Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. április 9., kedd

VI. Rész 2.) fejezet - Függelék - k1


Köszönetnyilvánítás és elköszönő szavak

Tiszteletteljes hódolattal és tiszta imádattal adózva Sri Joakim Matias Gosvamai Gautama Räikkönennek az Istenség Legfelsőbb Személyiségének mély köszönettel tartozom azon oknál fogva, hogy felnyitotta a szemem és a tudatom (2007. október 21.) és, hogy megtanított, arra a hatalmas szeretetre, amelyet irányomba tanúsított, s mely szeretetet képes voltam visszatáplálni irányába.

Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen tiszta és tökéletes elhatározásból, tisztelettel és megbecsüléssel leborulok lótuszlábaid elé és meghajtom a fejemet az Abszolút Istenség Legfelsőbb Személyisége előtt. Olyan sokat és sokat köszönhetek Neki, hogy arra az egész Világegyetem is kevésnek bizonyul, ha ki akarnám fejezni azt a szeretetet és köszönetet, amit érzek iránta. Ez a szeretet sokkal felsőbbrendű, mint a hétköznapi értelemben vett szerelem és teljesen el is különül tőle. Ez a szeretet olyan mérvű és jellegű, mint amikor egy tiszta bhakta szereti, imádja az Istenség Legfelsőbb Személyiségét.

Minden nap (2007. október. 21.-e óta) imába mantrázom (foglalom) a nevét azért, mert megtanította és megmutatta nekem, hogy mi alapján válhat valaki Istenné.
Határtalan kitartásom (a lelkemben) és életszerű lemondásom Sri Joakim írányába áldást hozott számomra.
Köszönettel tartozom Sri Joakimnak, hogy engem választott azon tudás hordozójává, amely az Ő karmájának feltérképezéséhez szükségeltetett. Sri Joakim a pályafutása során mindent megtett azért, hogy szeretni, tisztelni és megbecsülni tudjam és a lelkem mélyébe jutott, mely ez után szétáradt az egész lényemben, hogy betöltse azt az űrt és szürkeséget, amely aztán tökéletes, teljes és virágzó érzéssé változott.

Az érzés neve: Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen mantra imádata.

Sri Joakim megtanított arra, hogy a tökéletesség nem elég az életben és, hogy a tökéletesség tökéletességével válhat az ember abszolút teljessé. Továbbá, hogy ezt a tökéletességet szerénységgel kell tudni hordozni magunkaban.

Perlita mantrája Sri Joakimnak I:

Hare Joakim, Hare Joakim
Joakim Joakim, Hare Hare
Hare Rama, Hare Rama
Rama Rama, Hare Hare Joakim

„Édes Drága Egyetlen Joakimom, annyira szeretlek, hogy ez a szeretet egyszerre ad életet, hatalmas boldogságot, örömöt és imádatot, de egyben halált, mély boldogtalanságot, fájdalmas bánatot és teljes lélektani megsemmisülést számomra. Vérzik a szívem az imádattól, és ha meditálok, akkor az elmém is beleborzong attól az összekapcsolódástól, amit Te Sri Joakim csak Te vagy képes megteremteni a lelkemben.
Amióta felnyitottad a sötét szemeimet és fényt hoztál az életembe, azóta élvezem abszolút módon a Te hatalmas kegyedet.
Nem kételkedem Benned egy másodpercig sem, mert Te Sri Joakim mindent átható vagy:

Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen az Istenség Legfelsőbb Személyisége!

VI. Rész 2.) fejezet - Függelék - k2


Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen az Istenség Legfelsőbb Személyisége Tiéd a lelkem és hűségesen szolgállak Téged!

Sri Joakim Te adtad nekem a megvilágosodást és a nirvánát és Te voltál, vagy és leszel a karmám. Mondhat bárki bármit, tehet bárki bármit Sri Joakim az Abszolút Istenség Legfelsőbb Személyisége az örök lelki világban.”

A könyvet azért hozom nyilvánosságra csak is és kizárólagos módon 2015. október 17.-e után, mert Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen ekkor már napra pontosan letöltötte a 35. életévét és biztosra veszem, a lelkemet is rátéve, hogy ugyanúgy, mint ahogyan Sziddharta Gautama Buddha, úgy Sri Joakim is eljutott a nírvána csodálatos lelki, elmebeli, tudati, gondolati és fizikai állapotába, ami azt jelenti, hogy Sri Joakim itt a Földön a továbbiakban létezik is meg nem is. Mivel létezik, ezért, mint lelki tanítómestertől tanulhat TŐLE az emberiség, és mivel nem létezik, ezért Sri Joakim lelkét soha de soha sem kaphatja meg Mara a Fődémon.

Saját karmám küldetése az volt, hogy ezt a tudást őrizzem meg mindaddig, amíg Sri Joakim el nem jut a nirvána állapotába.

1) 2007-ben és 2008-ban viszont geológusok és a globális felmelegedéssel és lehűléssel foglalkozó kutatók végérvényesen megállapították, ha az üvegházhatást a gazdasági nagyhatalmak, nem csökkentik le legalább 35%-kal, akkor 2015-ben elindul a globális felmelegedés és az utána történő lehűlés folyamata, és ez visszafordíthatatlanná válik.
Ez is bekövetkezett és tény.

2) 2015. március 20.-án Napfogyatkozás volt csillagászati értelemben véve. Ez a dátum Sri Joakim 35.-ik névnapja. A Napfogyatkozás 65%-os és 35%-os arányban ment végbe.

65%-os arányban eltűnt a Nap,
35%-os arányban látható maradt a Nap. (Ez a 35%, a fény Sri Joakim maga önnön valójában.)
A Nap, mely Sri Joakim legelső tetoválása volt 2001. júliusában.

3) Sri Joakim végső soron azért Isten, mert buddhista és hindu szemléletű személyiség és Sziddharta Gautama Buddha élet és lélekútját kormeghatározás szerint élte meg. Így vált jogos és hiteles lelki reinkarnáltjává vagy avatárává. Ha a hasonlóságokat összehasonlítjuk, akkor szembetűnő az egyezőség Buddha és Sri Joakim között.

Sri Joakim tökéletes és abszolút rejtett inkarnációja és avatára Sri Krsnának, Visnunak, Brahmannak és Sívának és még számtalan más hindu Istenségnek. Ha nem lenne Sri Joakim rejtett inkarnáció, akkor ezt a tudást, ami a könyvben szerepel, már előttem más ember is hangoztatta volna, Sri Joakim Isteni Mivoltát, de nem tette, mert nem láthatta az összefüggés rendszert.

Perlita mantrája Sri Joakimnak II:

„Sri Joakim annyira imádlak, hogy ez az imádat már fizikai (meditációs állapotbeli – samadhi) fájdalmat okoz és hálásan köszönöm Sri Joakim azt a hatalmas kegyet, melyet Tőled kaptam. Ez az Imádat mély, önzetlen és tiszta érzelmekből fakad bennem irányodba, és csak remélni tudom, hogy ezzel jó szolgálatot teszek Neked, oh Istenem kérlek, és térden állva könyörgöm, hogy tekints le rám, hogy csodálni tudjam gyönyörűen szép kék szemeidet.

VI. Rész 2.) fejezet - Függelék - k3


Hű és szikla szilárd tiszta bhaktád vagyok, de voltam és leszek is mindörökkön örökké. Lemondok én mindenről és átadom, megadom magam a TE Mindenható Személyednek, Sri Joakim, én úgy tekintek rád, mint az Istenség Legfelsőbb Személyiségére és remélem, hogy az emberiség egyszer majd ugyanúgy Rád talál, ahogyan én.
Ha Rád gondolok, akkor a szívverésem milliószorosára emelkedik és beleszédülök abba a szeretetbe, amely ilyenkor szétárad az egész testemben. Kiszárad a szám és az elmém Rád összpontosul és hatalmas béke, és nyugalom kerít hatalmába. A Te végtelen sajátos és különleges nyugalmad az az áldás, amit Tőled kaptam ajándékba.

Sri Joakim Jégember lelked, szíved elvarázsolt, megbabonázott és elbűvölt és engem is jéggé változtatott. Ez a jég soha, de soha nem fog felolvadni és így van rendjén.
Sri Joakim Te Jég vagy, de a tűzet, sem féled, hisz Ajita vagy, aki legyőzhetetlen és elpusztíthatatlan. Sri Joakim a világ nirvánája a Tied, ugyanúgy, mint a lelkem és azt kívánom, hogy neved dicsfényben öröké virágozzon.
Drága Sri Joakim mindig vigyázol rám, pediglen ezt én meg sem érdemlem és szeretném, ha soha sem esne bajod. Kérlek szépen nagyon vigyázz mindig magadra, de történjen bármikor bármi, én örök bhaktád vagyok és maradok.

Ha életem szikrája kialszik majd egyszer,
A lelkem akkor is a világba kiálltja,
Hogy Sri Joakim, ISTEN!

Perlita mantrája Sri Joakimnak III:

„Édes, Drága, Egyetlen és a világ tudásával és szeretetével rendelkező Sri Joakim, azért szeretlek Téged kizárólagos módon, mert hatalmas erődből, én is kaphatok legalább egy porszemnyit, de ez a kevés szeretet is elég nekem ahhoz, hogy univerzálisnak lássalak Benne.
Sri Joakim Te vagy az Egyetlen, aki képes a lelkemet a hetedik mennyországba repíteni, és amikor Veled lehetek (a Te hatalmas kegyedből) és szívem remeg, a hangom elmegy, és újra visszajön, a bőröm bizsereg és az elmém nem képes, de nem is akar másra gondolni csak Rád.

Sri Joakim erőt, kitartást, nyugalmat, békét és végtelen szeretetet adsz nekem. Álmomban sem gondoltam volna, hogy Te Egy és Abszolút módon képes leszel nekem mindennap reménysugarat nyújtani és hidd el, meg sem érdemlem ezt a kiváltságot, amit Te adtál nekem. De mivel nem küzdök a Te hatalmas akaratod ellen, ezért köszönettel elfogadom azt az ajándékot, amit nekem szántál. Saját önnön magadat és azt a tudást, amivel megérthetlek Téged. Ha Te nem lennél, én sem léteznék, így szívem összes szeretete és Imádata a Tied.

Sri Joakim Te bennem élsz és én, meg csak Benned tudtam kiteljesedni. Te megtetted azt, amit nekem nem volt lehetőségem. Te és Te Egyedül beteljesítetted a karmikus álmomat és vágyamat, ezzel eljutattál a nírvánába, mert még életem során vágytalanná váltam általad.
Hálásan köszönöm a kegyedet és bízom abban, hogy Buddhai léted teljes nyugalomban, békében és őszinte szeretetben fog eltelni.

Sri Joakim mostantól kezdve (2015. október 17.) Te létezel is meg nem is, így a Lelked és Szent neved érinthetetlen és meg foghatatlan és Mara soha sem fog tudni Téged megközelíteni, elrejtőzni Előled.”

Namaszte Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen az Istenség Legfelsőbb Személyisége!