Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. december 28., szombat

IV. Rész - 1.) fejezet - Sri Joakim elsőszámú transzcendens Bhaktijának meghatározása - 20

S. B. Bhaktivedanta Perlita tetoválásainak készítési dátuma időrendben:

2001. 12. 29.: Teljes alakos sárkánytetoválás, amelyben egy fehér J-betű van elrejtve (baloldalon a hason a köldök mellett, mérete: 14 cm hosszú és 6 cm széles)



Ugyanez a kép a megfelelő irányba forgatva a jobb szemléltetés érdekében:



A képen jól látható és kivehető, hogy a sárkány motívumban a sárkány farka és hátsó lába közötti ábra egy nagy J betű, mely Sri Joakim nevének első betűjét jelöli. Ezen kívül a sárkány keze a hármas számot mutatja. Ezt a jelentéstartalmat most külön nem részletezném, mert a könyv előző fejezeteiben már külön kitértem ennek jelentőségére.



A kép maga 2013. június 29.-én készült, de a tetoválás a fent nevezett időpontba készült. Erről saját magam kezeskedem.

Sri Joakim 2013. február 09.-ik napján úgymond elárulta saját és karma társa ezen momentumát, Spanyolországban, Costa Braván, amikor a Renault Megane Commercial Televiziós Reklám forgatásán vett részt. Ennél nyilvánvalóbb testbeszéddel már nem is lehetet, volna jobban szemléltetni, mint ahogyan azt tette Sri Joakim.

A Sárkány uralta évek: 

2012 január 23. - 2013 február 9.

A pontos dátumból egyételűen látható, hogy 2013. február 9.-ikén volt a sárkány évének utolsó napja. Nem véletlenül tette Sri Joakim ezt a testbeszéd jelet. Sri Joakim fejének dőlése bal oldali, ugyan azon az oldalon, ahol S. B. Bhaktivedanta Perlita sárkánytetoválása is van.

2001 és 2013 között eltelt évek száma: 12

1+2=3

3: A hindu vallásban a három Istenséget (Visnu, Brahman és Síva) szimbolizálja és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma

Itt a bizonyíték:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése