Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. április 17., szerda

VI. Rész - 1.) fejezet - Összegzés - 31. pont


31) Sri Krsna és Sri Joakim természetet is felülmúló Isteni ereje és megjelenése

Sri Krsna egyszer bújt az Úr Balarama bőrébe életében. Mialatt Sukadeva Gosvami az Úr Krsna transzcendentális kedvteléseiről és tulajdonságairól beszélt, Pariksit király egyre nagyobb rajongással hallgatta őt, s még többet és többet akart hallani. Sukadeva Gosvami ekkor elmesélte, hogyan ölte meg és szabadította fel az Úr Krsna az Úr Balarama bőrébe bújva Dvivida gorillát. De ahhoz, hogy Krsna fel tudja szabadítani a gorillát, kénytelen kellett – egy hosszú és kemény harcban – megölnie, ugyanis Dvivida csak így tudott felszabadulni. A halál által. Dvivida ereje tízezer elefánt erejével ért föl és az elefánt a hindu vallás szerint szent állat.
Miközben szerte az országban garázdálkodott Dvivida, egy-egy alkalommal lágy zene ütötte meg fülét a Raivataka hegység felől, ezért aztán a hegyvidék felé vette az útját. Amikor megérkezett, akkor az Úr Balaramajival találkozott, ahol hatalmas küzdelem után Dvivida életét vesztette. A szörnyű közdelem után a Siddhák és a felsőbb bolygórendszerek nagy bölcsei és a szent életű lakók, virágesőt hintettek az Úr Balaramajira s fölényes hatalmát dicsőítették.

-          Minden dicsőség az Úr Balaramának! Hadd ajánljuk tiszteletteljes hódolatunkat lótuszlábaid előtt! Azzal, hogy megölted ezt a nagy démont, Dvividát, új, szerencsés korszak köszönt a világra.-

Mi az összefüggés Sri Joakim és a fenti történet között?

Sri Joakim a Mclarenes éveiben egyszer bújt gorillajelmezbe és ezt több okból is tette.

1)      Azért, hogy legyőzze saját belső démonát.
2)      Azért, hogy felhívja az emberiség figyelmét, hogy az egyébként mára már kihalófélben lévő és súlyosan veszélyeztetett állatok – és nem csak a gorillák – hanem a többi faj és a növények, azaz maga a természet megmentésére.
3)      Azért, hogy megmutassa, hogy a globális felmelegedés (és lehűlés) már az ajtónkon kopogtat, és ha az emberiség nem tesz ez ügyben semmit, akkor a folyamat visszafordíthatatlanná válik.

A globális felmelegedést és lehűlést az ezzel foglalkozó tudósok 2015.-ik évre teszik, annak következtében, hogy a nagyhatalmak nem tesznek azért, hogy visszaszorítsák az üvegházhatás(t) és a szennyezőanyag kibocsátás(t) ellen semmit. A természeti átalakulás kezdete lesz a 2015.-ik évi dátum.

Dvivida gorilla a Raivataka hegyre ment, harcolni, meghalni és felszabadulni.

Vegyük alapul a hegy első 3 betűjét a RAI-t és megkapjuk azt a jelölést, ahogyan Sri Joakimot szokták jelölni egyes Forma 1-es futamokon.

További összefüggésként még meg lehet határozni azt, hogy ebben a történetben Sri Krsna az Úr Balaramaji bőrébe bújt. A Balaramaji utolsó két betűje a JI, mely a nevében a 9.-ik és a 10.-ik betű.
A JI, azt jelenti, hogy JääIhminen, azaz Jégember finn nyelven, másrészről pedig a kakas Sziddharta Gautama Buddha keleti asztrológia szerinti születési állatövi jegyének a kínai jele.

JI, mely szerepel Sri Joakim Icemanos (2007. november 22.-én készíttetett) tetoválásában is.

A dicsőség után mindenki leborult az Úr Balaramaji lótuszlábai elé.

2012-ben a Forma 1 világa Sri Joakim lótuszlábai előtt hevert.
Magyarázat: Azért hevert Sri Joakim lótuszlábai előtt a Forma 1 világa, mert a visszatérésének az évében mindenki leginkább azt figyelte, hogy hogyan lesz képes két év kihagyást követően teljesíteni, alkalmazkodni az új szabályokhoz és új fejlesztésekhez. Ezen kívül viszont a visszatérésével egy kisebb fajta vagyonra tett szert és itt most nem az évi fizetésére gondolok, amit a Lotus F1 Team nyújtott számára.

De maga a Lotus F1 Team is Sri Joakim lótuszlábai előtt hevert 2012-ben, mert kimondva és kimondatlanul is a csapat reménysége volt. Ezt az állítást alátámasztja az, hogy a csapat főnöke Eric Boullier és a csapat mérnökei és tagjai is Sri Joakimot nevezték meg kizárólagos elsőszámú pilótájuknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése