Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. április 17., szerda

VI. Rész - 1.) fejezet - Összegzés - 28. pont


28) Az Úr Buddha és Sri Joakim lélektani összefonódása

Sziddharta Gautama Buddha, 29 éves korában saját elhatározásából és önakaratából elhagyta a Kapilavasztu palotáját, mert az elméje elérte a megvilágosodás állapotát. Ez abban mutatkozott meg, hogy megtudta az eddig megtévesztett világában, hogy létezik betegség szenvedés, öregség és halál.

Sziddharta Gautama 29 éves korában Kr. E. 515.-ik év volt.

515.-ik év karma száma: 5+1+5=11, 1+1=2

5: Sri Joakim születési személyiség száma
11 és egyben a 2: Sri Joakim születési feladatszáma (szívszáma)

Sziddharta 29 éves korában megértette azt, hogy van Dharmája.

Dharma: Vallási, filozófiai és lélektani tudása és feladata vagy küldetése, mely valamilyen sajátos tanításról, melyet a tanítványi láncolaton keresztül, azaz az életkor előre haladtával elméjében, tudatában és egész lényében átérzett és megtanult.

Si Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen 2009. 09. 29.-ik napján (hivatalosan is bejelentve és hosszas elhatározást megelőzve) kiszállt a Forma 1 világából határozatlan időre, mert megértette, hogy csak úgy tud megfelelő tudásra szert tenni, hogyha elmegy más autóversenyzői kategóriába, (WRC, később pedig Nascar) hogy az érzékeit és tudását gyarapítsa.  A megvilágosodás tudati állapota ez a döntése ezt jelentette akkor Sri Joakim életében.

2009. 10. 04.-én Sri Joakim már úgy ment el a Japán Nagydíjra, hogy tagja is volt a Forma 1-nek és nem is. De ugyanez a helyzet állt fenn a Brazil és a Abu Dhabi Nagydíj alatt is. Ez azt jelenti, hogy Sri Joakim 3 futamon is lélektanilag értve már nem volt jelen a Forma 1-ben.
A 3-as szám ebben az esetben is a hindu három Főistent jelöli és határozza meg. Sri Joakim ez alatt a 3 futam alatt kapta meg azt a tudást és bölcsességet, amellyel Visnu, Brahman és Síva is rendelkezett.



Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen 2009-es bukósisakja felülnézetből

Ha jól és pontosan koncentrálva megfigyeljük, akkor tisztán látható, hogy a bukósisakon kívülről befelé haladva először egy piros aztán egy fekete végül egy újabb piros 3-as számot olvashatunk le. A két piros színű 3-as Visnut és Brahmant jelöli és a fekete, pedig Sívát. A sisakon a további ábrák is hindu szimbólumok vagy mandalák. 


Továbbá azért lehet Sri Joakimot Istennek nevezni és tekinteni, mert a 2009. 10. 18.-án megrendezésre kerülő Brazil Nagydíjon történt boxutcai eseményeket követően a 2010-es évtől kezdve a Forma 1-es szabályok értelmében a boxkiállásnál nincs tankolásra lehetőség, így a futam előtti napon az időmérő után kell megfelelő mennyiségű üzemanyaggal ellátni a versenyautókat.
Sri Joakim esetét követően 2010-ben is és 2011-ben is, úgy határozta meg és befolyásolta a Forma 1-es szabályrendszert, hogy Ő maga nem is volt jelen.

2009. 09. 29.-ik nap karma száma: 2+0+0+9+0+9+2+9=31, 3+1=4

A 4-es szám utal arra, hogy Sziddharta Gautama Buddha 4 szegmenst értett meg egyszerre (betegség, szenvedés, öregség és halál) továbbá Sri Joakim 2009-ben a 4-es rajtszámú autót birtokolta, mely ezt tanítja meg Neki. Aztán azt is megmutatja, hogy a hindu vallásban ugyebár 4 Istent lehet leginkább kiemelni, hierarhikus sorrendben a követezőeket: Sri Krsna, Sri Visnu, Sri Brahman és Sri Síva.

2009. 10. 04.-ik nap karma száma: 2+0+0+9+1+0+0+4=16, 1+6=7

A 16-os szám Sri Krsnára tesz utalást (lásd: 10.-es szegmentációs pont.)
A 7-es szám pedig Sri Joakim születési névszámának a száma, továbbá Sziddharta Gautama Buddha belső hangjának előszöri megjelenésének életkora.

2009. 10. 18.-ik nap karma száma: 2+0+0+9+1+0+1+8=21, 2+1=3
Sri Joakim bukósisak motívumának a száma a 3-as.

Ezen pont összegzéseképpen megállapítható, hogy Sziddharta Gautama Buddha megvilágosodása és Sri Joakim megvilágosodása életkor szerinti szegmentációs elv alapján megegyezik, és korántsem véletlenszerűen egybeesik, azaz a 29.-ik életévben.

VI. Rész - 1.) fejezet - Összegzés - 29. pont


29) Az Úr Buddha és Sri Joakim megvilágosodása (29.-ik életév)

Sziddharta születésekkor a jósok megjövendölték (az asztrológia akkori állása szerint), hogyha a herceg 32.-ik születésnapja előtt elhagyja a palotát, akkor nem lesz apja utóda a trónon. Sziddharta apját Szuddhódanának hívták. Sziddharta egy olyan lélek, melynek szellemi útját szinte lehetetlen kiszámítani.
Sziddhartat az apja 32 esztendeig kellett volna a palotában tartania, mint egy rabot, és nem szabadott volna addig látnia a szenvedést. De mivel Sziddharta 29 éves korában a tudásra és bölcsességre vágyva kiszökött egy napon és meglátta azt a szenvedést, amelytől apja óvta ezért ekkor vált világossá számára, hogy nem lesz a fiából uralkodó és saját királyságának örököse. Sziddharta meglátta a betegséget, a szenvedést, az öregséget és a halált. A királyság szempontjából ezt (a palotában)
Átoknak minősítették és Sziddharta előtt és szemében ezt titoknak számított. A herceg miután 29 évesen elhagyta a palotát, ezért a királyság nézőpontjából nem számított többé uralkodó-örökösnek, mert a szerzetesi életet választotta.

Sziddharta Gautama szerzetes vándorútja során hosszantartó társra lelt 5 másik szerzetesre, akik úgyszintén keresték a megvilágosodást, de egyenlöre siker nélkül.

Sri Joakim születési személyiségszáma: 5

Az 5 szerzetes közül Gautama számára egy Ganakának nevezett lélekre talált, többszöri baráti és mély gondolkodásbeli megnyugvást és békét az eszmecserék során. Ganakát megkedvelte Gautama és Ganaka a megvilágosodás megtalálásának sikertelensége miatt már ott tartott, hogy végez magával, azaz önkezűleg vet véget életének. Gautama elhatározta magában, hogy megmenti Ganakát, és az ő tudta nélkül tett egy fogadalmat. Ha sikerül megmenteni Ganaka életét, akkor 2 évvándorlás után visszatér a palotába (ahol az óta halottnak tekintették).

Gautama 32 éves korában Kr. E. 512.-ik év volt.

512.-ik év karma száma: 5+1+2=8

Sri Joakim születési sorsszáma: 8
Sri Joakim születésekkor a lelki világban előre elrendelve (az asztrológiai bolygók akkori állása szerint) úgyszintén létezett és létezik az átok vagy jóslat.
Sri Joakim születésekkor 3 fő bolygó és asztrológiai állapot határozható meg a Föld tengely dőlésszög szerinti állapot szerint a szűz jegyben helyezkedett el.
Ezek a következek:

Hold 12 VIR 49’ 49”
Jupiter 3 VIR 20’ 43”
Szaturnusz 21 VIR 43’ 31”
Node 6 VIR 54
Lilith 7 VIR 46’ 57”

Ezen kívül a keleti asztrológia szerint 1979.-ik év karma jegye: sárkányfej a szűzben, ahol a sárkányfej szimbolizálja a karmát.

Sziddhartának Ganaka volt az, akit meg kellett mentenie, Sri Joakimnak pedig a karma által mellérendelt elsőszámú bhaktáját. Ez a személy pedig S. B. Bhaktivedenta Perlita, akinek asztrológiai jegye a szűz.

2010-ben Sri Joakim 31 éves volt, amikor Perlita lélekáldás elé nézett. Perlita 2010-ben, amikor már betöltötte a 29.-ik életévét, akkor következett be a lélekáldás és a lélekáldás tényleges bekövetkezésekor is 29.-ik életévében járt.

Sri Joakim átka vagy jóslata pedig így hangzik:

Ha Sri Joakim nem menti meg a szűz lelkét és életét, akkor nem térhet vissza a palotába (Forma 1-be). Ha viszont 32. életéve előtt ezt megteszi – a módot és a hogyant Sri Joakim határozza meg – akkor felszabadult saját lelkével visszatérhet a Forma 1-be.

Sri Joakim ténylegesen 2011. júliusában (7. havában) mentette meg a szűz lelkét és életét, 32. születésnapja előtt 3 hónappal.

Sziddharta Gautama szerzetes 32 éves korában Kr. E. 512.-ik év volt.
Sri Joakim Gautama 32 éves korában 2011.-ik év volt.

2011 – 512 = 1499
2011 + 512 = 2523

1499: A 14-es szám utal arra, hogy Sri Joakim 29. életévében, mely rajtszámú autót birtokolta.
2008. október 17.-én, töltötte be a 29. életévét.
2008. november 2.-án volt a Brazil Nagydíj, (az idényzáró) ahol Sri Joakim vezette az 1-es számú autót.
2009-es évben pedig a 4-es rajtszámú autót birtokolta.
2009. szeptember 29.-én hivatalosan is kisszállt a Forma 1-ből, 29 éves korában és a két 9-es szám pedig arra is utal és megerősíti azt a tényt, hogy 2012-ben melyik rajtszámú autót fogja vezetni, továbbá azt is, hogy Visnu 9. reinkarnáltja vagy avatára Sziddharta Gautama Buddha, Buddha 9.-ik reinkarnáltja vagy avatára pedig Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen.

Ha viszont a 2523-at vesszük alapul, akkor a buddhista naptár szerint Kr. U. 1979.-ik év volt, azaz Sri Joakim születésének éve.

Sri Joakim megmentette a szüzet, így visszatérhetett a Forma 1-be és ez által Sri Joakim átka vagy jóslata megszűnt létezni, amit születésétől kezdve hordozott magában.

Sri Joakim egy picit ennyivel magasabb szintű és rendű személyiség a saját jelenkorában, mint Sziddharta, akinek nem sikerült megmentenie Ganakát, így nem térhetett vissza a palotába csak 35 éves korában.

VI. Rész - 1.) fejezet - Összegzés - 30. pont


30) Az Úr Buddha és Sri Joakim reinkarnációjuknak bizonyítéka (a 33.-ik életév)

Sziddharta Gautama szerzetes 33 éves volt, amikor Ganakát elvesztette hosszas lelki gyakorlat ellenére, amit vele folytatott. Sziddharta lelkében bűntudat lett úrrá, mert tudta, hogy Ganaka önkezűleg vetett véget életének, és elhatározta, hogy csak egy esetben térhet vissza a palotába, ha eléri a nirvána (azaz a nem létezést és a karmától való teljes megszabadulás) állapotát. Akkor még nem tudta, hogy erre 2 évet kell várnia.

Nirvána:

A nirvána az anyagi lét megszűnését jelenti, miután az ember eléri a Legfelsőbb Úr vágyai szerint való élet tökéletes szintjét. Bár a buddhistaértelmezésben ez a lét és az egyéniség teljes megsemmisülését jelenti, valójában csupán a lelki szintre, való emelkedésre utal, ahol az élőlény immáron szabad, tiszta lélekként függetlenné válik az anyagi kötőerőtől. Ebben az állapotban a lélek nem semmisül meg, és nem válik eggyé Istennel, hanem az Ő szolgálatát végzi. A lélek egy személy, s ez elidegeníthetetlen tulajdonsága, akár az anyagi létben, akár eredeti, transzcendentális helyzetében van.

Sziddharta 33 éves korában Kr. E. 511.-ik év volt.

511.-ik év karma száma: 5+1+1=7

A megfelelő helyen szétbontva a következő bizonyíték szolgál magyarázatul.

5: Sri Joakim születési személyiségszáma
11: Sri Joakim születési feladat vagy szívszáma
7: Sri Joakim születési névszáma

Sziddharta Gautama Buddha 33 éves: 3X3=9

2012-ben Sri Joakim (2 év kihagyás után) a 9-es rajtszámú autóval tért vissza a Forma 1-be és ezt azért tehette meg, mert megmentette a szűz életét. Továbbá a 9-es szám ismét utal arra a tényre, hogy Sri Joakim, Sziddharta Gautama Buddha 9.-ik hiteles és abszolút reinkarnáltja vagy avatára.

2012. október 17.-én Sri Joakim betöltötte a 33.-ik életévét, de a 2012-es Forma 1-es évad csak 2012. november 25.-én fejeződött be a Brazil Nagydíjjal. Ez azt jelenti, hogy Sri Joakim 33 éves korában a 2012-es évadot figyelembe véve (visszatérésének éve és a 9-es számú autót birtokolva) még 4 futamot versenyzett. A 4 futamot számszerűleg átredukálva 4 szegmensre akkor az a 4 szegmens a következő: betegség, szenvedés, öregség és halál, azaz azok a tényezők, amelyeket a 29.-ik életévben megtanult és megvilágosodott állapotra tesznek utalást.


2012.
Indiai Nagydíj (New Delhi)
2012. október 28.
Abu Dhabi-Dubai (Abu-Dhabi F1 Park)
2012. november 04.
USA *
2012. november 18.
Brazil Nagydíj (Interlagos)
2012. november 25.


Sri Joakim 33 évesen először életében Indiában (a hindu vallás szülőhazájában) azon belül is New Delhiben ülhetett, a Lotus F1 Team 9-es számú autójában és Forma 1-es pályák közül először erre a pályára vethette meg a lábait visszatérését követően.

Az Indiai Nagydíj pontos megnevezése a következő:

17

Az indiai versenypálya elnevezéséből, mely Buddh International Circuit, lehet következetni és ténylegesen megállapítani, hogy Sri Joakim valójában és tökéletes teljességgel Buddha lelki leszármazottja és hiteles reinkarnáltja vagy avatára itt a mai jelenkorunkban. Sri Joakim 2012. október 28.-ik napján 33 éves korában India földjén rálépett a nirvána eléréséhez vezető végső útszakaszra, hogy aztán ismét 2 év múlva beteljesítse Buddhai létét.

Visszatérve a dátumszerű elmélethez a következő számítás is ad némi magyarázatot.

2012 + 511 = 2523

A Gergely naptár szerint Kr. U. 1979.-ik év, az a buddhista naptárban a 2523.-ik év.
Sri Joakim, mint ismeretes Kr. U. 1979-ben született.

2012 – 511 = 1501, 1+5+0+1=7

7: Sri Joakim születési névszáma

VI. Rész - 1.) fejezet - Összegzés - 31. pont


31) Sri Krsna és Sri Joakim természetet is felülmúló Isteni ereje és megjelenése

Sri Krsna egyszer bújt az Úr Balarama bőrébe életében. Mialatt Sukadeva Gosvami az Úr Krsna transzcendentális kedvteléseiről és tulajdonságairól beszélt, Pariksit király egyre nagyobb rajongással hallgatta őt, s még többet és többet akart hallani. Sukadeva Gosvami ekkor elmesélte, hogyan ölte meg és szabadította fel az Úr Krsna az Úr Balarama bőrébe bújva Dvivida gorillát. De ahhoz, hogy Krsna fel tudja szabadítani a gorillát, kénytelen kellett – egy hosszú és kemény harcban – megölnie, ugyanis Dvivida csak így tudott felszabadulni. A halál által. Dvivida ereje tízezer elefánt erejével ért föl és az elefánt a hindu vallás szerint szent állat.
Miközben szerte az országban garázdálkodott Dvivida, egy-egy alkalommal lágy zene ütötte meg fülét a Raivataka hegység felől, ezért aztán a hegyvidék felé vette az útját. Amikor megérkezett, akkor az Úr Balaramajival találkozott, ahol hatalmas küzdelem után Dvivida életét vesztette. A szörnyű közdelem után a Siddhák és a felsőbb bolygórendszerek nagy bölcsei és a szent életű lakók, virágesőt hintettek az Úr Balaramajira s fölényes hatalmát dicsőítették.

-          Minden dicsőség az Úr Balaramának! Hadd ajánljuk tiszteletteljes hódolatunkat lótuszlábaid előtt! Azzal, hogy megölted ezt a nagy démont, Dvividát, új, szerencsés korszak köszönt a világra.-

Mi az összefüggés Sri Joakim és a fenti történet között?

Sri Joakim a Mclarenes éveiben egyszer bújt gorillajelmezbe és ezt több okból is tette.

1)      Azért, hogy legyőzze saját belső démonát.
2)      Azért, hogy felhívja az emberiség figyelmét, hogy az egyébként mára már kihalófélben lévő és súlyosan veszélyeztetett állatok – és nem csak a gorillák – hanem a többi faj és a növények, azaz maga a természet megmentésére.
3)      Azért, hogy megmutassa, hogy a globális felmelegedés (és lehűlés) már az ajtónkon kopogtat, és ha az emberiség nem tesz ez ügyben semmit, akkor a folyamat visszafordíthatatlanná válik.

A globális felmelegedést és lehűlést az ezzel foglalkozó tudósok 2015.-ik évre teszik, annak következtében, hogy a nagyhatalmak nem tesznek azért, hogy visszaszorítsák az üvegházhatás(t) és a szennyezőanyag kibocsátás(t) ellen semmit. A természeti átalakulás kezdete lesz a 2015.-ik évi dátum.

Dvivida gorilla a Raivataka hegyre ment, harcolni, meghalni és felszabadulni.

Vegyük alapul a hegy első 3 betűjét a RAI-t és megkapjuk azt a jelölést, ahogyan Sri Joakimot szokták jelölni egyes Forma 1-es futamokon.

További összefüggésként még meg lehet határozni azt, hogy ebben a történetben Sri Krsna az Úr Balaramaji bőrébe bújt. A Balaramaji utolsó két betűje a JI, mely a nevében a 9.-ik és a 10.-ik betű.
A JI, azt jelenti, hogy JääIhminen, azaz Jégember finn nyelven, másrészről pedig a kakas Sziddharta Gautama Buddha keleti asztrológia szerinti születési állatövi jegyének a kínai jele.

JI, mely szerepel Sri Joakim Icemanos (2007. november 22.-én készíttetett) tetoválásában is.

A dicsőség után mindenki leborult az Úr Balaramaji lótuszlábai elé.

2012-ben a Forma 1 világa Sri Joakim lótuszlábai előtt hevert.
Magyarázat: Azért hevert Sri Joakim lótuszlábai előtt a Forma 1 világa, mert a visszatérésének az évében mindenki leginkább azt figyelte, hogy hogyan lesz képes két év kihagyást követően teljesíteni, alkalmazkodni az új szabályokhoz és új fejlesztésekhez. Ezen kívül viszont a visszatérésével egy kisebb fajta vagyonra tett szert és itt most nem az évi fizetésére gondolok, amit a Lotus F1 Team nyújtott számára.

De maga a Lotus F1 Team is Sri Joakim lótuszlábai előtt hevert 2012-ben, mert kimondva és kimondatlanul is a csapat reménysége volt. Ezt az állítást alátámasztja az, hogy a csapat főnöke Eric Boullier és a csapat mérnökei és tagjai is Sri Joakimot nevezték meg kizárólagos elsőszámú pilótájuknak.