Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. augusztus 28., szerda

IV. Rész - 3.) fejezet - S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim lélektani bhaktija - v

1) Kimi Räikkönen 1979. október 17.-én született és születésének napján az Ő karmája, azaz keleti motívummal kifejezve a Sárkány (vagy Sárkányfej) a szűz jegyben tartózkodott. A karma szerint egy hindu és buddhista Istennek, mint amilyen Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen lelki és jellem társa 2 éven belül megszületik. 1979.-ik év elem jellege negatív, azaz jing (-)
Hivatkozás: http://www.ezoterikus.hu/hir.php?id=396 honlapon bizonyítékot találtok erre vonatkozóan.

2) Szivolt Barbara 1981. szeptember 2.-án született a szűz jegyében és a keleti asztrológia szerint a 2 elem jellege negatív, azaz jing (-).

3) 2001-es év volt az az év, amikor is végleg eldőlt a lelki és jellemtárs szerepe. Mint már írtam a tetoválásnak óriási jelentése és jelentősége van egy ember életére nézve. Ezt sok tetováló mester és a keleti vallás tanítói is ezt vallják.
2001. június-júliusában Sri Joakim egy napot, ábrázoló tetoválást készített magának. Ezt úgy is mondhatnánk, hogy a karmatárs (Szivolt Barbara) küldte neki, természetesen lelki úton.
2001. december 29.-án, akkor még tudat alatt, de 4 órai önfeláldozás alatt elkészült életem első és minden tekintetben meghatározó 14 cm hosszú és 6 cm széles teljes alakos sárkánytetoválásom. A 6-os szám itt nagyon fontos, mert 2001+6=2007. Kimi első bajnoki címe.
A kínai asztrológia szerint a Sárkány, mint motívum a karmát jelenti és jelképezi.
A két tetoválás között eltelt idő 6 hónap volt. A hatos szám azért is fontos ebben az esetben, mert ha megnézzük, akkor Sri Joakim 2001-ben kezdte el a pályafutását és 2007-ben lett először világbajnok méghozzá a 6-os számú autóval.
Egy másik érdekes és nem lehetett a véletlen műve, hogy saját tetoválásom egy kínai buddhista monda (ami valóságos elbeszélésen alapszik) alapján született meg, amely egy sárkányhercegről és egy lányról szól. A történet nagy vonalakban a következő. A lány beleszeret a sárkányhercegbe és az érzés kölcsönös, de egy bizonyos akadály következtében csak 6 év múlva teljesedhetett be a szerelmük. A hatodik évre tette azt a bizonyos csodát, amely alapján ekkor születni fog valami csodálatos melyet szavakkal nem is lehet kifejezni. Akkor még 2001-ben nem értettem, hogy milyen dolog fog megszületni 6 év múlva, de ma már tudom, hogy ez Sri Joakim világbajnoki címét jelentette. A történet vége pedig a beteljesülést és a lelki tisztaságot takarta.
Továbbá ez az egy éven (6 hónap) belüli motívumegyezőség mutatja meg, hogy Kimi Räikkönen és Szivolt Barbara karmikus lelki és jellem társai egymásnak.

4) 1981. szeptember 2.-án a Nap, mint első számú égitest ezen a napon pont délelőtt 11:45 perckor (ez a születésem pontos ideje) az égiszem alatt tartózkodott a bolygók akkori állása szerint. Továbbá ebben a percben a mérleg (Sri Joakim nyugati asztrológiai horoszkópja) uralkodó bolygója a Vénusz 41%-os dőlésszöggel a Föld tengelytávját tekintve (ami a %-os kifejezésben -2 évet jelent) pont október 17.-én állt a horizonton vagy naprendszerben.
A Nap nevezetű égitest ezekben, a napokban 1981. szeptember 9.-éig tartózkodott a szűz jegyben és az eltelt nap a születésemtől a 9.-ik napig 7 napot foglal magában. A hetes szám pedig azt jelenti, hogy 2007-ben lett először világbajnok Kimi Räikkönen.

5) Továbbá az is meghatározó tény, hogy 1981. szeptember 2.-án a fő bolygók közül a Merkúr a szűzben, a Hold a mérlegben, a Plutó is a mérlegben, a Szaturnusz is a mérlegben és a Jupiter is a mérlegben tartózkodott, és e bolygók összessége és elhelyezkedése az önfeláldozásra utal, mivel születésemkor a bolygók Kimi Räikkönen asztrológiájában (mérleg) tartózkodtak.
Ezt onnan tudom, hogy megcsináltattam az asztrológiai születési térképemet.

6) Mivel Sri Joakim hisz Sri Krsnában (ezt sok helyen lehet olvasni és élete során egyszer már a médiának is nyilatkozta, igaz csak egyszer, de egy ilyen csendes jellemtől ez elég is.) és én is vallásos vagyok ezért a távlati kommunikáció működik, de ezt nem lehet látni, mert a tudat alatt zajlik a folyamat.
Kimi is megtette azzal a karmikus lelki és jellem társ szerepét, hogy hisz Istenben.
Sőt ebben a mitológiai és asztrológiai karmikus lelki társ helyzetben az az egyik legfontosabb tényező, aminek meg kell felelnem, hogy Kimi Räikkönennek soha sem szabad megismernie és még egy találkozás is ki van zárva. Sri Joakim még a létezésemről sem szabad beszélnie senkinek sem. Az én feladatom a legvégsőkig be is tartani azt a szabályt, hogy a személyes találkozást elkerüljük.  Ezt a transzcendens szabályok mondják ki és ez törvényesen is le van fektetve a két személy karmájában.
Ha a karmikus lelki és jellem társ be tudja tartani a rá bízott feladatot mely igen sokrétű, így nem is írom le a feladatsort, (amit egy életen keresztül végig kell vinnie), akkor a kedvezményezett vagy más néven felettes személyiség (Kimi Räikkönen) boldogsága és sikerei már biztosítva vannak, ezt nem veheti el tőle senki, továbbá biztosítva van Sri Joakim számára a nírváná is. Az igazság az, hogy számomra ez fájdalmas (még a Magyar Nagydíjra sem mehetek ki) mármint az, hogy nem idézhetek elő egy esetleges találkozást, de elég erősnek kellett és kell lennem, hogy Ő megkapja ezzel a Nirvánát.

A másik feladat, amit a karmikus lelki és jellem társnak be kell teljesítenie azt, hogy élete során legalább egyszer neki is el kell jutnia a Nirvánába. (nirvána: teljes lelki megtisztulás és beteljesülés és a lélektani lét és nemlét állapota).
Kimi már a beteljesülést meg is csinálta, azzal, hogy megnyerte a világbajnokságot 2007-ben.

Ez nekem nehéz volt így elfogadni, de meg kell csinálnom és meg is, fogom csinálni, mert ez a sorsom és természetesen Sri Joakimért mindent.

IV. Rész - 3.) fejezet - S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim lélektani bhaktija - w

7) Holdnaptár

Mit szimbolizál a Hold?

A Földdel szoros összefüggésben lévő Hold komoly hatással van mindennapja-
inkra, ha jól használjuk az általa kínált lehetőséget, akkor segítségével
sikereket és kiegyensúlyozottságot érhetünk el. Nem véletlen, hogy mióta
ember él a Földön, a termékenységgel és a szüléssel kötötte össze ezt az
égitestet.

Az asztrológiában a lelkiséget, a pszichét, a személyiséget és a hozzátartozó
gondolkodásmódot fejezi ki. Erősen befolyásolja döntéseinket, erősíti, vagy
éppen fékezi mindennapi tevékenységeink lendületét. Néha erősnek érezzük ma-
gunkat, néha rettentő gyengének... mert nem tudjuk magunkat kivonni a Hold
hatása alól.

A Hold életünk része szüntelen körforgásával, amely során újra meg újra átha-
lad a tizenkét állatővi jegyen. A teljes kört a hold 27 nap, 7 óra, 43 perc
és 12 másodperc alatt teszi meg, azonban az újholdtól újholdig tartó időszak
hosszabb, közben a Nap is továbbhalad, s ezt a plusz utat a Holdnak még be
kell hoznia. Így alakul ki az átlag 29 és fél napos holdhónap periódus.

Egy jegyben a Hold két-három napot időz, így aktiválja az egyes elemeket,
amelyek elsősorban viselkedésünket befolyásolja.

A holdfázisnak nagy jelentősége van, így a növekedés és a csökkenés fázisában
súlyos következményekkel járhat az, ha valamit nem megfelelő időben teszünk.
Ezért ajánlatos a Hold segitségét igénybe venni életünk során, hisz egészsé-
günkre, munkánkra, szépségünkre, szerelmünkre és otthonunkra egyaránt hatás-
sal van.

Ha figyelmesen megnézzük az első bekezdésben szereplő internetcímet és a Holdkarmába beírjuk Sri Joakim és az én születési dátumunkat, akkor egyértelműen kiderül, hogy Kimi Holdjegye nem más, mint a szűz jegy amibe Szivolt Barbara született, és ha ezt visszafelé is megvizsgáljuk, akkor az is kiderül, hogy Szivolt Barbara Holdjegye nem más, mint Kimi asztrológiai jegye a mérleg. Azaz az Ő jelleme és mentalitása megegyezik az enyémmel és fordítva is így van.

8) 2003. október 9.-én Szivolt Barbarának volt egy abortusza (az áldozatért meg nem kár, mert boldoggá tesz, ami most a világbajnokkal történik, azaz a csúcsra ért.)

 És, élete első megfogant gyermekét nem tartotta meg (különféle határozott okok miatt). 2003-ban Sri Joakim 24 éves volt október 17.-én. A két időpont között eltelt napok száma 8 nap. Ez a nyolc nap megmutatja azt, hogy Kimi Räikkönen 2008-ban fogja megkapni az egyes rajtszámú versenyautót az idényre. Ez az összefüggés sem lehet a véletlen műve, mert kezd túl sok lenni a véletlenszerű egybeesés. Így ez is az egyik bizonyíték arra vonatkozóan, hogy Kimi Räikkönen karmikus jellem és lelkitársa Szivolt Barbarának és fordítva. Továbbá 2003-ban lehetett volna először világbajnok Sri Joakim és az első abortusz megléte egy momentumként szolgál arra vonatkozóan, hogy csak 2 ponttal vesztette el a címet Michael Schumaherrel szemben. Az egyes szám arra is következtet, hogy 2003-ban is már lehetett látni, hogy Kimié lesz az egyes számú autó 2008-ban, azok után, hogy 2007-es szezont csupán egyetlen egy ponttal, de meg fogja nyerni. A 22. életévemben hozott nagyhorderejű döntés visszautal a születésemnél lévő aszcendensre, ami 1981-ben november 22.-én volt fellelhető az égbolton. Más megnyugtató tény az is, hogy születésem pillanatában a Plútó bolygó október 22.-én állt a horizonton és a 22-es szám jelenti a 2003-ban betöltött életévem számát. Egy fontos és meghatározó tény az is, hogy 2003-ban ugyebár Kimi Räikkönen 24 éves volt és a születésem pillanatában a Hold, (mely mind a kettőnk pszihéjét meghatározza egy és ugyanolyan tulajdonságokkal ruházza fel) október 24.-én állt az égen. Szivolt Barbara asztrológiai aszcendense a skorpió, de viszont a deszkandense Bika. Ez azért lesz fontos, hogy a következő 9. bekezdést meg lehessen érteni. 

2003. 10. 09.: Abortusz
2007. 10. 21.: Sri Joakim Világbajnoki cím szerzésének napja

2003. 10. 09. és 2007. 10. 21. között eltelt idő nagysága: 4 év 0 hónap 12 nap 

Karma számolás: 4+0+1+2=7

7: Sri Joakim születési névszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési személyiség száma


IV. Rész - 3.) fejezet - S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim lélektani bhaktija - z

9) Mérleg jegy az égbolton

Közvetlenül az égi egyenlítő déli oldalán a Szűz és a Skorpió között fekvő állatövi csillagkép, amely eredetileg a Skorpió ollóit jelképezte. A legfényesebb csillagainak neve északi és déli ollót jelent (Zuben Elgenubi - "déli olló", Zuben Escharnali - "északi olló"). A csillagképet több mint 2000 éve ismerik. Ma általában a szomszédos Szűz kezében tartott mérlegként ábrázolják.

A mérleg forgópontja, a "déli olló" szinte pontosan az Ekliptikán fekszik. A Mérleg egyensúlyban lévő két tányérja a nappalok és az éjszakák egyenlő hosszát jelképezte az őszi napéjegyenlőség idején, amely időszak 2000 éve a Napút Mérleg szakaszával esett egybe.

A mérleg az óvatosság, a mérték, a rend jelképe, a jó és a gonosz cselekedetek megmérője. Így jelentheti magát az igazságot, a pártatlanságot, végső soron a sorsot. A kettéosztottság megszüntetése, az ellentétek kiegészülése (vagy egyensúlya) köthető a szimbólumhoz. A végső megmérettetést, a végítéletet jelképezi.

Kínában a mérleg két serpenyője a fény és a sötétség kozmikus kiegyenlítődését (napéjegyenlőség), a jin-jang ábrában is megjelenő egyensúly és összhang megteremtését szimbolizálja. A "mérleg" írásjegy mindig pozitív tartalmat közvetít. Tibetben a jó és rossz tetteket egy fehér illetve fekete kavicsokkal terhelt mérleg ítéli meg Egyiptomban az alvilági megmérettetésre, utal.

Anubisz a mérleg bal tányérjába a lelket tartalmazó urnát, a jobb tányérjába Maat az igazság istennőjének jelét, egy strucctollat helyezi. A görög mitológiában Zeusz kezében látjuk viszont a sors eszközeként. Egy másik megközelítésben azon hintóként tűnik fel, ami Perszephonét (Szűz) szállítja az Alvilágba Hádészhoz (Skorpió). A római ábrázolásokban az Igazság istennőjeként Astraeia (Szűz) mérlegeli a bűn mértékét.

Majd az Újszövetség Jelenések könyvében az apokalipszis lovasai közül a harmadik tartja a kezében a mérleget. A négy sarkalatos erény közül az Igazságosság allegorikus alakjának attribútuma. Szt. Mihály, az ítélet arkangyala kezében is időnként felfedezhető a mérleg.

Albrecht Dürer Melankólia című rézkarcán is ott lóg a falra akasztva a mérleg, utalva az emberi gondolkodás megmérettetésére, illetve az örök mértékre. A hermetikus hagyományban a testi és lelki univerzum, a föld és az ég összekötését jelképezi. A két oldal egyensúlya a legfőbb bölcsesség elérését jelenti.


Ősidőktől kezdve az emberek a Vénusz ("Esthajnal csillag") hajnali (Bika), illetve esti (Mérleg) megjelenéséhez két különböző (időnként szembenálló) leánytestvért, istennőt, női alakot rendeltek. Bika - Mérleg: Nepthünisz-Ízisz, Hathor-Amentet, Istar-Inanna, Brünhild-Krimhild, Márta-Mária. Még a görögök is, akik már tudták, hogy azonos bolygóról van szó, megtartották a kettőséget: Aphrodité (Bika - hajnal) és Pallasz Athéné (Mérleg - est) képében. Ez ismétlődik meg a rómaiaknál: Vénusz és Minerva.