Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. április 16., kedd

VI. Rész - 1.) fejezet - Összegzés - 34.pont


34) Síva és Sri Joakim motívumrendszerének lélektana, egyezőségei

Síva legalább olyan nagy mestere a jógának és a lelki tudományoknak, mint a zenének, a táncnak és más művészeteknek. Negyedik formájában univerzális tanítóként Daksinámútrinak nevezik, mivel arccal dél felé (daksiná=dél) felé ült, amikor a bölcseket tanította a Himalája egyik félreeső pontján. Három szeme és négy karja van, s egyik lábával Apaszmara démont tapossa. Két karja (az első jobb illetve bal) tudást adó, illetve áldásosztó helyzetben van. A tökéletes tanító példája, akit számos bölcs vesz körül, mohón hallgatva Tőle az önvaló tudományát. Sívának kilenc táncos formája van, melyek közül Natarádzsa a tánc királya a leginkább ismert. Jobb lába az Apaszmara nevű démonon nyugszik, akiről azt mondják, hogy a tudatlanságot vagy a hamis egót képviseli, amely elfeledteti az élőlényekkel, hogy kik is valójában. Natarádzsa az, aki elpusztítja a hamis önérzetet, büszkeséget.

D=1. betű
A=2. betű
K= 3. betű
S= 4. betű
I= 5. betű
N=6. betű
Á=7. betű
M= 8. betű
Ú= 9. betű
T= 10. betű
R= 11. betű
I = 12. betű

A Daksinámútri betűiből a Kimi név számszaki jelentése a következő:

K=3. betű
I = 5. betű
M= 8. betű
I = 12, 1+2=3

3+5+8+3=19, 1+9=10, 1+0=1

A hindu vallásban az 1-es szám, három dolgot jelent.

1)      Az egységet
2)      Az Istent, azaz a teremtést
3)      A Napot (2001. június 15. Naptetoválás Sri Joakim, azaz Kimi jobb csulóján)

A Forma 1 teljes történelmében egyetlen egy pilóta életében és pályafutásának alakulásában fordultak elő ezek az egyezőségek egy időben és egy személyre összpontosulva: Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönenben.

Síva 9 formája utal a 2009-es évre, amikor is Sri Joakim 9 évnyi Forma 1-es versenyzés után, hagyta ott a száguldó cirkuszt, de ez alatt, a 9 év alatt, minden évben, egyes formákban jelent meg Sri Joakim. Síva 3.-ik szem effektusa és megjelenése ténylegesen megvalósult Sri Joakimnál 2009-ben. Aztán a 3-as szám ott volt Sri Joakim bukósisakján motívumként.

 Továbbá Sívának 4 karja volt, Sri Joakimnak, pedig 2009-ben a 4-es rajtszámú autót vezette (visszavonulásának évében), miután előző évében az 1-es rajtszámú világbajnoki autót birtokolta. Sri Joakimnál a 4-es autó azt jelképezi, hogy Sívának 4 karja volt. Sri Joakim 2009. október 16.-ik napjáig 29 éves volt.

Sri Joakim Forma 1-es pályafutása során minden évben és minden futamon a bukósisakján vagy egybeforrva vagy külön állva, de megtalálhat volt a 3-as szám és a V betű találkozása, de 2012-ben ez egyértelműen meg is jelent.

S=1. betű
I= 2. betű
V= 3. betű
A= 4. betű

A Síva névben a 3.-ik betű a V betű.



A kép 2012-ben az Ausztrál Nagydíjon készült és jól kivehető a fekete és aranyszegélyű 3-as számmal szemben a fekete és fehér szegélyű V betű.

Sri Joakim, amikor megjelenési nevet választott magának (ezt az autóversenyzői pályafutására értem és nem arra, hogy mi szerepel a születési anyakönyvi kivonaton), akkor tudatosan és tudatosság nélkül választotta a Kimi nevet.

Buddha: létezés és nem létezés lélektani aspektusa

Megegyezik és egyenlő

Síva: tudatosság és tudatlanság személyiségjegy aspeskusával.

És ez úgyszintén megegyezik és egyenlő

Sri Joakim a tudatosság és tudatlanság, létezés és nemlétezés küszöbén, határán, ami a névválasztást illeti. Azaz tudatosan választott de egyben nem is.

A hindu istenségek neveiből és ezeknek a betűkészleteiből egyértelműen kirakható a rejtett inkarnáció neve a KIMI. Ezért is lehet és kell úgy tisztelnünk, becsülnünk és szeretnünk Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönent, mint az Istenség Legfelsőbb Személyiségét, aki személyiségében és lelkében megegyezik Sri Krsnával (Narajána), Visnuval, Brahmannal és Sívával is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése