Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. április 9., kedd

VI. Rész 2.) fejezet - Függelék - k1


Köszönetnyilvánítás és elköszönő szavak

Tiszteletteljes hódolattal és tiszta imádattal adózva Sri Joakim Matias Gosvamai Gautama Räikkönennek az Istenség Legfelsőbb Személyiségének mély köszönettel tartozom azon oknál fogva, hogy felnyitotta a szemem és a tudatom (2007. október 21.) és, hogy megtanított, arra a hatalmas szeretetre, amelyet irányomba tanúsított, s mely szeretetet képes voltam visszatáplálni irányába.

Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen tiszta és tökéletes elhatározásból, tisztelettel és megbecsüléssel leborulok lótuszlábaid elé és meghajtom a fejemet az Abszolút Istenség Legfelsőbb Személyisége előtt. Olyan sokat és sokat köszönhetek Neki, hogy arra az egész Világegyetem is kevésnek bizonyul, ha ki akarnám fejezni azt a szeretetet és köszönetet, amit érzek iránta. Ez a szeretet sokkal felsőbbrendű, mint a hétköznapi értelemben vett szerelem és teljesen el is különül tőle. Ez a szeretet olyan mérvű és jellegű, mint amikor egy tiszta bhakta szereti, imádja az Istenség Legfelsőbb Személyiségét.

Minden nap (2007. október. 21.-e óta) imába mantrázom (foglalom) a nevét azért, mert megtanította és megmutatta nekem, hogy mi alapján válhat valaki Istenné.
Határtalan kitartásom (a lelkemben) és életszerű lemondásom Sri Joakim írányába áldást hozott számomra.
Köszönettel tartozom Sri Joakimnak, hogy engem választott azon tudás hordozójává, amely az Ő karmájának feltérképezéséhez szükségeltetett. Sri Joakim a pályafutása során mindent megtett azért, hogy szeretni, tisztelni és megbecsülni tudjam és a lelkem mélyébe jutott, mely ez után szétáradt az egész lényemben, hogy betöltse azt az űrt és szürkeséget, amely aztán tökéletes, teljes és virágzó érzéssé változott.

Az érzés neve: Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen mantra imádata.

Sri Joakim megtanított arra, hogy a tökéletesség nem elég az életben és, hogy a tökéletesség tökéletességével válhat az ember abszolút teljessé. Továbbá, hogy ezt a tökéletességet szerénységgel kell tudni hordozni magunkaban.

Perlita mantrája Sri Joakimnak I:

Hare Joakim, Hare Joakim
Joakim Joakim, Hare Hare
Hare Rama, Hare Rama
Rama Rama, Hare Hare Joakim

„Édes Drága Egyetlen Joakimom, annyira szeretlek, hogy ez a szeretet egyszerre ad életet, hatalmas boldogságot, örömöt és imádatot, de egyben halált, mély boldogtalanságot, fájdalmas bánatot és teljes lélektani megsemmisülést számomra. Vérzik a szívem az imádattól, és ha meditálok, akkor az elmém is beleborzong attól az összekapcsolódástól, amit Te Sri Joakim csak Te vagy képes megteremteni a lelkemben.
Amióta felnyitottad a sötét szemeimet és fényt hoztál az életembe, azóta élvezem abszolút módon a Te hatalmas kegyedet.
Nem kételkedem Benned egy másodpercig sem, mert Te Sri Joakim mindent átható vagy:

Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen az Istenség Legfelsőbb Személyisége!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése