Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. április 17., szerda

VI. Rész - 1.) fejezet - Összegzés - 28. pont


28) Az Úr Buddha és Sri Joakim lélektani összefonódása

Sziddharta Gautama Buddha, 29 éves korában saját elhatározásából és önakaratából elhagyta a Kapilavasztu palotáját, mert az elméje elérte a megvilágosodás állapotát. Ez abban mutatkozott meg, hogy megtudta az eddig megtévesztett világában, hogy létezik betegség szenvedés, öregség és halál.

Sziddharta Gautama 29 éves korában Kr. E. 515.-ik év volt.

515.-ik év karma száma: 5+1+5=11, 1+1=2

5: Sri Joakim születési személyiség száma
11 és egyben a 2: Sri Joakim születési feladatszáma (szívszáma)

Sziddharta 29 éves korában megértette azt, hogy van Dharmája.

Dharma: Vallási, filozófiai és lélektani tudása és feladata vagy küldetése, mely valamilyen sajátos tanításról, melyet a tanítványi láncolaton keresztül, azaz az életkor előre haladtával elméjében, tudatában és egész lényében átérzett és megtanult.

Si Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen 2009. 09. 29.-ik napján (hivatalosan is bejelentve és hosszas elhatározást megelőzve) kiszállt a Forma 1 világából határozatlan időre, mert megértette, hogy csak úgy tud megfelelő tudásra szert tenni, hogyha elmegy más autóversenyzői kategóriába, (WRC, később pedig Nascar) hogy az érzékeit és tudását gyarapítsa.  A megvilágosodás tudati állapota ez a döntése ezt jelentette akkor Sri Joakim életében.

2009. 10. 04.-én Sri Joakim már úgy ment el a Japán Nagydíjra, hogy tagja is volt a Forma 1-nek és nem is. De ugyanez a helyzet állt fenn a Brazil és a Abu Dhabi Nagydíj alatt is. Ez azt jelenti, hogy Sri Joakim 3 futamon is lélektanilag értve már nem volt jelen a Forma 1-ben.
A 3-as szám ebben az esetben is a hindu három Főistent jelöli és határozza meg. Sri Joakim ez alatt a 3 futam alatt kapta meg azt a tudást és bölcsességet, amellyel Visnu, Brahman és Síva is rendelkezett.



Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen 2009-es bukósisakja felülnézetből

Ha jól és pontosan koncentrálva megfigyeljük, akkor tisztán látható, hogy a bukósisakon kívülről befelé haladva először egy piros aztán egy fekete végül egy újabb piros 3-as számot olvashatunk le. A két piros színű 3-as Visnut és Brahmant jelöli és a fekete, pedig Sívát. A sisakon a további ábrák is hindu szimbólumok vagy mandalák. 


Továbbá azért lehet Sri Joakimot Istennek nevezni és tekinteni, mert a 2009. 10. 18.-án megrendezésre kerülő Brazil Nagydíjon történt boxutcai eseményeket követően a 2010-es évtől kezdve a Forma 1-es szabályok értelmében a boxkiállásnál nincs tankolásra lehetőség, így a futam előtti napon az időmérő után kell megfelelő mennyiségű üzemanyaggal ellátni a versenyautókat.
Sri Joakim esetét követően 2010-ben is és 2011-ben is, úgy határozta meg és befolyásolta a Forma 1-es szabályrendszert, hogy Ő maga nem is volt jelen.

2009. 09. 29.-ik nap karma száma: 2+0+0+9+0+9+2+9=31, 3+1=4

A 4-es szám utal arra, hogy Sziddharta Gautama Buddha 4 szegmenst értett meg egyszerre (betegség, szenvedés, öregség és halál) továbbá Sri Joakim 2009-ben a 4-es rajtszámú autót birtokolta, mely ezt tanítja meg Neki. Aztán azt is megmutatja, hogy a hindu vallásban ugyebár 4 Istent lehet leginkább kiemelni, hierarhikus sorrendben a követezőeket: Sri Krsna, Sri Visnu, Sri Brahman és Sri Síva.

2009. 10. 04.-ik nap karma száma: 2+0+0+9+1+0+0+4=16, 1+6=7

A 16-os szám Sri Krsnára tesz utalást (lásd: 10.-es szegmentációs pont.)
A 7-es szám pedig Sri Joakim születési névszámának a száma, továbbá Sziddharta Gautama Buddha belső hangjának előszöri megjelenésének életkora.

2009. 10. 18.-ik nap karma száma: 2+0+0+9+1+0+1+8=21, 2+1=3
Sri Joakim bukósisak motívumának a száma a 3-as.

Ezen pont összegzéseképpen megállapítható, hogy Sziddharta Gautama Buddha megvilágosodása és Sri Joakim megvilágosodása életkor szerinti szegmentációs elv alapján megegyezik, és korántsem véletlenszerűen egybeesik, azaz a 29.-ik életévben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése