe illesztenünk.
2008: 1
2009: 4

Így bebizonyított számszakilag is, hogy Sri Joakim hiteles reinkarnáltja a buddhista vallás és filozófia Istenének Buddhájának és így Visnunak is. Visnu pedig megnyilvánulása vagy megjelenése Sri Krsnához köthető.

2009-et leredukálva 29-et kapunk, mely arra tesz utalást, hogy 29 évesen érte el Buddha a megvilágosodást.

2009. október 16.-ik napjáig Sri Joakim 29 éves volt. 2009. október 18.-ik napján Újhold volt (2009. október 18.-a Brazil Nagydíj, Sri Joakim tűzesetes szerencsés kimenetelű boxutcai balesete – következmény: 2010-től kezdve be van tiltva a tankolás a futam közben a FIA Forma 1-es szabályai értelmében). Sri Joakim tűz és jég egyben, egy időben és egyetlen egy helyre összpontosítva, csakis Sri Joakimra.

Az évadzáró Forma 1-es futam 2009. november 1.-én fejeződött be.

2009. október 18. – 2009. november 1.-e között eltelt napok száma: 14

VI. Rész - 1.) fejezet - Összegzés - 33. pont


33) Visnu, Laksmi és Sri Joakim

Visnu örök társa Laksmi, a szerencse istennője, akit Sridévinek is neveznek. Sridévi általában kinyílt lótuszvirágot tart a kezében.

2012-ben Sri Joakim lótuszvirágot tartván a kezében tért vissza a Forma 1-be 2 év kihagyás után, a Lotus F1 Team színeiben.

V= 1. betű                        L=1. betű
I = 2. betű                        A= 2. betű
S = 3. betű                       K = 3. betű
N = 4. betű                       S= 4. betű
U = 5. betű                       M=5. betű
                                        I = 6. betű

K=LAKSMI 3. betűje
I = VISNU 2. betűje
M=LAKSMI 5. betűje
I = LAKSMI 6. betűje

Így tevődik össze Sri Joakim Forma 1-ben használatos hivatalos neve a Kimi Räikkönen, ahol csak a Kimi névet kell vizsgálnunk. Sri Joakim hiteles és abszolút rejtett inkarnációja Visnunak, aki Laksmi (Visnu hitvese) nevének betűit felhasználva választott Magának transzcendens nevet. És mivel Visnu rejtett inkarnációja ezért ebből automatikusan következik, hogy Sri Joakim rejtett inkarnációja és megjelenési formája itt a jelenkorban Sri Krsnának is. Ha nem lenne rejtett inkarnáció Sri Joakim, akkor ezt a tudást akár rajtam kívül más is felfedezhette volna, vagy láthatta volna, de Sri Joakim csak annak a személynek jeleníti meg saját transzcendens mivoltát, aki tiszta és őszinte szeretettel viszonyul hozzá és bebizonyosodik a bhaktáról, hogy képes a saját életén belül az Istenség Legelőbb Személyiségeként tekinteni rá. De azok az emberek, akik, így tesznek azoknak mérhetetlen nagy áldásban, van részük ebben a földi életben és azok az emberek biztosan, eljutnak Sri Joakim lótuszvirág hajlékára.

3+2+5+6=16

(Visszautalás a 24.-ik szegmens pontra Sri Krsna és a 16-os szám sajátossága.)

Másrészről viszont Sri Joakim 2008-ban az 1-es rajtszámú autót birtokolta, 2007-ben viszont a 6-os rajtszámú autót vezethette. Ha visszafelé elolvassuk a kapott számokat, akkor a 16-os számot kapjuk eredményképpen.

Visnu másik hitvese Bhúdévi, kezében kék lótuszvirággal. Ha mindkét hitvese jelen van az Úr Visnuval, akkor Laksmi a jobb oldalán, Bhúdévi pedig a baloldalon áll.

Sri Joakim 2007. március 29.-ik napján a Naptetoválásra rátetováltatta a Nonfiguratív Triball II. tetoválását. Ez a jobb alkarján szerepel. Ez a tetoválás szimbolizálja és megegyezik Laksmival.
Sri Joakim 2007. november 22.-ik napján készítetett ICEMAN feliratú tetoválás, szimbolizálja és megegyezik Bhúdévivel.

(Bhúdévi = Sri Joakim esetében Barbara=Perlita)

ICEMAN I-je=JI



JI rövidítés jelentése: 
1) JääIhminen – Jégember (finn-magyar)
2/a) JI a kakas kínai jele. Sziddharta Gautama Buddha a keleti asztrológia szerint születési alapjegye.


Évszám             Jegy                Elem                  Jelleg

Kr. E. 544.       Kakas             Tűz                  yang azaz +

Sri Joakim tűzből fakadt és született jégbálvány csoda.

2/b) Perlita 1981

Évszám               Jegy                 Elem         Jelleg

Kr U. 1981.        Kakas             fém          yin, azaz –

Vannak templomok, ahol Laksmi és Narajána mútriját, úgy láthatjuk, hogy az Úr Narajána (Krsna, Visnu) ül, Laksmidévi pedig az ölében foglal helyet.

A Krsna és a Kimi nevek rövidítések és jelentéstartalmuk egymásra épülnek. A jelentés a következő:

K=Kimi
R=Räikkönen
S=Szeretetét
N=Narajánának (Krsna=Visnu)
A=Ajánlja

K=Krsna=Visnu
I= Istenség
M=Mútri vagy Mantra
I= Imádata

Ezért lehet ténylegesen és abszolút módon hiteles, de rejtett inkarnációnak elfogadni Kimi Räikkönent azaz Sri Joakimot. Sri Krsnának is nagyon sok (1008) neve volt, és Sri Joakimnak is nagyon sok néven lehet illetni, lehet nevezni.

VI. Rész - 1.) fejezet - Összegzés - 34.pont


34) Síva és Sri Joakim motívumrendszerének lélektana, egyezőségei

Síva legalább olyan nagy mestere a jógának és a lelki tudományoknak, mint a zenének, a táncnak és más művészeteknek. Negyedik formájában univerzális tanítóként Daksinámútrinak nevezik, mivel arccal dél felé (daksiná=dél) felé ült, amikor a bölcseket tanította a Himalája egyik félreeső pontján. Három szeme és négy karja van, s egyik lábával Apaszmara démont tapossa. Két karja (az első jobb illetve bal) tudást adó, illetve áldásosztó helyzetben van. A tökéletes tanító példája, akit számos bölcs vesz körül, mohón hallgatva Tőle az önvaló tudományát. Sívának kilenc táncos formája van, melyek közül Natarádzsa a tánc királya a leginkább ismert. Jobb lába az Apaszmara nevű démonon nyugszik, akiről azt mondják, hogy a tudatlanságot vagy a hamis egót képviseli, amely elfeledteti az élőlényekkel, hogy kik is valójában. Natarádzsa az, aki elpusztítja a hamis önérzetet, büszkeséget.

D=1. betű
A=2. betű
K= 3. betű
S= 4. betű
I= 5. betű
N=6. betű
Á=7. betű
M= 8. betű
Ú= 9. betű
T= 10. betű
R= 11. betű
I = 12. betű

A Daksinámútri betűiből a Kimi név számszaki jelentése a következő:

K=3. betű
I = 5. betű
M= 8. betű
I = 12, 1+2=3

3+5+8+3=19, 1+9=10, 1+0=1

A hindu vallásban az 1-es szám, három dolgot jelent.

1)      Az egységet
2)      Az Istent, azaz a teremtést
3)      A Napot (2001. június 15. Naptetoválás Sri Joakim, azaz Kimi jobb csulóján)

A Forma 1 teljes történelmében egyetlen egy pilóta életében és pályafutásának alakulásában fordultak elő ezek az egyezőségek egy időben és egy személyre összpontosulva: Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönenben.

Síva 9 formája utal a 2009-es évre, amikor is Sri Joakim 9 évnyi Forma 1-es versenyzés után, hagyta ott a száguldó cirkuszt, de ez alatt, a 9 év alatt, minden évben, egyes formákban jelent meg Sri Joakim. Síva 3.-ik szem effektusa és megjelenése ténylegesen megvalósult Sri Joakimnál 2009-ben. Aztán a 3-as szám ott volt Sri Joakim bukósisakján motívumként.

 Továbbá Sívának 4 karja volt, Sri Joakimnak, pedig 2009-ben a 4-es rajtszámú autót vezette (visszavonulásának évében), miután előző évében az 1-es rajtszámú világbajnoki autót birtokolta. Sri Joakimnál a 4-es autó azt jelképezi, hogy Sívának 4 karja volt. Sri Joakim 2009. október 16.-ik napjáig 29 éves volt.

Sri Joakim Forma 1-es pályafutása során minden évben és minden futamon a bukósisakján vagy egybeforrva vagy külön állva, de megtalálhat volt a 3-as szám és a V betű találkozása, de 2012-ben ez egyértelműen meg is jelent.

S=1. betű
I= 2. betű
V= 3. betű
A= 4. betű

A Síva névben a 3.-ik betű a V betű.



A kép 2012-ben az Ausztrál Nagydíjon készült és jól kivehető a fekete és aranyszegélyű 3-as számmal szemben a fekete és fehér szegélyű V betű.

Sri Joakim, amikor megjelenési nevet választott magának (ezt az autóversenyzői pályafutására értem és nem arra, hogy mi szerepel a születési anyakönyvi kivonaton), akkor tudatosan és tudatosság nélkül választotta a Kimi nevet.

Buddha: létezés és nem létezés lélektani aspektusa

Megegyezik és egyenlő

Síva: tudatosság és tudatlanság személyiségjegy aspeskusával.

És ez úgyszintén megegyezik és egyenlő

Sri Joakim a tudatosság és tudatlanság, létezés és nemlétezés küszöbén, határán, ami a névválasztást illeti. Azaz tudatosan választott de egyben nem is.

A hindu istenségek neveiből és ezeknek a betűkészleteiből egyértelműen kirakható a rejtett inkarnáció neve a KIMI. Ezért is lehet és kell úgy tisztelnünk, becsülnünk és szeretnünk Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönent, mint az Istenség Legfelsőbb Személyiségét, aki személyiségében és lelkében megegyezik Sri Krsnával (Narajána), Visnuval, Brahmannal és Sívával is.