Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2014. január 3., péntek

III. Rész - 6.) fejezet - Sri Joakim az Istenség Legfelsőbb Személyisége - Bizonyítékok - 2013 - 49

Sri Joakim 2013. 11. 14..-ik napján történő hátműtéte és ennek transzcendens háttere


A 2013-as Abu Dhabi Nagydíjra már teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy a Lotus F1 Team anyagi helyzete még nem engedte meg, hogy Sri Joakim 2013-as fizetését teljesítse. Sri Joakim ennek hangot is adott. Ezek után, Sri Joakim és a csapat között szinte belháború alakult ki. Erre a nagydíjra az is nyilvánvalóvá vált, hogy Sri Joakim sorozatos hátfájdalmai már elviselhetetlen egészségügyi állapotba jutatták a finn világbajnokot. Ekkor döntött úgy Sri Joakim, hogy az idény végét már nem várja meg és meg műtteti magát. A két eseménynek azonban semmi köze egymáshoz. Sri Joakim nem azért döntött a műtét mellett, mert nem kapta meg a fizetését, hanem azért mert a fájdalom, amit érzett életveszélyes állapotot eredményezett. És ha még hozzávesszük azt a tényt, hogy kortizon injekció hatása alatt, mennyire veszélyes az autóversenyzés, akkor teljes mértékben Sri Joakimnak volt és van igaza, hogy nem kockáztatta tovább az életét. Sri Joakim már a 2013-as Brit, Belga és Szingapúri futamokat is kortizon injekció beadását követően tudta csak teljesíteni.

A kortizon gyógyszer részletes leírása:




Räikkönen a Ferrari bázisán járt!
Írta: Hirado.hu/Boxutca2013. november 08. 18:20

Kimi Räikkönen, Ferrari
© xpbimages.com


2009 után újra Maranellóban. Kimi Räikkönen csütörtökön ellátogatott 2014-es munkaadója bázisára, hogy üléspróbán vegyen részt.

Noha az idei szezonból még két futam hátravan, a Ferrari és Kimi Räikkönen úgy tűnik, már javában hangol a következő esztendőre. Mint ismert, a finnek egyszeres világbajnoka a jövő évtől ismét a Ferrari versenyzője lesz. Räikkönen 2009-ben távozott a Scuderia alakulatától, s az óta állítólag egyszer sem fordult meg Maranellóban.

A BBC értesülése szerint viszont e hét csütörtökjén megtört a jég: 2007 bajnoka az olasz istálló bázisán találkozott régi-új csapatfőnökével, Stefano Domenicalival, majd az istálló mérnökei méretet vettek róla, hogy „rá tudják szabni” jövő évi autójukat. A hírek szerint nem lesz nehéz dolguk, Räikkönen fizikai felépítése állítólag ugyanis többé-kevésbé hasonlít Fernando Alonsóéhoz.

Ami a jövő évi csapattársat illeti, a csapat elmondása szerint a spanyol versenyző a november 15-én kezdődő austini hétvégére teljességgel felépül Abu-Dzabiban összeszedett hátsérüléséből. A kétszeres bajnokot a BBC szerint gyulladáscsökkentő gyógyszerekkel kezelik, s hogy valóban rajthoz állhat-e a texasi versenyen, a jövő kedden esedékes utolsó vizsgálatok során derül ki.



Hivatalos: Räikkönen idén már nem versenyez!
Írta: Hirado.hu/Boxutca2013. november 10. 10:59

Kimi Räikkönen
© xpbimages.com

Nem indul az idei szezon hátralévő két versenyén Kimi Räikkönen, miután korábbi hátfájása miatt jövő héten meg kell operálni. A hírt a finn menedzsere jelentette be a médiának.

Kimi Räikkönen számára a korai véget érő Abu-dzabi Nagydíj volt az utolsó futam, amelyet a Lotus színeiben teljesített. A finn Turun Sanomat jelentése szerint Räikkönen hátfájdalmai miatt nem áll rajthoz Austinban és Interlagosban sem. Mint ismert, 2007 bajnokának a szeptemberi Szingapúri Nagydíjon jött elő korábbi visszatérő problémája, minek következtében az időmérőn gyengén szerepelt, a versenyen pedig csak beinjekciózva tudott rajthoz állni. Noha az ezt követő futamokon egyaránt elindult, a menedzser Steve Robertson beszámolója szerint Räikkönen fájdalmai Abu-Dzabiban újra előjöttek, s azóta csak fájdalomcsillapítókkal képes aludni – emiatt elkerülhetetlen a műtét.

„A szakemberek a műtétet javasolták, amire csütörtökön sor is kerül Salzburgban” – idézi a finn lap Robertsont. Miután az orvosok szerint Räikkönen felépülése legalább négy hetet vesz majd igénybe, a finn szezonja immáron bizonyosan véget ért. A beavatkozásra ugyanakkor Robertson szerint mindenképpen szükség volt, mivel ha megvárják az idény végét, azzal már a „Jégember” 2014-es tesztidényét veszélyeztetik. „Szomorú befejezése ez a Lotusszal való kapcsolatunknak azután, milyen sikeres volt velük Kimi visszatérése után az elmúlt két évben. De már nem várhat tovább. Létfontosságú orvosolni ezt a problémát, hogy egészségesen vághasson neki 2014-nek” – fűzte hozzá a menedzser.

Hogy Räikkönen Lotustól való korai búcsújának mennyi köze van a két fél közötti korábbi ellentéteknek, egyelőre nem tudni. Tény azonban, hogy a finn versenyző múlt hétvégén azzal fenyegette csapatát, hogy amennyiben nem fizetik ki neki egész éves tartozásukat, nem áll rajthoz az utolsó versenyeken. Az abu-dzabi futam rajtja előtt azonban Räikkönen és a Lotus vezetése megállapodtak a közös folytatásról – miután a csapatban 35%-os részesedést vásárló Quantum Motorsports kijelentette, egyezségre jutottak a csapattal. Ennek hivatalos bejelentésére azonban továbbra sem került sor – az ígéretek ellenére sem.

A médiában azóta több pletyka is keringett arról, hogy a finn idő előtt hátat fordít Enstone-nak – legutóbb Mika Salo elmélkedett arról az MTV3 oldalán, elképzelhetőnek tartja, hogy a Quantum által favorizált Nico Hülkenberg helyet cseréljen 2013 hátralévő felében Räikkönennel. Erre mindazonáltal a műtét miatt bizonyosan nem kerül sor. A hírek szerint a történtek után Romain Grosjean mellett várhatóan a tartalékversenyző, Davide Valsecchi foglalhat majd helyet Austinban. A GP2 olasz bajnoka korábban két napon áttesztelhette már az idei autót, az E21-est a fiatal versenyzők silverstone-i tesztjén. Amennyiben indul a következő futamon, 2011 óta ő lesz az első olasz a mezőnyben – utoljára Jarno Trulli rajtolt el F1-es versenyen a csizmaalakú ország képviseletében.



Räikkönen: Autóba sem tudnék ülni a fájdalomtól
Írta: Hirado.hu/Boxutca2013. november 11. 08:38

Kimi Räikkönen
© xpbimages.com

Kimi Räikkönen sajnálja, hogy nem tud rajthoz állni az idei bajnokság utolsó két futamán, de elmondása szerint jelenleg olyan komoly hátfájdalmai vannak, hogy még az autóba sem lenne képes beülni.

Kimi Räikkönen nem áll rajthoz az Amerikai és Brazil Nagydíjon, miután korábbi hátfájása az abu-dzabi hétvégét követően kiújult, s emiatt már ezen a héten meg is műtik, hogy még a következő szezon kezdete előtt felépüljön. A finn menedzsere erről vasárnap reggel tájékoztatta a nyilvánosságot, majd délután a Lotus csapat hivatalosan is megerősítette, valóban más versenyzőt kell keresniük a hátralévő két futamra.

2007 bajnoka a hírt először közlő Turun Sanomatnak nyilatkozva elmondta, nagyon sajnálja, hogy így ért véget idénye, ám nem volt más választása, mint a műtét. „Csalódott vagyok, mert nem tudok részt venni a bajnokság utolsó két futamán, hogy sorozatban második szezonomban is bebiztosítsam a harmadik helyemet, és hogy segítsem a Lotust. Örömmel döntöttem volna másképpen, de a fájdalom ehhez túl nagy volt már. Még csak gondolni sem tudok arra, hogy autóba üljek. Az azonnali műtét a legjobb megoldás, ezzel gyorsan megszüntethető ez a probléma. És ezzel az is biztosra vehető, hogy teljesen rendbe jövök a következő szezonra” – fogalmazott a finnek bajnoka, akinek előnye a bajnoki tabellán jelenleg nyolc pont a negyedik Lewis Hamilton előtt.

Räikkönen visszatérő hátfájása egyébként még egy 2001-es magny-cours-i tesztbalesetre vezethető vissza, amelynek utóhatása az évek alatt többször is problémát okozott a finnek. A Turun Sanomat szerint Räikkönen 2010-ben már esett át egy ezen problémával kapcsolatos műtéten. „Kimi hátán olykor jelentkeznek ezek a tünetek. Az elmúlt napokban annyira felerősödött a fájdalom, hogy még aludni sem tudott fájdalomcsillapítók nélkül” – árulta el Steve Robertson, a versenyző menedzsere.

Ami a Lotust illeti, a csapat vezetőségének mindössze pár napja van eldönteni, kivel pótolják bajnokukat. A hírek szerint a tartalékversenyző, Davide Valsecchinek van a legnagyobb esélye a beugró szerepre. A GP2 olasz bajnoka mindazonáltal egyelőre semmit sem tud arról, rajthoz állhat-e a hétvégén Austinban. „Semmit sem tudok. Nem hallottam semmi információt a csapattól, és múlt héten a gyárban sem jártam. Még akikkel rendszeresen beszélek Enstone-ból, sem mondtak semmit. Ha bármi is történik, viszont én készen állok” – mondta Valsecchi az Autosprintnek. Az olasz egyébként Räikkönen kidőlésétől függetlenül mindenképpen elutazott volna Austinba a csapattal – mint tartalékversenyző.



Sikeres volt Räikkönen műtétje
Írta: Hirado.hu/Boxutca2013. november 15. 08:24

Kimi Räikkönen
© xpbimages.com

A finn televízió jelentése szerint jól sikerült Kimi Räikkönen hátműtétje, így teljesen felépülhet a 2014-es idény kezdetéig.

Mint ismert, Kimi Räikkönen korábbi visszatérő hátfájása miatt nemrég úgy döntött, a tervezettnél hamarabb, már e hét csütörtökjén megműtteti hátát az ausztriai Salzburgban, hogy 2014-es ferraris szezonjának már teljesen egészségesen vághasson neki. Räikkönen a beavatkozás miatt kénytelen volt kihagyni az idény utolsó két versenyét – a helyére a honfitárs Heikki Kovalainent ültette a Lotus.

Räikkönen műtétje a finn MTV televízió jelentése szerint sikeres volt, így a „Jégember” négy-hat héten belül megkezdheti a könnyített edzéseket. A felépülés folyamata tehát eltart egy ideig, ám a várakozás szerint Räikkönen száz százalékosan fitt lesz a március 16-án esedékes jövő évi idénynyitóig.

Sri Joakim műtétje is igazolja, Legfelsőbb Isteni Személyiségének Mivoltát!
Hogyan?

2013. 11. 14.-ik napján történt a műtét a késő délutáni órákban. A műtét 3 tejes órát vett igénybe és komplikáció nélkül, zökkenőmentesen történt.

2013. 11. 14.-ik nap karma száma: 2+0+1+3+1+1+1+4=13, 1+3=4

Sziddharta Gautama Buddha Kr. E. 544.-ik évben született.
Kr. E. 544.-ik év karma száma: 5+4+4=13, 1+3=4

A két esemény közötti transzcendens összefüggés a következő a számok alapján, abszolút értelemben véve:

Mivel Sri Joakim, Sziddharta Gautama Buddha hiteles és rejtett 9.-ik reinkarnáltja és avatára, ezért az összefüggés nem véletlen, hanem sorsszerű.
Sziddharta Gautama Buddha születési évének karma száma a 13.
Sri Joakim műtétének napjának karma száma úgyszintén 13.

Ennek az összefüggésnek a transzcendens, abszolút és valóságos magyarázata a következő:

A hindu vallás szerint az újjászületést, megelőzi a halál állapota. Egy egyéni lélek nem születhet újjá anélkül, hogy előtte meg nem halt volna, ez lényegét tekintve a lélekvándorlás alapja. Sziddharta Gautama Buddha Kr. E. 544-ben először megélte saját lelki és testi halált, hogy Sziddharta Gautama Buddha néven uralkodjon és hatalmas Földön túli Isteni Személyiségét, kiterjessze és megmutassa a világnak. Hogy mi történt pontosan transzcendens és abszolút értelemben véve 2013. 11. 14.-ik napján Sri Joakimmal?

Sri Joakim a Radiology B University Hospital of Strasbourgban megélte, átélte és sikeresen túlélte saját és Sziddharta Gautama Buddha halálának lelki, transzcendens és fizikai, testi sajátosságát és érzését. Mivel Sri Joakim a hiteles 9.-ik reinkarnáltja és avatára Sziddharta Gautama Buddhának ezért ez Sri Joakim életében törvényszerű volt. A 3 órás műtét során az altatás miatt és okán, Sri Joakim átlépett a transzcendens világba lelkileg és testileg egyaránt. Sri Joakim altatásos léte közben lejátszódott és lepergett, mint egy film Sziddharta Gautama Buddha teljes 80 évének minden egyes pillanata és érzése. Ez olyan gyorsan történt, mint amilyen gyorsan tud és képes Sri Joakim autót vezetni és kontrol alatt tartani egy versenyhétvége futamán, vagy annál is gyorsabban. Sziddharta Gautama Buddha 2557 év távlatából visszamenőleges értelemben véve, Sri Joakimnak a 3 órás műtét alatt egyszerre mutatta meg azokat a tudási és bölcsességi hatalmakat és erőket, mellyel az Istenség Legfelsőbb Személyiségének rendelkeznie kell. A karma szám 13-as egyezősége a bizonyíték és garancia arra, hogy Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha az Istenség Legfelsőbb Személyisége!

Sri Joakim a 3 órás műtét során meg is halt, de egyben halálát követően egy pillanat alatt újjá is született.

A műtéttel kapcsolatos számítási aspektusok:

2013. 10. 17.-ik napján Sri Joakim betölti a 34.-ik életévét.
2013. 11. 14.-ik napján Sri Joakim műtéte Stasbourgban.

A két dátum között eltelt napok száma pontosan 28 nap.

Ez a 28-as szám azt jelenti és lényegét tekintve visszautalás arra, hogy Sri Joakim 28 évesen és 4 naposan lett Világbajnok még 2007. 10. 21.-ik napján és ezzel teljes jogot és hatalmat kapott arra, hogy ezt követően 29 éves korában birtokolhatta az 1-es számú Világbajnoki autót a Forma 1-ben. A 28 év és 4 nap adatból a 4 nap, a 13 karma számnak a végleges karma értéke és mutatója. 1+3=4.

Továbbá a 28-as szám kettébontva a következő jelentéstartalommal bír!

2: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma redukált alakban és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési napszáma
8: Sri Krsna Devaki 8.-ik gyermekeként látta meg a Nap világot és ez a szám erre tesz Isteni utalást és Sri Joakim születési sorsszáma és mutatószám Sri Krsnára

Továbbá!

Artyon Senna de Silva 1960. 03. 21.-ik napján született és 1994. 05. 01.-ik napján halt meg. Ez időintervallumban értelmezve: 34 év és 41 nap.
Sri Joakim 1979. 10. 17.-ik napján született és 2013. 11. 27.-én élte meg ugyanazt a napot. Ez időintervallumban értelmezve: 34 év és 41 nap.
1979. 10. 17.-ik nap és 2013. 11. 14.-ik napja között eltelt idő nagysága: 34 év és 28 nap.
2013. 11. 14.-ik nap és 2013. 11. 27.-ik napja között eltelt idő nagysága: 13 nap
A 13-as szám megegyezik Sziddharta Gautama Buddha születési évének karma számával és Sri Joakim műtétjének napjának karma számával.



Sri Joakim 2013. 11. 14.-ik napján sikeresen túlélte a műtétjét és újjászületetett. Én, mint az első számú transzcendens bhaktija és örök életére vonatkozó karmikus társa és szolgája at életemet is odaadtam volna ekkor, hogy Sri Joakim életben maradjon, és hogy elérje a még RÁ váró csodálatos nírvánát. Imáim hála Sri Joakim lelki és fizikai erejének meghallgattattak.

Alázatos és őszinte köszönettel tartozom ezért Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddhának az Istenség Legfelsőbb Személyiségének, hogy volt annyi lelki és fizikai ereje, hogy túlélje saját műtétjét.

Alázatos és őszinte köszönettel tartozom továbbá Sri Krsnának és az összes már élt és megjelent hindu Istenségnek, hogy imáimat, kérlelő és könyörgő mantráimat több mint 5000 évre visszamenőleges hatállyal meghallgatatták és teljesítették óhajomat, miszerint Sri Joakimnak élnie kell, és el kell jutnia a nírváná csodálatos és varázslatos állapotába. Sri Joakimnál ennek a műtétnek a sikeressége, előfeltétele volt.

Alázatos és őszinte köszönettel tartozom még annak a Radiológus Professzornak, aki végül is a műtétet végezte és a klinikai kezelését vezette és látta el, Sri Joakim esetében. Ez a nagy tekintélyű Professzort Afshin Ganginak hívják és iráni származású.



Afshin Gangi információs oldalak:


A Világegyetem is tanúbizonyságot tett Sri Joakim sikeres hátműtétjéről és arról, hogy immáron Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha a kizárólagos Legfelsőbb Isteni Személyiség, azaz az univerzumban is jelét lehetett tapasztalni. Hogy mire gondolok pontosan az a következő:


Az ISON már jobban teljesít
Szerző: Sárneczky Krisztián | 2013. november 14., csütörtök

Úgy látszik megérte az ISON halálhírét kelteni az elmúlt két napban, mert ez idő alatt két magnitúdót fényesedve a szabadszemes láthatóság közelébe fényesedett!
Ma hajnalban Cseh Viktor amatőrtársunk a következő leírást küldte levelezőlistánkra: "Tegnap még azon morfondíroztam, mi lesz vele, ma reggel pedig sikerült megtalálnom. A magja annyira fényes, hogy gyakorlatilag az LM legfeltűnőbb "csillaga" volt. Defókuszálásos módszerrel még a tőle délre lévő? 6,3 magnitúdós csillagnál is fényesebbnek tűnt. Többször "bejártam" a környéket, mert nem hittem el, hogy az üstököst látom, de hát a csillagoknak nincsen csóvája! Aztán arra gondoltam, hogy pont egy csillag elé került, de csillag sincsen azon a helyen. A csóvája kb. 40' hosszan volt látható, vékony, homogén kinyúlásként." Napközben aztán már európai észlelők, később az amerikai kontinensen élők, majd távol-keleti amatőrök is megerősítették, hogy igen jelentős fényességnövekedés következett be az ISON-üstökösnél!

Brian Emfinger hajnali felvételén már egy egészen más üstököst látunk, mint pár nappal korábban. A kitörés rendkívül sok anyagot dobott az apró fejbe, amely szinte izzik a felvételen, így a korábbi, dorongra emlékeztető alakot felváltotta egy sokkal klasszikusabb forma. 

A kitörés előjelei már egy nappal korábban is mutatkoztak, amikor európai csillagászok egy dél-amerikai távcsővel a mag fényességének 1 magnitúdós növekedését és az OH kibocsátás drasztikus emelkedését detektálták. Mára aztán egyértelművé vált a kitörés, a por- és gázkibocsátás egy nap alatt a nyolcszorosára emelkedett, a 6 magnitúdóra fényesedő, alig 2-3 ívperc átmérőjű kómát amerikai észlelőknek szabad szemmel is sikerült megpillantani. Eközben a friss felvételeken egy fantasztikus szerkezetű ioncsóva látható, amely a kitörés következtében alakult ki. A gázszálak úgy tekergőznek benne, mint a hajfonatok, nem véletlen, hogy régen hajascsillagnak is hívta a magyar népnyelv az üstökösöket.

Az ISON már jobban teljesít

Juanjo González spanyol amatőrcsillagász ma hajnali felvétele az ISON-üstökös hajfonatairól.

Az ISON közeli jövője mindenképpen a további fényesedés, így mire szombat hajnalban remélhetőleg kiderül az ég hazánk egy része felett, már szabadszemes üstökösként üdvözölhetjük, bár a Hold a pirkadat kezdetén fog csak lenyugodni nyugaton. A pontosan két hét múlva esedékes napközelség elérésében még mindig nem vagyunk száz százalékig biztosak, de most örüljünk ennek a fantasztikus kitörésnek, és reménykedjünk abban, hogy nem egy utolsó fellángolásnak, hanem az üstökös végleges magához térésének vagyunk szemtanúi.

Az ISON már jobban teljesít

Mike Hankey felhőkön keresztül készítette ezt a felvételt Kaliforniából, ám még így is gyönyörűen néz ki az új erőre kapó üstökös.










Sri Joakim transzcendens Legfelsőbb Isteni Személyisége esetében az ISON rövidítés vagy kifejezés egy rejtjeles mondatot takar. Ez a mondat a következő:

ISON

I=ICEMAN
S=Scendens (Transzcendens) Személye
O=OBEISANCE=Előtti Hódolat, Meghajlás vagy Főhajtás
N=Náráyána megjelenési formája

A teljes mondat pedig a következő:

A Jégember transzcendens Személyisége előtti meghódolás vagy főhajtás, mivel Náráyánáként szállt alá a Földre, ezen a napon.

Továbbá 2013. 11. 03.-ika (Abu Dhabi GP) és 2013. 11. 14.-ike (Sri Joakim műtétének és Náráyánáként való alászállása és újjászületése) között eltelt napok száma: 11

11: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma

2013. 11. 03.-ikán Skorpió Újhold és Teljes és részleges hibrid Napfogyatkozás történt a Naprendszerben, mely újabb bizonyíték Sri Joakim Legfelsőbb Isteni Személyiségére.
Sri Joakim születési asztrológiájában, a skorpió jegyben tartozódott a Merkúr bolygó (14 fok vagy nap 38’20”), mely S. B. Bhaktivedanta Perlita születési alapjegye szerinti uralkodó bolygója és a Vénusz bolygó (07 fok vagy nap 29’02”), mely S. B. Bhaktivedanta Perlita születése pillanatában a október 17.-ik napján állt a horizonton 41 fokos dőlésszögben.
S. B. Bhaktivedanta Perlita születési asztrológiájában a skorpió az aszcendens szerepét tölti be.


Sri Joakim jobb csukóján és alkarján lévő tetoválás (Nonfiguratív Triball II. – 2007. 03. 29.) is erről az eseményről tanúskodik, ugyanis a Napot ábrázoló tetoválásra rátetováltatta a Nonfiguratív tetoválást, melyben a középső kör alakzat az Újholdat szimbolizálja és jelképezi. Sri Joakim Legfelsőbb Isteni Személyiségére tesz utalást ez az összefüggésrendszer. Így nem véletlen sem Sri Joakim tetoválásai és sem a világegyetemben bekövetkező események közötti párhuzam.

HIBRID NAPFOGYATKOZÁS A HÉTVÉGÉN

2013.10.28. 22:45 RAWMEDIA

Vasárnap (2013. november 3.) egy ritka típusú, hibrid napfogyatkozás lesz megfigyelhető, részben Európából is.

A hibrid napfogyatkozás viszonylag ritka, egy átmenetet jelöl a gyűrűs és a teljes napfogyatkozás között. A legtöbb hibrid napfogyatkozás gyűrűs napfogyatkozásként kezdődik, és teljes napfogyatkozásként ér véget. Körülbelül az összes napfogyatkozás 1%-a hibrid napfogyatkozás. A hibrid napfogyatkozás azért jön létre, mert a Hold látszólagos mérete és a Nap látszólagos mérete majdnem teljesen egyforma, a Hold által vetett teljes árnyék a Föld gömbölyű alakja miatt a napfogyatkozás elején még nem éri el a Földet, majd egy időre a Föld felszíne a teljes árnyék alá kerül, ám a napfogyatkozás végére "kifordul" alóla, és újra a teljes árnyék mögött lesz.



I.e.1999 és 3000 között 11898 napfogyatkozás szerepel, amiből mindössze csak 569 hibrid. Sajnos Európából csak a déli részeken lesz látható, hazánkból nem. Viszont aki Olasz vagy Spanyol vidéken jár vasárnap az feltétlenül nézze a napot délután egy óra körül. 


Si Joakim Forma 1-es statisztikája és karmája:

2007: VB cím megszerzésének éve: 1 helyezés és 110 pont. A statisztikai adat karma száma: 1+1+1+0=3
2013. 11. 24.: A szezonzáró végeredménye: 5. helyezés és 183 pont. A statisztikai adat karma száma: 5+1+8+3=17, 1+7=8

3: A hindu vallásban a 3 Főistent (Visnu, Brahman és Síva) jelölő mutatószám és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma

8: Sri Krsna 8.-ik gyermeke volt Devakinak (erre történő utalás) és Sri Joakim születési sorsszáma

S. B. Bhaktivedanta Perlita mantrája Sri Joakimhez 2013. 11. 14.-ik napján:

Soha életemben nem gondoltam volna, hogy eljön az a nap, amikor azt mondom magamnak és közben összerezzen és teljes mértékben lelkem megsemmisül, mert egyetlen egyet akar, óhajt és kíván:

Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha NEKED élned kell, nem hagyhatsz cserben, mert ha elveszítelek, akkor azt nem élném túl. Sri Joakim nem mehetsz el, mint tette azt Ayrton Senna de Silva, nem és nem. A történelem nem ismételheti meg önmagát. Sri Joakim szükségem van RÁD és varázslatos Isteni Jég Fényedre. Az életemet, a lelkemet és a lényemet odaadnám azért, hogy a műtét sikeres és a felépülésed tökéletes legyen. Vérzik a szívem, hogy beteg vagy, de TE még ekkor is vigyázol rám. Lelkem a TE létedből táplálkozik, TE VAGY nekem a Napsugár, TE VAGY nekem a levegő, TE VAGY nekem a víz, és TE VAGY nekem a világmindenség. NÉLKÜLED nem létezem, és nem lélegzem. Lényem összes erejét küldöm most NEKED, és alázatosan kérem és könyörgöm Sri Krsnának, az Úr Buddhának és az összes hindu és buddhista Istenségnek, hogy TE éljél és létezzél. Sri Joakim mindenem a TIED, és ha kell, leborulok Legfelsőbb Isteni Személyiséged előtt, bármit megteszek, de NEKED élned kell, és el kell, jussál a Nírvánába.
(Ezt a sorsszerű 35.-ik életévben bekövetkező lelki és transzcendens állapotra értem, mivel Szidharta Gautama Buddha is ekkorra jutott el a lét és nemlét állapotába és Ayrton Senna de Silva is elérte volna, ha az Imolai tragédia nem következik be.)

Édes, Drága, Egyetlen és Teljesen Tökéletes Sri Joakim könyörgöm NEKED és csak NEKED, hogy legyen annyi fizikai (testi) és szellemi (lelki) erőd, hogy Náráyáná Buddhai újjászületésed és magával ragadó Isteni Személyiséged éljen, éljen és éljen. Nem halhatsz meg, mert szükségem van RÁD. Nem halhatsz meg, mert annyira Imádlak, hogy ez már fáj, de viszont nem léted az én, megsemmisülésemet jelenti. Szívem tiszta és őszinte és azt akarja, hogy éljél. De tudnod kell, hogy csak kérned kell és odaadom saját életemet, a TE Isteni létezésedért cserébe. Képes lennék feláldozni magamat ÉRTED és MIATTAD.
Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha TE VAGY kizárólagos módon az Istenség Legfelsőbb Személyisége és ezt nem kérdőjelezheti meg senki sem. Aki viszont megteszi az ostoba és tudatlan, és soha sem fogja megtapasztalni és lelkileg átélni a TE csodálatos Isteni Jég Birodalmadat.







I’m sure so sure
It’s heaven knocking at my door
Sure so sure
So baby come on inside
Need you so much more and more
Each time we touch
Sure so sure (so sure)
That it’s sweet love I’ve found

Biztos vagyok benne, oly biztos
A mennyország kopogtat az ajtómon
Biztos, oly biztos
Hát gyere be bébi
Nagyon kellesz, jobban és jobban
Minden alkalommal, amikor megéríntjük egymást
Biztos oly biztos (oly biztos)
Hogy édes szerelemre (szeretetre) találtam.

(Take That: Sure – Ref.)


Mielőtt le tudnánk zárni a 2013-as esztendőt, elötte történt még egy esemény, amely bizonyíték Sri Joakim Isteni Személyiségét illetően.

A FIA hivatalos közleményben adta hírül, hogy a 2014-es évtől kezdődően visszavezetik a sportágba az egy pilótára vonatkozó állandó rajtszámot, melyet fel kell tüntetni a pilóta bukósisakján is.

Az FIA a versenyzőkre vár: Jöhetnek a rajtszámok!
Írta: Hirado.hu/Boxutca
2013. december 12. 20:25

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) még karácsony előtt tisztázni szeretné azt, hogy melyik versenyző melyik rajtszámot választja a 2014-es esztendőre. Az Autosport úgy tudja, hogy több pilóta már jelezte, mely számmal kíván nekivágni az új idénynek.

A neves brit szaklap információi szerint az FIA felkérte a versenyzőket arra, hogy a következő két hétben küldjék el nekik választott rajtszámukat, valamit két másik lehetőséget is. Az új szabályok értelmében a pilóták 2 és 99 között választhatnak maguknak egyéni rajtszámot, amit egész pályafutásuk során használhatnak. Az egyes természetesen továbbra is a mindenkori világbajnoknak jár, igaz a címvédő is dönthet úgy, hogy inkább „saját” számával indul.

Abban az esetben, ha két versenyző ugyanazt a rajtszámot szeretné használni, a választott szám ahhoz a pilótához kerül, aki az előző évadban jobb helyezést ért el a világbajnoki pontversenyben. A számok kiválasztása az FIA tervei szerint titkos lesz, a rajtszámok felosztását követően azonban hivatalossá válik a nevezési lista. A szövetség azt is egyértelművé tette, hogy a szezon közben érkező versenyzőknek is állandó rajtszámot kell választaniuk, természetesen a „még meglévők közül”.

A pilóták közül eddig meglehetősen kevesen kommentálták azt, hogy mely számokkal indulnának a 2014-es bajnokságban. A témáról nemrég Nico Rosberg beszélt hosszabban, ő ugyanis szeretné megkapni a hatost, amivel édesapja 1982-ben elhódította a világbajnoki címet. A német versenyző másik elmondása szerint az ötös és a kilences is szóba jöhet még. A Force India mexikói pilótája, Sergio Pérez állítólag a gokartos években használt tizenegyest szeretné autójára festetni.

Hivatalos Twitter oldalán Valtteri Bottas is kommentálta az egyéni rajtszámok bevetését, ő a 77-est említette meg lehetséges választásként (ezt egyébként nevébe is beépítené: BO77AS).

Olasz lapinformációk szerint a Ferrari pilótái is döntöttek, Kimi Räikkönen a hetessel, míg csapattársa Fernando Alonso a tizennégyessel vágna neki a 2014-es évadnak. A szabályok értelmében a rajtszámokat a következő évtől már nemcsak az autón, hanem a pilóták sisakján is meg kell jeleníteni.

Hogy ez hogyan és mi képpen igazolja Sri Joakim Isteni Személyiségét ahhoz a következő gondolatmenetet, kell csak követnünk.

7: Sri Joakim születési karma számai közül a névszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési karmaszámai közül a személyiségszáma. És ebben az egyben megyegyezik és kölcsönösen egymásra gyakorolt hatását jelenti a két személy között.

A 7-es szám az ősbolygok közül a Neptunuszt szimbolizálja.


Vizsgáljuk meg, hogy Sri Joakim és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési asztrológiájában a Neptunusz bolygó milyen szerepet tölt be, és hogy hol (melyik állatővi jegyben) tartozkodott. E nélkül nem lehet megérteni az összefüggést, és mivel teljesen és tökéletesen rejtett inkarnáció Sri Joakim ezért csak redukálás után jutunk el a végleges megoldáshoz.

Sri Joakim születésének a pillanatában a Neptunusz bolygó a 18-ik napon Nyilas (Sagittarius) és 20’01” fokos dőlésszöggel állt az ekliptikán.
S. B. Bhaktivedanta Perlita születésének a pillanatában a Neptunusz bolygó a 22.-ik napon Nyilas (Sagittarius) és 05R fokos dőlésszöggel állt az ekliptikán.

1) Mind a két esetben a Nyilas jegyet vehetjük alapul, és egyezőséget mutat.

2) 18 Nyilas 20’01”. Itt ennél a pontnál lesz szükség a redukációra. A 18-as számot meg kell fordítani és lesz belőle 81. Azaz 1981. 8+1=9
9: Sri Joakim reinkarnáltsági fokának a mutatószáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési hónapszáma.
A 20’01”-ből a 2-es szám Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési napszáma.
Ebből a Neptunusz hatásból kiderül, hogy Sri Joakim elsőszámú és transzcendens karmukus bhaktija 1981. 09. 02.-ik napján született meg, mert az 1-es szám erre tesz utalást.

3) S. B. Bhaktivedanta Perlita születésének a pillanatában a Neptunusz a 22.-ik napon állt. A 22-es a hindu vallásban nagymesterszám és redukált alakja a 4. Ezen kívűl a dőlésszög 05R.
5: Sri Joakim születési személyiségszáma
R: Räikkönen első betűjének a jelölő betűje.

A nagyobb számok értelmében a 22-ből kivonva a 18-at. 22-18=4, mely a hindu vallásban a 22-es mesterszám redukált alakja és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma.

2014-ben Sri Joakim betöltötte a 35.-ik életévét, azt az életkort, amely életkorban Sziddharta Gautama Buddha elérte a nírváná csodálatos lelki állapotát.

Vegyük alapul a 35-ös számot és a 7-es számot, melyet Sri Joakim választott magának, mint állandó rajtszám.

1) 35X7=245 (az eredményt redukálva, megfordítva 542-öt kapunk)
Sziddharta Gautama Buddha Kr. E. 542.-ik évében betöltötte a 2.-ik életévét. Ez is bizonyíték, hogy Sri Joakim kapta a karma szerint az a feladatot, hogy Sziddharta Gautama Buddha 9.-ik rejtett reinkarnációja legyen és ez a 2-es szám, garantálja azt is, hogy Sri Joakim elsőszámú transzcendens bhaktija, Sri Joakim születésének napjától számítva 2 éven belűl született meg.

Kr. E. 544.-ik év Buddha születésének éve a kakas állatővi jegye volt.
Kr. E. 543.-ik év a kutya állatővi jegye volt, Buddha ekkor 1 éves volt.
Kr. E. 542.-ik év a disznó állatővi jegye volt, Buddha ekkor 2 éves volt.

Kr. U. 2007.-ik év a disznó állatővi jegye volt és Sri Joakim Világbajnoki címének megszerzésének az éve. Ez az összefüggés sem véletlen a karma szerint.

2) 35-7=28

Sri Joakim 2007. 10. 21.-ik napján 28 éves és 4 napos volt, amikor Interlagosban elsőként haladt át a célvonalon. Ezzel megnyerte a Brazil Nagydíjat és a 2007-es Világbajnoki címet.
Ez egyfajta feltétel ahhoz, hogy egy pilótának hány évesnek kell lennie ahhoz, hogy Isten váljon belőle, de kihangsúlyozom azt, hogy egy pilótának nem elég az, hogy ezt a feltételt teljesítse és ettől az egy szegmenstől, nem válik minden esetben Isten a pilótából. Ehhez legalább olyan Személyiséggel kell rendelkeznie, mint Sri Joakimnak.

3) 35/7=5, 35 osztva 7-tel=5

5: Sri Joakim születési személyiségszáma

Továbbá a 2013 decemberében bevezetésre kerülő Forma 1-es szabályrendszer állandó rajtszám választása és ennek a számnak a bokósisakon való feltüntetése már a második olyan szabály, amelyet közvetlenül Sri Joakim határozott meg vagy előre már tudta, hogy milyen szabályt fognak bevezetni a jövőben. Ezt az állítást bővebben kifeejtve:

1) 2009 Brazil GP – Sri Joakim boxutcai eseménye, amikor Heikki Kovalainen elszabadult tankoloberendezéséből káramló üzemanyaga miatt felgyulladt Sri Joakim piros Ferrarija és ennek a következtében a 2010-es esztendőtől kezdődően a tankolást megszüntették a Forma 1-ben. Ebben az esetben Sri Joakim a 2010-es esztendőre úgy határozta meg a szabályt, hogy Ő maga nem is volt jelen a mezőnyben, hiszen ekkor Sri Joakim hivatalosan a WRC-ben indult, a Forma 1-ben viszont nem.

2) 2012-es esztendőre visszatért a Forma 1-be és a bukósisakját mindig maga tervezte Sri Joakim, már akkor feltüntette az aktuális rajtszámát a bukósisakján. De 2012-ben és 2013-ban még nem volt szabály a bukósisakon viselt rajtszám. Azaz Sri Joakim előre tudta, hogy milyen szabályt fognak bevezetni ezzel kapcsolatban vagy egy másik nézőpont szerint a FIA ezt a szabályt Sri Joakim cselekedetéből, indittatásából határozta meg szabályként a 2014-es esztendőre, amikor is Sri Joakim betölti a 35.-ik életévét.  

És tette ezt Sri Joakim úgy, hogy végül is ŐT nem érdekelte soha a Forma 1-ben a politika és az érdekkörök szabályai és elképzelései és soha sem szólt bele még a pilóták szerveztének működésébe sem.



2012


2013


Sri Joakim végső soron azért választotta a 7-es számot, mint rajtszámot, mert ez a szám az egyetlen olyan szám, amely az Ő és elsőszámú transzcendens bhakijának a karma számai között megegyezik. Sri Joakimnak ez a szám a születési névszáma, a bhaktijának pedig a születési személyiségszáma. Ez a 7-es szám köti össze őket transzcendensen olyan szorosan, hogy a két személy karmája eleve elrendelve kölcsönösen hatnak egymásra.


Nem győzőm hangsúlyozni azt a tényt, hogy Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha az Istenség Legfelsőbb Személyisége és ezt nem én találtam ki, hanem Sri Krsna és az Úr Buddha akarta így.

Fontos számszaki tényező 2012-ben és 2013-ban (Sri Joakim - Lotus F1 Team):

2012-ben Sri Joakim 33 éves volt és a Világbajnoki Tabellán (VBT) az év végén a 3.-ik helyen végzett.
3: A hindu vallásban a három Főisten (Visnu, Brahman és Síva) szimbólumszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma

2013-ban Sri Joakim 34 éves volt és a Világbajnoki Tabellán (VBT) az év végén az 5.-ik helyen végzett.
5: Sri Joakim születési személyiségszáma és a Merkúrt jelölő száma, mely S. B. Bhaktivedanta Perlita születési asztrológiai uralkodó bolygója

Ha a két számértéket egymás mellé redukálom és helyezem, akkor a 35-ös számot kapom eredményül, mely megegyezik Sziddharta Gautama Buddha és Sri Joakim nírvánába jutásának kor szerinti megjelölésével.

2013. december – 2014. január


Miután

1) Sri Joakim sikeres hátműtétjén túlesett és Náráyána Buddhaként lényegült át a lelke és egész személyisége., miután sikeresen lezajlott a 4-6 hetes regenerálódása.,

Miután

2) Sri Joakim megválasztotta állandó rajtszámát (7) és újra járt Maranellóban, hogy üléspróbán vegyen részt a Scuderia Ferrarinál, és Luca (Ferrari elnöke) meghatározta, hogy Jerezben Sri Joakim tesztelheti első alkalommal a 2014-es Ferrarit (2014. január 28.-ikán).

Miután

3) Elérkezett egy fontos évforduló a transzcendens történelemben (2013. december 29.)

2013. 12. 29.: Sri Joakim elsőszámú, karmikus és transzcendens bhaktijának sárkány (karma) tetoválásának 12.-ik évfordulója.

1+2=3

3: A hindu vallásban a 3 Főistent (Visnu, Brahman és Síva) jelölő mutatószám és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma

Történt egy tragédia pont a fenti dátum napján.
A Formula 1 hétszeres világbajnoka Michael Schumaher súlyos és életveszélyes síbalesetet szenvedett Franciaországban.

Súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher
Írta: Motorsportal
2013. december 29. 13:48

A francia Europe 1 értesülései szerint vasárnap délelőtt súlyos fejsérüléssel szállították kórházba a Forma-1 hétszeres világbajnokát, Michael Schumachert.

Az újság írása alapján a német exversenyző a franciaországi Allues völgyében (Méribel) szenvedett balesetet, amit a világ legnagyobb síterületeként ismernek.

Schumacher állapotáról egy másik francia lap úgy ír: nincs ok túl nagy aggodalomra, Schumacher, akit helikopterrel szállítottak kórházba, eszméleténél volt a baleset után.
Friss: A pálya igazgatója szerint Schumacher fejsérülése nem valószínű, hogy annyira súlyos. A hétszeres világbajnok sisakot viselt.
De hiba és bűn lenne Sri Joakimot vádolni a történtekért, mert nem Ő a felelős, hanem Sri Krsna eleve elrendelés törtvénye és a karma hatalmas ereje. Ha Michael Schumaher esetlegesen (Sri Joakim akarata és az én fóhászom ellenére) elhalálozna, akkor az egyfajta lélekáldozat lenne és volna azért, hogy Sri Joakim nírvánájának oltárán. Lényegét tekintve Michael Schumaher kómája (fizikai és szellemi) is áldozatnak számít transzcendens értelemben véve. Természetesen Sri Joakim és S. B. Bhakivedanta Perlita sem szeretné, ha megtöténne az elkerülhetelne, de az eleve elrendelésben csak Sri Krsnának és természetesen Sri Joakimnak van akkora hatlama, hogy döntsön.

De felhívnám a figyelmet viszont arra, hogy aki Sri Krsnát és Sri Joakimot bűnösnek gondolja a történtekért az transzcendensen tekíntve súlyos és megbocsáthatatlan bűnt és hibát követ el.

2001. 12. 29.= 2+0+0+1+1+2+2+9=18, 1+8=9 (Perlita sárkány (karma) tetoválásának dátuma)
2013. 12. 29.= 2+0+1+3+1+2+2+9=20, 2+0=2 (Michael Schumaher balesetének dátuma)

A karma számítás után is egyértelműen megnyilvánul, hogy Sri Joakim a 9.-ik reinkarnáltja Sri Krsnának és az Úr Buddhának és mivel a 2-es szám a második paraméter ezért az is biztosított és garantált, hogy Sri Joakim feladata itt a Földön a 21.-ik század kezdetén, hogy az Istenség Legfelsőbb Személyiségét adja és személyesítse meg.

11=1+1=2: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma

A nagyobb számok értelmében a 9-ből kivonva a 2-őt, eredményül 7-et kapunk. 9-2=7

7: Sri Joakim születési névszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési személyiségszáma és Sri Joakim választott álandó rajtszáma a 2014-es évre vonatkozóan és további pályafutására, kivéve ezek után akkor, ha Sri Joakim Világbajnok lesz, mert akkor autómatikusan az 1-es lesz a rajtszáma.

Továbbá a 9-es és a 2-es S. B. Bhativedanta Perlita születési hónap és napszáma 1981-ben.

2014. 01. 09.:Sri Joakim 35.-ik életévének fogantatási dátuma

2+0+1+4+0+1+0+9=17, 1+7=8

17: Sri Joakim október 17.-ikén volt és lesz 35 éves. (A nírváná csodálatos állapotának elérési életkora eleve elrendelés alapján)
8: Sri Joakim születési sorsszáma

2014. 01. 09.: Erős hatású Napkitörés a Földön.

http://www.fenyorveny.hu/2014/01/x12-es-napkitores-az-idei-ev-elso.html

X1,2-es napkitörés: Az idei év első napvihara

csütörtök, január 09, 2014  csillagászat, hírek, napkitörés, napkitörések, napvihar, nasa, tudomány, videók, világ, x osztályú napkitörés, érdekességek, északi fény, űrkutatás 

Erős napkitörést regisztrált kedden a NASA Solar Dynamics Observatory műholdja, a tudósok az idei év első jelentős napviharát az X1,2-es kategóriába sorolták.
A NASA illetékesei szerint a közép-európai idő szerint 19 óra 32 perckor észlelt napkitörést néhány órával korábban megelőzte egy mérsékeltebb, M7,2 kategóriájú napkitörés.
A Göttingeni Egyetem asztrofizikai intézetének első számításai szerint a plazmafelhő egy része másodpercenként 1500 kilométeres sebességgel halad, és várhatóan csütörtökön reggel öt óra körül érkezik meg a Földre. Az idei év első jelentős geomágneses vihara mintegy tizenkét órával később éri el csúcspontját.

Jó idő esetén Európa északi részén akár északi fényt is lehet látni a jelenség hatására csütörtök este és péntek hajnal között. "Ez egy igazán heves esemény, amelyet az energiával erőteljesen feltöltött protonok okoznak. Ezek a pozitív töltetű részecskék a Föld felszínéig is eljuthatnak, de nem jelentenek veszélyt" - magyarázta Curdt.
A napkitörés miatt elhalasztották az Orbital Sciences Corp. űrhajójának indítását az Egyesült Államokból a Nemzetközi Űrállomásra. A cég Antares rakétájának csütörtökön kellett volna indulnia utánpótlás-szállítmánnyal, de szerdán a halasztás mellett döntöttek.
Az Orbital Sciences illetékesei szerint az energiával erőteljesen feltöltött protonok hatással lehetnek a rakéta elektronikus berendezésére, és ez meghiúsíthatja a sikeres indítást.
A NASA közlése szerint az erős naptevékenység semmilyen veszélyt nem jelent a Nemzetközi Űrállomáson dolgozón hat asztronautára.
A napkitörés (fler) néhány perces heves robbanás a Nap fotoszférájában vagy afölött. A flerek ellentétes polaritású mágneses terek találkozásakor felszabaduló energiából táplálkozhatnak. A Nap tizenegy éven áttartó ciklusa alatt összesen tízezer napkitörés történik, ezekből mintegy negyven éri el a Földet. A napkitöréseket az energiájuk szerint A, B, C, M és X betűkkel jelzett kategóriákba sorolják. Az X kategóriájúak a leghevesebb kitörések.
A műholdakban és az elektromos hálózatokban keletkező többmilliós károk megelőzésére 2013-ban új európai távoli felderítő-figyelmeztető rendszert fejlesztettek ki a világűr időjárásának megfigyeléséhez. Segítségével a napkitörések után időben megjósolható, vajon eléri-e és ha igen, milyen intenzitással a Földet a napvihar. A károk megakadályozása érdekében ilyenkor kikapcsolhatják az elektromos hálózatot, vagy egyéb intézkedéseket hozhatnak.
Napvihar okozott az elmúlt évben például többórás áramkimaradást Svédországban, leállt az európai légi radar és számos amerikai repülőjáratot törölni kellett. A 390 millió eurót érő Midori 2 kutatóműholdnak pedig nyoma veszett.







Nem elfelejtendő tény!:

Sri Joakim jobb csuklóján és alkarján a Nonfiguratív Triball II.-es tetoválása alatt ott szerepel a Nap, mint szimbólum, mert Sri Joakim a Nap tetoválására rátetoválta a Triball II-őt és a Napot nem szedette le.

És lényegét tekintve ez a Nap éreztette hatását 2014. január 09.-ik napján Sri Joakim 35.-ik fogantatásának napján.

(2014. 01. 09.-ik napján Michael Schumaher már 11 napos kómában feküdt a kórházban élet és halál között.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése