Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. augusztus 28., szerda

IV. Rész - 3.) fejezet - S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim lélektani bhaktija - v

1) Kimi Räikkönen 1979. október 17.-én született és születésének napján az Ő karmája, azaz keleti motívummal kifejezve a Sárkány (vagy Sárkányfej) a szűz jegyben tartózkodott. A karma szerint egy hindu és buddhista Istennek, mint amilyen Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen lelki és jellem társa 2 éven belül megszületik. 1979.-ik év elem jellege negatív, azaz jing (-)
Hivatkozás: http://www.ezoterikus.hu/hir.php?id=396 honlapon bizonyítékot találtok erre vonatkozóan.

2) Szivolt Barbara 1981. szeptember 2.-án született a szűz jegyében és a keleti asztrológia szerint a 2 elem jellege negatív, azaz jing (-).

3) 2001-es év volt az az év, amikor is végleg eldőlt a lelki és jellemtárs szerepe. Mint már írtam a tetoválásnak óriási jelentése és jelentősége van egy ember életére nézve. Ezt sok tetováló mester és a keleti vallás tanítói is ezt vallják.
2001. június-júliusában Sri Joakim egy napot, ábrázoló tetoválást készített magának. Ezt úgy is mondhatnánk, hogy a karmatárs (Szivolt Barbara) küldte neki, természetesen lelki úton.
2001. december 29.-án, akkor még tudat alatt, de 4 órai önfeláldozás alatt elkészült életem első és minden tekintetben meghatározó 14 cm hosszú és 6 cm széles teljes alakos sárkánytetoválásom. A 6-os szám itt nagyon fontos, mert 2001+6=2007. Kimi első bajnoki címe.
A kínai asztrológia szerint a Sárkány, mint motívum a karmát jelenti és jelképezi.
A két tetoválás között eltelt idő 6 hónap volt. A hatos szám azért is fontos ebben az esetben, mert ha megnézzük, akkor Sri Joakim 2001-ben kezdte el a pályafutását és 2007-ben lett először világbajnok méghozzá a 6-os számú autóval.
Egy másik érdekes és nem lehetett a véletlen műve, hogy saját tetoválásom egy kínai buddhista monda (ami valóságos elbeszélésen alapszik) alapján született meg, amely egy sárkányhercegről és egy lányról szól. A történet nagy vonalakban a következő. A lány beleszeret a sárkányhercegbe és az érzés kölcsönös, de egy bizonyos akadály következtében csak 6 év múlva teljesedhetett be a szerelmük. A hatodik évre tette azt a bizonyos csodát, amely alapján ekkor születni fog valami csodálatos melyet szavakkal nem is lehet kifejezni. Akkor még 2001-ben nem értettem, hogy milyen dolog fog megszületni 6 év múlva, de ma már tudom, hogy ez Sri Joakim világbajnoki címét jelentette. A történet vége pedig a beteljesülést és a lelki tisztaságot takarta.
Továbbá ez az egy éven (6 hónap) belüli motívumegyezőség mutatja meg, hogy Kimi Räikkönen és Szivolt Barbara karmikus lelki és jellem társai egymásnak.

4) 1981. szeptember 2.-án a Nap, mint első számú égitest ezen a napon pont délelőtt 11:45 perckor (ez a születésem pontos ideje) az égiszem alatt tartózkodott a bolygók akkori állása szerint. Továbbá ebben a percben a mérleg (Sri Joakim nyugati asztrológiai horoszkópja) uralkodó bolygója a Vénusz 41%-os dőlésszöggel a Föld tengelytávját tekintve (ami a %-os kifejezésben -2 évet jelent) pont október 17.-én állt a horizonton vagy naprendszerben.
A Nap nevezetű égitest ezekben, a napokban 1981. szeptember 9.-éig tartózkodott a szűz jegyben és az eltelt nap a születésemtől a 9.-ik napig 7 napot foglal magában. A hetes szám pedig azt jelenti, hogy 2007-ben lett először világbajnok Kimi Räikkönen.

5) Továbbá az is meghatározó tény, hogy 1981. szeptember 2.-án a fő bolygók közül a Merkúr a szűzben, a Hold a mérlegben, a Plutó is a mérlegben, a Szaturnusz is a mérlegben és a Jupiter is a mérlegben tartózkodott, és e bolygók összessége és elhelyezkedése az önfeláldozásra utal, mivel születésemkor a bolygók Kimi Räikkönen asztrológiájában (mérleg) tartózkodtak.
Ezt onnan tudom, hogy megcsináltattam az asztrológiai születési térképemet.

6) Mivel Sri Joakim hisz Sri Krsnában (ezt sok helyen lehet olvasni és élete során egyszer már a médiának is nyilatkozta, igaz csak egyszer, de egy ilyen csendes jellemtől ez elég is.) és én is vallásos vagyok ezért a távlati kommunikáció működik, de ezt nem lehet látni, mert a tudat alatt zajlik a folyamat.
Kimi is megtette azzal a karmikus lelki és jellem társ szerepét, hogy hisz Istenben.
Sőt ebben a mitológiai és asztrológiai karmikus lelki társ helyzetben az az egyik legfontosabb tényező, aminek meg kell felelnem, hogy Kimi Räikkönennek soha sem szabad megismernie és még egy találkozás is ki van zárva. Sri Joakim még a létezésemről sem szabad beszélnie senkinek sem. Az én feladatom a legvégsőkig be is tartani azt a szabályt, hogy a személyes találkozást elkerüljük.  Ezt a transzcendens szabályok mondják ki és ez törvényesen is le van fektetve a két személy karmájában.
Ha a karmikus lelki és jellem társ be tudja tartani a rá bízott feladatot mely igen sokrétű, így nem is írom le a feladatsort, (amit egy életen keresztül végig kell vinnie), akkor a kedvezményezett vagy más néven felettes személyiség (Kimi Räikkönen) boldogsága és sikerei már biztosítva vannak, ezt nem veheti el tőle senki, továbbá biztosítva van Sri Joakim számára a nírváná is. Az igazság az, hogy számomra ez fájdalmas (még a Magyar Nagydíjra sem mehetek ki) mármint az, hogy nem idézhetek elő egy esetleges találkozást, de elég erősnek kellett és kell lennem, hogy Ő megkapja ezzel a Nirvánát.

A másik feladat, amit a karmikus lelki és jellem társnak be kell teljesítenie azt, hogy élete során legalább egyszer neki is el kell jutnia a Nirvánába. (nirvána: teljes lelki megtisztulás és beteljesülés és a lélektani lét és nemlét állapota).
Kimi már a beteljesülést meg is csinálta, azzal, hogy megnyerte a világbajnokságot 2007-ben.

Ez nekem nehéz volt így elfogadni, de meg kell csinálnom és meg is, fogom csinálni, mert ez a sorsom és természetesen Sri Joakimért mindent.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése