Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. december 19., csütörtök

IV. Rész - 3.) fejezet - S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim lélektani bhaktija - k

1980-1981

S. B. Bhaktivedanta Perlita fogantatási és születési körülményei, karmikus, transzcendens és lelki teremtése Sri Joakim végtelen hatalmából és kegyéből

Sri Joakim és S. B. Bhaktivedanta Perlita teljes mértékben igaz és közös hiteles karmikus története 1980. december 29.-én kezdődött el, amikor Sri Joakim kiválasztotta az az anyát és apát, akik másodlagos értelemben véve megteremtik Sri Joakim számára az elsőszámú, lélektani bhaktit. Azért másodlagos értelemben, mert S. B. Bhaktivedanata Perlitát elsődlegesen Sri Joakim alkotta meg és teremtette a világra tényleges és transzcendens módon. A fent nevezett dátummal fogantam erre a világra, hogy Sri Joakim híve, szolgája és lelki társa legyek. Lelki és fizikai értelemben véve ez volt teremtésem legfőbb célja és oka.

A történetben anyám terhesség lefolyását nem részletezném, mert az nem tekinthető fontos momentumnak. De az viszont igen, hogy Sri Joakim azért is lehet hiteles Istennek elfogadni, mert rajta kívül nincs a jelenlegi világban olyan Személyiség, aki 1 évesen és 2 hónaposan képes és tud is egy másik lelket teremteni vagy alkotni. S. B. Bhaktivedanta Perlita transzcendens küldetése és sorsa, Sri Joakim önmegvalósított karmája. Sri Joakim hatalmas kegyéből fakadóan S. B. Bhaktivedanta Perlita szinte teljes mértékben (99,9%-ban) lelki és jellembeli szimbiózisa vagy hasonmása. Természetesen nem vagyok Sri Joakim, hanem az Ő személyes szolgája. Nem én vagyok az Isten és nem is, akarok az lenni. Az Istenség Legfelsőbb Személyisége Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen!
Ezért is képes és tud Perlita minden lelki aspektusáról Sri Joakim vonatkozásában.
Ennek a hatalmas kegynek és ajándéknak azonban súlyos és kegyetlen ára volt, Perlitára nézve.

1981. 09. 02.-án megszületett Sri Joakim által teremtett emberi testben lévő transzcendens lélek, akit Jama (a halál ura) rögtön el akarta pusztítani.

Perlita születéskori sajátosságai és tényezői:

1) Kétoldali kizárt lágyéksérv
2) Kétszeresen a nyaka köré tekeredett magzatzsinór vagy vezeték
3) Asztma vagy Bronhitis
4) Szervezeti keringési elégtelenség
5) Vele született szív hiper ventiláció (mely abban a korban ritkaságszámba volt vehető – 300 megszületett gyermekből csupán 1-nél fordul elő – 80-as években), melyet életem során nem nőttem ki és nem múlt el.

Ezen tünet együttes bőségesen is elég volt ahhoz, hogy a születésemet követően beálljon a szervezeti (testi) halál állapota. Születésem után még aznap (abban a kórházban, ahol születtem) 3 életmentő műtéten estem át és Sri Joakimnak és az orvosoknak köszönhetően sikerült annyira stabilizálni az állapotomat, hogy mentőautóval szállítható  voltam és a késői órákban (22:11) megérkeztem egy másik, kifejezettem csecsemőkre és gyermekekre specializálódott Klinikára.



A specializált Klinika megnevezése:

II. számú Csecsemő és Gyermek Klinika (Semmelweis Orvostudományi Tan Egyetem)

IX. kerület, Tűzoltó u. 7.-9.

Magyarázat és értelmezés:

Sri Joakim feladata a teremtés és ezt tette S. B. Bhaktivedanta Perlita esetében is, de3 mivel Perlita, Sri Joakim elsőszámú, hiteles, lélektani bhaktija ezért ő, az, aki a szenvedést is átvállalta az Istenség Legfelsőbb Személyiségétől! De ez a szenvedés is ajándék számomra, mert a szenvedés által fontos, karmikus és transzcendens információkhoz jutott, jut és jutni fog, az élete végéig Perlita, Sri Joakimról!

II. számú Gyermek Klinika:

2: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma, S. B. Bhaktivedanta Perlita születési napszáma 1981. szeptemberében.

- Az Isteni-ördögi kettősség, az élet és a halál szimbólum száma
- jin és jang kettősség jelentéstartalma
- a bolygók közül a Holdat jelképezi

S. B. Bhaktivedanta Perlita születési Holdjegye a mérleg (Sri Joakim születési alapjegye), Sri Joakim születési Holdjegye a szűz (S. B. Bhaktivedanta Perlita születési alapjegye).

IX. kerület:

9: Sri Joakim, Sri Krsnához (Visnuhoz és az Úr Buddhához) képest hányadik hiteles, rejtett reinkarnáltja vagy avatára.
(2012 LOTUS F1 Team – 9-es számú autó – az ez előtti 9-es számú Mclaren Mercedes ebben az esetben lényegtelen, mert a LOTUS 9-es szegmentációs paraméter a fontos.).

Sri Krsna lótuszvirágon ülve teremtette meg Visnut, Brahmant és Sívát.

S. B. Bhaktivedanta Perlita születési hónapszáma 1981-ben.

2012: Sri Joakim visszatérésének éve a Forma 1-be.

Tűzoltó utca:

Tűz és Víz (Jég) a Hold aspektusaiból fakadóan a jin-jang specifikációjának jelentéstartalmát hordozza.

Sri Joakim másik transzcendens neve:

ICEMAN – JääIHMINEN – JÉGEMBER
Mitológiai viszonylatban és Sri Joakim esetében a Jég minden tekintetben kioltja, a Tűzet, és a Jég uralkodik a Tűz elemen és nem fordítva. A Jég érzésvilág és gondolkodásmód mentette meg S. B. Bhaktivedanta Perlita életét és tulajdonképpen ezzel bízta rá Személyiségének minden apró jellemvonásait. Továbbá e könyv megírását is Sri Joakim Perlitára bízta. Ezen fogantatási és születési sajátosságok okán Sri Joakim elsőszámú, karmikus, lelki és transzcendens bhaktija S. B. Bhaktivedanta Perlita.

Tűzoltó utca 7.-9.:

7: Sri Joakim születési névszáma, S. B. Bhaktivedanta Perlita születési személyiségszáma és a hindu és buddhistavallásban a legmisztikusabb száma.

9: Sri Joakim reinkarnáltságának fokmutatószáma, S. B. Bhaktivedanta Perlita születési hónapszáma 1981-ben.

Megjegyzés:

2012 – LOTUS F1 Team – 9-es számú fekete-arany autó
2013 – LOTUS F1 Team – 7-es számú fekete-arany-piros autó

2012.-ik év karma száma: 2+0+1+2=5

5: Sri Joakim születési személyiségszáma

2013.-ik év karma száma: 2+0+1+3=6

6: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési szív vagy feladatszáma

Mutatószám: 6 Isteni fenség (Perlita ezt transzcendens értelemben átruházta Sri Joakimra, Sri Joakim hatalmas kegyéből adódóan)

6 Gosvámira utaló jelentéstartalom


S. B. Bhaktivedanta Perlita a II. számú Csecsemő és Gyermek Klinikán 1981. 09. 02.-ik napjától (22:11) – 1981. 10. 22.-ik (13:00) napjáig volt állományban és orvosi felügyelet alatt.

Az elbocsátás dátuma, azért is fontos, mert e könyv is csak 2015. 10. 22.-ik napjától láthatott napvilágot és 2007. 10. 22.-ik napján Sri Joakim 1 napos Világbajnoknak számított.

13:00 óra jelentéstartalma a következő:

Ha a hindu és buddhistavallás asztrológiáját vizsgáljuk, akkor az aszcendens meghatározására szolgáló kettős óra pont a kecske jegyre tesz utalást. Sri Joakim hindu és buddhistavallás asztrológiai alapjegye a kecske (1979.-ik év).

1981. 09. 02. 22:11:

22: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma alapalakban
11: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma alapalakban
Mindkét szám mesterszám a hindu és a buddhista vallásban!

Végkövetkeztetés:

S. B. Bhaktivedanta Perlita feladata és sorsszerű küldetése, hogy kinyilatkoztassa Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen az Istenség Legfelsőbb Személyiségének abszolút igazságát!

Ha nem én (Perlita) lennék Sri Joakim elsőszámú, lélektani és transzcendens, karmikus bhaktija, akkor az ebben a könyvben szereplő tudás és bölcsesség (Sri Joakim Isteni Személyiségének tudománya és rendszere) nem engem illetne meg, hanem egy másik személyt!

Sri Joakim többszörösen mentette meg az életemet és soha de, soha nem lesz elég időm arra, hogy ezt megköszönjem és megháláljam NEKI, ezért a lelkemet adományozom és felajánlom Sri Joakimnak, hogy a lehető legtökéletesebb módon szolgálja, és alázattal viseltessen az Istenség Legfelsőbb Személyisége előtt!

S. B. Bhaktivedanta Perlita lelke fogantatástól számítva MEGHODÓL ÉS ALÁZATOS SZOLGAI ÉLETÉT AJÁNLJA SRI JOAKIMnak az ISTENSÉG LEGFELSŐBB SZEMÉLYISÉGÉNEK!


Ez a kinyilatkoztatás örök érvényű és visszavonhatatlan erejű az imádat és Sri Joakim Isteni Személyisége előtt és oltárán!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése