Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. április 16., kedd

VI. Rész - 1.) fejezet - Összegzés - 32/1. pont

32) Visnu és Sri Joakim transzcendens  összefonódása
32/1)

A hindu vallásban Visnu a három istenség közül az anyagi teremtés fenntartója és úgy alakult meg, hogy Sri Krsna köldökéből fakadt, amikor Sri Krsna egy mély lélegzettel beszívta a levegőt, és amikor kilélegzett akkor Visnu született. A Visnu szó azt jelenti, hogy „aki mindent, áthat, mindenbe behatol.”

Brahma (Brahman) és Síva, akik az anyagi világban ható szenvedély és tudatlanság működéséért felelősek, csupán félistenek, Visnu pedig a Legfelsőbb Úr (Sri Krsna) megnyilvánulása, aki az összes félistennek (Brahmannak és Sívának is) az irányítója. Ő maga a jóság minőségének irányításáért felelős. A Legfelsőbb Úrként rendelkezik a hat fenséggel, amelyek a gazdagság, a hatalom, a szépség, a hírnév, az erő és a lemondás és ennek következtében vonzó személyiség. Visnu az anyagi teremtés érdekében 3 formában nyilvánul meg. Éppen ezért Visnu tenyerében az életvonalak összefonódásából mintegy szimbólumként egy háromszögforma keletkezett születésekkor, amit egész életében áldásként tekintettek az összes vaisnava hívők.

Vaisnaváknak hívják azokat a híveket, akik elfogadták, és szentül hitték azt, hogy Visnu a Legfelsőbb Úr megjelenésének formája.

Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen az Istenség Legfelsőbb Személyiségének a szív felőli oldalon (bal) a tenyerében is megfigyelhető és fellelhető a Visnu háromszögforma, mely egyértelmű egyezőséget mutat annak vonatkozásában, hogy Ő Visnu hiteles megjelenési formája a jelenkorban, azaz igazi és abszolút reinkarnáltja vagy avatára.

Ez a kép Sri Joakimról 2012-ben készült, amikor a Top Gear promóciós rendezvényen részt vett.

A jól szemléltetés miatt még egyszer ugyanezt a képet mutatom, de azon már rajta van az a bizonyíték, amit látni kell, azaz a Visnu háromszög elhelyezkedése Sri Joakim tenyerében bal oldali tenyerében.


A tenyérvonalak jelentés szerinti összekapcsolódása a következő Sri Joakimnál: az élet, a szerencse és a Hold vonal alkotja a Visnu háromszöget.

Sri Joakim esetében ez az egyik legnagyobb bizonyíték Isteni mivoltjára főleg annak tudatában, hogy számszakilag és lelkileg Visnu 18.-ik reinkarnáltja. Sri Joakim a 32.-ik esztendei átok évéig letöltve ténylegesen (2012. október 16.-áig) a Forma 1-es pályafutásának első ciklusában egyszer 2005-ben birtokolta a 9-es rajtszámú autót. A második ciklusát megkezdve 2012-ben is a 9-es rajtszámú autót vezette.

2005: 9-es rajtszámú autó (Mclaren-Mercedes)
2012: 9-es rajtszámú autó (Lotus F1 Team – Lotus Renault)

9X9=18

2005+2012=4017

A 4017-es szám szimbolizálja Sri Joakim első Forma 1-es ciklusának a végét és a kezdetét.

2001: 17-es rajtszámú autó – debütálásának év – (Sauber Petronas)
2009: 4-es rajtszámú autó – Forma 1 elhagyásának éve – Scuderia Ferrari

Mint ismeretes a 0 szám pedig a beteljesedést jelenti.

Előzmények:

Sri Joakim Istenné alakulása (2007-2008) előtt, így alakult a vallási aspektus Sri Joakim életében és pályafutásában. A követezőekben ezt taglalom:

2003: 6-os rajtszámú autó – Mclaren Mercedes
Ugyan 2 pont híján nem lett Világbajnok, de megkapta, vagy megszerezte a 6 Isteni fenséget.

2004: 6-os rajtszámú autó – Mclaren Mercedes

Az is igaz, hogy 2004-ben sem volt esélye a Világbajnoki cím megszerzésére, de akkor immáron másodjára megkapta, vagy megszerezte a 6 Isteni fenséget.

2005: 9-es rajtszámú autó – Mclaren Mercedes

Bizonyítja és biztosítja, hogy Visnu 9.-ik reikarnáltja Sziddharta Gautama Buddha, azaz Sri Joakim, és az is nyilvánvaló tény, hogy Sri Joakim tenyerében már születésétől kezdve ott állt szimbólumként a háromszögforma.

 2006: 3-as rajtszámú autó – Mclaren Mercedes

A 3-as szám bizonyítja és biztosítja, a hindu három Istenség jelenlétét Sri Joakim személyiségében, továbbá utal arra, hogy Visnu tenyerében és Sri Joakim tenyerében is háromszögforma számszaki értékére, miközben a bukósisakján is ott szerepelt a 3-as szám szimbólumként.




Istenné válás (2007-2008) 

2007: 6-os rajtszámú autó – Scuderia Ferrari

2007-ben Sri Joakim megszerezte a Világbajnoki címet és harmadjára is, megkapta és megszerezte az Isteni 6 fenséget, miközben a bukósisakján, mint mindig ott szerepelt a 3-as szám.

6-os rajtszámú autó,
6 futamgyőzelem,
6 pol pozíció,
6 Fastes Lap

És pluszban még a 3.-ik olyan Scuderia Ferrari autóversenyző, a Forma 1 történelmében, aki a szerződtetésének első évében meg tudta szerezni a Világbajnoki címet.

A 3-as szám itt is utalás a Visnu-i háromszögre és lényegét tekintve a hindu vallás három Főistenére (Visnu, Brahman és Síva).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése