Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. április 18., csütörtök

VI. Rész - 1.) fejezet - Összegzés - 26. pont


26) Az Úr Buddha és Sri Joakim lélektani összefonódása (18.-ik életév)

Sziddharta 18 éves korában avatták hivatalosan apja örökösévé és nagyszabású ünnepség keretein belül történt meg a ceremónia. Sziddharta előkészületeiben lányok segédkeztek. A kiszolgáló lányok között ott volt egy, amelyik elnevette magát, miközben Sziddharta éppen készülődött és ez az édes nevetés felkeltette a herceg érdeklődését. Szudzsata volt az.

Sziddharta mélyen és egyedülálló módon magányosnak érezte magát, hiába sürögtek, forogtak körülötte az emberek és hiába volt ez a nap az Ő napja. Sziddharta azért volt magányos, mert nem tudta, hogy kicsoda is Ő, és nem kérdezhetett meg e felől senkit. De a herceg mindent megtett azért, hogy magányát ne gyanítsa senki sem.

Az ünnepi menü főfogása pedig:
Vajban pirított egész kecskegida

Sziddharta jellemvonásai:
      - puhány és bátor
- türelmes és vasakaratú
- nyíltszívű és éles eszű egyszerre
- titokzatos, rejtélyes, de egyben könnyen kiismerhető

Szuddhódanának nap, mint nap rá kellett ébrednie, hogy szinte két különböző ember él egyetlen egy emberi testben. A fiát értendő.

(Sri Joakim Kr. u. 1979-ben született a kecske évében.)

Sziddharta 18 éves korában Kr. E. 526.-ik év volt.
526.-ik év karma száma: 5+2+6=13, 1+3=4

Sri Joakim 2009-ben visszavonulásának évében a 4-es rajtszámú autót birtokolta. Sri Joakim 18 éves korában 1997-et írtunk.

1997.-ik év karma száma: 1+9+9+7=26, 2+6=8

A 8-as szám megegyezik, és magában foglalja Sziddharta 18.-ik életévét, mely életévében találkozott Aszitával és most pedig hivatalosan is a királyi trón jogos várományosa, utóda lett.

8: Sri Joakim születési sorsszáma és a születési asztrológiai számértéke

Sri Joakim 1997-ben a Skandináv gokartbajnokságon a 4.-ik helyet érte el az Intercontinental-A géposztályában, továbbá Finn gokart bajnok volt úgyszintén az Intercontinental-A kategóriában, ezen, felül pedig szerződést köt Peter de Bruin Teammel (Hollandiában, Amszterdamban) és indul az Európai gokart GP sorozatban és VB futamokon.
Ebben az évben Sri Joakim 4 különböző autóverseny kategóriában szerepelt és ez a 4-es szám is utalást mutat a Kr. E. 526.-ik év karma számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése