Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. december 20., péntek

IV. Rész - 2.) fejezet - Sri Joakim elsőszámú bhaktijának asztrológiája és ennek elemzése - 99

Neptunusz:

Sri Joakim születésének pillanatában a Neptunusz Neptune 18°20' 01” Sagittarius Nyilas
S. B. Bhaktivedanata Perlita születésének pillanatában a Neptunusz Neptune: 22.-ik nap Nyilas 05R fok

Értelmezés:

Sri Joakim:

1: A hindu vallásban az 1, magát az Istent jelenti és jelöli
8: Sri Joakim születési karma számai közül a sorsszáma és Sri Krsna esetében jelölő szám, mely megmutatja azt, hogy Sri Krsna hányadik gyermekként látta meg a Napvilágot saját családján belül. Azaz Devaki 8.-ik gyermeke volt Sri Krsna.

18: Ténylegesen számolva és Visnuhoz viszonyítva Sri Joakim reinkarnáltsági foka és Perlita születési évszámának fordított és rejtett változata, alakja.

2: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma redukált alakban és Perlita születési napszáma.
0: A hindu vallásban a betejesedés szimbólum száma.
0: A hindu vallásban a betejesedés szimbólum száma.
1: A hindu vallásban az 1, magát az Istent jelenti és jelöli

S. B. Bhaktivedanat Perlita:

22: Perlita születési névszáma (alapalakban) és Sri Joakim szív vagy feladatszámának a kétszerese, azaz 11X2=22. Egyébként mesterszám.

0: A hindu vallásban a betejesedés szimbólum száma.
5: Sri Joakim születési személyiségszáma

Külön megjegyzés:

A 05R foknál az R is jelölőkarakter, hiszen ez Sri Joakim családnevének első betűje, azaz Räikkönen. Ez az R betű ezt szimbolizálja és jelenti.

Mivel a két személynél (Sri Joakim és Perlita) ugyanabban az asztrológiai jegyben tartózkodott, ezért a Neptunusz ugyanolyan hatással hat mind a két személyre, így személyiségjegyeikben a Neptunusztól ugyanazokat a jellemvonásokat hordozzák magukban. Egymásra gyakorolt hatásuk kölcsönös és egyenesen arányos.

Sri Joakim esetében a 18-as számot, ha napnak vesszük alapul, és Perlitánál a 22-es számot is napnak (naptári napnak) tekintjük akkor a két időpont között eltelt napok száma 3 lesz.
3: A hindu vallásban a hármas Istenség, (Visnu, Brahman és Síva) szimbólumszáma és Perlita születési sorsszáma

Bolygók elemzése utáni fontos összefüggés Sri Joakim és S. B. Bhaktivedanta Perlita asztrológiája között, ez az összefüggés vagy egymásra gyakorolt hatás plusz tényezőként szolgál az elemzésben.

A vizsgált két szegmens pont a Nap és az MC (Medium Coely) kapcsolata a két személynél.

Sri Joakim:

Nap: 23.-ik nap vagy fok Mérleg 26’ 03”
MC: 21.-ik nap vagy fok Mérleg 37’ 01”

Értelmezés:

2+3+2+6+0+3=16, 1+6=7
2+1+3+7+0+1=14, 1+4=5

7+5=12, 1+2=3

3: A hindu vallásban a hármas Istenség, (Visnu, Brahman és Síva) szimbólumszáma és Perlita születési sorsszáma




S. B. Bhaktivedanta Perlita:

Nap: 09.ik nap Szűz 52’
MC: 10.-ik nap Szűz 19’

Értelmezés:

0+9+5+2=16, 1+6=7
1+0+1+9=11, 1+1=2

7: Sri Joakim születési névszáma
2: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma

Ebből az adatból egyértelműen kiderül, hogy S. B. Bhaktivedanta Perlitának, Sri Joakim adta a feladatot, hogy közölje a világgal Isteni személyiségét és mivoltát és azt a tudást is, megkapta mellé, amely ahhoz szükségeltetik, hogy Perlita átlássa Sri Joakim egész és teljes karmáját, döntéseinek miértjét.

7+2=9

9: Sri Joakim reinkarnáltsági foka Buddhához és Visnuhoz viszonyítva. Perlita születési hónapszáma.

Sri Joakim esetében a Nap és az MC között eltelt napok száma 2.
S. B. Bhaktivedanta Perlita esetében a Nap és az MC között eltelt napok száma 1.

2+1=3


3: A hindu vallásban a hármas Istenség, (Visnu, Brahman és Síva) szimbólumszáma és Perlita születési sorsszáma

IV. Rész - 2.) fejezet - Sri Joakim elsőszámú bhaktijának asztrológiája és ennek elemzése - 100


S. B. Bhaktivedanta Perlita születésének pillanatában a bolygók elhelyezkedése szerinti jellemábrázolás:

SKORPIÓ ASZCENDENS

Intellektuális területen nagyszerű sikereket képes elérni, de bármilyen poszton megállja a helyét, mert mindent el tud sajátítani. Mivel önnek a halál természetes dolog, szívesen kockáztatja akár az életét is, ha kell. Akaratereje legyőzhetetlen. Ebből fakad, hogy olyan munkát is elvállal, ami látszólag meghaladja az erejét, és aztán sikeresen elvégzi a környezete nagy csodálkozására. Egyébként is az alaptermészetéhez tartozik, hogy imádja a kihívásokat. Sokszor nem is másoknak, hanem önmagának akar bizonyítani. Lebilincselő társalgó, magnetikus egyénisége van, gyakran veszedelmesen hipnotikus a megjelenése. Mindenki észreveszi átható tekintetét. Az emberek vonzódnak önhöz, mert felismerik, milyen nagy rejtett tartalékokkal rendelkezik. Mindig képe megújulni, akár a legnagyobb trauma után is. Ez a képessége önmagában elég ahhoz, hogy felkeltse mások irigységét. Szeret vitatkozni, imád kritizálni, és általában győztesként kerül ki minden szópárbajból.

NAP A SZŰZBEN

Nagyon rendszeresen él, néha túlságosan is szabályokhoz köti magát. Jó értelmi képességekkel rendelkezik, megfontolt és kiegyensúlyozott, szerény és szégyenlős. Gyakorlatias, alapos, mindent összehasonlít és kielemez. Igényes önmagával szemben, ettől szorgalmas és kitartó. A környezetéhez hűséges, megbízható. Nagyon jól megállja a helyét, ha aprólékos munkáról van szó. Kereskedői képességei is kiválóak. Általában minden téren maximalista. Életében fontos helyet kap a munka, a szolgálat, mások jólétének elősegítése. A környezete elég nehezen érti meg a viselkedését, gondolkodásmódját, mert a Merkúr befolyása bonyolulttá teszi egyéniségét. Nehéz élete van, ami elsősorban abból fakad, hogy rendkívül kritikus. Nemcsak a világot, de önmagát is szigorú kritika alá veszi. Alighanem gyermekkorában az volt a szülei elvárása, hogy mindig mindenben a maximumot nyújtsa. Később ez a magas mérce annyira természetessé vált, hogy tökéletességre törekszik a munkában, illetve a házasságban is. Elengedhetetlen szükséglete a szilárd családi bázis. Bár szeret egyedül élni, mégis természetesnek veszi, hogy családot alapítson. Nehezen lobban szerelemre, inkább észérvek alapján választ társat magának. A társáról előre megfogalmazott elképzelései vannak, ezért aztán nagyon nehezen találja meg azt, aki ennek az elvárásanak tökéletesen megfelel. A házasságot inkább jól működő üzleti társulásnak fogja fel, nem pedig legalizált szerelmi kapcsolatnak. Az otthonában minden ragyog, mert "rend a lelke mindennek", de ez a nagy tisztaságszeretete olykor már a család idegeire megy. A pénzt jól kezeli, minden fillért meg tud fogni, szinte biztos, hogy a családi kasszába csak ön nyúlhat bele. Legyen azért néha kicsit nagyvonalúbb, nehogy a zsugoriság csapdájába essen.Negatív sugárzások esetén szőrszál-hasogatóan kritikus és szemrehányó, aki mindenbe beleköt. Az örökös méricskélés miatt bizonytalan és döntésképtelen lehet, pénzsóvársága pedig fukarrá és kicsinyessé teheti. Szinte betegesen ragaszkodik a megszokott dolgokhoz, pedantériája már környezetét is idegesíti. Hajlamos az aggodalmaskodásra, és ehhez különösebb okra sincs szüksége.

HOLD A MÉRLEGBEN

A Vénusz hatása alatt álló Mérleg jegyben álló Holdnak köszönheti a jó ízlését, derűlátó, barátságos és társaságkedvelő természetét. Művészi hajlamokkal bír, és mindig fontosnak tartja a külsőségeket. Nagyon jó diplomáciai képességekkel rendelkezik, békeszerető, ösztönösen keresi a kompromisszumokat. Sokszor annyira mindenkinek a kedvében akar járni, hogy végül a saját érdekeit is háttérbe szorítja. Személyisége bizalomkeltő és vonzó. Feszült aspektusok hatására hanyagság, rendetlenség jellemzi, hajlamos a szorongásra, és görcsösen kerüli az összeütközéseket.

MERKÚR A SZŰZBEN

Saját jelében a Merkúr a tiszta ész, a világos gondolatok megtestesítője. Hatására ön is fejlett kritikai érzékkel, nyelvtehetséggel, tudományos hajlammal és jó előadói készséggel rendelkezik. A dolgok részletes megismerését alapvető követelménynek tartja. Jó elemző képességei vannak, emiatt azonban döntéshelyzetekben elbizonytalanodik. Könnyen megfelel a legmagasabb szellemi elvárásoknak is. Negatív aspektusok esetén önzővé, kötekedővé, szőrszálhasogatóvá és kicsinyessé válhat. Mások gyengéit felnagyítja, a saját hibáit és tévedéseit azonban képtelen belátni.

VÉNUSZ A MÉRLEGBEN

A Vénusz saját jegyében állva a legjobbakat hozza ki önből. Megnöveli az emberi kapcsolatok iránti igényét. Tehetséges a művészi tevékenységekben. Külseje vonzó, egész lényéből harmónia és elegancia sugárzik. Udvariasságával, választékos modorával sikerre számíthat a társasági életben. Kapcsolataiban szeretetteljes, házasélete általában elégedett. Ha a szépségiparban vagy valamely művészeti ágban tevékenykedik, kiemelkedő sikert érhet el. Rossz sugárzásnál a külsőségeket mindenek fölé helyezi.

MARS A OROSZLÁNBAN

Ebben a jegyben a Mars pozitív lendületet ad, optimizmust kölcsönöz, és az érzelmeket pozitív módon felerősíti. Energiája és rámenőssége jól kiegészül az Oroszlán nagyvonalúságával. Magabiztos és önérzetes. Merész, becsületes, optimista, vágyik a függetlenségre. Jó színészi képességekkel rendelkezik, amit nagyszerűen tud hasznosítani a hétköznapokban is. De a művészetek és az alkotás gyakran válik szenvedélyévé. Erős érzelmi életet él, fejlett szexuális érdeklődésű. Akarata és tettei harmonizálnak szabadságvágyával. Eltökélten véghezviszi különleges céljait, uralkodásra törekszik. Negatív aspektusok hatására gőgös, beképzelt, hiú, lusta, nagyravágyó és kicsapongó.

JUPITER A MÉRLEGBEN

Másokkal toleráns és elfogadó. Célja a béke és az igazságosság - a hétköznapi életben is. Képes kompromisszumokat kötni anélkül, hogy vesztesnek érezné magát, vagy azt éreztetné. Társaságkedvelő, rokonszenves, udvarias, barátságos, kiegyensúlyozott - ezek a legszembetűnőbb Jupiter-Mérleg tulajdonságok keverednek egyéniségében. Nagyon becsüli a szépséget, áldozatot is tud hozni művészetért. Főként a zene és az irodalom iránt érdeklődik. Gyümölcsöző kapcsolatokat épít ki, és gazdag érzelmi élet jellemzi. Sokat ad a külsőségekre. Valójában mindig mások visszajelzéseiből merít önbizalmat, igyekszik alkalmazkodni az elvárásokhoz. A karriert és a szakmai elismerést nem tartja olyan fontosnak, mint a barátok szeretetét, a fényűző társasági életet.

SZATURNUSZ A MÉRLEGBEN

Kiegyensúlyozott egyéniség, jó intellektussal, ezért az élet nehéz helyzeteiben is jól megállja a helyét. Rugalmas, igazságos, a fair play szerint él. Tapintatos és diplomatikus. Kedves és gyakorlatiasan ésszerű tanácsai miatt sokan keresik meg problémáikkal. A Szaturnusz helyzete harmonikus párkapcsolatot, hűséget, megbízhatóságot, kompromisszumkészséget, jó üzleti érzéket jelez. Negatív aspektusoknál nehézségek adódhatnak a házasságban, az üzleti társulásokban.

URÁNUSZ A SKORPIÓBAN

Az Uránusz nagy akaraterővel rendelkező, kitartóan célratörő természettel ajándékozta meg, irigylésre méltóan erős a koncentráló képessége. Ez a bolygóállás azonban túlzásokra hajlamosítja, és túlzott szabadságvágya nyomán a végén könnyen magányossá válik. Lehet, hogy már gyermekkorában szembesült az élet nehéz, kegyetlen oldalával, és ez készteti arra, hogy csak önmagáért vállaljon felelősséget. Szinte mágikus vonzerővel rendelkezik, de igazából senkihez nem akar szorosan kötődni. Érdekli az ezotéria, foglalkoztatja a halál gondolata, illetve a halálon túli élet.

NEPTUNUSZ A NYILASBAN

Önt nagyon erős, a hiten keresztül megnyilvánuló fantáziavilág jellemzi. Rokonszenves, mindig vidám egyéniség, aki fokozottan érdeklődik a filozófiai és tudományos problémák iránt. Hajlamos rá, hogy elragadja a fantáziája, ezért mindig szüksége van egy kapaszkodóra. Előítéleteitől nehezen tud szabadulni, és olykor zavaros nézeteket vall, fura ideákat követ.

PLÚTÓ A MÉRLEGBEN

Nagy jelentőséget tulajdonít a párkapcsolatoknak, aminek veszélye, hogy elfojtja valódi érzelmeit, illetve, félelmek gyötrik, hogy elveszti a partnerét. Előtérbe kerül a birtokló érzelem, a szenvedélyes szerelem és a szexualitás.

http://ascendens.astronet.hu/?selection=a%3A6%3A%7Bs%3A5%3A%22years%22%3Bs%3A4%3A%221981%22%3Bs%3A6%3A%22months%22%3Bs%3A1%3A%229%22%3Bs%3A4%3A%22days%22%3Bs%3A1%3A%222%22%3Bs%3A5%3A%22hours%22%3Bs%3A2%3A%2211%22%3Bs%3A7%3A%22minutes%22%3Bs%3A2%3A%2245%22%3Bs%3A10%3A%22settlement%22%3Bi%3A0%3B%7D