Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. december 22., vasárnap

IV. Rész - 2.) fejezet - Sri Joakim elsőszámú bhaktijának asztrológiája és ennek elemzése - 86

TÉLI CSOPORTOSÍTÁS!

A Kostól kezdve ez az utolsó negyede kedvenc körünknek. Itt a Bak, a Vízöntő és a Halak jel látható. Vajon milyen hangulatot áraszt az a horoszkóp, ahol ebben a szakaszban találunk nagyobb mennyiségű bolygót? A tél mindhárom jelben másként mutatkozik meg. Mégis mindegyik a visszahúzódás magas fokú megnyilvánulása. Itt nem elmélyülésről, hanem befelé fordulásról kell beszélnünk. Kapcsolatok, tevékenység szinte minimális. Megérkeztünk a mozdulatlanságba.

TÉLI JEGYEK:

Ha sok bolygó van

BAK, ViZÖNTŐ, HALAK,

A szülött tapasztalt,visszahúzódó.

 A teljes visszavonultság a világtól, az aggastyánkor, megmeredevedés, halál.

Nézzük az elemeket,

 A Bak a puritán magány, az anyag összezsugorodása, megkövesedés, a fagy.

A Vízöntő a saját ideáiban való elmerülést, és az azokból kiszakadás képtelenségét jelenti, a szellemi rugalmatlanságot.

A Halak szinte már nem is e világon van. Lelkében eggyé vált a mindenséggel. Hogyan mozdíthatna itt a Földön bármit is?

Nahát, ez így egy kissé komorra sikeredett. Azonban most sem szabad elfelejteni, hogy csak alaphangokról van szó. Az egész horoszkópot egységében vizsgálva, még minden sokat módosul, és árnyaltabbá válik. Arról nem is beszélve, hogy sok horoszkópban nem is biztos, hogy nagycsoport bolygót találunk egy ilyen körrészben. Ezért az egyén, már eredendően összetettebb személyiség. Na, de nézzük meg, "alap hangulatemberünk" hogyan működik!

Nos, ő is jól tudja, hogy mit miért tesz. Pontosabban, mit miért nem. Leginkább ahhoz a - számomra kissé furcsa, több vallásban is fellelhető tanításhoz tudnám hasonlítani, hogy csak legyél nyugodtan szegény itt a Földön, majd "odaát" meglesz mindened. Mielőtt bárki is megbántódna, sietek leszögezni, hogy nem az elmélettel van gondom, hanem a megvalósításával. De beszéljünk inkább a vizsgált egyénünkről! Nehezen mozdul, vagy tesz valamit. Mindig meg tudja indokolni miért is habozik, érvei jól felépítettek, ám lehet, hogy a kiindulási pont teljesen téves. Határozottnak tűnik kívülről, miközben magában ő sem igazán érti, miért is nincs kedve gyakorlatilag semmihez. Míg a tavaszt a könnyedség, a lendület, a telet az elnehezülés, az egyhelyben állás jellemzi

A házak rendszere
Az asztrológiai házak életterületeket (sorsterületeket) jelölnek. Az égitestek mutatják meg, hogy MI nyilvánul meg bennünk és az életünkben, a jegyek mutatják meg, hogy HOGYAN, és a házak fejezik ki, hogy MELYIK TERÜLETEN. Ahol egy égitest található a horoszkópunkban, azon a területen éljük meg leginkább a planéta által képviselt tulajdonságunkat, képességünket.

A római számmal jelölt ún. Sarokházak (ezek a kardinális jegyeknek felelnek meg) bevezetnek egy-egy témát, vagyis NEGYEDET. A sarokházak után mindig egy követő ház és egy hanyatló ház jön.


Általánosságban elmondható, hogy minden egyes házhoz tartozik egy hozzárendelhető állatövi jegy, ami természetében nagy hasonlóságot mutat.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése