Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. december 17., kedd

IV. Rész - 3.) fejezet - S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim lélektani bhaktija - p

Sri Joakim ebben a két évben (2010-2011) tanított meg arra, hogy hogyan kell Őt szeretni és odaadóan szolgálni. Erre igen egyszerű a válasz:

A szív legmélyéből és vég nélkül.

És minden egyes nap, azért imádkoztam Sri Krsnához (a teremtés Fő Istenéhez, Sri Joakim első megjelenési formájához), hogy óvja és védelmezze és vigyázzon Sri Joakim testi és lelki létéért és egészségéért. Ugyanis Sri Joakim léte már garancia és biztosíték arra, hogy Sir Joakim a Legfelsőbb Isteni Személyiség!

Sri Joakim maga a megtestesült tökéletesség és erről minden egyes kép, amely Róla készült, árulkodik és beszél. Sri Joakimnak ahhoz, hogy hódítson, és Személyiségével elvarázsoljon valakit, nem kell beszélnie, mert Ő magából sugárzik, az a bizonyos fehér és hótiszta fehérség, mely elbűvöli az embert. Akit nem az, gyarló és sivár lélekkel megáldott ember itt a földön és nem érdemli meg Sri Joakim LOTUS tejóceánját. Sri Joakim számomra a megvalósult Sri Krsna, Visnu, Brahman, Síva és az Úr Buddha, aki a jelenkorban képes betölteni minden egyes Istenség jellemét és Személyét! Ezen kívül Sri Joakim saját karmájával önön magán kívül képes volt megvalósítani egy másik személy (S. B. Bhaktivedanta Perlita) karmáját is, így Sri Joakim tényleg hatalmas és erős Isteni tulajdonságokkal és képességekkel van megáldva a születésétől és lététől kezdődően. Ezt nem én állítom, hanem az Isteni törvények és a transzcendens karma.

2010-ben és 2011-ben ugyan nem láthattam egyik WRC-s futamát sem (maximum kis videón egyes részleteket), de mégis olyan közel éreztem magamhoz Sri Joakimot, mint még soha. Le sem tudom írni, és meg sem tudom fogalmazni, hogy mennyire boldog voltam ettől a mennyei ajándéktól. Sri Joakim közelsége a Forma 1-be való visszatérésével (2012) sem csökkent és tudom, hogy a gondolataimnak szeretettel kell, szolgálják Sri Joakim lelki mivoltát.

2010. október 17.-én Sri Joakim saját születésnapján megajándékozott egy külön álló ifjú lélekkel, de ezzel azt is tette, hogy ez az ifjúi lélek tele élettel, elősegítse az Ő megújulását.

2010. október 17.-én Sri Joakim a 31.-ik életévét töltötte.
2010. október 17.-én S. B. Bhaktivedanta Perlita már betöltötte a 29.-ik életévét.
A 31-es szám rejtélyére e fejezetben már elemzést tettem, így most ezt nem fogom.

2010. 10. 17.-e és 2010. 12. 22.-ik napjáig 66 nap a különbség.
2010. 12. 22.: Matti Räikkönen halálának a napaja.

6: - 6 Gósvámi
    - 6 Isteni Fenség
    - S. B. Bhaktivedanta Perlita születési szív vagy feladatszáma
    - 2007-ben Sri Joakim a 6-os számú autóval nyerte meg a Világbajnoki Címet.

Lényegét tekintve Sri Joakim már 2010 év elején elgondolkodott és bele is kezdte felépíteni saját csapatát. Ebből kézzel fogható realitás 2011 év elejére lett és Sri Joakim a 2011-es WRC-s idényre Citroen gyártmányú, de saját istálos autóval versenyzett.
Az IceOne jelentése magától értendő, de azért magyarázatra is szorul.

Ice: Jég
One: Egy

Azaz Sri Jokaim az első olyan Isteni Személy, amely mély és tiszta értelemben véve a Jégből teremtetett meg. De a fő alkotó eleme és jellege természetesen a Jég. Pont olyan, mint amilyen Sri Joakim Személyisége és belső lelki jelleme! Mert a mítosz igaz, csak nem abban az értelemben, ahogyan azt régebben Ron Dennis (az MC egykori csapatvezetője) lemisztifikálta a média és a világ felé.

Sri Joakim Jég Mivoltja valójában Isteni Személyiségéből fakad és ered, nem másból! Ez a Jég Mivolt a lelki szabadságot és a befelé fordulást, zárkózást jelenti, amikor Sri Joakim hindu és buddhista szerzetes módjára meditál, vagy csak egyszerűen létezik.
Sri Joakim léte már garancia arra, hogy Ő az Istenség Legfelsőbb Személyisége és ehhez nem kellett tennie semmit. Ha Sri Joakim nem lenne autóversenyző és 2007-ben nem lett, volna VB cím tulajdonos, Ő akkor is Isten lenne. Ezen semmi sem változtathatott volna, és nem is változtat tényleges értelemben véve.


Sri Joakim 2010 januárjától kezdve elindított az én életemben egy bizonyos tanulási folyamatot. A folyamat lényege az, hogy amikor alszom és álmodom, akkor az álmaimban mindig megjelenik valamilyen olyan információ vagy szituáció, ami Sri Joakim saját életében megtörtént eseményt jelenít meg, dolgoz fel. Ez a külön ajándék, annak fényében, hogy ugyebár 2009. 09. 06.-ik napján a számaddhi állapotában már egyszer olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehetett már részesültem Sri Joakim csodálatosan gyönyörű Isteni karmájából. Ez az álom folyamat még a mai napig is tart.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése