Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. augusztus 27., kedd

IV. Rész - 3.) fejezet - S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim lélektani bhaktija - zs

S. B. Bhaktivedanta Perlita azért született meg, hogy őszinte és teljes bhakti odaadással és lelki erejével (meditációkon keresztül és minden pillanatban élő szeretetével) szolgálja Sri Joakimot a sikerek és a győzelmek elérésében.

Ennek értelmében S. B. Bhaktivedanta Perlitára a következő transzcendens törvények vonatkoznak rá:

1) S. B. Bhaktivedanta Perlita biológiai szülei, nem transzcendens szülei.
2) S. B. Bhakivedanta Perlita biológiai esetleges testvére(i), nem transzcendens testvére(i).
3) S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönenhez kötött egyéni lélek.
4) S. B. Bhaktivedanta Perlita fogantatásától számítva Sri Joakim személyes buddhai szanjászi szerzetese és kizárólagos módon csak Sri Joakim rendelkezhet karmája felett.
5) S. B. Bhaktivedanta Perlita elsőszámú küldetése, megőrizni Sri Joakim – titkát- a nírvána elérésének napjáig.
6) S. B. Bhatkivedanta Perlitának minden tekintetben el kell fogadnia Sri Joakim életében meghozott összes döntését. Nem kérdőjelezhet meg semmit, és nem szabhat feltételeket. A feltételeket csakis Sri Joakim határozhatja meg, mert Ő és csakis Ő rendelkezik a szükséges hatalommal és erővel. Sri Joakim bármikor és bárhogyan beleszólhat Perlita életébe és életének alakulásába, de ez fordítva nem lehetséges.
7) Sri Joakimnak és csakis Ő NEKI van hatalma dönteni S. B. Bhaktivedanta Perlita létét és nem létét illetően. 

Hatalmas jelentősséggel bíró szabályrendszer:

Sri Joakim soha de soha senkinek, még a családjának sem, még az édesanyjának sem, még a testvérének Rami Peteri Räikkönennek sem, még Tony Vilandernek sem, még Mark Arnalnak sem, még a legjobb barátainak sem, még egyetlen egy újságírónak sem, még egy riporternek sem, nem fog beszélni S. B. Bhaktivedanta Perlitához kötődő transzcendens kapcsolatáról. Minthogy arról sem, hogy milyen karmikus összefüggés áll fent köztük. Éppen ezért, ha megkérdeznék TŐLE, hogy ismer e egy Perlita nevű embert?, akkor kategorikusan és határozottan nemet felelne, de nem azért mert nem ismer, hanem azért, mert erről soha de soha nem fog beszélni. És ez így van jól.

Sziddharta Gautama Buddha sem beszélt soha senkinek arról, hogy élete és létének lelki és karmikus társa valójában Szudzsata volt és nem Jasodhara, aki valójában a felesége volt. Az akkori időben, a transzcendes törvények lehetővé tették azt, hogy Sziddharta és Szudzsata ténylegesen is találkozzanak egymással, hiszen Szudzsata volt az a személy, aki a tál rizst adta Buddhanak és Buddha ekkor eszmélt rá, hogy „ha túlfeszíted a húrt, akkor elpattanhat, de ha túl lazára hagyod, akkor nem tudsz rajta játszani”.
Sri Joakim és Perlita esetében a szerelem átalakul mélyen és tisztán érző szeretetté, mert például Perlita nem, lehet szerelemes Sri Joakimba és nem is, találkozhat soha, Sri Joakimmal. Perlitának az a küldetése, hogy olyan lelki társa legyen Sri Joakimnak, aki még ezt a nehéz áldozatot is képes elviselni és egy egész életen keresztül megélni, teljesítve azokat az elvárásokat, amiket Sri Joakim megkövetel tőle. Perlita ezért, fogantatásától kezdve szanjászi buddhista- Joakim személyes szolgája, híve és prófétája. Szanjászi azért, mert lemondott. A lemondott kaszt a hindu és buddhista vallásban az ötödik kaszt.

5: Sri Joakim születési személyiségszáma

Perlita lemondott a személyes találkozás lehetőségéről, mert le kellett mondania, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudna beszélgetni és eszmét cserélni Sri Joakimmal és fordítva. A beszélgetés jellege minden esetben transzcendens és meditációkon keresztül történik. De, hogy mi történik ezeken, a meditációkon azt nem fedhetem fel, mert ez nem tartozik a köznyilvánosságra.

Perlita lemondása viszont egy-egyfajta garancia és biztosíték volt arra, hogy Sri Joakim elérje a nírvánát. Sri Joakim nírvánája viszont garancia lett Perlitának, hogy halála után biztosan nem máshova, mint Joakimlokára vagy Icemanlokára távozom, Sri Joakim mennyei birodalmába, ahol ott fogok a lábai előtt heverni és ahol szavak nélkül is tudni, fogom és Ő is tudni, fogja, hogy a másik éppen mit érez és gondol.
Ez a Földi létben is megvalósul, de ugye ott nem lehetnek egymás mellett.
Itt a Földi létben is minden pillanatban tudom, hogy éppen akkor aktuálisan milyen szellemi állapotban van Sri Joakim és azt is, tudom, hogy hogyan érez, gondolkodik és milyen szempontok alapján, hozza meg élete döntéseit.
Minden egyes lelki aspektust ugyanúgy megélek itt a Földön, mint ahogyan Sri Joakim megéli.

És mivel ez már megtörtént és nem lehet az idő kerekét visszafordítani ezért senki semmit, sem tehet ez ellen. Ezért is hoztam nyilvánosságra Sri Joakim abszolút igazságát kizárólagos módon a 36.-ik születésnapja után 5 nappal és a Vénusz, Jupiter Mars hármas bolygók tökéletes és teljes együttállása napján.

Sri Joakim immáron megélte 35.-ik életévének minden egyes napját és pillanatát és a 36.-ik életévébe lépett. Lélektani értelemben véve Sri Joakim nem létező lélek itt a Földön, így nem lehet elpusztítani. Senkinek sincs akkora hatalma, hogy ezt megtegye.

Ezt a folyamatot most már senki sem tudja nem megtörténté tenni.
A megváltoztathatatlant nem lehet megváltoztatni.

És végre annyi hosszadalmas és küzdelmes év után a világba kiálthatom teljes hangerőmből és tiszta bhakti szívemből, hogy:


Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen az Istenség Legfelsőbb Személyisége!



Sri Joakim felhatalmazásából (mivel Ő maga szerény Személyiség és soha de soha nem vallaná be a világnak, de még saját Magának sem az abszolút igazságot, melyet magába hordoz) az Ő megszemélyesítésével, hirdettem az Ő végtelen nagy hatalmát és Személyét!