Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. április 17., szerda

VI. Rész - 1.) fejezet - Összegzés - 29. pont


29) Az Úr Buddha és Sri Joakim megvilágosodása (29.-ik életév)

Sziddharta születésekkor a jósok megjövendölték (az asztrológia akkori állása szerint), hogyha a herceg 32.-ik születésnapja előtt elhagyja a palotát, akkor nem lesz apja utóda a trónon. Sziddharta apját Szuddhódanának hívták. Sziddharta egy olyan lélek, melynek szellemi útját szinte lehetetlen kiszámítani.
Sziddhartat az apja 32 esztendeig kellett volna a palotában tartania, mint egy rabot, és nem szabadott volna addig látnia a szenvedést. De mivel Sziddharta 29 éves korában a tudásra és bölcsességre vágyva kiszökött egy napon és meglátta azt a szenvedést, amelytől apja óvta ezért ekkor vált világossá számára, hogy nem lesz a fiából uralkodó és saját királyságának örököse. Sziddharta meglátta a betegséget, a szenvedést, az öregséget és a halált. A királyság szempontjából ezt (a palotában)
Átoknak minősítették és Sziddharta előtt és szemében ezt titoknak számított. A herceg miután 29 évesen elhagyta a palotát, ezért a királyság nézőpontjából nem számított többé uralkodó-örökösnek, mert a szerzetesi életet választotta.

Sziddharta Gautama szerzetes vándorútja során hosszantartó társra lelt 5 másik szerzetesre, akik úgyszintén keresték a megvilágosodást, de egyenlöre siker nélkül.

Sri Joakim születési személyiségszáma: 5

Az 5 szerzetes közül Gautama számára egy Ganakának nevezett lélekre talált, többszöri baráti és mély gondolkodásbeli megnyugvást és békét az eszmecserék során. Ganakát megkedvelte Gautama és Ganaka a megvilágosodás megtalálásának sikertelensége miatt már ott tartott, hogy végez magával, azaz önkezűleg vet véget életének. Gautama elhatározta magában, hogy megmenti Ganakát, és az ő tudta nélkül tett egy fogadalmat. Ha sikerül megmenteni Ganaka életét, akkor 2 évvándorlás után visszatér a palotába (ahol az óta halottnak tekintették).

Gautama 32 éves korában Kr. E. 512.-ik év volt.

512.-ik év karma száma: 5+1+2=8

Sri Joakim születési sorsszáma: 8
Sri Joakim születésekkor a lelki világban előre elrendelve (az asztrológiai bolygók akkori állása szerint) úgyszintén létezett és létezik az átok vagy jóslat.
Sri Joakim születésekkor 3 fő bolygó és asztrológiai állapot határozható meg a Föld tengely dőlésszög szerinti állapot szerint a szűz jegyben helyezkedett el.
Ezek a következek:

Hold 12 VIR 49’ 49”
Jupiter 3 VIR 20’ 43”
Szaturnusz 21 VIR 43’ 31”
Node 6 VIR 54
Lilith 7 VIR 46’ 57”

Ezen kívül a keleti asztrológia szerint 1979.-ik év karma jegye: sárkányfej a szűzben, ahol a sárkányfej szimbolizálja a karmát.

Sziddhartának Ganaka volt az, akit meg kellett mentenie, Sri Joakimnak pedig a karma által mellérendelt elsőszámú bhaktáját. Ez a személy pedig S. B. Bhaktivedenta Perlita, akinek asztrológiai jegye a szűz.

2010-ben Sri Joakim 31 éves volt, amikor Perlita lélekáldás elé nézett. Perlita 2010-ben, amikor már betöltötte a 29.-ik életévét, akkor következett be a lélekáldás és a lélekáldás tényleges bekövetkezésekor is 29.-ik életévében járt.

Sri Joakim átka vagy jóslata pedig így hangzik:

Ha Sri Joakim nem menti meg a szűz lelkét és életét, akkor nem térhet vissza a palotába (Forma 1-be). Ha viszont 32. életéve előtt ezt megteszi – a módot és a hogyant Sri Joakim határozza meg – akkor felszabadult saját lelkével visszatérhet a Forma 1-be.

Sri Joakim ténylegesen 2011. júliusában (7. havában) mentette meg a szűz lelkét és életét, 32. születésnapja előtt 3 hónappal.

Sziddharta Gautama szerzetes 32 éves korában Kr. E. 512.-ik év volt.
Sri Joakim Gautama 32 éves korában 2011.-ik év volt.

2011 – 512 = 1499
2011 + 512 = 2523

1499: A 14-es szám utal arra, hogy Sri Joakim 29. életévében, mely rajtszámú autót birtokolta.
2008. október 17.-én, töltötte be a 29. életévét.
2008. november 2.-án volt a Brazil Nagydíj, (az idényzáró) ahol Sri Joakim vezette az 1-es számú autót.
2009-es évben pedig a 4-es rajtszámú autót birtokolta.
2009. szeptember 29.-én hivatalosan is kisszállt a Forma 1-ből, 29 éves korában és a két 9-es szám pedig arra is utal és megerősíti azt a tényt, hogy 2012-ben melyik rajtszámú autót fogja vezetni, továbbá azt is, hogy Visnu 9. reinkarnáltja vagy avatára Sziddharta Gautama Buddha, Buddha 9.-ik reinkarnáltja vagy avatára pedig Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen.

Ha viszont a 2523-at vesszük alapul, akkor a buddhista naptár szerint Kr. U. 1979.-ik év volt, azaz Sri Joakim születésének éve.

Sri Joakim megmentette a szüzet, így visszatérhetett a Forma 1-be és ez által Sri Joakim átka vagy jóslata megszűnt létezni, amit születésétől kezdve hordozott magában.

Sri Joakim egy picit ennyivel magasabb szintű és rendű személyiség a saját jelenkorában, mint Sziddharta, akinek nem sikerült megmentenie Ganakát, így nem térhetett vissza a palotába csak 35 éves korában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése