Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. április 18., csütörtök

VI. Rész - 1.) fejezet - Összegzés - 23. pont


23) Az Úr Buddha és Sri Joakim lélektani összefonódása (14.-ik életév)

Sziddharta életében teltek múltak az évek, Aszitával való találkozását követően és mire 14 éves lett, az apja és barátja Csanna harcost neveltek belőle, de Sziddharta tudata mélyen őrizte Aszitával folytatott beszélgetését, de nem jutott eszébe minduntalan. Sziddharta viszont az óta tanult egy igen fontos dolgot vívás közben. Ez a következő volt:

„Az ellenfél hibáját kihasználva elérte magában azt, hogy összeszedetté vált és nagy türelemmel és vasakarattal kivárta, amíg az ellenfélnél a gyengeség jelei mutatkoznak és akkor támadott. Ehhez elég volt egy parányi hiba is a másik részéről. Megvárta, amíg a másik kibillen az egyensúlyából.”

Sziddharta 14 éves korában Kr. E. 530.-ik év volt.
530.-ik év karmaszáma: 8, 5+3=8

Sri Joakim 14 éves korában 1993.-ik év volt.
Sri Joakim 1993-ban, a Finn gokartbajnokságban szerepelt és 9.-ik helyezést ért el a Finn Kupában (Raket). A 9.-ik helyezés megmutatja, hogy Sri Joakim hiteles 9.-ik reinkarnáltja és avatára Sziddhartanak és ekkor kapta meg Sri Joakim azt a tudást, amely Sziddharta is megtanult a vívás közben és alatt.

5: Sri Joakim születési személyiségszáma
3: Sri Joakimnak már 1993-ban is jelen levő 3 hindu Istenség kibontakozása és megnyilvánulása. (Visnu, Síva és Brahman)
0: A hindu vallásban a 0 a beteljesedés számszimbóluma.
8: Sri Joakim születési sorsszáma

Sri Joakim ugyan 1993-ban megkapta azt a tudást, amit Sziddharta, de egyelőre a gyakorlatban még nem tudta tökéletesen alkalmazni (a versenypályán), de ott lapult a tudatában arra várva, hogy a kellő időben és helyen tökéletességre vigye. A megfelelő idő és hely Sri Joakim számára 2007. 10. 21.-ik napja volt a hely pedig Brazília, Interlagos versenypályája.

2007-1993=14

Sziddharta 14 éves korában kapta meg a fent említett tudást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése