Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. december 22., vasárnap

IV. Rész - 2.) fejezet - Sri Joakim elsőszámú bhaktijának asztrológiája és ennek elemzése - 85

  Tavaszi jelcsoport.

A tavasz óriási energiával rendelkezik (még mindig az emberünkre gondolunk, ezek csak szimbólumok).

TAVASZ: JEGYEK

Ha a tavasz jegyekben KOS, BIKA? IKREK,

Ha több bolygó, fiatalos lendülettel törekszik sikerekre az életben, igyekszik meghódítani a világot.

 A Kos a kezdeményezés, az akarat. Mindent elkövet, hogy biztosítsa magának az életfeltételeket. Leginkább magával van elfoglalva.

A Bika kicsit lassabb, de megfontoltabb is. Az élethez szükséges anyagi dolgok megteremtésében érdekelt, mondhatjuk nyugodtan, ő inkább begyűjt. Így lehet, hogy a tavaszban lévő lendület, teremtőerő mindössze mondjuk egy bevásárlóközpontig tart.

 A negyed soron következő jele az Ikrek. Ő az ismeretekre veti rá magát. Jelszava a "mindent tudni akarok". Ez a tudásvágy nem annyira a mély, alapos ismeretszerzésre, hanem inkább a mennyiségre, a mimnél szerteágazóbb megismerésre irányul. A fentiekből következően megállapíthatjuk, hogy annak az embernek, akinek a bolygói nagyobb része a horoszkópjának

a tavaszi jelcsoportjába esik, alaptermészete a kezdeményezés, a tettrekészség. Azonban a céljait leginkább a saját maga érdekeinek rendeli alá.

A nyári jelcsoport

Ide tartozik:

 Rák, az Oroszlán és a Szűz. Itt is az a lényeg, hogy egy jelentősebb bolygókupac essen ebbe a három jelbe egy horoszkópban, és akkor elmondhatjuk, hogy a nyár sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottan, mint a tavasz. Már nem veti bele magát olyan vehemenciával az életbe, mint az előző bolygócsoport gazdája. A felületes szemlélő akár lagymatagnak, vagy egyenesen lustának is nevezhetné. De nem, ő inkább kényelmes.

NYÁR JEGYEK

 RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ:

Ha sok bolygó van:

 Még mindig a világra koncentráltságot mutatják, de már sokkal nyugodtabban, megállapodottan. A szülött nyugodt, kiegyensúlyozott, megállapodott.


A Rák a visszahúzódást.



Oroszlán a méltóságos tempót.

Szűz pedig az aprólékos alaposságot jelenti. Talán a Szűz rész mozdul ebből a hármasból leginkább, de ő is pusztán azért, mert úgy érzi, snassz, ha nem tesz valamit.

Tehát emberünk horoszkópjának alaphangját nem a kapkodás fogja jellemezni. Sokkal inkább a megfontolt viselkedés, kimért magabiztosság (ami persze lehet, hogy csak látszat), a komótos tempó. Talán ő az a bizonyos Pató Pál. Esetleg hagyja magát ringatózni az élet tengerén, vagy rosszabb esetben sodortatni magát az árral. Ne feledjük, ezek csak az alapok!

Az őszi jelcsoport

Melynek tagjai a Mérleg, a Skorpió és a Nyilas. Lássuk hát, hogy képzeletbeli emberünk milyen "alaphangokkal" rendelkezik ezen negyed alapján! Az ősz a betakarítás ideje. A visszavonulás kezdete. Itt már nincs helye sem a szertelen csapongásnak, sem pedig a henyélésnek.

Az ŐSZ JEGYEK

Ha sok bolygó van:

Mérleg, Skorpió, Nyilas,

Az öregedés időszakának csalódottságát, tükrözik. A szülött kissé melankilikus.

A Mérlegben benne van a vidámság, és a társaság utáni vágy is. A kapcsolatteremtést egy magasabb szintre emeli, mint a tavaszi Ikrek.

A Skorpió visszafogottságra, elmélyülésre tesz hajlamossá. Nem szereti a tétlenséget, vagy a harsányságot.

A Nyilasban lévő lendület leginkább a szellemi témakörök irányába hat. A távoli, a megfoghatatlan, a messzeség megismerésének vágya hajtja. Céljait is ezek alapján választja. Nos, ez az ember már valószínűleg tudja, hogy mit miért tesz. Őt nem csak az anyagi javak megszerzése, és azok élvezete motiválja. Sokkal inkább a világ előremenetelén való munkálkodás. Nem okoz neki gondot a társasága, sőt igényli azt. Miközben magáról szinte sohasem árul el semmit, aközben szívesen foglalkozik a mások ügyeivel, lelkével, gondolataival. A tudást, amit megszerzett, örömmel osztja meg embertársaival. Nem csak a jelenben él, hanem gondol a jövővel is.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése