Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. december 30., hétfő

2016-04 III. Rész - 6.) fejezet - Sri Joakim az Istenség Legfelsőbb Személyisége - Bizonyítékok - a fejezet lezáró gondolatai

E rész és fejezet végkövetkeztetése:

Az Úr Buddha (Sziddharta Gautama Buddha) egy előkelő ksatriya király családjában született és Visnu 9.-ik reinkarnációja vagy avatára.
A Védák tudománya azt jelenti, hogy végül arra a következtetésre jutunk, hogy az Istenség Legfelsőbb Személyisége a Legfelsőbb hatalom.

A Srimad-Bhágavatam, amely a Védák tudományának egyik legfontosabb szerves része (12 énekből áll és 18 ezer verset tartalmaz és 5000 évvel ezelőtt Sukadeva Gosvámi, Pariksit Mahárájá, majd Súta Gosvámi a bölcsek gyülekezetének mondta el Naimisáranya erdejében) az Úr Buddhát, Sri Krsna hiteles inkarnációjának fogad el, ám azt is elmondja, hogy az Úr Buddha, azért jelent meg Sri Krsna reinkarnációjaként, hogy megtérítse az ateistákat. Az Istenség Legfelsőbb Személyiségének az volt ezzel a célja, hogy véget vessen, annak az erőszaknak, amelyet akkoriban a Védákra hivatkozva elkövettek. Az úgynevezett vallásos emberek csaló módon, arra használták a Védákat, hogy erőszakos cselekedeteket igazoljanak velük, ezért az Úr Buddha eljött, hogy eltérítse az embereket a Védáknak ettől a hamis magyarázatától.
Ezen kívül istentagadó filozófiát prédikált az ateistáknak, hogy kövessék Őt, és így csellel rávette őket, hogy odaadó szolgálatot végezzenek Neki, azaz Sri Krsnának.

Mivel a Srimad-Bhágavatam tényleges értelemben véve hiteles reinkarnációnak fogadja el az Úr Buddhát, mint Sri Krsna megjelenése és ezen kívül az Úr Buddha egy személyben Visnu 9.-ik avatárja is, ezért Sziddharta Gautama Buddhát megtévesztés, hazugság és csalás nélkül el kell fogadnunk az Istenség Legfelsőbb Személyiségének kétséget kizáró módon.

Ezen kívül Sri Krsna végtelen hatalmából fakadóan képes arra is, hogy rejtett és a társadalom számára nem egyértelmű módon, csak esetleg egy ember számára érthető és egyértelműlég kinyilatkoztatva jelenjen meg a lelki és az anyagi világban. Ez a személy pedig az elsőszámú bhakti. Sri Krsna ezt azért teszi, hogy az össztársadalmat próbatétel elé állítsa és különféle jelzésekkel és tényleges kézzel, fogható tényszerűségekkel megmutassa jelenlétét. Ilyen jeleket tartalmaznak a számszerűségek, a lelki aspektusok és a történések egymásra épülése.

Sri Krsnának hivatalosan 1008 neve és megjelenési formája van, létezik és mindig az adott kornak és lelki elkorcsosulásnak szintjéhez képest, lehet ezt meghatározni.

Az Úr Buddha egy előkelő ksatriya családban született, filozófiája azonban nem minden pontban egyezett meg a Védák tanával, ezért elutasították. Egy hindu király Asoka Máhárája pártfogásába vette a buddhistavallást és a hindu vallás tovább gondolásának, fogadta el, s így egész Indiában, sőt a szomszédos országokban is elterjedt.
Az Úr Buddha apja után 18 éves korában vált hivatalosan királlyá pompázatos ünnepség keretén belül, ahol az ünnepi étel fő fogása egy megszentelt kecskeáldozat volt és az Úr Buddha ezt a kecskét az Istenség Legfelsőbb Személyiségének Sri Krsnaának ajánlotta fel.

A mai és jelenlegi Kali yuga világában (20. század vége és a 21. század eleje) Sri Krsnaának, Visnunak, mint az Úr Buddha rejtett inkarnációjaként jelent és jelenik meg a Földön és lelki megnyilvánulásával, viselkedésével, ad útmutatást az emberiségnek arra vonatkozóan, hogy minden hatásnak van okozója, és minden okozónak van végső oka. Ez az ok pedig a lelki megtisztulás szabadsága és az egyéni lélek önmagában vett hitének megszilárdulása, melyen keresztül a lélek eljuthat saját önmegvalósításán keresztül a megvilágosodáshoz és a végleges értelemben vett nírvánához saját életén belül úgy, hogy közben megélve a szenvedés különféle formáit, felülkerekedik rajtuk és eljut a lelki kiegyensúlyozottsághoz és a belső harmóniához.

A jelenkorban leszögezhetjük, hogy az Istenség Legfelsőbb Személyisége három (3) külön álló hindu Istenség személyében, de egy lelken belül reinkarnálódott és hirdeti a lelki önmegvalósítást és szabadságot. (2013 Lotus F1 Team és az Infinity Red Bull Racing harca Sri Joakim kegyeiért – Sri Joakim személyi önmegvalósítás és szabadság megvalósítása és feltétele)
Ez a három Istenség Sri Krsna, Visnu és az Úr Buddha.
Az Úr Buddha saját lelki megvilágosodását 29 éves korában élte meg, amikor elhagyta apja palotáját és rájött arra, hogy létezik betegség, szenvedés, öregség és halál, de ettől az időtől számítjuk Sziddharta Gautama Buddha lelki önmegvalósítását és szabadságát is. Sri Joakimnál úgyszintén.

A Védák tudománya egyértelműen kinyilatkoztatja, hogy minden egyéni személyt, aki Sri Krsna kiterjedése vagy formája, kötelességünk elfogadni, kétségek nélkül magának Sri Krsnának, az Istenség Legfelsőbb Személyiségének, továbbá, hogy a lelki tudás az önvaló és a Felső Lélek, azaz a Felső önvaló megjelenését jelenti. Az egyéni lélek és a Felső Lélek természetüket tekintve megegyeznek, ezért mindkettőt Brahman léleknek hívják.

A mai Kali yugai jelenkorban a KRSNA egy rövidítést takar, vagy foglal magában, melyet maga Sri Krsna rejtett el, és amelyben megnevezi hiteles reinkarnációját, vagyis azt a Személyt, akiben Ő MAGA megjelent a 20.-ik százat végén és a 21.-ik század elején. Sri Krsna visszautal egyik saját formájára és útmutatást ad, hogy melyik az az emberi tulajdonság, ami segítheti az emberi, egyéni lélek fejlődését és lelki felemelkedésében.

A rövidítés pontos és örök érvényű jelentése a következő:

K=KIMI
R=RäIKKÖNEN
S=SZERETETÉT
N=NÁRÁYÁNÁNAK (KRSNÁNAK)
A=AJÁNLJA

K=KRSNA
I=ISTENSÉG
M=MANTRA
I=IMÁDATA

Sri Joakim=Kimi Räikkönen (ahogyan leginkább a köznép ismeri)


Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha az Istenség Legfelsőbb Személyisége!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése