Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. december 19., csütörtök

IV. Rész - 3.) fejezet - S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim lélektani bhaktija - j

Sri Joakim és S. B. Bhaktivedanta Sannyási Perlita karmikus lelki társak
Kimi Räikkönen és Szivolt Barbara karmikus lelki társak


Nevem magyarázata: S. B. Bhatkivedanta Sannyási Perlita

S: Szivolt családnév első betűje
B.: Barbara utónév első betűje
Bhaktivedanta: Sri Joakimhez viszonyító transzcendens titulus megnevezése, azaz bhakti. A hindu vallásban az Istenség Legfelsőbb Személyiségének kizárólag csak egy bhaktija lehet és van (Bhakti: Isten odaadó szolgálata, Isten odaadó személyes és transzcendens lelki szolgája.)
Sannyási: Lemondott életrendhesz tartozó (2015. 12. 29.-ik napjátol S. B. Bhaktivedanta Sannyási Perlita 35.-ik fogantatási dátumától számítva)
Perlita: Transzcsendens név

Ezt a transzcendens nevet természetesen Sri Joakimtól az Istenség Legfelsőbb Személyiségétől kaptam.

Nevem egy másfajta szemszögből vizsgált jelentése, ez csak a Perlitára vonatkozik:

Perlit (acél)
Ez a közzétett változat, ellenőrizve: 2011. április 10.

 A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Perlit kétfázisú mikrostruktúra acélokban és öntöttvasakban; az ausztenit átalakulásakor keletkezik, és felváltva tartalmaz? -vasat (ferritet) és cementitet.


Perlit 0,7% C-tartalmú acélban, 500-szoros nagyítás A perlit lemezes szövetszerkezetű, 88 súly% ferritet és 12 súlyszázalék cementitet tartalmaz, ferrit és cementit rétegekből áll, melyek egymás után következnek. A perlit akkor keletkezik egy eutektoidos reakció során ausztenitből, ha lassan hűtik 723 °C alá. Az ausztenit eutiktikus összetétele körülbelül 0,77% szenet tartalmaz, ennél kevesebb széntartalmú acél a megfelelő arányú viszonylag tiszta ferrit kristályokból fog állni, mely nem vesz részt az eutektikus reakcióban és nem alakul át perlitté.

A perlit nevét a nautilus házának lemezes szerkezetéről kapta, melyet angolul mother of pearlnek, gyöngy anyjának hívják.

Hasonló struktúrája van a bainitnek is, csak a lemezek mérete a látható fény hullámhosszánál jóval kisebb, ezért nem látszik gyöngyházszínűnek. Ez az acél gyors hűtésekor keletkezik.


Ez a szócikk részben vagy egészben a Pearlite című angol Wikipédia-szócikk fordításán alapul. A fordítás eredetijének szerzőit az eredeti cikk laptörténete sorolja fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése