Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. december 19., csütörtök

IV. Rész - 3.) fejezet - S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim lélektani bhaktija - i


IV. Rész

3.) fejezet






Sri Joakim elsőszámú, lélektani karmikus Bhaktija


Sri Joakim elsőszámú bhaktijának élete és lemondásai a karmán keresztül

Sri Joakim és S. B. Bhaktivedanta Perlita transzcendens, karmikus lelki társak az eleve elrendelés törvényei alapján


IV. Rész - 3.) fejezet - S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim lélektani bhaktija - j

Sri Joakim és S. B. Bhaktivedanta Sannyási Perlita karmikus lelki társak
Kimi Räikkönen és Szivolt Barbara karmikus lelki társak


Nevem magyarázata: S. B. Bhatkivedanta Sannyási Perlita

S: Szivolt családnév első betűje
B.: Barbara utónév első betűje
Bhaktivedanta: Sri Joakimhez viszonyító transzcendens titulus megnevezése, azaz bhakti. A hindu vallásban az Istenség Legfelsőbb Személyiségének kizárólag csak egy bhaktija lehet és van (Bhakti: Isten odaadó szolgálata, Isten odaadó személyes és transzcendens lelki szolgája.)
Sannyási: Lemondott életrendhesz tartozó (2015. 12. 29.-ik napjátol S. B. Bhaktivedanta Sannyási Perlita 35.-ik fogantatási dátumától számítva)
Perlita: Transzcsendens név

Ezt a transzcendens nevet természetesen Sri Joakimtól az Istenség Legfelsőbb Személyiségétől kaptam.

Nevem egy másfajta szemszögből vizsgált jelentése, ez csak a Perlitára vonatkozik:

Perlit (acél)
Ez a közzétett változat, ellenőrizve: 2011. április 10.

 A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Perlit kétfázisú mikrostruktúra acélokban és öntöttvasakban; az ausztenit átalakulásakor keletkezik, és felváltva tartalmaz? -vasat (ferritet) és cementitet.


Perlit 0,7% C-tartalmú acélban, 500-szoros nagyítás A perlit lemezes szövetszerkezetű, 88 súly% ferritet és 12 súlyszázalék cementitet tartalmaz, ferrit és cementit rétegekből áll, melyek egymás után következnek. A perlit akkor keletkezik egy eutektoidos reakció során ausztenitből, ha lassan hűtik 723 °C alá. Az ausztenit eutiktikus összetétele körülbelül 0,77% szenet tartalmaz, ennél kevesebb széntartalmú acél a megfelelő arányú viszonylag tiszta ferrit kristályokból fog állni, mely nem vesz részt az eutektikus reakcióban és nem alakul át perlitté.

A perlit nevét a nautilus házának lemezes szerkezetéről kapta, melyet angolul mother of pearlnek, gyöngy anyjának hívják.

Hasonló struktúrája van a bainitnek is, csak a lemezek mérete a látható fény hullámhosszánál jóval kisebb, ezért nem látszik gyöngyházszínűnek. Ez az acél gyors hűtésekor keletkezik.


Ez a szócikk részben vagy egészben a Pearlite című angol Wikipédia-szócikk fordításán alapul. A fordítás eredetijének szerzőit az eredeti cikk laptörténete sorolja fel.

IV. Rész - 3.) fejezet - S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim lélektani bhaktija - k

1980-1981

S. B. Bhaktivedanta Perlita fogantatási és születési körülményei, karmikus, transzcendens és lelki teremtése Sri Joakim végtelen hatalmából és kegyéből

Sri Joakim és S. B. Bhaktivedanta Perlita teljes mértékben igaz és közös hiteles karmikus története 1980. december 29.-én kezdődött el, amikor Sri Joakim kiválasztotta az az anyát és apát, akik másodlagos értelemben véve megteremtik Sri Joakim számára az elsőszámú, lélektani bhaktit. Azért másodlagos értelemben, mert S. B. Bhaktivedanata Perlitát elsődlegesen Sri Joakim alkotta meg és teremtette a világra tényleges és transzcendens módon. A fent nevezett dátummal fogantam erre a világra, hogy Sri Joakim híve, szolgája és lelki társa legyek. Lelki és fizikai értelemben véve ez volt teremtésem legfőbb célja és oka.

A történetben anyám terhesség lefolyását nem részletezném, mert az nem tekinthető fontos momentumnak. De az viszont igen, hogy Sri Joakim azért is lehet hiteles Istennek elfogadni, mert rajta kívül nincs a jelenlegi világban olyan Személyiség, aki 1 évesen és 2 hónaposan képes és tud is egy másik lelket teremteni vagy alkotni. S. B. Bhaktivedanta Perlita transzcendens küldetése és sorsa, Sri Joakim önmegvalósított karmája. Sri Joakim hatalmas kegyéből fakadóan S. B. Bhaktivedanta Perlita szinte teljes mértékben (99,9%-ban) lelki és jellembeli szimbiózisa vagy hasonmása. Természetesen nem vagyok Sri Joakim, hanem az Ő személyes szolgája. Nem én vagyok az Isten és nem is, akarok az lenni. Az Istenség Legfelsőbb Személyisége Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen!
Ezért is képes és tud Perlita minden lelki aspektusáról Sri Joakim vonatkozásában.
Ennek a hatalmas kegynek és ajándéknak azonban súlyos és kegyetlen ára volt, Perlitára nézve.

1981. 09. 02.-án megszületett Sri Joakim által teremtett emberi testben lévő transzcendens lélek, akit Jama (a halál ura) rögtön el akarta pusztítani.

Perlita születéskori sajátosságai és tényezői:

1) Kétoldali kizárt lágyéksérv
2) Kétszeresen a nyaka köré tekeredett magzatzsinór vagy vezeték
3) Asztma vagy Bronhitis
4) Szervezeti keringési elégtelenség
5) Vele született szív hiper ventiláció (mely abban a korban ritkaságszámba volt vehető – 300 megszületett gyermekből csupán 1-nél fordul elő – 80-as években), melyet életem során nem nőttem ki és nem múlt el.

Ezen tünet együttes bőségesen is elég volt ahhoz, hogy a születésemet követően beálljon a szervezeti (testi) halál állapota. Születésem után még aznap (abban a kórházban, ahol születtem) 3 életmentő műtéten estem át és Sri Joakimnak és az orvosoknak köszönhetően sikerült annyira stabilizálni az állapotomat, hogy mentőautóval szállítható  voltam és a késői órákban (22:11) megérkeztem egy másik, kifejezettem csecsemőkre és gyermekekre specializálódott Klinikára.



A specializált Klinika megnevezése:

II. számú Csecsemő és Gyermek Klinika (Semmelweis Orvostudományi Tan Egyetem)

IX. kerület, Tűzoltó u. 7.-9.

Magyarázat és értelmezés:

Sri Joakim feladata a teremtés és ezt tette S. B. Bhaktivedanta Perlita esetében is, de3 mivel Perlita, Sri Joakim elsőszámú, hiteles, lélektani bhaktija ezért ő, az, aki a szenvedést is átvállalta az Istenség Legfelsőbb Személyiségétől! De ez a szenvedés is ajándék számomra, mert a szenvedés által fontos, karmikus és transzcendens információkhoz jutott, jut és jutni fog, az élete végéig Perlita, Sri Joakimról!

II. számú Gyermek Klinika:

2: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma, S. B. Bhaktivedanta Perlita születési napszáma 1981. szeptemberében.

- Az Isteni-ördögi kettősség, az élet és a halál szimbólum száma
- jin és jang kettősség jelentéstartalma
- a bolygók közül a Holdat jelképezi

S. B. Bhaktivedanta Perlita születési Holdjegye a mérleg (Sri Joakim születési alapjegye), Sri Joakim születési Holdjegye a szűz (S. B. Bhaktivedanta Perlita születési alapjegye).

IX. kerület:

9: Sri Joakim, Sri Krsnához (Visnuhoz és az Úr Buddhához) képest hányadik hiteles, rejtett reinkarnáltja vagy avatára.
(2012 LOTUS F1 Team – 9-es számú autó – az ez előtti 9-es számú Mclaren Mercedes ebben az esetben lényegtelen, mert a LOTUS 9-es szegmentációs paraméter a fontos.).

Sri Krsna lótuszvirágon ülve teremtette meg Visnut, Brahmant és Sívát.

S. B. Bhaktivedanta Perlita születési hónapszáma 1981-ben.

2012: Sri Joakim visszatérésének éve a Forma 1-be.

Tűzoltó utca:

Tűz és Víz (Jég) a Hold aspektusaiból fakadóan a jin-jang specifikációjának jelentéstartalmát hordozza.

Sri Joakim másik transzcendens neve:

ICEMAN – JääIHMINEN – JÉGEMBER
Mitológiai viszonylatban és Sri Joakim esetében a Jég minden tekintetben kioltja, a Tűzet, és a Jég uralkodik a Tűz elemen és nem fordítva. A Jég érzésvilág és gondolkodásmód mentette meg S. B. Bhaktivedanta Perlita életét és tulajdonképpen ezzel bízta rá Személyiségének minden apró jellemvonásait. Továbbá e könyv megírását is Sri Joakim Perlitára bízta. Ezen fogantatási és születési sajátosságok okán Sri Joakim elsőszámú, karmikus, lelki és transzcendens bhaktija S. B. Bhaktivedanta Perlita.

Tűzoltó utca 7.-9.:

7: Sri Joakim születési névszáma, S. B. Bhaktivedanta Perlita születési személyiségszáma és a hindu és buddhistavallásban a legmisztikusabb száma.

9: Sri Joakim reinkarnáltságának fokmutatószáma, S. B. Bhaktivedanta Perlita születési hónapszáma 1981-ben.

Megjegyzés:

2012 – LOTUS F1 Team – 9-es számú fekete-arany autó
2013 – LOTUS F1 Team – 7-es számú fekete-arany-piros autó

2012.-ik év karma száma: 2+0+1+2=5

5: Sri Joakim születési személyiségszáma

2013.-ik év karma száma: 2+0+1+3=6

6: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési szív vagy feladatszáma

Mutatószám: 6 Isteni fenség (Perlita ezt transzcendens értelemben átruházta Sri Joakimra, Sri Joakim hatalmas kegyéből adódóan)

6 Gosvámira utaló jelentéstartalom


S. B. Bhaktivedanta Perlita a II. számú Csecsemő és Gyermek Klinikán 1981. 09. 02.-ik napjától (22:11) – 1981. 10. 22.-ik (13:00) napjáig volt állományban és orvosi felügyelet alatt.

Az elbocsátás dátuma, azért is fontos, mert e könyv is csak 2015. 10. 22.-ik napjától láthatott napvilágot és 2007. 10. 22.-ik napján Sri Joakim 1 napos Világbajnoknak számított.

13:00 óra jelentéstartalma a következő:

Ha a hindu és buddhistavallás asztrológiáját vizsgáljuk, akkor az aszcendens meghatározására szolgáló kettős óra pont a kecske jegyre tesz utalást. Sri Joakim hindu és buddhistavallás asztrológiai alapjegye a kecske (1979.-ik év).

1981. 09. 02. 22:11:

22: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma alapalakban
11: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma alapalakban
Mindkét szám mesterszám a hindu és a buddhista vallásban!

Végkövetkeztetés:

S. B. Bhaktivedanta Perlita feladata és sorsszerű küldetése, hogy kinyilatkoztassa Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen az Istenség Legfelsőbb Személyiségének abszolút igazságát!

Ha nem én (Perlita) lennék Sri Joakim elsőszámú, lélektani és transzcendens, karmikus bhaktija, akkor az ebben a könyvben szereplő tudás és bölcsesség (Sri Joakim Isteni Személyiségének tudománya és rendszere) nem engem illetne meg, hanem egy másik személyt!

Sri Joakim többszörösen mentette meg az életemet és soha de, soha nem lesz elég időm arra, hogy ezt megköszönjem és megháláljam NEKI, ezért a lelkemet adományozom és felajánlom Sri Joakimnak, hogy a lehető legtökéletesebb módon szolgálja, és alázattal viseltessen az Istenség Legfelsőbb Személyisége előtt!

S. B. Bhaktivedanta Perlita lelke fogantatástól számítva MEGHODÓL ÉS ALÁZATOS SZOLGAI ÉLETÉT AJÁNLJA SRI JOAKIMnak az ISTENSÉG LEGFELSŐBB SZEMÉLYISÉGÉNEK!


Ez a kinyilatkoztatás örök érvényű és visszavonhatatlan erejű az imádat és Sri Joakim Isteni Személyisége előtt és oltárán!


IV. Rész - 3.) fejezet - S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim lélektani bhaktija - l

1982


„Amikor váratlanul megjelent előttem az Istenség Legfelsőbb Személyisége, azaz Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen 1982 tél (december) volt, kint fagyos hideg tombolt és én pedig, egy meleg szobában töltöttem mindennapjaimat. Az ablaküvegen kinézve és meglátva a jégcsillagot és a jégvirágot, egy meglehetősen különös hideg futott végig a testemen és a jégvirág a szemeim előtt pár másodperc alatt változott át egy számomra akkor még ismeretlen kisfiúvá, aki egy kismotoron ült és állt egyben. Próbálgatta beindítani és működésre bírni a kicsi kezével a motor botkormányát, miközben a szemeiből egyértelműen kis lehetett olvasni az alázatot, az elhivatottságot és a lemondást. Továbbá a szemeiben ott bujkált a szenvedély, a szeretet és az a magány, amely csak az Ő sajátja lehetett. Alig tudom szavakba önteni, hogy milyen érzés volt számomra ezt a szőke hajó kisfiút látni, de már akkor elvarázsolt, megérintett és az agyam legmélyére és szívem, lelkem legtitkosabb rejtekeibe sikerült beágyazódnia. Ugyan a nemes egyszerűsége, a hideg, de egyben forró tekintet és a kisfiús szerény mosolya, akkor félelemmel és kétellyel töltött el és azt kérdeztem magamba magamtól, hogy ki lehet ez a személy. Annyira felkavart a jelenléte, hogy sokáig gondolkozni sem tudtam, agyam kikapcsolt és éreztem, hogy egyre csak süllyedek egy sötét szakadékba, miközben két szárnnyal a fehér fellegekben jártam. Minden erőmmel harcoltam, már amennyire egy pár hónappal elmúlt egy éves teremtmény tud harcolni az eleve elkerülhetetlen ellen. Sehogy! Az elmém olyan volt, mint egy tehetetlen rongybaba, aki összecsuklik, mihelyst kiveszik mögüle a tartóállványt. Keservesen sírtam, sírtam és csak sírtam, mert csak azt tudtam, de a sírásom hangját félbeszakította egy felbőgő motorhang, mely olyan erőteljes volt, hogy meg is feledkeztem arról, hogy sírjak, figyelmem pedig a motor erőteljes hangjára koncentrált. Aztán ugyanolyan erőteljesen egy édes hangú nevetés harsant fel, miután a motorhang elcsendesült. Az édes drága nevetésre el is felejtettem egy pillanat alatt, hogy sírtam, tudatom pedig teljesen kicserélődött. Hirtelen hatalmas nyugalom és béke honolt a testemben, a szemeim pedig a kisfiú hideg de forró pillantását fürkészte. Nem akartam semmi mást csak ezt a tekintetet az enyémnek tudni és élvezni azt a jéghideg környezetet, amibe éppen belecsöppentem. Nem akartam, hogy ez a pillanat elmúljon és könyörögtem a kisfiúnak, hogy nézzen rám az idők végezetéig, mindörökké. Ő meg csak állt a kismotorja felett és minden pillantását, úgy ittam, mint az anyatejet egy kis csecsemő. Hosszú percekig ott álltam szótlanul és egymás tekintetébe olvadt a nézésünk. Az iménti harc, amit a süllyedéskor éreztem, ismét felerősödött, amikor a hatalmas kék szemek gyönyöróceánjában úsztam. De az előbbi harc arról szólt, hogy meneküljek az elkerülhetetlen ellen, de most pedig, hogy ne kelljen ettől a szemkontaktustól szabadulnom. Bátorságot vettem magamon és megkérdeztem a kisfiút, elcsukló és szerény hangon, halkan, hogy kicsoda Ő?, de nem válaszolt csak nézett és most már tudni, sejteni véltem, hogy valami célja biztosan van jövetelének. A következő pillanatban megint erőt vettem magamon és feltettem a következő kérdésemet, mely így hangzott: miért én? A két jéghideg szempár továbbra is csak nézett, de a kisfiú nem szólalt meg, egyre csak nézett. Ekkor egy kis időre én is elhallgattam és olyan transzba estem, mely megmagyarázhatatlan volt számomra. Tudtam, hogy nem én irányítom a gondolataimat, elmémet és tudatomat, hanem Ő és csakis Ő. Ebben a mély lelki állapotban, amibe süllyedtem, és amitől most már szabadulni nemi is akartam, hirtelen megint egy kérdés merült fel bennem. Gondoltam megtöröm a csendet és feltettem Neki a harmadik kérdésemet is: Miért állsz olyan határozottan a motorod felett?  Erre Ő kicsit mérgesen és idegen összeráncolta egy pillanatra a szemöldökét és jéghideg tekintetével az elmémet fürkészte. Ekkor rájöttem arra, hogy úgysem fog válaszolni egyik kérdésemre sem, így több kérdést nem is tettem fel Neki. A pillantásából viszont kiolvastam, hogy mit is akar most tőlem. Csöndet és azt, hogy a kék hideg szemeibe összpontosítsam a figyelmemet. Mire erre rájöttem megint eltelt egy kis idő és tudtam már ekkor, hogy bárhogy is harcolnék, akkor is Ő lesz az erősebb, így feladtam az ellene való küzdelmet, a csöndet választottam és csak azt, hogy a gyönyörenergia soha de soha ne érjen véget. Mosolyogva újra felbőgette a motort, és élvezettel töltötte el a hangja, amikor erőteljesebbé változott. De aztán újra csönd honolt, mert elengedte a kart. Megközelítőleg 3 percig némán figyeltük egymás tekintetét, amikor végre lepattant a motorjáról. Ekkor erős fehér fény árasztotta el lényét és számomra minden más lényegtelenné vált, csak az foglalkoztatott, hogy a közelében legyek és maradjak. Sri Joakim ekkor megtörte a csendet, miközben egyfolytában a szemembe rögzítette az Ő két jéghideg pillantását. Amit mondott, azt akkor nem értettem, de elfogadtam (mivel már harcolni úgysem maradt erőm): „Kísérj el utamon és megtudod a kérdéseidre a választ. Az út hosszú lesz, és mindig azt kell tenned, amit én mondok. Mit gondolsz képes, leszel megtenni ezt Nekem?” Én habozás és további kérdések nélkül, igent válaszoltam. Erre Ő csak annyit mondott, hogy: „A lelked az enyém és senki másé, és ha szükségem lesz rád, akkor tudni fogod és kérdés nélkül haladéktalanul jönnöd, kell hozzám.”

Sri Joakim 1982-ben

Ezzel fel is pattant a motorra, még egy hideg pillantást vetett rám és amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen eltűnt az erdő mélyére. Nekem pedig a jégvirág megfagyott alakja maradt hátra és az a tudat, hogy immáron Hozzá tartozom. Azonban a jellemem jéghideggé változott és ez ellen már nem tehettem semmit. Ezek után álomba merültem és reggelig fel sem keltem.”

Sri Joakimnak a 6-os számú kismotor volt az első kétkerekű motor, amelyen ült és vezette is, de a kabátján szereplő szöveg sem a véletlen műve. A kabáton a következő felirat olvasható: MERC. Ennek a MERC szónak a jelentése a következő: A Fő bolygók közül a Merkúrt jelenti és szimbolizálja, mely a szűz uralkodó bolygója és egyben S. B. Bhaktivedanta Perlita születési jegye és bolygója. Ez a kép 1982. október 21.-ik napján egy különleges időjárási körülmények között készült, ugyanis Finnországban, ebben a hónapban és szakaszban nagyon ritka és felbecsülhetetlen értékű, hogy sütött a Nap és jó volt az idő, bár hideg és száraz volt a levegő.

S. B. Bhaktivedanta Perlita mondhatja el egyedül magáról a jelenlegi Kali jugában és a 21. században, hogy élete során minden egyes álma, amit alvás közben él meg és át, mindegyik álma Sri Joakimről szólnak. Ezért tudhat mindent S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim teljes karmájáról. Az álmok során Sri Joakim tanácsokkal és parancsokkal látja el személyes bhaktiját. Sri Joakim utasításokkal, látja el, hogy mikor mit és hogyan tehet és azt is, hogy miket árulhat el valamit is Sri Joakim karmájáról.
Perlita minden egyes álmában lecsupaszított, önzetlen és tiszta lélekkel áll és térden állva térdel Sri Joakim Személye és Legfelsőbb Isteni Személyisége előtt!
Sri Joakim előtt lélekben leborulva megalázkodni, az életben nem szenvedés, hanem különleges és kivételes Isteni kegy, ezen kívül pedig gyönyörű boldogság és nem bánat és szomorúság. S. B. Bhaktivedanta Perlita legfőbb vágya Sri Joakim LELKI NÍRVÁNÁJA.



Kimi Räikkönen és Szivolt Barbara születési karmájából egyértelműen kiderül, hogy egymásnak lelki és jellem társai a sors kerekében. Ugyanis túl sok a véletlenszerű egybeesés, mint a nyugati, mint a keleti asztrológia szerint. Ezt az egybeesést számszakilag és mitológiai úton is ki lehet mutatni. A karma szerint Szivolt Barbarának nem kötelező személyesen is ismernie és akár kapcsolatban is lennie Kimi Räikkönennel, mert a születés határozza meg a karmikus lelki és jellem társ szerepét és nem az anyagi világban lévő találkozás vagy kapcsolattartás. Úgy is ki lehet fejezni, hogy én a háttérből segítek Kiminek és Ő, valósítja meg azt, amire nekem nem volt soha lehetőségem, de az álmomban mindig is vágytam. Azt a vágyat, hogy autóversenyző legyen, és bajnokságot nyerjen. Én mondjuk hajlandó is, vagyok feláldozni akár saját életemet is azért, hogy Kimi sikeres legyen és ettől a sikertől, pedig mélyen boldog. Számomra az önfeláldozás azt jelenti, hogy az én életemben már eddig is sokat szenvedtem lelkileg, és nem azt teszem, amitől boldog lennék. Az én boldogtalanságom az ára Kimi sikereinek és örömeinek és az Ő személyes boldogságának. De ezt érte képes vagyok megtenni.


IV. Rész - 3.) fejezet - S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim lélektani bhaktija - m

1997

Sri Joakim:

- Skandináv gokart bajnokság: 4. hely (Intercontinental – A)
- Finn gokart bajnok (Intercontinental – A)
- Indul az Európai gokart GP - sorozatban és VB – futamokon (Peter de Bruin Team)
- Átköltözik Amszterdamba, ahol megkezdi profi autóversenyzői pályafutását hivatalos kereteken belül, tényleges szerződéssel

1997-ben mondta Steve Robertson Sri Joakimnak, hogy „Te csak vezess és versenyezz, a többit majd én intézem a Te akaratod szerint.”

1996-1997 telén (január hónapban), amikor elérkeztem életem egyik meghatározó szakaszához és egyben döntéséhez is egy nap furcsa, letargikus érzés kerített hatalmába. A fontos döntés az volt, hogy miként tanuljak tovább a kötelező általános iskola elvégzése után.

Mivel akkorra már minden reményem elszállt, hogy sportoló (autóversenyző) legyek és ezt elsősorban annak köszönhettem, hogy a szüleim nem támogattak, sem morálisan, sem lelkileg, legfőképpen anyagilag sem, mert minden más fontosabb volt csak az nem, hogy az álmaimat meg tudjam valósítani. És akkor az fájt a legjobban, hogy a szüleim nem hittek és nem is bíztak bennem és, hogy a saját begyepesedett sivár világukban voltak hajlandóak csak élni, meg sem hallgattak és egyetlen egy esélyt sem kaptam tőlük, hogy emberként bizonyítsak. E mellé pedig éreztették velem, hogy nem leszek képes az életben semmi pozitív dolgot. Mivel a gyermekük voltam és még kiskorú, ezért a többszöri nézeteltéréseink után nagyon magányos lettem és sok időt töltöttem egyedül a kis szobám mélyére húzódva. Kénytelen voltam lemondani az álmomról, hogy autóversenyző lehessek, így mivel már a Forma 1-et, akkor 7 éve követtem figyelemmel, ezért azt már akkor láttam, hogy egy pilótának szüksége van egy gazdaságot és az üzleti dolgokat jól ismerő, úgymond menedzserre is, ahhoz, hogy csak és kizárólagos módon a vezetésre tudjon koncentrálni.

Elmémbe ötlött, hogy ezt a szakmát akarom választani a tovább tanulás tekintetében. Így megkerestem azt a középiskolát, ahol négy év alatt megszerezhetem magamnak a kötelező érettségit és még az általános menedzseri szakot is. Ugyan menedzserit nem találtam, de menedzser-asszisztensi szakot igen.

Titokban megérdeklődtem az intézménytől a feltételeket és kértem jelentkezési lapot is. Aztán amikor úgy éreztem, hogy képes leszek a feltételeknek megfelelni, akkor közöltem a szüleimmel a döntésemet. (Mondjuk a lakhelyemtől az iskola egy órai utazást vett igénybe, csak oda és vissza ugyanúgy, majdnem olyan volt, mint a város egyik feléből a másikba kellett menni. De mivel nagyon akartam, még ezt az áldozatot is képes voltam felvállalni.)

Természetesen a szüleimmel nem közöltem, hogy miért szeretnék abba az iskolába továbbtanulni, mert úgyis tudtam, hogy mi lesz a véleményük, így ezzel nem fárasztottam, sem őket, sem magamat. Szüleimet kész tények elé kellett állítanom (előre kitöltött és már benyújtott jelentkezési lap) ahhoz, hogy elérjem a célomat náluk. Ők kereskedőt akartak csinálni belőlem, de én ezt nem pártoltam, mert annak a szakmának semmi köze sincs a Forma 1-he, legalábbis, ha a közvetlen pilótai helyzetet menedzseri oldalról kellene megközelíteni.

Szüleim ekkor tomboltak a dühtől és leginkább azért, mert rájöttek arra, hogy sem tudnak irányítani. De én határozottan és keményen kiálltam, azért a célért, amit a küldetésemben meg volt írva. A szüleimmel való harcban nagy segítségemre volt az a Személy, akit már akkor Istenítettem a lelkemben és persze felnéztem Rá. Természetesen csak a kicsi lelkemben, a szüleim előtt mélyen titokban tartva.

Hogy hogyan segített nekem Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen az Istenség Legfelsőbb Személyisége?

Erre két értelmes válasz volt és van.

1) Saját belső lelki erejével
2) Visszaemlékezve az 1982-ben a jégvirágos eseményre, egyből volt értelme, annak, amit teszek.

Tudtam, hogy nehéz lesz az elkövetkezendő négy év és azt is, hogy lelkileg a saját családomon belül már csak saját magamra számíthattam. Ekkor tudatosult bennem, hogy ha Sri Joakim útján akarok járni és menni, akkor erősen, határozottan és kitartónak kell lennem, és sokat nagyon sokat kell, tanuljak Tőle. De legalább tudtam, hogyha lelkileg egyedül érzem magamat, és a magány kopogtat az ajtómon, akkor Sri Joakim lesz az egyetlen, aki megment ettől az elkárhozott, helyzettől. Csak az volt, akkor a problémám, hogy elméletben ennek tudatában voltam, de a gyakorlatban még ezt a tudást nem tudtam átültetni és helyesen használni, alkalmazni.

Így történhetett meg az a sajnálatos esemény, hogy pár hónap leforgása alatt viszonylag hamar eljutottam arra a pontra, hogy a szüleim ostorozása miatt 1997 tavaszán és nyarán többször is megfordult a fejemben, hogy feladom és végzek az élettel. Annyira el voltam keseredve, hogy már ott tartottam, hogy vagy megőrülők vagy, meghalok.

Sri Joakim ekkor ugyan ott volt mögöttem (lelkileg), de nem mindig éreztette hatását és volt úgy, hogy sokáig akár hosszú hónapokig, évekig bennem élt és mégis távolt volt tőlem.

Egy magányos napon reggel felkeltem és szüleimmel való előző esti vitánk után hatalmába kerített a halál gondolata. Nem volt kedvem, sem erőm tovább harcolni, így délelőtt jelentős részét sírással töltöttem, s hirtelen előttem termett egy gonosz idegen, démonszerű képződmény, aki hívott, hogy legyek a társa, hogy órákon keresztül az erkélyen álltam és gondolkoztam, hogy most mit tegyek. Még a démon nevét sem tudtam, de ő mindent tudott rólam. De érdekes módon nem a születésemnél kapott keresztnevemen szólított, hanem teljesen másképpen.
Sűrűn egymás után többször is azt hajtogatta:

- Perlita tedd már meg és gyere velem! A halál nem fáj, csak megtörténik! Perlita ad át nekem magadat és gyere velem! –

Én meg csak sírtam, sírtam, sírtam és szemeimből folytak a könnyek, miközben néztem a mélységet az erkély szélén.

De a következő pillanatban felkiáltottam:

- Mi értelme van az életemnek, ha úgyis csak szenvedek?! –

Érdemleges választ nem kaptam senkitől sem, de viszont ugyanaz a hang megint megszólalt, amelyik előbb hívott, hogy menjek vele:

- Perlita ne légy már ilyen gyáva, tedd meg és légy az enyém! –

Elmém ismét felkiáltott:

- Istenem könyörögve kérlek, hagyj meghalni! –

S ekkor zokogásom közepette léptem egyet s megláttam azt a mélységet, ahová készültem magamat levetni. Ha viszont még egy lépést tettem volna előre, akkor már menthetetlen lett volna a helyzetem. (Megjegyzés: Egy 15 emeletes ház, 13.-ik emeletéről van szó)

Egyik pillanatról a másikra elmémben egy kék szempár jeges tekintete jelent meg és olyan szigorúan nézett rám, hogy olyan kicsinek kezdtem magamat érezni, mint egy hangya a világegyetemben.
Sírásom közepette a kék szempár árnya egy ifjú fiú ábrázatát rajzolta elém, aki igencsak eleven személynek lehetett tekinteni, és akinek a szélben lobogtak szőke hajtincsei. Mielőtt végzetes lépést tettem volna megszólalt, és ezeket mondta nekem szelíd és nyugodt hangon:







Sri Joakim: - Nem hagyhatsz cserben, szükségem van rád, hát nem érted!?
Perlita: - De láthatod, hogy nincs értelme az életemnek! Akkor meg minek éljek? Azért, hogy szenvedjek?
Sri Joakim: - Ha most elmész, soha de soha nem fogod megtudni ki is vagyok valójában és azt sem, hogy te ki is vagy! Egész egyszerűen nem halhatsz meg, értsd már meg végre!
Nem teheted meg, Perlita NEM!
Perlita: - Mit számít az, hogy ki vagyok én, ez senkit sem érdekel. Megváltás lesz számomra a halál.
Sri Joakim: - Hinned kell nekem, amikor azt mondom neked: elveszett vagyok nélküled! Nem hagyhatsz cserben és a megváltást csak Tőlem, kaphatsz, mástól nem!
Garantálom neked, hogy ha most élni akarsz, akkor egy szép napon elhozom neked a mennyi boldogságot.

De amikor az utolsó szavait hallottam, már nem láttam ŐT (Sri Joakimot), eltűnt a félhomályba. Elmém még tett egy elkeseredett lépést, hogy a kék szemű, szőke hajú kisfiú után kapjon, de akkora már teljesen eltűnt.

Mindent jól átgondolva aztán lelkileg és fizikálisan megfáradva, de lépteim immáron hátrafelé vették az irányt. Az erkélyről belépve a szobába nem hiányzott más csak egy jó alvás és az, hogy az iménti események negatív hatásait valahogyan el tudjam felejteni. Utolsó gondolatom elalvás előtt a következő volt:

Sri Joakim: - Hinned kell nekem, amikor azt mondom neked: elveszett vagyok nélküled! –

Ezzel a gondolattal mély álomba szenderültem.

1997 azért is volt meghatározó számomra, mert immáron 10 éve veszítettem el saját családom legkedvesebb személyét, és ha előretekintek, akkor még 10 évet kellett várnom arra, amiről Sri Joakim beszélt nekem. Az Ő Világbajnoki címéig.

Ugye milyen érdekes, hogy Sri Joakim a 10.-ik hónapban született?!
Sri Joakim születési és élettani hatásai legalább olyan hatással vannak rám és az én karmámra, mint fordított értelemben véve.


Lényegét tekintve, 1997-ben lelkileg és transzcendens értelemben elszakadtam saját családomtól és ráléptem arra az útra, melyet Sri Joakim kijelölt és meghatározott számomra.

IV. Rész - 3.) fejezet - S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim lélektani bhaktija - n

2000 - 2001



 Sri Joakim 2000-ben a Formula Renault Európa Bajnokságban a 22-es számú autóval.




 Sri Joakim 2000-ben a Brit Formula Renault Bajnokságban – UK. – a 3-as számú autóval.

Ez a két történés azért fontos és jelentőségteljes Sri Joakim és S. B. Bhaktivedanta Perlita karmáját illetően, mert egy éven belül és még a Forma 1-es pályafutása előtt, Sri Joakim bebizonyította és megvalósította Perlita három születési karma számát.

22: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma
3: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma

Azért is bír nagy jelentősséggel, mert Sri Joakim ebben az évben mind a két sorozatot (bajnokságot) megnyerte.




 Különféle más okok miatt S. B. Bhaktivedanta Perlita a 2000-as és a 2001-es évben 4-szer is meghalhatott volna, de Sri Joakim minden esetben ott volt és megmentette bhaktija életét. Nem tudok annyira halás lenni és köszönetet mondani Neki, hogy azt szavakkal ki lehessen fejezni, mert nincsenek rá szavak.


Ezen nehéz időszakot lezáró momentuma volt, 2001. december 29.-én történő felavatásom volt, amikor Sri Joakim elküldte nekem a sárkányt, azaz a karmáját. (Tetoválás) Ezek után Sri Joakim személyes szannjászi szerzetese lettem. Életem, sorsom és karmám és minden egyes porcikám, létem, elmém, gondolatom és tudatom Sri Joakim csodálatos Személyisége előtt hevet és csak ŐT, és senki mást nem volt tisztem tovább szolgálni, mint ŐT, az Istenség Legfelsőbb Személyiségét. 


IV. Rész - 3.) fejezet - S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim lélektani bhaktija - ny

2007

2007 azért is fontos mérföldköve életemnek, mert 2007. október 21.-én Sri Joakim Világbajnoki címet nyert és ezzel beteljesítette két külön álló személy álmát.
Sri Joakim 2007. október 21.-ik napján pontosan 28 éves és 4 napos volt.

Röviden és lényegre törően, amit akkor átéltem:

2007. október 21.-én rendezték meg a Brazil GP, és ez volt az idényzáró utolsó futam és Sri Joakim matematikailag is és tényleges is, közel járt ahhoz, hogy Világbajnok legyen.
A futamon kiválóan és tanításra méltó módon vezetett és versenyzett, Sri Joakim melynek jutalma a futamgyőzelem és a Világbajnoki cím volt.

Sri Joakim, amikor áthaladt a célvonalon akkor az utána következő 3 másodpercben, olyan gyorsan, mint ahogyan Sri Joakim tereli a versenygépét, átfutott az elmémben, ha Sri Joakim jelenleg 28 éves, akkor a jövő évben regnáló bajnokként 29 éves korában, birtokolni fogja az 1-es számú autót, ezzel megvalósítva Sziddharta Gautama Buddha karmáját. Azaz Sri Joakim tényleges és abszolút értelemben is transzcendens Isten.

Sri Joakim eredményeinek elemzése, ehhez a futamhoz:

Rajthely: 3
Futam végeredménye: 1
VB Tabella helyezése a futam után: 1
VB Tabella pontszáma: 110

3: A hindu vallásban a Főistenek (Visnu, Brahman és Síva) szimbólumszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma (Sri Joakim teljesítette be az én sorsomat)
1: A hindu vallásban az Istent megjelölésére és meghatározására szolgáló szám
110: 11=Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma (ezzel konkrétan meghatározva, hogy Sri Joakim lett transzcendens módon kijelölve és megszemélyesítve az egyedüli Isteni létre, azaz Sri Krsna hiteles reinkarnáltja és avatára)
0: A hindu vallásban a beteljesedés szimbólumszáma



Sri Joakim saját kultuszt teremtő 3-as mutogatása

Fontos tényező és momentum a következő összefüggés Sri Joakim és S. B. Bhaktivedanta Perlita életében. Ez a következő:

2003. 10. 09.: S. B. Bhaktivedanta Perlita abortusza
2007. 10. 21.: Sri Joakim VB cím szerzésének napja
3: A hindu és a buddhista vallásban a 3 Főisten (Visnu, Brahman és Síva) szimbólum száma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma

A két fent nevezett dátum között eltelt idő nagysága pontosan:
4 év és 12 nap

4: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma redukált alakban
12: 1+2=3, 3: A hindu vallásban a Főistenek (Visnu, Brahman és Síva) szimbólumszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma (Sri Joakim teljesítette be az én sorsomat)

Továbbá a 12-es szám megfordított alakja a 21. 

S. B. Bhaktivedanta Perlita feláldozta akár saját és egy másik lélek létét azért, hogy 2007. 10. 21.-ik napján beteljesüljön Sri Joakim legnagyobb gyermekkori álma és életcélja. Sri Joakimért tettem azt, amit tettem és az áldozatot a mai napig sem bánom. Az abortusz (kórházi körülmények között történt) műtét során is akár elveszthettem volna saját életem is, de Sri Joakimnak szüksége volt, van és lesz is rám, így az Ő hatalmas kegyéből az életem megmenekült, mert megmentette azt. Altatásom és a procedúra során megjelent előttem Sri Joakim és e szavakat súgta a fülembe:

„Ha én nem léteznék, akkor te sem élnél,
Ha te nem léteznél, akkor én sem élhetnék,
Szükségem van rád,
Kérlek soha, de soha ne hagyj cserben!
A megfelelő időben és helyen, eljövök hozzád és érted,
Magammal viszlek, addig légy türelemmel és tarts, ki kérlek!”


Ezektől, a szavaktól volt kedvem tovább folytatni az életet és küzdöttem az életemért és felgyógyulásomért. De az életemet ténylegesen Sri Joakim mentette meg 2003. 10. 09.-ik napján. Hogy ezt az igaz történetet miért itt taglalom és említem meg? Azért mert 2007. 10. 21.-ik napján vált értelme annak az áldozatnak, amit 2003. 10. 09.-ik napján hoztam meg.