Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. április 18., csütörtök

VI. Rész - 1.) fejezet - Összegzés - 25. pont


25) Az Úr Buddha és Sri Joakim lélektani összefonódása (16.-ik életév)

Sziddharta 16 éves volt, amikor egy ünnepség keretein belül a palota udvarában, a forgatagban (a tömegben) megpillantotta élete első és legnagyobb szerelmét, amelyet egész életében a szívében hordoz, majd és akiért áhítozott és áhítozni fog a lelkében. Ezt a lányt Szudzsatának hívják és mivel szegény parasztlány volt, ő pedig herceg, ezért szóba sem jöhetett a házasság. Sziddharta korában fontos az, hogy milyen kasztba születik valaki. Így egy királyi herceg nem vehette nőül egy paraszti család leányát, akár milyen hatalmas volt a szerelem.

Sziddharta név karmaszáma: 9
Szudzsata név karmaszáma: 7

Azaz számszakilag ennyi betűből állnak az egyes nevek.

Sri Joakim 1995-ben 16.-ik életévét töltötte.
Sri Joakim 1995-ben úgyszintén hatalmas szerelembe esett és elválaszthatatlan vonzalmat érzet (csak éppen nem egy lány iránt) az autóversenyzés iránt és szívében ez a szenvedély pontosan olyan hatalmas és erős volt, mint amit Sziddharta érzet Szudzsata iránt.
Sri Joakim számára az 1995. 04. 23.-ik napján elért siker határozta, meg és akkor döntötte el végérvényesen, hogy profi autóversenyzővé fejleszti magát és, hogy lemondott az úgymond normális hétköznapi életről és kemény edzésnek vetette alá magát.

Sri Joakim, Sziddharta hiteles 9. reinkarnáltja és avatára, továbbá Szudzsata névkarmaszámának évében, azaz 2007-ben szerezte meg a Forma 1-es világbajnoki címét, melyben ott szerepel a 7-es szám, mint mutatószám.

Továbbá és utólagos ráhatást tekintve Sri Joakim 2012-ben a 9-es rajtszámú autót birtokolta, 2013-ban pedig a 7-es fekete-arany-piros Lotus autó tulajdonosa volt. Ez is utalás Sziddharta és Szudzsata névkarmaszámaira.

Sri Joakim 2012-ben a Lotus E20-as konstrukcióval a Spanyol Nagydíjon.

Sri Joakim 2013-ban a Lotus E21-es konstrukcióval a Kínai Nagydíjon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése