Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. december 22., vasárnap

IV. Rész - 2.) fejezet - Sri Joakim elsőszámú bhaktijának asztrológiája és ennek elemzése - 95

Sri Joakim születésének pillanatában ugyan Perlita születés szerinti uralkodó bolygója nem a szűz jegyben tartózkodott, de nagy jelentőségű tény, hogy a bolygó éppen Perlita aszcendensében áll. 

MERKÚR: 14°38' 20” Scorpio Skorpió 

Magyarázat: Egy emberi személyiségre sokszor és különleges helyzetben sokkal nagyobb hatást képes kifejteni az aszcendens, mint az éppen aktuális alapjegy. A 14-es szám mutatószám, még pedig abban az értelemben, hogy a Vénusz Perlita születésének pillanatában október 17.-ik napján és 41 fokos dőlésszögben állt az ekliptikán. A két számot csak fel kell cserélni és máris oda és vissza működik a rendszer. Ezen kívül a 38-as szám a következőképpen adja ki magát. 3: Perlita születési karma számai közül a sorszáma, 8: Sri Joakim születési karma számai közül a sorsszáma. 20: Szétbontva: 2: Sri Joakim születési karma számai közül a szív vagy feladatszáma leredukálva és Perlita születési napszáma. A nulla pedig a kört szimbolizálja, mely utal a karma kerekére.

Ezt leginkább úgy lehetne képzeletben megérteni, hogyha megszemélyesítem a bolygókat és a következő képen, értelmezzük:

Vénusz: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen
Merkúr: S. B. Bhaktivedanta Perlita


Sri Joakim
       Perlita
Névszám
7
22=4
Sorsszám
8
3
Személyiségszám
5
7
Szív vagy feladatszám
11=2
6


Perlita születési asztrológiai alapjegye a szűz.
Sri Joakim születésének pillanatában a bolygók közül 5 Főbolygó tartózkodott a szűz jegyében, mely Sri Joakim születési karma számai közül a személyiségszáma. Plussz a bolygók emberre gyakorolt hatását illetően a Hold az egyik legmeghatározóbb, hiszen a Hold, határozza meg egy ember személyiségét, belső énjét és pszihológiáját.

Fontos és jelentőségteljes összefüggés vizsgálat:

Vizsgálati szegmensek Sri Joakim, S. B. Bhaktivedanta Perlita és a Merkúr bolygó.

Nézzük meg jó alaposan a következő képet!





Sri Joakim 3 éves korában egy kismotort használva (mert felült rá és ment vele) szenvedélye első megjelenésekkor. A kismotoron a 6-os szám szerepel és Sri Joakim zsekijén ez a felirat olvasható: MERC, mely Sri Joakim karmáját illetően a Merkúr bolygó hatását jelenti, természetesen, ha a világnyelvet vesszük alapul.

Merkúr 3 és 6, együttes megjelenése egyértelműen és világosan mutatja, hogy S. B. Bhaktivedanta Perlita, Sri Joakimhoz kötött egyéni lélek.

Merkúr: S. B. Bhaktivedanta Perlita születés szerinti asztrológiai jegyének uralkodó bolygója.
3: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma
6: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési szív vagy feladatszáma

HOLD:

Sri Joakim születésének pillanatában a Hold 12°49' 49” Virgo Szűz
S. B. Bhaktivedanta Perlita születésének pillanatában a Hold 24.-ik nap Mérleg 46 fok.

Ennek magyarázata a következő:

Mint ismeretes az összes bolygó közül a Hold az a bolygó, amely felelős egy ember belső jellemének kialakulásában és összességében tekintve a Hold határozza meg egy ember pszihés reakcióit bizonyos helyzetben az életen belül és meghatározza, továbbá a pszihés önvalót.

Sri Joakim és Perlita esetében ez pontosan lehet látni az asztrológia egymásra gyakorolt hatását, ugyanis Sri Joakim alapjegye a mérleg, Perlitáé pedig a szűz. Ezért is tud hiteles és abszolút értelemben véve, elsőszámú, lélektani és kamikus bhaktája lenni Sri Joakinak Perlita.

Sri Joakim születésének pillanatában a Hold 12°49' 49” Virgo Szűz

És akkor most számoljunk:

Egyértelműen fel lehet állítani a képletet! A 12-es szám összege egyenlő 3-mal. 1+2=3
3: Perlita születési sorszáma és a hindu háromság jelölő száma.

49: Mivel duplán szerepel az értékben, ezért ez a jelenség megerősítő jelleggel bír.
A 49-et két féle módszertanban is lehet értelmezni. 1) 49 csillagkép fedezhető fel az északi égbolton és ez egy igen jelentős asztrológiai tény. 2) 4: Perlita születési névszáma leredukált változatban. 9: Sri Joakim reinkarnáltsági foka Buddhához viszonyítva és ugyanez viszonyítva Visnuhoz. Továbbá Perlita születési hónapszáma.

S. B. Bhaktivedanta Perlita születésének pillanatában a Hold 24.-ik nap Mérleg 46 fok.

Magyarázat:

Sri Joakim és Perlita esetében ez pontosan lehet látni az asztrológia egymásra gyakorolt hatását, ugyanis Sri Joakim alapjegye a mérleg, Perlitáé pedig a szűz. Ezért is tud hiteles és abszolút értelemben véve, elsőszámú, lélektani és kamikus bhaktája lenni Sri Joakinak Perlita.

24: 2+4=6
46: 4+6=8

24+46=70

70: 7: Sri Joakim születési karma számai közül a névszáma, a 0 pedig a beteljesedés szimbólum száma. Továbbá a 7-es szám Perlita születési személyiség száma. Itt mutatkozik meg a legjobban, hogy Sri Joakim neve és személye szigorú egymásra gyakorolt kölcsönhatásban áll Perlita személyiségével és egyben belső személyiségjegyeik is megegyeznek egymással. Ez azt is jelenti, hogy az esetleges hétköznapi szokásaik is megegyeznek egymással.

A 6-os és a 8-as számok értelmezése:

6: Perlita születési karma számai közül a feladat vagy szívszám (küldetés)
8: Sri Joakim születési karma számai közül a sorsszáma és Sri Krsna esetében jelölő szám, mely megmutatja azt, hogy Sri Krsna hányadik gyermekként látta meg a Napvilágot saját családján belül. Azaz Devaki 8.-ik gyermeke volt Sri Krsna.

A két szám kölcsönhatása a következő:


Sri Joakim sorsszerűen egy olyan személyt választott magának első számú bhaktijának, aki rendelkezik a 6-os számmal, de ennél még többel is, magával a küldetéssel, hogy élete során megtalálhassa az Istenség Legfelsőbb Személyiségét, Sri Joakimot és rendelkezzen azzal a tudással, amely ennek ismeretéhez szükségeltetik.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése