Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. április 18., csütörtök

VI. Rész - 1.) fejezet - Összegzés - 22. pont


22)  Az Úr Buddha és Sri Joakim lélektani összefonódása (8.-ik életév)

Sziddharta 8 éves korában egy nádastól övezett tóparton álldogált magányosan, letérdelt, hogy megmerítse kezét a hűvös vizű tóban, amikor felfigyelt egy hal éppen akkor zajló haláltusájára. Sziddharta együtt érzett a hal szenvedésén, és amikor ez történt, megjelent egy öreg remete Aszita. Az együtt érzés által jelent meg Aszita, Sziddharta előtt és Aszita ezeket mondta neki.

Aszita: Rám találtál. Ráadásul meglehetősen gyorsan.

Sziddharta: Én nem találtam senkire. Egyszerűen itt voltam.

Aszita: Az ilyesmi nem pont így működik ám, ahogyan gondolnád. Meghallottál. Tudtad, hogy nem feledheted az üzenetemet. Ennyi az egész.

Sziddharta most értette meg, hogy belső hangja eljuthat Aszitához, úgyis, hogy meg sem szólal, és hogy olyasmi is megtörténhet olykor, ami megmagyarázhatatlan.

Aszita: Hallottál más hangokat is már a fejedben?

Sziddharta erre nem válaszolt.

Aszita: Érző természeted van, igen mélyen érző. Olyasmiket is megérzel, amiket mások soha.

Sziddharta: Nem akarok más lenni, de Te azt állítod, hogy másnak kell lennem.

Sri Joakim 8 éves korában, 1987-ben először vezetett gokartot (Bembole, Finnország) és ezt a belső hangja sugallta, mondta Neki, hogy így kell cselekednie, és ezt kell tennie. Már akkor saját elhivatottságán kívül tudta Sri Joakim, hogy Neki be kell járnia azt a rögös és nehéz utat, amely a profi autóversenyzés felé vezet.
Míg Sziddhartának Aszita volt a belső hangja, addig Sri Joakimnak Perlita. Sri Joakim ezáltal felvállalta azt, hogy beteljesíti egy olyan szenvedő lélek (hal), mint Perlita, dédelgetett (és egyben lemondott) álmát, hogy híres és elismert autóversenyző legyen. Sri Joakim történetében Perlita egyszersmind szimbolizálja és megtestesíti a szenvedő halat és Aszitát is az öreg remetét. Aszitából Sri Joakim számára Perlita lett.
Aszita=Perlita
A két névben az utolsó három betű még meg is egyezik egymással.



Sziddharta 8 éves korában Kr. E. 536.-ik év volt.

A számszerűség Sri Joakim esetére, helyzetére lebontva.

8: Sri Joakim születési sorsszáma
5: Sri Joakim születési személyiségszáma
3: 2007-ben is Sri Joakim bukósisak motivum, VB cím megszerzésének éve.
6: Sri Joakim 2007-ben birtokolt rajtszámú autója.

VI. Rész - 1.) fejezet - Összegzés - 23. pont


23) Az Úr Buddha és Sri Joakim lélektani összefonódása (14.-ik életév)

Sziddharta életében teltek múltak az évek, Aszitával való találkozását követően és mire 14 éves lett, az apja és barátja Csanna harcost neveltek belőle, de Sziddharta tudata mélyen őrizte Aszitával folytatott beszélgetését, de nem jutott eszébe minduntalan. Sziddharta viszont az óta tanult egy igen fontos dolgot vívás közben. Ez a következő volt:

„Az ellenfél hibáját kihasználva elérte magában azt, hogy összeszedetté vált és nagy türelemmel és vasakarattal kivárta, amíg az ellenfélnél a gyengeség jelei mutatkoznak és akkor támadott. Ehhez elég volt egy parányi hiba is a másik részéről. Megvárta, amíg a másik kibillen az egyensúlyából.”

Sziddharta 14 éves korában Kr. E. 530.-ik év volt.
530.-ik év karmaszáma: 8, 5+3=8

Sri Joakim 14 éves korában 1993.-ik év volt.
Sri Joakim 1993-ban, a Finn gokartbajnokságban szerepelt és 9.-ik helyezést ért el a Finn Kupában (Raket). A 9.-ik helyezés megmutatja, hogy Sri Joakim hiteles 9.-ik reinkarnáltja és avatára Sziddhartanak és ekkor kapta meg Sri Joakim azt a tudást, amely Sziddharta is megtanult a vívás közben és alatt.

5: Sri Joakim születési személyiségszáma
3: Sri Joakimnak már 1993-ban is jelen levő 3 hindu Istenség kibontakozása és megnyilvánulása. (Visnu, Síva és Brahman)
0: A hindu vallásban a 0 a beteljesedés számszimbóluma.
8: Sri Joakim születési sorsszáma

Sri Joakim ugyan 1993-ban megkapta azt a tudást, amit Sziddharta, de egyelőre a gyakorlatban még nem tudta tökéletesen alkalmazni (a versenypályán), de ott lapult a tudatában arra várva, hogy a kellő időben és helyen tökéletességre vigye. A megfelelő idő és hely Sri Joakim számára 2007. 10. 21.-ik napja volt a hely pedig Brazília, Interlagos versenypályája.

2007-1993=14

Sziddharta 14 éves korában kapta meg a fent említett tudást.

VI. Rész - 1.) fejezet - Összegzés - 24. pont


24) Sri Krsna, az Úr Buddha és Sri Joakim lélektani összefonódása (16.-ik életév és a 16 mint számszaki egyezőség)

Sziddharta számára a gyönyörök pavilonja 16 éves korára állt rendelkezésére, ám 16. születésnapja óta eltelt 2 évben egyszer sem látogatott oda.

Sziddharta 16 éves korában Kr. E. 528.-ik év volt.

5: Sri Joakim születési személyiségszáma
2: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma leredukálva, ugyanis 11 ténylegesen, de mivel mesterszámról van szó ezért a számok összeadódnak és így lesz 1+1=2
8: Sri Joakim születési sorsszáma

Vagy másképpen szétbontva:

5: Sri Joakim születési személyiségszáma
28: 10.-ik szegmens pont: Sri Krsna

160.000 gyermek

16.000 feleség+16.000 palota=32.000

160.000 - 32.000 = 128.000

128.000, melyben ott szerepel a 28-as szám, mely megmutatja azt, hogy egy Forma 1-es pilótának hány évesnek kell lennie ahhoz, hogy Világbajnok legyen és ez által Isten is.

Sri Joakim 28 éves korában a 6-os és az 1-es rajtszámú autót birtokolta 2008. 10. 17.-ik napjáig, amikor is 29 éves lett.

Sri Joakimot 16 éves korában nem érdekelte semmi más (sem testi gyönyörök, sem semmi, ami elvonná a figyelmét) csak az autóversenyzés tudománya és minden, ami ennek tökéletesítését jelenti.

Sri Joakim 16 éves korában Kr. U. 1995.-ik év volt.
1995: Skandináv gokartbajnokság (Formula - A géposztály) győzelem az első versenyen (április 23.-án)

1995. 04. 23.-ik nap karmaszáma: 1+9+9+5+0+4+2+3=33
3X3=9

A 9-es szám ismét megmutatja azt, hogy Sri Joakim Sziddharta 9.-ik hiteles reinkarnáltja vagy avatára, továbbá kétszeres megerősítésként szolgál a hindu 3 Főisten megjelenésére vagy megnyilvánulására. 

VI. Rész - 1.) fejezet - Összegzés - 25. pont


25) Az Úr Buddha és Sri Joakim lélektani összefonódása (16.-ik életév)

Sziddharta 16 éves volt, amikor egy ünnepség keretein belül a palota udvarában, a forgatagban (a tömegben) megpillantotta élete első és legnagyobb szerelmét, amelyet egész életében a szívében hordoz, majd és akiért áhítozott és áhítozni fog a lelkében. Ezt a lányt Szudzsatának hívják és mivel szegény parasztlány volt, ő pedig herceg, ezért szóba sem jöhetett a házasság. Sziddharta korában fontos az, hogy milyen kasztba születik valaki. Így egy királyi herceg nem vehette nőül egy paraszti család leányát, akár milyen hatalmas volt a szerelem.

Sziddharta név karmaszáma: 9
Szudzsata név karmaszáma: 7

Azaz számszakilag ennyi betűből állnak az egyes nevek.

Sri Joakim 1995-ben 16.-ik életévét töltötte.
Sri Joakim 1995-ben úgyszintén hatalmas szerelembe esett és elválaszthatatlan vonzalmat érzet (csak éppen nem egy lány iránt) az autóversenyzés iránt és szívében ez a szenvedély pontosan olyan hatalmas és erős volt, mint amit Sziddharta érzet Szudzsata iránt.
Sri Joakim számára az 1995. 04. 23.-ik napján elért siker határozta, meg és akkor döntötte el végérvényesen, hogy profi autóversenyzővé fejleszti magát és, hogy lemondott az úgymond normális hétköznapi életről és kemény edzésnek vetette alá magát.

Sri Joakim, Sziddharta hiteles 9. reinkarnáltja és avatára, továbbá Szudzsata névkarmaszámának évében, azaz 2007-ben szerezte meg a Forma 1-es világbajnoki címét, melyben ott szerepel a 7-es szám, mint mutatószám.

Továbbá és utólagos ráhatást tekintve Sri Joakim 2012-ben a 9-es rajtszámú autót birtokolta, 2013-ban pedig a 7-es fekete-arany-piros Lotus autó tulajdonosa volt. Ez is utalás Sziddharta és Szudzsata névkarmaszámaira.

Sri Joakim 2012-ben a Lotus E20-as konstrukcióval a Spanyol Nagydíjon.

Sri Joakim 2013-ban a Lotus E21-es konstrukcióval a Kínai Nagydíjon.

VI. Rész - 1.) fejezet - Összegzés - 26. pont


26) Az Úr Buddha és Sri Joakim lélektani összefonódása (18.-ik életév)

Sziddharta 18 éves korában avatták hivatalosan apja örökösévé és nagyszabású ünnepség keretein belül történt meg a ceremónia. Sziddharta előkészületeiben lányok segédkeztek. A kiszolgáló lányok között ott volt egy, amelyik elnevette magát, miközben Sziddharta éppen készülődött és ez az édes nevetés felkeltette a herceg érdeklődését. Szudzsata volt az.

Sziddharta mélyen és egyedülálló módon magányosnak érezte magát, hiába sürögtek, forogtak körülötte az emberek és hiába volt ez a nap az Ő napja. Sziddharta azért volt magányos, mert nem tudta, hogy kicsoda is Ő, és nem kérdezhetett meg e felől senkit. De a herceg mindent megtett azért, hogy magányát ne gyanítsa senki sem.

Az ünnepi menü főfogása pedig:
Vajban pirított egész kecskegida

Sziddharta jellemvonásai:
      - puhány és bátor
- türelmes és vasakaratú
- nyíltszívű és éles eszű egyszerre
- titokzatos, rejtélyes, de egyben könnyen kiismerhető

Szuddhódanának nap, mint nap rá kellett ébrednie, hogy szinte két különböző ember él egyetlen egy emberi testben. A fiát értendő.

(Sri Joakim Kr. u. 1979-ben született a kecske évében.)

Sziddharta 18 éves korában Kr. E. 526.-ik év volt.
526.-ik év karma száma: 5+2+6=13, 1+3=4

Sri Joakim 2009-ben visszavonulásának évében a 4-es rajtszámú autót birtokolta. Sri Joakim 18 éves korában 1997-et írtunk.

1997.-ik év karma száma: 1+9+9+7=26, 2+6=8

A 8-as szám megegyezik, és magában foglalja Sziddharta 18.-ik életévét, mely életévében találkozott Aszitával és most pedig hivatalosan is a királyi trón jogos várományosa, utóda lett.

8: Sri Joakim születési sorsszáma és a születési asztrológiai számértéke

Sri Joakim 1997-ben a Skandináv gokartbajnokságon a 4.-ik helyet érte el az Intercontinental-A géposztályában, továbbá Finn gokart bajnok volt úgyszintén az Intercontinental-A kategóriában, ezen, felül pedig szerződést köt Peter de Bruin Teammel (Hollandiában, Amszterdamban) és indul az Európai gokart GP sorozatban és VB futamokon.
Ebben az évben Sri Joakim 4 különböző autóverseny kategóriában szerepelt és ez a 4-es szám is utalást mutat a Kr. E. 526.-ik év karma számára.

VI. Rész - 1.) fejezet - Összegzés - 27. pont


27) Az Úr Buddha és Sri Joakim lélektani összefonódása (Sri Joakim 2009)

Sziddharta királlyá avatásának ünnepsége után (a herceg apja Szuddhódana) 3. napra harci ceremónia vette kezdetét. Mivel Sziddharta viszont az ünnepséget követő éjszaka megszökött a palotából és egy napig tartott mire az őrök megtalálták, ezért ez a ceremónia csúszott egy napot, így a beavatást követő 4.-ik napon vette kezdetét.

Sziddharta nem volt híve az erőszakos cselekedeteknek és lelkében harcot vívott, hogy apja akaratának alávesse magát. De végül is megtette azt, amire apja áhítozott. A harci ceremónián a herceg jól megfelelt, de a végén egy óvatlan pillanatban eltalálta egy nyíl és a szívébe fúródott. Azért mert gyorsan kiszedték a nyilat és ellátták a sebet Sziddharta élete megmenekült, de eszméletét vesztette. Őrök segítségével a harctérről a herceget a király szobájába vitték. A szállítás alatt ugyan felébredt, de mihelyst az ágyra helyezték ismét eszméletét, vesztette.

Sziddharta rosszulléte 3 napig tartott, de ez alatt a 3 nap alatt a csillagjósok is testületileg optimálisan nyilatkoztak arról, hogy a Merkúr sikeresen befejezte áthaladását a Nap előtt, melynek során kissé megperzselődött. 
Sziddharta fölött különleges erők vették át az uralmat ez alatt a 3 nap alatt. Hosszú napoknak kellett eltelniük ahhoz, hogy Sziddharta végre beszámoljon Csannának (barátjának) saját misztikus élményeiről.

Csanna: Istenné változtál! Mi mást jelenthet ez? Te megváltoztathatod a világot, ha egyszer a kezedbe kerül. Nekünk többieknek viszont ebben kell élnünk.

Sziddharta: Úgy gondolod, enyém lesz a világ?

Sri Joakimnak ugyanez az esemény játszódott le 2009. október 18.-án a Brazil Nagydíj alkalmával, amikor az első kör után bejött a boxba tankolni és kereket cserélni, ugyanis Heikki Kovalainen tankoló berendezése leszakadt és az éppen mögötte haladó Sri Joakim autója kigyulladt (megperzselődött). Sri Joakim ekkor 3 pillanatra úgy uralta az autóját, hogy az elméje kikapcsolt és csak az ösztönei tartották benne a lelket. Azaz ösztönből és a vele született tehetségéből vezette a 4-es számú vörös Ferrarit. Ez alatt a 3 pillanat alatt vált ténylegesen Istenné, ugyanis 2009. október 18.-án Újhold volt, ami azt jelenti, hogy visszavonhatatlanul megszületett az Új Isten, Sziddharta jogos, hiteles és abszolút, 9. reinkarnáltja vagy avatára.
2009. október 18.-ik napján a Nap, a Merkúr és a Vénusz 3-as konjunkcióban és konstellációban állt Sao Paulo (Interlagos) egén egymással, és mint mindig Sri Joakim bukósisakján ott állt szimbólumként a 3-as szám.  

Sziddharta életében ezen esemény Kr. E. 526-ban volt.

526.-ik év karma száma: 5+2+6= 13, 1+3=4

2009. 10. 18.-ik nap karma száma: 2+0+0+9+1+0+1+8=21, 2+1=3

Sri Joakim bukósisakján 2009.-ik évben is ott volt a 3-as szám és birtokolta a 4-es rajtszámú autót.

Továbbá 2009. 10. 18.-ik napján Sri Joakim születési helyén, Finnországban pontosabban Espoo városa felett úgyszintén konjunkcióban és konstellációban állt 4 fő bolygó, pont akkor és abban az időben, amikor történt a boxutcai szerencsés kimenetelű baleset Interlagosban. A 4 fő bolygó a Nap, a Hold, a Merkúr és a Vénusz.

A követezőekben szemléltetem és bizonyítom, hogy az állítás igaz.

2009. 10. 18.-ika 14:03 perc Brazília, Sao Paulo, Interlagos egén elhelyezkedő bolygóállás képe.

Jól látszik, hogy a

Nap: Mérleg 25 fok 25’
Hold: Skorpió 0 fok 57’
Merkúr: Mérleg 13 fok 28’
Vénusz: Mérleg 4 fok 37’




2009. 10. 18.-ika 14:03 perc Finnország, Espoo, egén elhelyezkedő bolygóállás képe.

Jól látszik, hogy a

Nap: Mérleg 25 fok 12’
Hold: Mérleg 28 fok 07’
Merkúr: Mérleg 13 fok 07’
Vénusz: Mérleg 4 fok 22’

Sri Joakim hiteles és elsőszámú bhaktájának S. B Bhaktivedenta Perlita szülőhelyén is a kérdéses időpontban, azaz 2009. 10. 18.-án 14 óra 03 perckor 4 fő bolygó 4-es konjunkcióban és konstellációban állt egymással.


2009. 10. 18.-ika 14:03 perc Magyarország, Budapest, egén elhelyezkedő bolygóállás képe.

Jól látszik, hogy a

Nap: Mérleg 25 fok 15’
Hold: Mérleg 28 fok 41’
Merkúr: Mérleg 13 fok 11’
Vénusz: Mérleg 4 fok 25’

Ténylegesen Sri Joakim 2008. 10. 17.-ik napján töltötte be a 29.-ik életévét.
Íme az asztrológiai térkép ezen a napon 13 órakor és 00 perckor. Hogy miért pont 13 órakor kell a vizsgálatot elvégezni? Azért mert a kínai aszcendens táblázatban 13 órakor kezdődik a kecske kettős órája. A kecske Sri Joakim kínai asztrológia szerinti állatövi jegye.


       
2008. 10. 17.-e 13:00 perc Finnország, Espoo, egén elhelyezkedő bolygóállás képe.

Jól látszik, hogy a

Nap: Mérleg 24 fok 24’
Hold: Ikrek 29 fok 44’
Merkúr: Mérleg 7 fok 48’
Vénusz: Skorpió 28 fok 21’
MC (Medium Coely): Mérleg 22 fok 39’  

Aztán 2009. 10. 18.-án kos Újhold hava és kiteljesedése volt.

Íme egy táblázat a telihold és Újhold állatövi jegyei hónapok szerint.

Január: Rák
Február: Oroszlán
Március: Szűz
Április: Mérleg
Május: Skorpió
Június: Nyilas
Július: Bak
Augusztus: Vízöntő
Szeptember: Halak
Október: Kos
November: Bika
December: Ikrek

Sri Joakim születésekkor az IC, azaz a felszálló vagy leszálló ága a kos jegyében határozható meg.