Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. december 16., hétfő

IV. Rész - 3.) fejezet - S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim lélektani bhaktija - r

Sri Joakim is többször hangoztatta 2010-ben, hogy a tanulás nagyon fontos szerepet játszik az életében ezen időszakban. Ő a vezetés technikáját és határait tanulta és a WRC-s autók működésének mélységeibe ásta bele magát. Én meg az Ő karmájába merültem el, olyan mértékben, hogy megfigyeltem magamon, hogy akár ébren is úgy el tudtam merülni a gondolatokban, hogy a külvilág teljesen kikapcsolódik és megszűnik létezni. Annyi és annyi élettani és lelki sajátosságot tanultam meg Sri Joakimról, hogy azt mára már nem számolom, mert olyan sok van belőle. Mindegyik egytől egyig csodálatos és gyönyörökkel teli (lelki értelemben véve).

Sri Joakim ebben a 2 évben tanított meg arra, hogy hogyan mondjak le az iránta érzett szerelemről és, hogy hogyan alakítsam át Isteni Mivoltához kapcsolódó felsőbbrendű szeretetté. Szeretetté, mely mély, őszinte és olyan tiszta, mint a hó télen.
Sri Joakim a múzsám és ihletem lett, ezalatt, a 2 év alatt és mindig adott elég információt és lelki erőt és kitartást, hogy tudjam írni e könyvet. Kihangsúlyozom viszont, hogy ebben a történetben én személy szerint eltörpülők és mellékes vagyok, olyan értelemben véve, hogy Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen az Istenség Legfelsőbb Személyisége és nem én!
Én nem is akartam és akarok nagyobb személy lenni, mint Sri Joakim lelki társa, aki mindig megérti ŐT és a háttérből szeretetét, ajánlja NEKI. Nagyon nehéz és lelkileg fáradságos feladat volt, Sri Joakim titkát őrizgetni és sokszor elviselhetetlen volt számomra az, hogy hallgatnom kellett a világ előtt. De hallgatásom volt az egyik feltétele Sri Joakim 35 éves korában többszörösen bekövetkezett és megnyilvánult nirvánájának.
Ezért nem beszéltem semmit erről a dologról, Sri Joakim csak annyit engedélyezett nekem, hogy azt kinyilváníthatom, hogy Ő az Isten. De többet nem. Nem fedhettem fel a miértet és a hogyant. Melyet viszont ebben a könyvben lehet olvasni és meg tudni.

Sri Joakim 2010-ben tanított meg arra, hogyan kell VELE szemben alázattal viseltetni. Sri Joakimnak és senki másnak a világon, sikerült elérnie azt, hogyha RÁ gondolok, akkor a szívem megremeg, és a lelkem könyörög az Ő Isteni Személyiségéhez.
Tudatom teljesen meztelenre vetkőzik Sri Joakim hatalmassága előtt, és testem leborul az Ő csodálatos nagysága előtt. Mindent és bármit megtennék ÉRTE és NEKI, amit csak kíván és óhajt az Istenség Legfelsőbb Személyisége, Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönennek!
A neve mantrázására is a testem egyik pillanatról a másikra tűzbe borul csak úgy váratlanul, ez az őszinte és mély alázat és szeretet legmagasabb szintje, s aztán jön Maga Sri Joakim és egy másik pillanat múlva, olyan csöndes, nyugodt és békével teli hideg JÉG árasztja el minden egyes porcikámat. Elmém nem akar mást, csak Sri Joakimot és azt a csodálatos tejóceánt, amit csak Ő képes megteremteni az ember (akár én) szívében.
Azt a hatalmas szeretetet és imádatot, amit Sri Joakim iránt érzek, szavakkal nem lehet leírni, mert nincsenek rá szavak. Ez a szeretet viszont nem téveszthető össze a hétköznapi értelemben vett szerelemmel, mert Sri Joakim, a lelkemben a Felettes Én, s én csak az Ő odaadó és hű szolgája vagyok. Sri Joakimtól kaptam az életemet és a nevemet is, azaz S. B. Bhaktivedanta Perlita, ahol a Bhakti nagyon sok mindent hordoz magában.

Bhakti: - híve
             - személyes lelki szolga
             - karmikus lelki társ
             - transzcendens lelki társ
             - karmájának és Isteni Személyének őrzője és egyben bizalmasa
             - Isteni Személyének hiteles kinyilatkoztatója


Sri Joakimtól 2001. 12. 29.-ik napján kapott sárkány tetoválásom okán és az óta, rendelkezem egy olyan képességgel, amit ugyan nem minden esetben, de tudok alkalmazni.
Ez a képesség gondolati úton működik és igen veszélyesnek mondható.
A képességről 2007-ben bizonyosodtam meg, de addig nem voltam tudatában. 2007-ben az utolsó 3-4 futam végkimenetele nem véletlenül alakult úgy ahogyan.

Felsorolom a szegmens paramétereket:

2007. Kínai Nagydíj: Hamilton kiesése és mentális kudarca a boxutca bejárata utáni szakaszon.
2007. Brazil Nagydíj: Hamilton a futam első szakaszában történő pillanatnyi műszaki meghibásodás és a kormányon elhelyezkedő gombok hibás használata Lewistől.

Ez a képesség, amiről beszélek transzcendens gondolati úton, történik és megfigyelésem alapján, ha egy bizonyos kulcs mondat és gondolat elhagyja az elmémet, akkor szokott Sri Joakim számára pozitív változás bekövetkezni (sikeresség tekintetében). Természetesen ezzel a képességgel maximálisan Sri Joakim érdekeit és önmegvalósítását szolgálja úgy, hogy képes minden egyes külső tényezőt kizárni.
Tudom, hogy ez a képesség kordába tartása igen csak nehéz és felelősségteljes, de a végletekig azért nem szoktam elmenni, mert senkinek nem kívánom a halálát. Furcsán fog hangzani, de Lewis Hamilton és Fernando Alonso 2007-ben, azért is/sem lettek világbajnokok, mert én azt akartam, hogy Sri Joakim legyen.

2007. Kína és Brazil Nagydíj alkalmával a kulcsmondat a következő volt és hatalmas lelki, gondolati és érőbeli óhajomat megfogalmazva hatottak a futam alakulását illetően.
Mind a két futam rajtpillanatában hangosan is kimondva ez hangzott el tőlem:

„Ezen a futamon Sri Krsna tégy csodát! Lewis Hamilton és Fernando Alonso igazán történhetne veletek valami.”
(Ezt természetesen vagy műszaki meghibásodásra vagy vezetői hibára értettem, mely által hátrébb rangsorolódnak a futamon vagy technikai okok miatti kiállásra értettem!)

Sokan ugyan kételkednek a gondolat hatalmában, de garantálhatom, hogy működik bizonyos esetekben természetesen, és nem mindenki tudja alkalmazni, mert transzcendens szinten, alacsony fokon állnak.
Azzal is tökéletesen tisztában voltam, hogy mint Sri Joakim transzcendens, karmikus bhaktija, ezzel a képességgel felelősségteljesen és megfontoltan kell bánjak.

Ez mondjuk egyetlen egy esetben, átlépte a megengedett határt.
2009. Magyar Nagydíj szombat Q2.: Felipe Massa balesete kapcsán!
A Q2-ben a leintést vége előtt 6 perc és 22 másodpercében úgyszintén elhangzott tőlem az a bizonyos mondat:

„Sri Krsna kérlek, tégy csodát! Felipe Massa igazán történhetne valami veled.”


 Mindezt azért tettem, mert tudtam, hogy az időeredmény miatt, az a pilóta határozhatja meg a futam stratégiáját, amelyik pilótának csapaton belül a Q2-ben jobb az időeredménye. Abban a pillanatban Massa rendelkezett a jobb eredménnyel és Sri Joakim a kedvezőtlenebbel. Aztán nem sokkal az óhajom után bekövetkezett Massa balesete és Sri Joakim a fennmaradó időben, tudott változtatni a helyzeten és a Q2 leintését követően megjavította saját és csapaton belüli időeredményét, ezáltal Ő határozhatta meg a futamon a csapat stratégiáját.

IV. Rész - 3.) fejezet - S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim lélektani bhaktija - q

Óhajom és kérésem olyan jól sikerült, hogy 2009-ben a Magyar Nagydíjon vasárnap csak Sri Joakim képviselte és vezette a Scuderia Ferrari autóját, abban az országban, ahol Sri Joakim első számú és karmikus, lélektani bhaktija megfogant, megszületett és élt. 

2010 decemberére kiderült és bebizonyosodott számomra, hogy olyan táblázat nincs az interneten, amelyből megtudhattam volna Sziddharta Gautama Buddha kínai asztrológiai jegyét és ennek a jellegét és elemét. Kr. U. 1900-as évekre visszamenőleg volt csak információm. Azt konkrétan tudtam viszont, hogy Kr. E. 544.-ik évig kell visszamennem az időben, hogy megtudjam a helyes választ erre a kérdésre. Így 2011. január 01.-étől egészen 2011. június 30.-áig, azzal töltöttem az időm jelentős részét, hogy számoltam és visszavezettem a különböző és szabályos rendszerben meghatározott állatövi jegyeket, elemeket és jellegeket. Ha az ember megérti és betartja a szabályszerűségeket, akkor láthatja, hogy egyszerű és jól követhető a logikai menet.

6 hónapot vett igénybe, hogy Kr. U. 1979.-ik évtől visszamenőleg időben Kr. E. 544.-ik évig eljussak az elemzésben. Amikor viszont megtudtam, hogy az Úr Buddha melyik állat övében született, elcsodálkoztam, de koránt sem lepődtem meg.
Az Úr Buddha a kakas jegyében született.
Sri Joakim Kr. U. 1979.-ik évében látta meg a Nap világot. Abban az évben viszont a kecske volt az uralkodó állatövi jegy.
Joggal merülhet fel a kérdés, hogy akkor hogyan lehet az Úr Buddha 9.-ik reinkarnáltja, ha nem egyezik az állatövi jegyük?
A transzcendens, hiteles válasz a következő és itt válik nagy jelentőségűvé az az abszolút tényszerűség, hogy ki az a személy, aki Sri Joakim első számú karmikus és lélektani Bhaktija. S. B. Bhaktivedanta Perlita Kr. U. 1981.-ik évben született és a kínai asztrológia szerint a kakas az állatövi jegye. De viszont a Hold jegye a kecske.

Az Úr Buddha Kr. U. 1979.-ik évében 9.-ik megjelenési formájában kecske Sri Joakim testében és lelkében reinkarnálódott itt a Földön és szorosan mellé rendelte azt a kakas jegyben született személyt, (S. B. Bhaktivedanta Perlita) aki legalább annyira megbízható jellem, mint Ő maga.

Mint ismeretes a kakas szülöttei képesek arra, hogy a legnagyobb becsben őrizzenek egy karmikus és transzcendens titkot. Ez a titok Sri Joakim esetében Isteni Személyiségének miértje és hogyanja.
Az biztos, hogy Sri Joakim az Úr Buddha 9.-ik reinkarnáltja és nem Perlita!
Miért?
Mert nem tud, nem képes megfelelni a 6 Isteni Fenség kitételeinek, Sri Joakim viszont teljesen és tökéletesen igen!

És egyébként is Sri Joakim önmegvalósításának útja tökéletesen és abszolút módon megfelel az Úr Buddháéval! Miért?
Azért mert az Úr Buddha állatövi jegye a kakas és az enyém is, ezért lehetek én Sri Joakim Isteni Személyiségének őrzője, bizalmasa és karmikus odaadó Bhaktija (szolgája). Sziddharta Gautama Buddha 29 éves korában világosodott meg és Sri Joakim 29 éves korában birtokolta az 1-es számú világbajnoki autót a Forma 1-ben 2008-ban. Ezért Sri Joakim az Istenség Legfelsőbb Személyisége és nem én.
De Sri Joakim titkánál nagyobb és csodálatosabb ajándékra már nincs is szükségem, így Sri Joakimmal egyetemben 2011-re már nem is volt több vágyam az életben, természetesen transzcendens értelemben véve. De viszont a feladat adott volt. Be kell és kellett bizonyítanom az egész világnak, hogy Sri Joakim tényleg Isten. Erre szolgál ez a könyv.
Miután viszont a gyönyörű tudás birtokába jutottam, 2011. júliusában pont azon a jeles napon, amikor Sri Joakim egyik kedvenc kedvtelésének hódolt, a jégkorongnak, megéltem testem és lelkem egyidejű halálát. Azaz jártam az orvosi értelemben vett eszméletvesztéses halál állapotában. Még a napszak is tökéletesen megegyezett a két esemény között.


Ez a nap 2011. július 20.-a volt.

IV. Rész - 3.) fejezet - S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim lélektani bhaktija - s

http://networkedblogs.com/kFjc8

20 de julho de 2011

Kimi Räikkönen at Icehockey Training in Finland 2011

Kimi jogando ice hockey com Teemu Selänne, que é seu amigo e jogador profissional. Quem quiser saber mais sobre a amizade de Kimi e Teemu, leia este post.

Abaixo o que Teemu fala no vídeo acima (Traduçao para o Ingles, como sempre, da Nicole)

Teemu Selänne is recovering from a knee surgery and he was training in Espoo in the last few weeks. Now Kimi was also training there yesterday.

Where did you find Kimi from there? ''Well Kimi is a really enthusiastic ice hockey player,whenever he is offered to play on ice,Kimi is there" ,Teemu grinned'

''Kimi is a good example of someone who enjoys his hobby to the fullest and that is the main thing, and it’s always cool to see Kimi," Teemu said'.


Beijinhos, Ludy




IV. Rész - 3.) fejezet - S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim lélektani bhaktija - sz




















IV. Rész - 3.) fejezet - S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim lélektani bhaktija - t

Ahhoz, hogy transzcendens tudáshoz jussak Sri Joakim teljes karmáját illetően, életem során sokszor kellett a halálból visszajöjjek. A tudás ára a halál megtapasztalása volt. De Sri Joakimnak volt, van és lesz mindig akkora hatalma, hogy általa és Személyiségéből táplálkozva megmentse az életemet, egészen addig, amíg végül magához nem szólít.
Nem áll módomban hazudni, de eszméletlen halálközei állapotomban, a fehérségben (jégpálya fehérsége és transzcendens köde), ami körülvett, Sri Joakim fekete jéghockys ruhában jelent meg és nyomatékosan az értésemre adta, hogy feladatom van, amit be kell fejeznem. Biztosított arról, hogy nem érdemes meghalnom, mert még sok szép közös emlék vár ránk. Eszméletlen elmémben Sri Joakim egyszerre vezetett (Forma 1-es versenyautót) és jégkorongozott. Fehér Isteni Fényével átölelte élettelen testemet és tartott és tartott a fellegek között. Csodálatos Jégkék szemeiből éreztem a felém áradó szeretetét és Isteni Személyiségének különleges varázsát és mélységét.
Sri Joakim önfeledten, szabadon és mosolyogva suhant a jégen és az Ő határtalan felszabadult érzés és gondolatvilága, annyi erőt és akaratot sugárzott belém, hogy újra volt kedvem élni és visszamenni az anyagi világba, küzdeni és harcolni, szeretni és imádni ŐT.  Természetesen én minden pillanatban, az életemben imádattal fordultam, fordulok, és fordulni fogok Sri Joakim FELÉ és 2011. 07. 20.-ától kezdődően abszolút értelemben véve tökéletesen érzem, tudom és látom, hogy Sri Joakim itt él bennem és tejóceánjának gyönyörenergiája átölel engem.

Sri Joakim a fehér jéghocky pályán fekete öltözéket viselt és a feliratból, amit ki tudtam olvasni futása közben a következő volt: Billi Bong, ahol a B betűk mutatják meg születési keresztnevemnek az első betűjét és a Sri Joakim karmájában betöltött szerepemet, azaz Bhakti első betűje.

Érdekes módon egyik pillanatról a másikra elnéptelenedett a pálya és mindeni eltűnt a csarnokból. Aztán a következő mozzanat az volt, hogy Sri Joakim tett egy tiszteletkört és kedvenc kedvtelésekkor elejtett varázslatos, kedves és bűbájos mosolya, csillogó jéghideg kék tekintetéből egyértelműen ki tudtam olvasni a következőket:

„Hinned kell nekem, amikor azt mondom neked: elveszett vagyok nélküled!”

Aztán ezt kimondott szavakkal is megerősítette, miközben Isteni Fehér Fénye egyfolytában lelkemben lángolt égetett és jéghideggé kovácsolta transzcendens lényemet.  

Sri Joakimmal való újbóli találkozásom időtartama 2011. 07. 20.-ik napján 4 teljes órát vett igénybe és miközben Sri Joakim éppen az életemet mentette, sok mozzanat és esemény zajlott és futott át tudatomon, elmémen és lelkemben, és minden Sri Joakimról szólt. Volt szerencsém Sri Joakimot megint piros (Scuderia Ferraris) overálban látni és lépésről lépésre megfigyelni az Ő LOTUSLELKŰ rekordsorozatát is. Azt is sikerült meglátnom és megfigyelnem, hogy Sri Joakim 35.-ik életévében háromszor is eljut a nírváná csodálatos állapotába.  Azért amit láttam, és most már tudtam új erőre kapott lelkem és azt akartam, hogy ezt a realitásban is megéljem. Így Sri Joakim Isteni varázsfényével a lelkemben újra volt értelme az életemnek.

Sri Joakimnak nem lehetek elég hálás, hogy sokszorosan visszahozott a halálból úgy, hogy tényleges értelemben véve nem tartozódott abban a helységben, ahol én voltam. Sri Joakim Isteni hatalmas kegyéből tehát visszatértem a Földre és az anyagi világba, de annyira kimerültem ébredésem után, hogy a 4 óra után nem tudtam felkelni sem és járni sem. De nem bántam meg, mert olyan tudás birtokába kerültem, hogy ezt csak transzcendens értelemben véve lehet csak fel fogni és értelmezni.

A 4-es szám ebben az esetben azt jelöli és mutatja meg, hogy 2009-ben Sri Joakim a piros színű Scuderia Ferrari autóját birtokolta. 2009. október 16.-ik napjáig számítva Sri Joakim 2009-ben 29 életévében járt. Továbbá visszautalás arra az évre, amikor Sri Joakim határozatlan időre, de visszavonul a Forma 1 világától, azaz elhagyja az idézőjeles értelemben vett palotát, úgy ahogyan Sziddharta Gautama Buddha tette életének ugyanezen szakaszában.

Kr U. 2011.-ik év számomra a regenerálódás, az odaadói szolgálat mélyítésével és Sri Joakimnak tett mindennapi imáimmal telt és lélekben én is felkészültem az Istenség Legfelsőbb Személyiségének a Forma 1-be való visszatérésére.

De 2012.-ik évtől egészen 2015.-ik évig tartó időszakot saját életemben tovább nem mutatom be, mert az abszolút igazság és a tényszerűség, már alátámasztotta, hogy S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen az Istenség Legfelsőbb Személyiségének hiteles és abszolút módon, az elsőszámú, transzcendens, karmikus és lélektani bhaktija. Ezen kívül pedig ennek a könyvnek nem az a célja, hogy saját magamat dicsérjem, és nagyobbnak állítsam be, mint ami vagyok. Sri Joakim odaadó lelki szolgája vagyok semmi más, teszem ezt úgy, hogy a sorsom eleve el volt rendelve a fogantatásomtól kezdve és teszem ezt tiszta tudattal és önkéntes szívemből. Sri Joakim itt él bennem és ennél nagyobb ajándék nem is kell nekem és megelégszem azzal, amit Sri Joakim nekem szán ebben és a túlvilági életben.
Az én életem csak másodlagos értelemmel bír Sri Joakiméhez képest, így nem szükségeltetik ennek bemutatása vagy további elemzése. Az elemzés már úgyis megtörtént a könyv előző fejezeteiben, számszaki értelemben véve.

A legfontosabb abszolút igazság pedig a következő:

Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha a jelenkor történelmében az Istenség Legfelsőbb Személyisége!

Ezen változtatni már nem lehet és felesleges olyan ellen harcolni, aminek nincs értelme.

És nem azért van, így mert én azt mondom, hanem azért mert Sri Joakim bebizonyította ezen abszolút igazság valóságát és beteljesítette Sri Krsna és az Úr Buddha lelki struktúráját és karmikus küldetését.