Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2014. január 3., péntek

III. Rész - 6.) fejezet - Sri Joakim az Istenség Legfelsőbb Személyisége - Bizonyítékok - 2013 - 47

2013. 09. 22. Singapure GP





A két kép akkor készült, amikor a közös fotót készítették a díjátadó ceremónia után. Itt is egyértelműen és jól kivehetően látszik Sri Joakim 3-as mutogatása, metakommunikációja. Azt, hogy a 3-as mutogatás, mit is jelent, nem részletezném, mert az egyértelmű és adott. Ebben a fejezetben is többször elmagyaráztam a konkrét jelentését.

Sri Joakim a bal kezével mutatja a 3-as számot. Sri Joakim bal alkarján található az ICEMAN tetoválás, melynek az I betűje tényleges értelemben véve kettős értelmű és jellegű. Jelenti az ICEMAN I betűjét és az I betű egy JI kettőst is, ábrázol, mely a kakas kínai jele.
Sziddharta Gautama Buddha a kakas évében született és S. B. Bhaktivedanta Perlita is.

A futam rövid számszaki elemzése:

Sri Joakim a 13.-ik rajthelyről kezdte meg a futamot.
Sziddharta Gautama Buddha születési éve Kr. E. 544.-ik év.
Kr. E. 544.-ik év karma száma a következő: 5+4+4=13

Sri Joakim a futamot a 3.-ik helyen zárta. Sri Joakim futamvégeredménye szorozva a közös fotón kinyilatkoztatott metakommunikációja egyenlő 9.
Azaz ez a momentum is garancia arra, hogy Sri Joakim Sziddharta Gautama Buddha hiteles és abszolút 9.-ik reinkarnáltja vagy avatára.

2013. 09. 22.-ik napnak a karma száma a következő, 2+0+1+3+0+9+2+2=19, 1+9=10, 1+0=1

Az 1-es szám is konkrétan megmutatja, hogy Sri Joakim az Istenség Legfelsőbb Személyisége.
Ezen kívül az esemény dátumában szerepel a 9-es, mint hónapszám és a 22-es napszám.
Ebből még utalás is levonható Sri Joakim első számú karmikus és lélektani bhaktiját illetően, mely a következőképpen nyilvánult meg.
S. B. Bhatkivedanta Perlita a 9.-ik hónapban született és a születési névszáma a 22-es, és ha elhagyjuk a 22-es számból az egyik számjegyet, akkor a 09. 02.-ik dátummá alakul át, mely Perlita születési hónapszáma és napszáma.

A történetben azért is fontos szerepet játszik ez a nagydíj, mert a hivatalos bejelentést (2013. 09. 11. Ferrarihoz való átigazolás 2014.-ik évre) követő legelső futamon nyilvánult meg Sri Joakim által. 


2013. 10. 06. Koreai GP

Sri Joakim ezen a futamhétvégén ugyan nem metakommunikálta a hármas számot, de viszont ezen a hétvégén elért eredményességi mutatói is Isteni Személyiségét fejezik ki és mutatják meg. Továbbá megmutatják Sri Joakim elsőszámú lélektani, transzcendens és karmukus bhaktijának létét és hitelességét. Hogy hogyan? Arra a következő okfejtés a helyes magyarázat:

2013. 10. 06.-ik nap karma száma: 2+0+1+3+1+0+0+6=13, 1+3=4

4: A hindu vallásban az Istenségeket általában 4 karral szokták ábrázolni vagy egyébként ennél több, de páros számmal. Továbbá S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma redukált alakban.

Sri Joakim a szombati időmérő edzésen a 10.-ik rajthelyet szerezte meg, de egy másik pilóta büntetése okán, a vasárnapi futamon a 9.-ik helyről rajtolhatott.

9: Sri Joakim reinkarnáltsági fokmutatószáma Visnuhoz és az Úr Buddhához képest, továbbá S. B. Bhaktivedanta Perlita születési hónapszáma.

Az időmérő edzés pontos eredménye Sri Joakim esetében:

Időeredmény: 1:38:822 és ez +1:620 hátrány az első helyezett pol pozícióhoz képest.

1: Isteni Személyiséget jelölő száma
38: 3: A hindu vallásban az Istenségeket (Visnu, Brahman és Síva) jelölő mutatószáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma. 8: Sri Krsna 8.-ik gyermekként látta meg a Nap világot Devaki gyermekekként és Sri Joakim születési sorsszáma.
8: Sri Krsna 8.-ik gyermekként látta meg a Nap világot Devaki gyermekekként és Sri Joakim születési sorsszáma.
22: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma alapalakban

1: Isteni Személyiséget jelölő száma
6: 6 Isteni Fenség mutatószáma, amely megnyilvánul Sri Joakim Személyiségében, továbbá S. B. Bhaktivedanta Perlita születési szív vagy feladatszáma
2: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma redukált alakban és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési napszáma.
0: A hindu vallásban a beteljesülés mutatószáma

Futam: 2. helyezés és 18 pont. Időbeli hátránya az első helyezetthez képest: +4:224

2: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma redukált alakban és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési napszáma
18: Redukcióra szorul és megfordítva lesz belőle 81, mely S. B. Bhaktivedanta Perlita születési évszámának az utolsó két karaktere.
4: A hindu vallásban az Istenségeket általában 4 karral szokták ábrázolni vagy egyébként ennél több, de páros számmal. Továbbá S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma redukált alakban.
22: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma alapalakban
4: A hindu vallásban az Istenségeket általában 4 karral szokták ábrázolni vagy egyébként ennél több, de páros számmal. Továbbá S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma redukált alakban.

Sri Joakim a Koreai GP-n visszaszerezte a VB Tabella 3. helyét és immáron az idei évben 167 pontja volt.

3: A hindu vallásban az Istenségeket (Visnu, Brahman és Síva) jelölő mutatószáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma.
1: Isteni Személyiséget jelölő száma
6: 6 Isteni Fenség mutatószáma, amely megnyilvánul Sri Joakim Személyiségében, továbbá S. B. Bhaktivedanta Perlita születési szív vagy feladatszáma
7: Sri Joakim születési névszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési személyiségszáma


2013. 10. 13. Japán GP

Sri Joakim ezen a futamhétvégén nem az eredményességi mutatói beszéltek magukért, hanem a 3-ast mutató metakommunikációja árulkodott Isteni Személyiségéről.

Itt a bizonyíték:




Sri Joakim jobb kézzel és jól látható módon mutatja a 3-as számot. Sri Joakim gyűrűs ujja le van hajtva és tökéletesen kivehető az Isteni Személyiségére utaló jel.

2013. 10. 13.-ik nap karma száma: 2+0+1+3+1+0+1+3=11, 1+1=2

11: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma alapalakban és a 2 pedig ennek a redukált alakja. A 11-es szám a hindu vallásban mesterszámnak számít.

Sri Joakim olyan természetes és magától értendően kommunikálja Legfelsőbb Isteni Személyiségét, hogy a képről egyértelműen látszik az, hogy mennyire felszabadult és gyönyör tejóceán boldogságát sugározza magából.

2013. 10. 17. Sri Joakim 34.-ik születésnapja

Ayrton Senna de Silva 1960. 03. 21.-ik napján született és 1994. 05. 01.-ik napján hunyt el, Imolában a Tamburello kanyarban bekövetkezett balesete után. Ayrton Senna de Silva félistennek számít, mert nem tudta elérni a 35 éves korban automatikusan és természetétől fogva bekövetkező nirvánát. Ayrton Senna de Silva 34 éves és 41 napos korában halálozott el.



Sri Joakim 2013. 10. 17.-ik napján betöltötte a 34.-ik életévét. Ekkor én, mint az elsőszámú lélektani, karmikus és transzcendens bhaktija kőkemény és határozott döntéssel hallgatási fogadalmat tettem azért, hogy nehogy megismétlődjön a sors és, hogy Sri Joakim titkát őrizgetve és magamban tartva elősegítsem és szolgáljam Sri Joakim nírvánába való jutását.

Sri Joakim döntésemet meg is erősítette a kettőnk között lévő már ismert kommunikáció útján! Ehhez a kommunikációs úthoz nem is kell mást tennem, csak felnézni az égboltra és máris üzenetek tömkelege vár rám, melyet Sri Joakim küld nekem egyértelmű módon.

2013. 10. 17.-ik napján is kaptam egy ilyen üzenetet, melyről a következő kép tanúskodik.



Erről a képről jól kivehető, hogy a Nap mellett 3 órára egy nagy J betű vonalait lehet kivenni és értelmezni. A nagy J betű pedig Sri Joakim nevének transzcendens első betűje. A kép nem ment át egyetlen egy retusálás alatt sem.

Sri Joakim és S. B. Bhaktivedanta Perlita úgy kommunikál egymással, hogy Perlitának nem kell sem telefonálnia, sem postai levelet használnia, sem elektronikus levelezéshez folyamodnia, sem személyes találkozást létesítenie és semmi olyan kommunikációs csatornát használnia (ami anyagi értelemben értendő), ahhoz, hogy Sri Joakimmal tudjon beszélni és üzeneteket kapni és küldeni. Elég ehhez annyi, hogy Perlita felnéz az égre, és máris tudja a különböző felhőformákból és égi jelenségekből, hogy Sri Joakim hogyan érzi magát adott időben és lelki struktúrában. A jelentésrendszert már nem fogom részletezni, mert ez olyan mély információ a két transzcendens személy között, hogy ez nem adható ki a nyilvánosság elé.
Ezen kívül pedig ott van még kommunikációra a meditáció megléte és helyes használata.

2013. 10. 17.-ik napján a nagy J betű azt jelentette konkrétan, hogy a hallgatásom helyes döntés volt a részemről és egyfajta biztosíték arra, hogy Sri Joakim küzdeni fog az életben maradásért és a nírvána csodálatos állapotának eléréséért.


Minden ima és gondolat, amit megteszek, azért jön létre, hogy Sri Joakimot életben tartsa és, hogy ténylegesen is bekövetkezzen Sri Joakim életében és sorsában a nírváná állapota. Minden egyes imámban kérem és könyörgök Sri Krsnának és Sri Joakimnak, hogy adja meg nekem azt az ajándékot, hogy láthassam és érezhessem Sri Joakim tökéletes nírvánáját. Az életemet is képes lennék feláldozni ezért a célért, de mivel rám várt ennek a könyvnek a megírása ezért nem is gondolhattam a halálra, ugyanis Sri Joakim Isteni Varázsa ekkorra már bennem elevenen élt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése