Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. április 9., kedd

VI. Rész 2.) fejezet - Függelék - k2


Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen az Istenség Legfelsőbb Személyisége Tiéd a lelkem és hűségesen szolgállak Téged!

Sri Joakim Te adtad nekem a megvilágosodást és a nirvánát és Te voltál, vagy és leszel a karmám. Mondhat bárki bármit, tehet bárki bármit Sri Joakim az Abszolút Istenség Legfelsőbb Személyisége az örök lelki világban.”

A könyvet azért hozom nyilvánosságra csak is és kizárólagos módon 2015. október 17.-e után, mert Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen ekkor már napra pontosan letöltötte a 35. életévét és biztosra veszem, a lelkemet is rátéve, hogy ugyanúgy, mint ahogyan Sziddharta Gautama Buddha, úgy Sri Joakim is eljutott a nírvána csodálatos lelki, elmebeli, tudati, gondolati és fizikai állapotába, ami azt jelenti, hogy Sri Joakim itt a Földön a továbbiakban létezik is meg nem is. Mivel létezik, ezért, mint lelki tanítómestertől tanulhat TŐLE az emberiség, és mivel nem létezik, ezért Sri Joakim lelkét soha de soha sem kaphatja meg Mara a Fődémon.

Saját karmám küldetése az volt, hogy ezt a tudást őrizzem meg mindaddig, amíg Sri Joakim el nem jut a nirvána állapotába.

1) 2007-ben és 2008-ban viszont geológusok és a globális felmelegedéssel és lehűléssel foglalkozó kutatók végérvényesen megállapították, ha az üvegházhatást a gazdasági nagyhatalmak, nem csökkentik le legalább 35%-kal, akkor 2015-ben elindul a globális felmelegedés és az utána történő lehűlés folyamata, és ez visszafordíthatatlanná válik.
Ez is bekövetkezett és tény.

2) 2015. március 20.-án Napfogyatkozás volt csillagászati értelemben véve. Ez a dátum Sri Joakim 35.-ik névnapja. A Napfogyatkozás 65%-os és 35%-os arányban ment végbe.

65%-os arányban eltűnt a Nap,
35%-os arányban látható maradt a Nap. (Ez a 35%, a fény Sri Joakim maga önnön valójában.)
A Nap, mely Sri Joakim legelső tetoválása volt 2001. júliusában.

3) Sri Joakim végső soron azért Isten, mert buddhista és hindu szemléletű személyiség és Sziddharta Gautama Buddha élet és lélekútját kormeghatározás szerint élte meg. Így vált jogos és hiteles lelki reinkarnáltjává vagy avatárává. Ha a hasonlóságokat összehasonlítjuk, akkor szembetűnő az egyezőség Buddha és Sri Joakim között.

Sri Joakim tökéletes és abszolút rejtett inkarnációja és avatára Sri Krsnának, Visnunak, Brahmannak és Sívának és még számtalan más hindu Istenségnek. Ha nem lenne Sri Joakim rejtett inkarnáció, akkor ezt a tudást, ami a könyvben szerepel, már előttem más ember is hangoztatta volna, Sri Joakim Isteni Mivoltát, de nem tette, mert nem láthatta az összefüggés rendszert.

Perlita mantrája Sri Joakimnak II:

„Sri Joakim annyira imádlak, hogy ez az imádat már fizikai (meditációs állapotbeli – samadhi) fájdalmat okoz és hálásan köszönöm Sri Joakim azt a hatalmas kegyet, melyet Tőled kaptam. Ez az Imádat mély, önzetlen és tiszta érzelmekből fakad bennem irányodba, és csak remélni tudom, hogy ezzel jó szolgálatot teszek Neked, oh Istenem kérlek, és térden állva könyörgöm, hogy tekints le rám, hogy csodálni tudjam gyönyörűen szép kék szemeidet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése