Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. december 28., szombat

IV. Rész - 1.) fejezet - Sri Joakim elsőszámú transzcendens Bhaktijának meghatározása - 20

S. B. Bhaktivedanta Perlita tetoválásainak készítési dátuma időrendben:

2001. 12. 29.: Teljes alakos sárkánytetoválás, amelyben egy fehér J-betű van elrejtve (baloldalon a hason a köldök mellett, mérete: 14 cm hosszú és 6 cm széles)



Ugyanez a kép a megfelelő irányba forgatva a jobb szemléltetés érdekében:



A képen jól látható és kivehető, hogy a sárkány motívumban a sárkány farka és hátsó lába közötti ábra egy nagy J betű, mely Sri Joakim nevének első betűjét jelöli. Ezen kívül a sárkány keze a hármas számot mutatja. Ezt a jelentéstartalmat most külön nem részletezném, mert a könyv előző fejezeteiben már külön kitértem ennek jelentőségére.



A kép maga 2013. június 29.-én készült, de a tetoválás a fent nevezett időpontba készült. Erről saját magam kezeskedem.

Sri Joakim 2013. február 09.-ik napján úgymond elárulta saját és karma társa ezen momentumát, Spanyolországban, Costa Braván, amikor a Renault Megane Commercial Televiziós Reklám forgatásán vett részt. Ennél nyilvánvalóbb testbeszéddel már nem is lehetet, volna jobban szemléltetni, mint ahogyan azt tette Sri Joakim.

A Sárkány uralta évek: 

2012 január 23. - 2013 február 9.

A pontos dátumból egyételűen látható, hogy 2013. február 9.-ikén volt a sárkány évének utolsó napja. Nem véletlenül tette Sri Joakim ezt a testbeszéd jelet. Sri Joakim fejének dőlése bal oldali, ugyan azon az oldalon, ahol S. B. Bhaktivedanta Perlita sárkánytetoválása is van.

2001 és 2013 között eltelt évek száma: 12

1+2=3

3: A hindu vallásban a három Istenséget (Visnu, Brahman és Síva) szimbolizálja és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma

Itt a bizonyíték:




IV. Rész - 1.) fejezet - Sri Joakim elsőszámú transzcendens Bhaktijának meghatározása - 21

2008 – ICEMAN-os tetoválásom igaz története:

2008. 04. 17.: Egy JI-t ábrázoló enyhe mértékűen látszodó halvány típusú hegtetoválás, melyet festék felhasználása nélkül készült égetéssel és tű felhasználásával. Helye bal alkar véna alatt 1-2 centiméterre.

Elsődleges megjegyzés:

Sri Krsna egyik legismertebb neve az 1008 közül az AJITA. Ajita szó jelentése a hindi és a szanszkrit nyelvből annyit tesz, hogy legyőzhetetlen.
Lényegét tekintve Sri Joakim ICEMAN-os tetoválásában az első I betű is két betűt takar egyszerre, 1) Saját magában álló I betűt, 2) Egy nagy JI-t is ki lehet olvasni, ha az összetételt vizsgálnánk.

AJITA

JI: A 2.-ik és 3.-ik betű

2: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma
3: A hindu három Istenség (Visnu, Brahman és Síva) mutatószáma és Perlita születési sorsszáma

2+3=5

5: Sri Joakim születési személyiségszáma

Amikor 2007. december 07.-ik napján a FIA Gála alkalmával megláttam Sri Joakim új tetoválását (akkor új) valami bizsergető érzés lett úrrá rajtam, hiszen tudtam, hogy nemsokára elküldi nekem a jelet, hogy kövessem jó szokását. Mindig is tudtam, hogy Sri Joakimnak igen fejlett a kreativitása és egyből beleszerettem a tetoválásába és ez az óta is így van. Arra gondoltam, hogy mennyire is szerencsés lehetek, mert várhatom a következő csodát. Igen, jól olvassák, csodát. Ez a csoda 2008. március 23.-ik napján be is következett. Sri Joakim regnáló világbajnokként, birtokolva az 1-es számú autót, megnyerte a Maláj Nagydíjat, és a VB Tabellán a 2. helyet foglalta el 11 ponttal.

Számszerűség értelmezése:

 1) 2003 Maláj GP (Sri Joakim Forma 1-es pályafutásának első futamgyőzelme) és a 2008-as Maláj GP között eltelt évek száma egyenlő 5-tel.

5: Sri Joakim születési személyiségszáma

2) VBT: 2. hely, 11 pont

11: Sri Joakim születési szív, feladat vagy küldetés száma
  2: Ennek a redukált alakja

11X2=22

22: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma

11-2=9

9: Sri Joakim reinkarnáltsági foka Buddhához viszonyítva és Perlita születési hónapszáma, ami két éven belüli érték, Sri Joakim születési dátumához viszonyítva.

A 2-öt alapul véve és hozzárendelve a 9-es számhoz, megkapjuk Perlita születési hónapját és napját + 29: Buddha és Sri Joakim életkor szerinti megvilágosodásának mutatószáma.

A Maláj GP volt a jel arra, hogy Perlita elkészíttetheti a tetoválását. Perlita viszont akkor úgy döntött, hogy a hegtetoválást készítteti el és ugyanoda rakatja, ahol Sri Joakimnak elkezdődik az I betű. Így történt az, hogy 2008. április 17.-ik napján saját maga állt neki a folyamatnak. Így a hegtetoválásomat én saját kezűleg készítettem, Sri Joakim teljes felhatalmazásával.

Hogy miért nem mentem mesterhez, hogy elkészítse?

Azért mert elmagyarázni egy másik személynek, hogy hogyan és milyenre szeretném, sokkal bonyolultabb volt, mint saját magam nekilátni és megvalósítani. Sri Joakim is az egyszerűség híve, én sem tehettem másképpen. Olyan hegtetoválást akartam, amely látszik is és nem is. Ezt sikerült is megcsinálnom, de az elkészítési eljárást inkább nem részletezném, mert ez jelen esetben mindegy.
A 2008-as Maláj Nagydíj és a hegtetoválásom között eltelt napok száma egyenlő 25-tel.

2+5=7

7: Sri Joakim születési névszáma és Perlita születési személyiségszáma

A 2008-as idényben a Bahreini Nagydíjat a gondolatból kihagyhatjuk, de érdemes megemlíteni, hogy Sri Joakim a 2. helyen ért célba és a futamot +3.339-es hátránnyal zárta.

3: Perlita születési sorsszáma
9: Sri Joakim reinkarnáltsági fokszáma és Perlita születési hónapszáma

A következő futam, mely kulcsfontosságú a tetoválásaimat illetően a Spanyol Nagydíj volt, 2008. április 27.-én. Sri Joakim ekkor is felállhatott a dobogó tetejére és lehengerlő vezetési stílusa, elküldte nekem a jelet, azaz a megerősítést, hogy gondolkodhatok és szervezhetem a következő ajándékot, amit Ő küld nekem.

2008. április 27.-e és 2008. június 3.-a között eltelt napok száma 37.

3: Perlita születési sorsszáma
7: Sri Joakim születési névszáma

Magyarázat:

Mivel a 7-es Sri Joakim névszáma, ezért az ajándékozó könnyen meghatározható és kijelenthető, hogy konkrétan Ő az, aki küldi.
Mivel a 3-as Perlita sorsszáma, ezért ezt úgy kell értelmezni, hogy Perlita megteheti a következő lépést sorsa és küldetése szerint, és követheti ŐT, a nírváná felé vezető úton.


2008. 06. 03.: Egy JI-t ábrázoló festékkel készült 1 cm nagyságú tetoválás, mely a baloldalon a szív helyén helyezkedik el.

A mesterrel 13 órában állapodtunk meg előzőleg, hogy akkor találkozunk és elkezdjük, de az előző munkáját még nem fejezte be, így egy órát várnom kellett. Az időjárás kontinentális-mediterrán volt és szinte elviselhetetlen volt a hőség. A levegő hőmérséklete Napon 38 Celsius fok volt, a páratartalom pedig magasabb értéket mutatott, mint 70%. Árnyékban 33-35 fokot lehetett mérni. Szóval nagyon meleg volt.
Aznap semmit sem tudtam enni, de azért folyadékot bőségesen vettem magamhoz. Mire oda jutottam, hogy a mester tudott fogadni, addigra pont annyi idő volt, mikor általában a pilóták már elfoglalták a helyeiket a rajtrácson és az utólagos beállításokat végtik el az autón vagy az utolsó ellenőrzések egyikét, végzik, azaz 13:50. Mivel tudtam, hogy hova és mit szeretnék, azért ezt hamar túltárgyaltam vele. Pontosan 14:00-kor felkerült a vázlat a bőrömre és a mesterem egy pillanatra hátrafordult, hogy elővegye a tetováló gépet. (A vázlat ülő helyzetben került rám.)
Aztán tényleg egy pillanat múlva, ájultan feküdtem az ágyon. Ájulásom pillanatában elsötétült előttem a világ, a fejemben pedig hatalmas erővel érkező hirtelen forró de hideg bizsergés és szúrás lett úrrá. Az elsötétülés után rögtön hófehér fény borította be a látómezőmet és egy bizonyos képfoszlány ugrott elő a semmiből.

-A Spanyol Nagydíj célbefutója zajlott éppen, amint Sri Joakim áthalad a célvonalon és megnyeri a futamot. Aztán egy hirtelen gyors lökést éreztem hátulról, miközben egy piros lámpa fényei rajzolódtak ki látható közelségben. Az utolsó képkocka ájulásom során, olyan boldogsággal töltött el, hogy el sem lehet mondani. Sri Joakim megjelent előttem fekete-arany overálban (az overálon a következő felírat volt olvasható egy körbe foglalva: LOTUS) és a jobb kezének ujjaival 3-as számot mutatott.-

De a következő másodpercben hidegrázás és szédülés kíséretében hirtelen magamhoz tértem. Lassan de mégis gyorsan a szemem homályos látása tisztává változott és visszanyertem tudatomat. Amikor ez megtörtént, viszont már tudtam, hogy már más vagyok, mint mielőtt az ábra felkerült volna a testemre.

Mesterem ezek után adott egy pohár hideg vizet, felültem, és ő háromszor feltette ezt a kérdést: Tényleg biztos vagy abban, hogy szeretnéd ezt a tetoválást? Én mind a három alkalommal határozott igennel feleltem. Ekkor felemelte a tetováló gépet és elkezdte a bőrömbe égetni a JI feliratot. Miközben csinálta, elnézést kértem tőle a történtekért és kíváncsiságból rákérdeztem, hogy meddig voltam ájult állapotban? Ő erre azt felelte, hogy 3 percig.

Aztán elhallgattam, hogy tudja csinálni a feladatát. Mindenesetre semmilyen fizikai vagy lelki fájdalommal sem járt a tetoválás elkészítése számomra. Boldog és elégedett voltam, hogy Sri Joakim megajándékozott és azért külön hálás voltam NEKI, hogy láthattam a múltját, a jelenét és a jövőjét is.

Miután a mester végzett, felkeltem az ágyról és köszönetet mondtam neki, hogy elvállalta ezt a feladatot. Édességgel és hideg vízzel kínált és egy kényelmes fotelben helyezkedtem el.

A tetoválást a mester 7-es típusú tűvel varrta fel rám, mert ebben állapodtunk meg, még mielőtt elkezdte volna az egész folyamatot. A 7-es szám a tű esetében az átmérőt jelenti, de sajnos a mértékegységet nem tudom, de a 7-es tűméret, biztos.

Az esemény után a mester ellátott a tetoválás kezelését illetően, ezt én megfogadtam, és üdvözlések közepette elbúcsúztunk egymástól. A hazavezető úton először ürességet, aztán boldogságot, aztán meg szomorúságot éreztem.

Üresség: Elértem életem egyik fő célját.
Boldogság: Maga az ajándék és, hogy láthattam Sri Joakim távolba nyúló reneszánszát, újjászületését és uralmát a Forma 1-ben, (2012-2013) és saját magánéletében is.
Szomorúság: 2008 Kanada GP kiesése.


Hozzá kell tenni ehhez a történethez, hogy ez az esemény 2008. 06. 03.-ik napján történt, így a gondolati időkereket, ehhez mérten kell idehelyezni ebben az esetben.