Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. december 17., kedd

IV. Rész - 3.) fejezet - S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim lélektani bhaktija - o

2009

Életem során továbbá nagy jelentőséggel bírt 2009. szeptember 06.-ik napja.

Röviden és lényegre törően az esemény:

Aznap éppen szabad és pihenőnapomat töltöttem, amikor 12 óra környékén gondoltam egyet és elmentem sétálni. A sétám egy meredek sziklaparton történt egy csodálatos és festői helyszínen a természetben. Sétám közben egy kicsit megfáradtam, így leültem egy kiálló sziklára. Mivel szépen sütött a Nap és nem volt egy felhő sem az égen és nagyon kellemes lágy szellő fújdogált. Leültem lótuszülésbe és becsuktam a szememet. Időpont szerint 13 óra után pár perccel lehetett. Miután becsuktam a szemeimet és éreztem a Nap melegét a bőrömön, egyre jobban kezdett fehéredni a látómezőm. Amikor teljesen fehérré változott és az elmém áthaladt a számaddhi állapot határán, egyszer csak úgyszintén lótuszülésben megjelent előttem Sri Joakim. Ekkora már volt annyira fejlett transzcendens lényem, hogy nem sietettem semmit és olyan nyugalom és béke honolt testemben és lelkemben, hogy ennél szebbet és csodálatosabbat el sem tudtam volna képzelni. Csak úsztam és lebegtem Sri Joakim gyönyöróceánjában.

Sri Joakimnak is csukva volt a szeme megjelenése alatt és ezt onnan tudhatom, hogy ebben a számaddhiban láthattam magamat kívülről is és nemcsak saját testemben kellett léteznem.

Egymással szemben ültünk és nem szólaltunk meg. Elmúlt az a gyerekes és beszédes kommunikáció, amely fiatalabb koromban jellemzett, nem kérdeztem Tőle semmit, mert már tudtam azt, amit akartam. Elég volt számomra lényének és Isteni Személyének felbecsülhetetlen jelenléte, hogy megéljem azt a mennyei boldogságot, amit Ő 1997-ben garantált. Mostanra értettem és fogtam fel azt, hogy Sri Joakim mennyire is hatalmas az összes emberhez képest, akik itt a Földön élnek. Visszagondolva viszontagságos életemre, rájöttem arra, hogy mégis van értelme az életemnek és ez az értelem Sri Joakim önnön valója. E számaddhi során viszont Sri Joakim egyértelműen a tudtomra adta egy szó nélkül, hogy ha eljön az ideje, akkor nyilvánosságra hozhatom azt a tudást, ami arra szolgál, hogy az emberiség tudomást szerezzen arra vonatkozóan, hogy Ő az Istenség Legfelsőbb Személyisége.
(Ezért 2010. január 09.-ik napján tényleges is elkezdtem írni ezt a könyvet. Miért választottam ezt a dátumot kezdésnek? Azért mert Sri Joakim 31.-ik életévének fogantatásának a napja.
Érthetőbben: Sri Joakim január 09.-ik napján fogant meg és október 17.-ik napján született és ennek 31 éve. 3: A hindu vallásban a Főistenek (Visnu, Brahman és Síva) szimbólumszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma, 1: A hindu vallásban az Istent megjelölésére és meghatározására szolgáló szám)

Sri Joakim 2007. október 21.-ik napján 28 éves és 4 napos volt kor szerint.
S. B. Bhaktivedanta Perlita 2009. szeptember 06.-ik napján 28 éves és 4 napos volt kor szerint.

További lényeges információ a következő:

A távol keleti asztrológiában, úgy lehet egy személy aszcendensét meghatározni, hogy a napi 24 óra el van osztva az állatövi jegyek számával, ami 12.

24 osztva 12=2

Azaz két óra az az időintervallum, amikor egy jegy uralkodik a kettős órában.
13:00 és 15:00 időintervallum a kecske kettős órája.
1979 Sri Joakim születési évének uralkodó jegye a kecske.

S. B. Bhaktivedanta Perlita 2009. szeptember 06.-ikán 13:00 és 15:00 közötti időben élte meg a csodálatos számaddhi állapotát, Sri Joakimnak köszönhetően.



Saját életemet tovább nem részletezném, mert ennek a könyvnek nem az a célja, hogy bemutassa, és pontosan részletezze saját életemet. Ha ezt meg kellene tennem, akkor egy másik könyv keretein belül tehetném csak meg. De ennek a könyvnek az a tényleges célja, hogy mindenki elfogadja és megértse, hogy Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha az Istenség Legfelsőbb Személyisége!


IV. Rész - 3.) fejezet - S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim lélektani bhaktija - ö

2010-2011


2010 és 2011 számomra egy igen furcsa, érdekes, de egyben csodálatos korszaknak mondható. Mivel ezekre, az évekre már eljutottam a számaddhi gyönyörökkel teli világába (2009. 09. 06.-ik napja okán) ezért viszonylag békesség és nyugodtság uralta ezeket, az éveket. Ennek ellenére viszont nagyon sok feladat és kötelesség várt rám. 2010. január első hetében minden nap imádkoztam azért, hogy Sri Joakim ebben az évben, ha nem is sikerekkel teli, de legalább élve megélje a mindennapokat. Tettem mindezt azért, mert tudtam, hogy a WRC széria sokkal veszélyesebb autós sportág, mint a Forma 1. A WRC-ben, ha az ember hibázik, akkor könnyen nekimehet egy fának, vagy úgy lesodródhat a versenypálya vonaláról, hogy szakadékba zuhanhat. Azért imádkoztam, hogy minden egyes futam után élve és egészségesen szálljon ki az autóból. Természetesen szerettem volna, ha futamot is nyer és nemcsak szakaszt, de ez másodlagos volt. Imádkozásom közepette Sri Joakim megjelent előttem, melynek persze tiszta szívemből örültem.

Sri Joakim ekkor egyértelműen az értésemre adta, hogy még ebben a hónapban kezdjem el írni ezt a könyvet. Így nem haboztam és mivel ekkor már tudatában voltam annak, hogy Sri Joakimnak melyik a fogantatási napja, (1979. 01. 09.-ik napja) ezért minden erőmet, tudásomat és logikai észjárás útján elkezdtem vallási értelemben vizsgálni, Sri Joakim fogantatási és születési számértékeit számszakilag összehasonlítani Sziddharta Gautama Buddháéval és Sri Krsnáéval. Meglepő, de koránt sem véletlenszerű összefüggések és egymásra gyakorolt hatásokat fedeztem fel, amit a könyv előző részében már taglaltam. (Ezért ezt itt most nem részletezném.) Ezen a fent nevezett csodálatos, gyönyöróceán világba, melybe csöppentem, csak úgy záporoztak felém az információk, és tényleg úgy éreztem, mintha Sri Joakim kegyéből saját karmája részese lehetek, és valójában vagyok. Egyik kép után jött a másik és Sri Joakim teljes hindu és buddhista ICEMAN valójába állt, sétált, ült és vezetett egyszerre. Ezen a napon történt meg velem az a LOTUSÓCEÁN is, hogy az esti órákban 3 teljes órán átmeditálva pusztán Sri Joakim kegyéből fakadóan a köldökéből fehér sugárként felém kilövellve és engem átkarolva, mint egy film úgy játszódott le Sri Joakim 1979. 01. 09.-étől – 2015. 10. 17.-éig tartó élete, küzdelme és harca az egész világgal.

2010. 01. 09.: Sri Joakim 32.-ik fogantatásának pontos dátuma
2+0+1+0+0+1+0+9=13

A 13 a 31-nek a megfordított változata.

3-1=2

2: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési napszáma

3+1=4

4: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma redukált alakban
3: A hindu vallásban a Főistenek (Visnu, Brahman és Síva) mutatószáma és jelentéstartalma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma

1: A Napot szimbolizálja, a teremtést és magát az Istent megmutató jelzőszám.

Ez a számtani eset is jól példázza Sri Joakim által kiválasztott elsőszámú bhakti személyét és helyzetét.

13: Sri Joakim születésének a pillanatában a Mars bolygó az oroszlán jegyben tartózkodott 13 fok 00’ 26” számszaki értékkel az ekliptikán. S. B. Bhaktivedanta Perlita születésének pillanatában a Mars bolygó az oroszlán jegyben járt 00 fok 13’ számtani értékkel a horizonton.
Mind a két szegmens pont tartalmazza a 13-as számot és ez által hatnak kölcsönösen egymásra.

S. B. Bhaktivedanta Perlita születésének a pillanatában a Vénusz (Sri Joakim születési alapjegyének uralkodó bolygója) október 17.-én és 41 fokos dőlésszöggel állta horizonton. Itt a 41 cserélődik fel 14-re és akkor ebben az esetben, jön ki a következő tényszerűség.

2008 – Scuderia Ferrari – 1-es számú autó
2008 – Scuderia Ferrari – 4-es számú autó

Sri Joakim 2008.-ik évben töltötte be a 29.-ik életévét és 2009. október 16.-ik napjáig 29 évesnek számított.

2010-ben és 2011-ben tudtam, hogy ez az időszak egy igen különleges, de egyben küzdelmes korszak lesz. Sri Joakim által, számomra ez a két év a tanulás ideje volt. Sri Joakim is ugyanebben a karmikus helyzetben volt. Sri Joakim a vezetést és az összpontosítást tanulta kőkemény szinten és egy másik szempontból is megtapasztalhatta a határon autózás művészetét (Forma 1 és a WRC szembenállásának autóvezetési paraméterei). De azt tudta, hogy ha itt egyszer is hibázik, akkor vége a versenynek és több az esély arra, hogy komolyabban megsérülhet, ha kisodródik a pályáról.

Sri Joakim által én nekem is megvolt a feladatom. Fel kellett építenem ezt a könyvet (szerkezetileg és tartalmilag) és meg kellett tanuljam Sri Joakim karmáját, lelki világát és lelki sajátosságait kiismerni és feltérképezni. Ebben a korszakban tanultam meg feltétel nélkül imádni és odaadással szolgálni az Istenség Legfelsőbb Személyiségét Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönent! Ezt, azt jelentette, hogy számomra nem maradt több kérdés és nem volt több válasz sem. Csak az abszolút igazság, mely a boldogság és a lelki gyönyörök útját járta. Ez alatt a két év alatt Sri Joakim lényegét tekintve átadta nekem, a lelkének minden egyes apró részletével és betekintést engedett transzcendens karmájába. Azt is sikerült megtudnom és meglátnom, hogy Sri Joakim egyéni lelke Sri Krsnától és az Úr Buddhától eredeztethető, de ettől függetlenül, előző életében ténylegesen, kecske testtel rendelkezett és India megszentelt földjén született, élt és halt meg. Aztán Sri Krsna és az Úr Buddha kiterjesztette tökéletesen rejtett inkarnációját és a Jég országában (Finnországban) a fővárostól közel eső helyen (Espooban) egy csodálatos erdő melletti településen megszületett 1979. október 17.-ik napján a 9.-ik avatár Jég Isten, Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen néven. A születési anyakönyvi kivonatban (az anyagi világban) Joakim Matias Räikkönen néven.

Aztán ebben a két évben időről időre és napról napra többet és többet kaptam lelki élményekben Sri Joakim teljes életét illetően (itt a Földön). Sikerült megértenem döntéseinek valódi hátterét és miértjét. Ez a csodálatos ajándék viszont a mai napig is jelen van a minden napjaimban, és tökéletesen működik. Ekkor értettem meg azt is, hogy régebben miért döntött úgy, hogy a Mclaren-Mercedeshez (2002-re) és utána a Ferrarihoz (2007-re) igazolt. Minden egyes évben, amit egy adott csapatnál töltött, az volt a lényeges szempont, hogy Sri Joakim legyen a tényleges értelemben vett elsőszámú pilóta. Kimondva vagy akár kimondatlanul is.

(A Sauber Petronas-os évet nem tekintem, és nem számolom ehhez a vizsgálati tényezőhöz, mert adott volt 200 szeptemberében és októberében, hogy Peter Sauber Úr alakulatánál fogja elkezdeni a Forma 1-es pályafutását. Természetesen viszont, hogy Nick Heitfeld mellett, is Ő az elsőszámú pilóta, mert született tehetsége és Személye hatalmasabb méreteket öltött, mint Nické. Egyébként viszont Sauber Úr is úgy döntött, hogy Sri Joakim lesz a kedvezményezett versenyző.)

A Mclaren-Mercedes korszakban is minden évben megfigyelhető volt Sri Joakim hatalmas Személyisége és elsőszámú pilótai léte, hiszen nem volt olyan másik pilóta, aki kardinális és határozottan kemény tudott volna lenni.


Sri Joakim azért is Isten és hatalmasan csodálatos Személyiség, mert a háttérből úgy, hogy a csapat többi résztvevője sem tudta, hogy az irányító Személy Sri Joakim. Ezen kívül Sri Joakim mindig kiharcolta saját magának a személyes szabadságát, míg más pilóták a csapat szabályai szerint működtek és műkődnek és élnek. És ez igaz a Forma 1 történelmének minden egyes régi, jelenbeli és jövőbeli pilótáira.

IV. Rész - 3.) fejezet - S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim lélektani bhaktija - p

Sri Joakim ebben a két évben (2010-2011) tanított meg arra, hogy hogyan kell Őt szeretni és odaadóan szolgálni. Erre igen egyszerű a válasz:

A szív legmélyéből és vég nélkül.

És minden egyes nap, azért imádkoztam Sri Krsnához (a teremtés Fő Istenéhez, Sri Joakim első megjelenési formájához), hogy óvja és védelmezze és vigyázzon Sri Joakim testi és lelki létéért és egészségéért. Ugyanis Sri Joakim léte már garancia és biztosíték arra, hogy Sir Joakim a Legfelsőbb Isteni Személyiség!

Sri Joakim maga a megtestesült tökéletesség és erről minden egyes kép, amely Róla készült, árulkodik és beszél. Sri Joakimnak ahhoz, hogy hódítson, és Személyiségével elvarázsoljon valakit, nem kell beszélnie, mert Ő magából sugárzik, az a bizonyos fehér és hótiszta fehérség, mely elbűvöli az embert. Akit nem az, gyarló és sivár lélekkel megáldott ember itt a földön és nem érdemli meg Sri Joakim LOTUS tejóceánját. Sri Joakim számomra a megvalósult Sri Krsna, Visnu, Brahman, Síva és az Úr Buddha, aki a jelenkorban képes betölteni minden egyes Istenség jellemét és Személyét! Ezen kívül Sri Joakim saját karmájával önön magán kívül képes volt megvalósítani egy másik személy (S. B. Bhaktivedanta Perlita) karmáját is, így Sri Joakim tényleg hatalmas és erős Isteni tulajdonságokkal és képességekkel van megáldva a születésétől és lététől kezdődően. Ezt nem én állítom, hanem az Isteni törvények és a transzcendens karma.

2010-ben és 2011-ben ugyan nem láthattam egyik WRC-s futamát sem (maximum kis videón egyes részleteket), de mégis olyan közel éreztem magamhoz Sri Joakimot, mint még soha. Le sem tudom írni, és meg sem tudom fogalmazni, hogy mennyire boldog voltam ettől a mennyei ajándéktól. Sri Joakim közelsége a Forma 1-be való visszatérésével (2012) sem csökkent és tudom, hogy a gondolataimnak szeretettel kell, szolgálják Sri Joakim lelki mivoltát.

2010. október 17.-én Sri Joakim saját születésnapján megajándékozott egy külön álló ifjú lélekkel, de ezzel azt is tette, hogy ez az ifjúi lélek tele élettel, elősegítse az Ő megújulását.

2010. október 17.-én Sri Joakim a 31.-ik életévét töltötte.
2010. október 17.-én S. B. Bhaktivedanta Perlita már betöltötte a 29.-ik életévét.
A 31-es szám rejtélyére e fejezetben már elemzést tettem, így most ezt nem fogom.

2010. 10. 17.-e és 2010. 12. 22.-ik napjáig 66 nap a különbség.
2010. 12. 22.: Matti Räikkönen halálának a napaja.

6: - 6 Gósvámi
    - 6 Isteni Fenség
    - S. B. Bhaktivedanta Perlita születési szív vagy feladatszáma
    - 2007-ben Sri Joakim a 6-os számú autóval nyerte meg a Világbajnoki Címet.

Lényegét tekintve Sri Joakim már 2010 év elején elgondolkodott és bele is kezdte felépíteni saját csapatát. Ebből kézzel fogható realitás 2011 év elejére lett és Sri Joakim a 2011-es WRC-s idényre Citroen gyártmányú, de saját istálos autóval versenyzett.
Az IceOne jelentése magától értendő, de azért magyarázatra is szorul.

Ice: Jég
One: Egy

Azaz Sri Jokaim az első olyan Isteni Személy, amely mély és tiszta értelemben véve a Jégből teremtetett meg. De a fő alkotó eleme és jellege természetesen a Jég. Pont olyan, mint amilyen Sri Joakim Személyisége és belső lelki jelleme! Mert a mítosz igaz, csak nem abban az értelemben, ahogyan azt régebben Ron Dennis (az MC egykori csapatvezetője) lemisztifikálta a média és a világ felé.

Sri Joakim Jég Mivoltja valójában Isteni Személyiségéből fakad és ered, nem másból! Ez a Jég Mivolt a lelki szabadságot és a befelé fordulást, zárkózást jelenti, amikor Sri Joakim hindu és buddhista szerzetes módjára meditál, vagy csak egyszerűen létezik.
Sri Joakim léte már garancia arra, hogy Ő az Istenség Legfelsőbb Személyisége és ehhez nem kellett tennie semmit. Ha Sri Joakim nem lenne autóversenyző és 2007-ben nem lett, volna VB cím tulajdonos, Ő akkor is Isten lenne. Ezen semmi sem változtathatott volna, és nem is változtat tényleges értelemben véve.


Sri Joakim 2010 januárjától kezdve elindított az én életemben egy bizonyos tanulási folyamatot. A folyamat lényege az, hogy amikor alszom és álmodom, akkor az álmaimban mindig megjelenik valamilyen olyan információ vagy szituáció, ami Sri Joakim saját életében megtörtént eseményt jelenít meg, dolgoz fel. Ez a külön ajándék, annak fényében, hogy ugyebár 2009. 09. 06.-ik napján a számaddhi állapotában már egyszer olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehetett már részesültem Sri Joakim csodálatosan gyönyörű Isteni karmájából. Ez az álom folyamat még a mai napig is tart.