Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2014. január 3., péntek

III. Rész - 6.) fejezet - Sri Joakim az Istenség Legfelsőbb Személyisége - Bizonyítékok - 2013 - 44

2013. 07. 07. – Német GP – Nürburgring 







2013. 07. 07. – Német GP – Nürburgring – a dobogón a közös képe készítése közben, megint kinyilvánítja Isteni mivoltát, azzal, hogy a 3-as számot egyértelműen és jól kivehetően metakommunikálja.

A futamhétvége adatainak elemzése:

2+0+1+3+0+7+0+7=20

7.-ik hónap 7.-ik napjának jelentése:

7: Sri Joakim születési névszáma
7: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési személyiségszáma

2: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési napszáma
0: A hindu vallásban a beteljesedés szimbólum száma

Sri Joakim a szombati időmérő edzésen a 4.-ik rajthelyet szerezte meg.
Sri Joakim a futamon a 2.-ik helyen ért célba és ezért 18 pontot kapott. A futamon Sri Joakim az első helyen befutó pilótához képest +1.008-as hátrányt halmozott fel, ez nem sokkal marad el a DRS nyitási lehetőséghez. 
Sri Joakim az akkori (jelen állás szerinti) VB Tabellán a 3. helyet foglalta el és a futam után 116 pontja volt.

4: A hindu Istenségeknek általában véve és átlagosan 4 karja van, továbbá S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma (redukált alakban)
2: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési napszáma
18: rejtett és fordított változata Perlita születési évszámának, azaz a 81-nek.
3.-hely (VBT): 3-as amit mutat: A hindu Istenségeket jelző mutatószám (Visnu, Brahman, Síva) és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorszáma

116 pont (VBT): 11: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma, 6: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési szív vagy feladatszáma és a hindu vallásban a 6 Isteni fenség mutató száma és egyben szimbólum száma.



Ezt a képet azért tettem bele a könyvbe, mert a hivatalos Forma 1-es portálokon (mindegyiken) téves információ szerepel. Sri Joakim a futamon +1.008-as időhátránnyal végzett és nem +1.000-val. Ez a kép a bizonyíték.

Hogy miért fontos szám az 1.008?
A helyes válasz: Sri Krsnának a hindu vallásban pontosan 1008 neve volt és ez is utalás arra, hogy Sri Joakim hiteles és abszolút rejtett reinkarnációja Sri Krsnának.






2013. 07. 26.-28. Magyar GP eseményei és bizonyítékai:

2013. 07. 26.-ik nap karma száma: 2+0+1+3+0+7+2+6=21, 2+1=3
2013. 07. 27.-ik nap karma száma: 2+0+1+3+0+7+2+7=22, 2+2=4
2013. 07. 28.-ik nap karma száma: 2+0+1+3+0+7+2+8=23, 2+3=5

2013. 07. 26.-ika eseményei:

2. Szabadedzés délután:

Sri Joakim lágy (citromsárga:a sárga több árnyalatai is szent szín a hindu és buddhistavallásban és a Napot, mint égitestet szimbolizálja) abroncsokon
29 perccel a szabadedzés vége és lejárta előtt 14:59, 15:00-kor (a kecske kettős órájának váltási határa) +0,747-es időhátrány az első helyhez képest és a 8. helyen állt, a mezőnyben. Időeredménye: 1:22:011
Sri Joakim a 2. Szabadedzésen 32 kört teljesített.

Magyarázat:

29: Sziddharta Gautama Buddha megvilágosodásának kor szerinti meghatározása és egyben Sri Joakimé is.
+2: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma redukált alakban és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési napszáma
9: Sri Joakim reinkarnáltsági fokának mutatószáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési hónapszáma

+0,747-es időhátrány: 2013. 07. 26.-ik napjával bezárólag a Sri Joakim könyvem 747 oldalas volt és Sri Joakim időeredménye erre tesz utalást, ugyanis Sri Joakim és bhaktija karmájában nincsenek véletlenek, sőt a hindu vallás alap filozófiája is ezen nyugszik.
Továbbá: 7: Sri Joakim születési névszáma
4: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma redukált alakban
7: Sri Joakim születési névszáma és a gondolatmenetben a hindu és buddhista háromszög ez által be is zárult.

8. hely a mezőnyben: Sri Joakim születési sorsszáma és mutatószám, mely jelöli Sri Krsna családban megszületettségének számát.

Időeredménye: 1:22:011

1: A Napot jelenti és a teremtést, vagyis végső soron az Isten mutatószáma

22: Nagymesterszám +S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma alapalakban
0: A hindu és buddhistavallásban a beteljesedés szimbólumszáma
11: Kismesterszám + Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma alapalakban

32 kör a 2.-ik Szabadedzésen:

32: S. B. Bahktivedanta Perlita 2013. 09. 02.-ik napján betölti a 32.-ik életévét Magyarországon. Ez a 32-es szám erre az eseményre tesz utalást.
2: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma redukált alakban.
Sri Joakim egyértelmű kinyilatkoztatása arra vonatkozóan, hogy S. B. Bhaktivedanta Perlitának adta a feladatot, a Sri Joakim könyv megírását illetően, mely tartalmazza azokat a bizonyítási eljárásokat, melyek Isteni Mivoltát hivatottak feltérképezni.

2013. 07. 26. 2-ik Szabadedzés alkalmával a Magyar Televízió meghívta a Lotus F1 Team 3.-ik számú pilótáját (tesztpilóta) szakkommentátornak. Ez a személy Davide Valsecchi volt. A Szabadedzés utolsó harmadában történt beszélgetés kommentálása:

MTVA riporter műsorvezetője:

„Kimi Räikkönent miért szeretné megtartani a Lotus F1 Team és neked személy szerint melyik jellemvonása fogott meg a legjobban?

Davide Valsecchi:



„Azért szeretné a csapatom tagjai között tudni Kimi Räikkönent és azért tisztelem ŐT, mert legyőzhetetlen!”

Legyőzhetetlen=AJITA (Sri Krsna 1008 neve közül az egyik legfontosabb)

AJITA: JI=JääIhminen=Jégember

Davide Valsecchi tehát a 2013-as Magyar Nagydíj alatt kimondta azt a szót, amiből egyételűen kiderül a világ számára, hogy Sri Joakim Isten. Azaz Valsecchi is tudta akkor, hogy Sri Joakim Isten, de azt viszont nem, hogy miért.
Valsecchi is tisztában volt azzal a ténnyel, hogy Sri Joakim Személyisége sokkal nagyobb és hatalmasabb, egy emberhez képest. Hiszen kimondta és igazat adott annak az abszolút igazságnak, hogy Sri Joakim legyőzhetetlen Személyiség.

2013. 07. 27. Időmérő napja:

6.  Kimi Raikkonen       Lotus-Renault         1m19.851s  +0.463s

6.-ik helyezés: 6 Isteni fenség birtoklására utaló szám
+0.463: 4: S. B. Bahltivedanta Perlita születési névszáma redukált alakban
6: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési szív vagy feladatszáma
3: A hindu vallásban a három Főisten (Visnu, Brahman és Síva) szimbólumszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma



Érdemes megfigyelni, hogy Sri Joakim érdekes rejtjelet (metakommunikációt vagy testbeszédet) alkalmazva a bal kezénél a hüvelykujja, a mutatóujja és a középső ujja szorosan összeér. Ez a 3-as mutogatás egyik fajtája vagy változata. A képen jól látható, hogy a gyűrűs ujja már nyújtott állapotban vagy helyzetben van.
A hétvégét Sri Joakim úgy teljesítette, hogy nem volt elég az akkori időjárási hőség (38 40 fok Celsiusban mérve), de Sri Joakimnak fizikálisan is megpróbáltatást jelentő derékfájdalommal (a fájdalom jellege: görcsös és szúró és élesen nyilaló) küszködött. E fájdalmon való uralkodása és szellemi ereje is mutatja Személyiségének legyőzhetetlenségét, AJITÁ-ját.

3: A hindu vallásban a három Főisten (Visnu, Brahman és Síva) szimbólumszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma

2013. 07. 27.-ik nap karma száma: 2+0+1+3+0+7+2+7=22, 2+2=4

4: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma redukált alakban



2013. 07. 28. Futam napja:

2013. 07. 28.-ik nap karma száma: 2+0+1+3+0+7+2+8=23, 2+3=5

5: Sri Joakim születési személyiségszáma

Sri Joakim a futamon lehengerlő vezetési mechanizmussal és tökéletes mentális állapotban versenyzett és a 70 körös versenyen a 2.-ik helyezést szerezte meg, megelőzve a regnáló Világbajnokot a német származású Sebastian Vettelt és a Ferraris toppilótát Fernando Alonsot. Ezzel a második hellyel átvette Fernando Alonsotól a VB Tabella 2.-ik helyét, és ha a két szegmens számot egymás mellé helyezzük, akkor úgyszintén megkapjuk a nagymesterszámot a 22-öt, mely ugyebár S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma alapalakban. Továbbá a futam után Sri Joakim 18 pontot szerzett a második helyével és ez a szám mutatószám, Sri Joakim és Visnu Istenség reinkarnáltsági foka értelmében. Sri Joakim a dobogó felé tartva a pódiumon úgyszintén tett egy metakommunikációs kinyilatkoztatást és ez a RÁ jellemző 3-as mutogatás volt.

Sri Joakim a futamot +10.938-as időhátránnyal fejezte be az első helyezett Lewis Hamiltonnal szemben. Ez is egy-egyfajta mutatószám.

Magyarázat:

1: A Napot jelenti és a teremtést, vagyis végső soron az Isten mutatószáma
0: A hindu és buddhistavallásban a beteljesedés szimbólumszáma
9: Sri Joakim reinkarnáltsági fokának mutatószáma, Sziddharta Gautama Buddhához képest és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési hónapszáma
3: A hindu vallásban a három Főisten (Visnu, Brahman és Síva) szimbólumszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma
8: Sri Joakim születési sorsszáma és mutatószám, mely jelöli Sri Krsna családban megszületettségének számát.

Például ennél a történeti eseménynél, lehet jól és látható mondón észrevenni Sri Joakim és S. B. Bhaktivedanta Perlita karmikus és transzcendens értelemben vett sors összefonódását és egymásra gyakorolt szoros kölcsönhatását.


  

A két képen jól és egyértelműen kivehető, hogy Sri Joakim ujjai a 3-as számot mutatják.

3: A hindu vallásban a három Főisten (Visnu, Brahman és Síva) szimbólumszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma


A 2013. augusztus 25.-én megrendezésre kerülő Belga Nagydíj alkalmával Sri Joakim rekordsorozata megszakadt (fékrendszer meghibásodása okán), de így is Ő tartja a világrekordot, 27 egymást követő pontszerzői státusszal.

2: Sri Joakim születési szív és feladatszáma redukált alakban és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési napszáma

7: Sri Joakim születési névszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési személyiségszáma


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése