Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. december 30., hétfő

2016-04 III. Rész - 6.) fejezet - Sri Joakim az Istenség Legfelsőbb Személyisége - Bizonyítékok - a fejezet lezáró gondolatai

E rész és fejezet végkövetkeztetése:

Az Úr Buddha (Sziddharta Gautama Buddha) egy előkelő ksatriya király családjában született és Visnu 9.-ik reinkarnációja vagy avatára.
A Védák tudománya azt jelenti, hogy végül arra a következtetésre jutunk, hogy az Istenség Legfelsőbb Személyisége a Legfelsőbb hatalom.

A Srimad-Bhágavatam, amely a Védák tudományának egyik legfontosabb szerves része (12 énekből áll és 18 ezer verset tartalmaz és 5000 évvel ezelőtt Sukadeva Gosvámi, Pariksit Mahárájá, majd Súta Gosvámi a bölcsek gyülekezetének mondta el Naimisáranya erdejében) az Úr Buddhát, Sri Krsna hiteles inkarnációjának fogad el, ám azt is elmondja, hogy az Úr Buddha, azért jelent meg Sri Krsna reinkarnációjaként, hogy megtérítse az ateistákat. Az Istenség Legfelsőbb Személyiségének az volt ezzel a célja, hogy véget vessen, annak az erőszaknak, amelyet akkoriban a Védákra hivatkozva elkövettek. Az úgynevezett vallásos emberek csaló módon, arra használták a Védákat, hogy erőszakos cselekedeteket igazoljanak velük, ezért az Úr Buddha eljött, hogy eltérítse az embereket a Védáknak ettől a hamis magyarázatától.
Ezen kívül istentagadó filozófiát prédikált az ateistáknak, hogy kövessék Őt, és így csellel rávette őket, hogy odaadó szolgálatot végezzenek Neki, azaz Sri Krsnának.

Mivel a Srimad-Bhágavatam tényleges értelemben véve hiteles reinkarnációnak fogadja el az Úr Buddhát, mint Sri Krsna megjelenése és ezen kívül az Úr Buddha egy személyben Visnu 9.-ik avatárja is, ezért Sziddharta Gautama Buddhát megtévesztés, hazugság és csalás nélkül el kell fogadnunk az Istenség Legfelsőbb Személyiségének kétséget kizáró módon.

Ezen kívül Sri Krsna végtelen hatalmából fakadóan képes arra is, hogy rejtett és a társadalom számára nem egyértelmű módon, csak esetleg egy ember számára érthető és egyértelműlég kinyilatkoztatva jelenjen meg a lelki és az anyagi világban. Ez a személy pedig az elsőszámú bhakti. Sri Krsna ezt azért teszi, hogy az össztársadalmat próbatétel elé állítsa és különféle jelzésekkel és tényleges kézzel, fogható tényszerűségekkel megmutassa jelenlétét. Ilyen jeleket tartalmaznak a számszerűségek, a lelki aspektusok és a történések egymásra épülése.

Sri Krsnának hivatalosan 1008 neve és megjelenési formája van, létezik és mindig az adott kornak és lelki elkorcsosulásnak szintjéhez képest, lehet ezt meghatározni.

Az Úr Buddha egy előkelő ksatriya családban született, filozófiája azonban nem minden pontban egyezett meg a Védák tanával, ezért elutasították. Egy hindu király Asoka Máhárája pártfogásába vette a buddhistavallást és a hindu vallás tovább gondolásának, fogadta el, s így egész Indiában, sőt a szomszédos országokban is elterjedt.
Az Úr Buddha apja után 18 éves korában vált hivatalosan királlyá pompázatos ünnepség keretén belül, ahol az ünnepi étel fő fogása egy megszentelt kecskeáldozat volt és az Úr Buddha ezt a kecskét az Istenség Legfelsőbb Személyiségének Sri Krsnaának ajánlotta fel.

A mai és jelenlegi Kali yuga világában (20. század vége és a 21. század eleje) Sri Krsnaának, Visnunak, mint az Úr Buddha rejtett inkarnációjaként jelent és jelenik meg a Földön és lelki megnyilvánulásával, viselkedésével, ad útmutatást az emberiségnek arra vonatkozóan, hogy minden hatásnak van okozója, és minden okozónak van végső oka. Ez az ok pedig a lelki megtisztulás szabadsága és az egyéni lélek önmagában vett hitének megszilárdulása, melyen keresztül a lélek eljuthat saját önmegvalósításán keresztül a megvilágosodáshoz és a végleges értelemben vett nírvánához saját életén belül úgy, hogy közben megélve a szenvedés különféle formáit, felülkerekedik rajtuk és eljut a lelki kiegyensúlyozottsághoz és a belső harmóniához.

A jelenkorban leszögezhetjük, hogy az Istenség Legfelsőbb Személyisége három (3) külön álló hindu Istenség személyében, de egy lelken belül reinkarnálódott és hirdeti a lelki önmegvalósítást és szabadságot. (2013 Lotus F1 Team és az Infinity Red Bull Racing harca Sri Joakim kegyeiért – Sri Joakim személyi önmegvalósítás és szabadság megvalósítása és feltétele)
Ez a három Istenség Sri Krsna, Visnu és az Úr Buddha.
Az Úr Buddha saját lelki megvilágosodását 29 éves korában élte meg, amikor elhagyta apja palotáját és rájött arra, hogy létezik betegség, szenvedés, öregség és halál, de ettől az időtől számítjuk Sziddharta Gautama Buddha lelki önmegvalósítását és szabadságát is. Sri Joakimnál úgyszintén.

A Védák tudománya egyértelműen kinyilatkoztatja, hogy minden egyéni személyt, aki Sri Krsna kiterjedése vagy formája, kötelességünk elfogadni, kétségek nélkül magának Sri Krsnának, az Istenség Legfelsőbb Személyiségének, továbbá, hogy a lelki tudás az önvaló és a Felső Lélek, azaz a Felső önvaló megjelenését jelenti. Az egyéni lélek és a Felső Lélek természetüket tekintve megegyeznek, ezért mindkettőt Brahman léleknek hívják.

A mai Kali yugai jelenkorban a KRSNA egy rövidítést takar, vagy foglal magában, melyet maga Sri Krsna rejtett el, és amelyben megnevezi hiteles reinkarnációját, vagyis azt a Személyt, akiben Ő MAGA megjelent a 20.-ik százat végén és a 21.-ik század elején. Sri Krsna visszautal egyik saját formájára és útmutatást ad, hogy melyik az az emberi tulajdonság, ami segítheti az emberi, egyéni lélek fejlődését és lelki felemelkedésében.

A rövidítés pontos és örök érvényű jelentése a következő:

K=KIMI
R=RäIKKÖNEN
S=SZERETETÉT
N=NÁRÁYÁNÁNAK (KRSNÁNAK)
A=AJÁNLJA

K=KRSNA
I=ISTENSÉG
M=MANTRA
I=IMÁDATA

Sri Joakim=Kimi Räikkönen (ahogyan leginkább a köznép ismeri)


Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha az Istenség Legfelsőbb Személyisége!


IV. Rész - 1.) fejezet - Sri Joakim elsőszámú transzcendens Bhaktijának meghatározása - 19



IV. Rész




Sri Joakim elsőszámú, lélektani karmikus Bhaktija

1.) fejezet

Sri Joakim elsőszámú transzcendens Bhaktijának meghatározása




Sri Joakim elsőszámú Bhaktájának meghatározása

Feltételrendszer, aminek meg kell felelnie Sri Joakim elsőszámú, lélektani karmikus Bhaktájának

Szegmens pontok:

1) Mivel Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen az Istenség Legfelsőbb Személyisége és rendelkezik születési karmikus mesterszámmal ezért ebből adódóan az elsőszámú bhaktának is rendelkeznie, kell karmikus mesterszámmal.


Sri Joakim
       Perlita
Névszám
7
22=4
Sorsszám
8
3
Személyiségszám
5
7
Szív vagy feladatszám
11=2
6

Sri Joakim esetében ez a szám a 11, ami egyenlő és leredukált alakja vagy számjegye a 2.
S. B. Bhaktivedanta Perlita esetében ez a szám a 22, ami egyenlő és leredukált alakja vagy számjegye a 4.

2) Az Istenség Legfelsőbb Személyiségének névszámának számjegyének értéke meg kell, hogy egyezzen az elsőszámú, lélektani karmikus bhakta személyiségszámával.
Miért?
Azért, hogy a bhakta személyiségén keresztül tudja segíteni és szolgálni a Legfelsőbb Úrat.

3) Az elsőszámú, lélektani és karmikus bhaktának rendelkeznie kell a 3-as számmal, mely a hindu vallás és filozófia három Főistenére tesz utalást (Visnu=Krsna, Brahman és Síva). Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a bhakta magasabb rendű, mint az Istenség Legfelsőbb Személyiségénél, hanem azt jelenti, hogy ez által tud a bhakta tiszta és tökéletes szolgálatot végezni az karmája során.

4) Az elsőszámú, lélektani karmikus bhaktának rendelkezni kell még egy olyan számmal is ami, Sri Joakim karmáját nagymértékben tudja befolyásolni.
Ez a szám a 6-os.
Példa: 2007-ben Sri Joakim megszerezte élete első Világbajnoki címét. Ezt a 6-os számú autóval érte el és nem is akármilyen évi mérleg tükrében.
6 futamgyőzelem
6 pol pozíció
6 Fastes Lap

5) Az elsőszámú, lélektani karmikus bhaktának a születési dátumában szerepelni kell a 29-es számnak valamilyen formában elrejtve.
S. B. Bhaktivedanta Perlita születési dátuma: 1981. szeptember. 02. és/vagy 1981. 09. 02., mely úgy adja ki a 29-es számot, hogy visszafelé megnézzük a nap és hónapszámot.
29: Az Úr Buddha és Sri Joakim megvilágosodásának életkor szerinti száma.

6) Sri Joakim és elsőszámú, lélektani bhaktájának esetében alaptörvény, hogy sem, az egyik sem pedig a másik fél nem kezdeményezhet személyes találkozót, és nem alakíthatja úgy az életében a történéseket, hogy fizikálisan (testben) kontaktusba kerüljenek egymással, így az életüket egymás mellé rendelve (lélektanilag), de külön úton kell járniuk. Ez a törvényt a lehető legszigorúbb értelemben véve be kell tartania a bhaktának, amíg Sri Joakim el nem érte a nírváná csodálatos állapotát. Ez az életkor a 35.-ik életév.
Ezen életév után viszont megengedett a fizikai kontaktus, ha az életük esetlegesen úgy alakulna. Ezért nem teheti meg az elsőszámú, lélektani karmikus bhakta, hogy ellátogasson egy esetleges Nagydíj helyszínére, amikor éppen versenyhétvége zajlik.
Ha a bhakta ezt a szabályt megszegte volna, akkor azzal veszélybe sodorta volna Sri Joakim teljes beteljesedését és akár életét is.

Ennek konkrét magyarázata a következő:

Sri Joakim és elsőszámú, lélektani karmikus bhaktájának személyiségében olyan láthatatlan mágneses hatás gyakorol ellenhatást, hogy a két lélek egymás mellett lévősége és jelenléte egymást kioltják, miközben ha nem tartózkodnak egy adott légtéren belül, akkor pedig csodálatos és gyönyörenergiával tudnak szimbiózisban pozitívan egymásra hatni.

7) Sri Joakimnak és elsőszámú, lélektani karmikus bhaktájának egyéni lelke szimbiózisban kell élniük. Az Úr Buddhától és elsőszámú, lélektani karmikus bhaktájától (Szudzsata) tudhatjuk, hogy ez mit is jelent.

Lelki szimbiózis definíciója:

Lelki szimbózisnak nevezzük, azt a lelki létet, amikor egy adott anyagi testben két lélek lakozik egyszerre egy egész életre és ez a két lélek a személyiségjegyeiben és pszihologiájában folyamatos egymásra való kölcsönhatásban, úgy egészítik ki egymást (úgy hatnak egymásra), hogy egyes személyiségjegyeik külön-külön és összességében tekintve egyszerre kiadják és megvalósítják a tökéletes lelki struktúrát és létet.
Az ilyen lelki szimbiózis a lelkek fogantatásakor és a lelkek, megszületésekkor alakulhat ki kizárólagos módon és értelemben. Ez után az egy adott anyagi testben megszületett lélek két személy (saját maga és a hozzá rendelt másik személy lelke) lelki aspektusait viseli élete végéig a transzcendens törvényeknek megfelelően. 

8) Sri Joakim születési dátumához képest két éven belül meg kell fogannia és születnie az elsőszámú, lélektani karmikus bhaktának is.

Hogy miért két éven belül?

Indoklás:

Azért mert, Sri Joakim szív vagy feladatszáma a 11 (mesterszám), mely leredukálva 2-öt ad ki.

Sri Joakim fogantatásának napja: 1979. január 09.
Sri Joakim születésének napja: 1979. október 17.
S. B. Bhaktivedanta Perlita fogantatásának napja: 1980. december 29.
S. B. Bhaktivedanta Perlita születésének napja: 1981. szeptember 02.

A dátumokból egyértelműen látszik, hogy Sri Joakim születési dátumához képest S. B. Bhaktivedanta Perlita fogantatási és születési dátuma is megfelel e kitételnek vagy feltételnek.

9) Az Úr Buddha szerint ilyennek kell lennie az elsőszámú, lélektani karmikus bhaktának.

Bhakti:

És aki képes lesz felismerni a születéskarma szerint a reinkarnáltamat és avatáromat az tekinthető az első számú bhaktának, aki rendelkezhet azzal a tudással, ami a Legfelsőbb Isteni Személyiség jelenlétére és mibenlétére vonatkozik.

2007. október 21.-ik napján (Sri Joakim VB címszerzésének napján), amikor áthaladt a célvonalon, az azt követő 3 másodpercben úgymond megvilágosodtam és megtudtam a következőt. Olyan gyorsan futott át a következő információ a fejemben és a gondolataimban, mint amilyen gyorsan vezeti az autót Sri Joakim.

2007. október 21.-én Sri Joakim 28 éves és 4 napos.
2008. október 17.-én Sri Joakim betölti a 29.-ik életévét.
A 2008-as idény nem ért véget Sri Joakim születési dátumának napjával.

Egyenlő ebből következik:

Sri Joakim 29 éves korában és 29 évesen birtokolni fogja az 1-es számú Világbajnoki autót, amely garantálja és biztosítja számára az Isteni Abszolút Mivoltot és Személyiséget, annak tudatában, hogy Sri Joakim más néven ICEMAN!

10) Mi a dolgunk a világban? Milyen feladataink vannak, milyen módszereket kellene alkalmaznunk ezek megoldásához? A karmaasztrológia ezekre, a kérdésekre választ ad, már csak a születési dátumodra van szükség!

Az egyik karmikus jelentőségű pont a horoszkópban a sárkányfej, azaz a felszálló holdcsomópont. Ez az a pont, ahol a Hold, pályáját követve, délről északi irányba átlépi az ekliptikát. Tulajdonképpen visszafelé halad az állatöv egyes fokain. Az új kihívásokat és a régi problémákat jelzik, ilyenek például a régi, elavult beidegződésektől való elválás szükségessége, elsősorban a saját, személyes fejlődés érdekében.

Keresd meg a legördülő menüben azt az időintervallumot, amelyben születtél, s megtudhatod, születési képleted melyik jegyben található a Sárkányfej! Kattints az adott dátumra, s elolvashatod, milyen feladataid vannak az életben. Múltad meghatározza jelenedet, így karmád tulajdonképpen jelenlegi életed feladatait mutatja meg.


Kiemelés:

1978. VII. 06. – 1980. I. 05. – Sárkányfej a Szűzben

Elemzés:

S. B. Bhaktivedanta Perlita születési horoszkópja a Szűz!

Tehát S. B. Bhaktivedanta Perlita ennek a követelménynek is megfelelt!

11) Mivel Sri Joakim születési alapjegye a mérleg és 1979. október 17.-ik napján látta meg a Napvilágot, ezért az elsőszámú, lélektani karmikus bhakta, születésének pillanatában a mérleg uralkodó bolygója (Vénusz) pontosan október 17.-ik napján kell, hogy álljon (meghatározott Föld tengely dőlésszögét tekintve) csillagászati értelemben véve.

Az elsőszámú, lélektani karmikus bhakta tekintetében ez a legfontosabb kitétel annak vonatkozásában, hogy Sri Joakim tényleges és hiteles elsőrangú (bizalmasa, lelkitársa) bhaktája lehessen.

Bizalmasa? Ezt hogy kell érteni két léleknél, akik fizikálisan soha sem látták egymást?

Azért tarthatom magamat jogosan Sri Joakim elsőszámú, lélektani karmikus bhaktának, mert, Sri Joakim megbízott annyira bennem, hogy felnyitotta a szememet és megengedte nekem, hogy lássam azt a Sri Joakimot, akit Ő elrejt magában. Plussz az a tudás és összefüggésrendszer, amely alapján felépül Sri Joakim Isteni jellege és személyisége.
Ugyanis lelki és transzcendens értelemben véve a következő Személyek egy és ugyanazon Személyek. Krsna, Visnu, Brahman, Síva, Az Úr Buddha és Sri Joakim.
Sri Joakim az a Személy, aki képes örömforrás, boldogság és gyönyörenergia lenni, annak ellenére is, hogy ICEMAN!

Visszatérve a bhaktai helyzetre, azért tarthatom magamat Sri Joakim lelkitársának és bizalmasának is, mert a születésem pillanatában a Vénusz bolygó október 17.ik napján állt vagy helyezkedett el az északi égbolton és a Föld tengely dőlésszöge pedig 41 fokot zárt be.
A 41-es szám viszont azért fontos és meghatározó, mert Sri Joakim életében is meghatározó számkombináció. Hogyan?

2009 Scuderia Ferrari: 4-es számú autó
2008 Scuderia Ferrari: 1-es számú autó

Sri Joakim 2008. október 17.-ik napján betöltötte a 29.-ik életévét és birtokolta az 1-es számú regnáló bajnoki autót.
Sri Joakim 2009. október 17.-ik napján teljes mértékben megélte a 29.-ik életévét és átlépett a 30.-ik életévébe és birtokolta a 4-es számú autót.
Ebben az esetben a számok a lényegesek és nem az, hogy a Scuderia Ferrarival történt ez. Egyszóval nem a csapat neve és múltja a meghatározó, hanem a számszaki egyezőség.

Sri Joakim 29.-ik életéve év és napi lebontásban:

2008-ban október 17.-ike és december 31.-ike között eltelt napok száma: 76
2009-ben január 01.-ike és október 16.-ika között eltelt napok száma: 289

2009. október 17.-ikei napot már nem számolhatjuk bele, mert akkor már 30 éves lett.

76: A Naprendszerben ugyebár a Nap a legfontosabb égitest vagy bolygó!

Sri Joakim születési és asztrológiai térképén és a születése pillanatában a Nap 23 Mérleg 26 03 paraméterekkel helyezkedett el. A számok közül tekintsük a 23-at napnak, azaz október 23-nak.

Október 17.-ike és október 23.-ika között eltelt napok száma: 6

S. B. Bhaktivedanta Perlita születési térképén és a születése pillanatában a Nap 09 Szűz 09 52 paraméterekkel helyezkedett el. A számok közül tekintsük a 09-et napnak, azaz szeptember 09-nek.

Szeptember 02.-ike és szeptember 09.-ike között eltelt napok száma: 7

Következésképpen:

Sri Joakim és Perlita (bhakta) asztrológiai számaspektusaiból összerakva 76-ot kapunk.

289:
2: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma és  Perlita születési napszáma.
8: Sri Joakim születési sorszáma és mutatószám Sri Krsna tekintetében, aki a saját családjában a 8.-ik gyermekként jött a világra.
9: Megmutatja, hogy Sri Joakim hányadik reinkarnáltja az Úr Buddhának és Perlita születési hónapszáma.
A 289-es számot, ha két különálló egységre osztjuk, akkor a rendekés után a szám így alakul:
29 és külön 8. Ez a bontás is megmutatja, hogy a 29.-ik életévi tudatos és tudatosság nélküli Buddhai és Sri Joakimi megvilágosodás által válhat valaki Istenné.



2008



2009


12) Az elsőszámú, lélektani és karmikus bhaktának a következő szabályokat kell betartania Sri Joakim esetében:
- a legnagyobb tisztelettel kell gondolnia RÁ,
- a legnagyobb megbecsüléssel kell adóznia NEKI,
- a legnagyobb mértékű szeretetet kell táplálnia FELÉ,
- nem érezheti a szerelem érzését, és nem teheti meg azt, hogy szerelmes lesz BELÉ,

13) Az elsőszámú, lélektani és karmikus bhaktának a következő szabályt kell betartania úgy, hogy ezt komolyan is gondolja és tiszta, és őszinte szívéből kell, hogy fakadjon:

Minden kérdés és feltételezés nélkül el kell fogadnia a következőt:

Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha az Istenség Legfelsőbb Személyisége!

14) Az elsőszámú, lélektani és karmikus bhaktának fel kell tudnia mutatnia, Sri Joakim Forma 1-es pályafutásában, de még a WRC-s pályafutásában is azokat az eredményességi mutatókat és életvitelszerű momentumokat, amelyek közvetlenül megmutatják, a tényleges bhaktai összefonódását helyzetét.

Sri Joakim és S. B. Bhaktivedanta Perlita esetében ezeket a Kimistatisztika adatai támasztják alá, de ehhez hozzá kell gondolni a bhakta születési számszaki paramétereit és a karma számokat, mert csak így adja ki (rejtve volt) az egymásra gyakorolt hatást.

Egy példa:

Sri Joakim 2013-ban a Lotus F1 Team csapat elsőszámú pilótája volt.

2013 Bahrein GP az idény 4.-ik futama volt.
Rajtpozíció: 9., 8 (Egy másik pilóta büntetése miatt (a neve lényegtelen) a 8.-ik helyről rajtolhatott, de ténylegesen a 9.-ik helyet szerezte meg.
Kvalifikációs időeredmény és az első helyhez késest a hátrány: 1:33:327, +0:997
Futam eredmény: 2.-ik helyezet 18 pont
Futam az első helyhez képest a hátrány: +9:111
Bahreini Nagydíj utáni VBT (Világ Bajnoki Tabella) állás: 2.-ik helyezett, 67 pont

Magyarázat:

2013 karmaszáma: 6: Perlita szív vagy feladatszáma
4: Perlita leredukált névszáma
9: Perlita születési hónapszáma, Sri Joakim reinkarnáltságának a száma az Úr Buddhához és Visnuhoz képest
8: Sri Joakim születési sorsszáma
1:33:327: A három 3-as szám Perlita születési sorsszáma, 2: Sri Joakim születési leredukált szív vagy feladatszáma és Perlita születési napszáma, 7: Sri Joakim születési névszáma és Perlita születési személyiségszáma
+0:997: A két 9-es a reinkarnáltság (Visnu és az Úr Buddha) mutatószáma és kétszeres megjelenése Perlita születési hónapszámának. 7: Sri Joakim születési névszáma és Perlita születési személyiségszáma
Futam: 2: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma leredukálva és Perlita születési napszáma, 18: Sri Joakim reinkarnáltsági fokmutatószáma Visnuhoz képest és rejtett évszámmutató, megfordítva 81. 1981-ben született Perlita az elsőszámú, lélektani és karmikus bhakta.

Most lehet, hogy furcsán fog hangzani, de egy biztos Sri Joakim eredményességi mutatatóit meg tanulni értelmezni és ez nem kis feladat, és aki nem látja az egészet az a részletet, sem fogja látni és ez az állítás fordítva is igaz. Direkt és szándékos módon vannak elrejtve az adatokban a tényleges bizonyítékok. Hogy miért? Azért mert maga Sri Joakim is rejtett inkarnációja a Hindu és Buddhista vallás irányítóinak. De ez nem jelenti azt, hogy ne lenne abszolút, hiteles és tényleges.

15) Sri Joakim elsőszámú, lélektani és karmikus bhaktájának már a fogantatásának a pillanatában kötelessége felvállalni a szannyászi életet, sorsot vagy karmát. (Természetesen ezt a bhakta nem tekintheti kötelességének, hanem ez a lelkéből kell jönnie és teljes őszinteséggel.)
Ez mit jelent?
Mivel Sri Joakim hivatásos autóversenyző és ez a hétköznapi értelemben vett foglalkozása és munkaköre ezért a szannyászi életfelfogás erre utal. Konkrétan megfogalmazva az elsőszámú bhaktának már a fogantatásának a pillanatában le kell erről a foglalkozásról mondania, hogy Sri Joakim életében ez tökéletesen meg tudjon valósulni.
Mondjuk ezt számszakilag nem tudom levezetni, de az tény és valóság, hogy Sri Joakim által váltam szannyászi szerzetessé, úgy, hogy a lelkem és transzcendens lényem lemondott arról amit igazán szeretett volna. Az autóversenyzést és az ehhez kapcsolódó összes tevékenység.

15/1) Szannyászivá való felavatásom is volt életem során több ízben, erre az egyik legjobb bizonyíték a sárkánytetoválásom, melyet a hasamon helyeztem el, bal oldalra a köldököm mellett. (2001. 12. 29.)

15/2) Aztán pedig úgyszintén tetoválással való felavatás, a sajátos jelölés az ICEMAN felírat leredukált alakja és Sri Krsna 1008 nevéből két betű. (2008. 06. 03.)

15/3) Továbbá, az a tény, hogy az életemben teljes valójában megjelent előttem (egy meditáció alkalmával) Sri Joakim a kellő időben és helyen. Ez a történés a számadhiba való süllyedésem volt, 2009. szeptember 06.-án.

(Ezen a napon egy meredek sziklapartoldalon, (a hely az mindegy) sétáltam és leültem egy kicsit pihenni. Elhelyezkedtem lótuszülésben és becsuktam a szemeimet. Az időt ugyan nem számoltam és nem is figyeltem, de érzésem szerint 30 perc után úgyszintén lótuszülésben és fehér ruhában megjelent Sri Joakim. Nem mondott semmit, csak éreztette velem, hogy jelen van. Fel sem tudtam fogni akkor ép ésszel, hogy milyen csoda és milyen hatalmas boldogság és öröm kerített hatalmába. A Nap melege perzselte bőrömet, de a lelkem, a lényem, a tudatom, az elmém, és a testem megtelt azzal a hideg és hűvös békével és nyugalommal, amelyet csak Sri Joakim tud megvalósítani itt a Földön és az egész Világban. Mire fel tudtam ébredni a számadhiból már rám is esteledett és mikor kinyitottam a szemeimet, akkor az számomra felért egy nirvánával. Leszámítva a 30 percet, Sri Joakim mindig mellettem volt, és amit kaptam Tőle azt soha de soha nem fogom tudni elfelejteni, de nem is akarom, az már egyszer biztos.)

Ezt sorsszerűnek tekinthető, ugyanis 2007. október 21.-ik napján lett Sri Joakim Világbajnok. Sri Joakim ezen a napon 28 éves és 4 napos volt, kormeghatározás szerint.

S. B. Bhaktivedanta Perlita 2009. szeptember 06.-ik napján 28 éves és 4 napos volt, kormeghatározás szerint.

16) Sri Joakim elsőszámú, lélektani és karmikus bhaktájának minden helyzetben, minden körülmény mellett és minden pillanatban tudnia kell Róla, és kizárólagos módon csak Róla meditálnia.

17) Sri Joakim elsőszámú, lélektani és karmikus bhaktájának szívből jövő tiszta akarattal többszörösen megerősítve át kell esnie a felavatási szertartáson, amit Sri Joakim határoz meg. Ez a szertartás a tetoválás. Az elsőszámú, lélektani és karmikus bhaktának az életében a tetoválás készítés dátuma nem lehet több mint, 9 hónap, Sri Joakim tetoválásának készítésének dátumától számítva.
Hogy jobban érthető legyen az előbbi meghatározás ezért számszerűleg levezetve így néz ki.

Sri Joakim tetoválásainak készítési dátuma időrendben:

2001. 06. 15.: Naptetoválás (jobb csukló)
2007. 03. 29.: Nonfiguratív Triball II. (jobb csukló és alkarján)
2007. 11. 22.: Iceman felirat (bal alkarján)