Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2014. január 3., péntek

III. Rész - 6.) fejezet - Sri Joakim az Istenség Legfelsőbb Személyisége - Bizonyítékok - 2013 - 45

2013. szeptember 02.-ik és 2013. szeptember 11.-ik napjának abszolút története

A világsajtó és média központjába Sri Joakim állt ebben az időszakban (2013. június eleje és 2013. szeptember 11.-ik napjáig) és a Forma 1 egész világa Sri Joakim döntését várta, hogy bejelentse, hogy 2014-ben, melyik csapatnál fog versenyezni.
Ekkor a Scuderia Ferrari közleményt adott ki, hogy a hazai Monzai Olasz Nagydíj után várható csak hivatalos bejelentés.
Sri Joakim és a Ferrari 2013. szeptember 02.-án írták alá hivatalosan a szerződést, mely 2 éves kontaktust állapított meg a felek között. Sri Joakim szerződése magába foglalja az alapbért és a bonuszokat is, melyet a teljesítménytől tettek függővé. Továbbá a Ferrari anyagi és szponzori támogatást biztosít, Sri Joakim ICEONE MotoCross és Rally Csapatának.
Sri Joakim ebben a szerződésben kikötötte, hogy a hivatalos bejelentés 2013. szeptember 11.-ik napján hatályos és érvényes.

Sri Joakim miért pont 2013. szeptember 11.-ét és 14:05 percét választotta a hivatalos bejelentésre?

A helyes válasz a következő:

A dátumból, ugyanis ha megfelelően alkalmazzuk a számítást, akkor S. B. Bhaktivedanta Perlita születési dátumának és pillanatának a végeredménye jön ki. A számítási mechanizmus a következő:

Szeptember=9 és a 11 pedig adott. 11-9=2
A szeptember is adott, így a dátum hónapja és napja egyértelmű szeptember 02.-ik napja. Ezen kívül 11 is adott, és ha a 14:05 percet vizsgáljuk akkor elhagyható az 1-es szám és marad a 45. S. B. Bhaktivedanta Perlita szeptember 02.-ik napján 11:45 perckor látta meg a Nap világot.

S. B. Bhaktivedanta Perlita születésének a pillanatában a Nap, szeptember 09.-ik napján állt az ekliptikán az MC (Medium Coely) pedig szeptember 10.-én.
Ez az asztrológiai összefüggés jelentése a következő: Annak a személynek, akinek egy nap eltéréssel vagy ugyanazon a napon ez a két aspektus jelen van, az a küldetését, életcélját és feladatát kőkeményen és határozottan tudja teljesíteni úgy, hogy senki sem képes eltéríteni az útjától. S. B. Bhaktivedanta Perlita pontosan ugyan ilyen, abban az értelemben, hogy tudja és határozottan képes megmaradni abban a tudatban és hitben, hogy Sri Joakim az Istenség Legfelsőbb Személyisége!
Sri Joakim ezért is választotta ezt az időpontot.
Tudnunk kell még viszont azt, hogy ha a Nap és az MC szoros együttállása a dátumot illetően 3 napos időintervallumot ölel fel. Ennek értelmezése és tényszerűsége a következő dátumszerűen meghatározva.

Nap: szeptember 9. Akkor visszaszámolva 3 napot, akkor szeptember 06.-ik napját kapjuk.
MC: szeptember 10. Akkor előreszámolva 3 napot, akkor szeptember 13.-ik napját kapjuk.

A szeptember 11.-e pedig pontosan és tökéletesen belefér ebbe az időintervallumba.

Más érdekes és egybeeső tény volt, hogy 2013. szeptember 02.-ik napján mutatták be hivatalosan a Rush című filmet, mely James Hunt és Nicki Lauda 1976-os világbajnoki címért folytatott küzdelmét dolgozza fel és eleveníti meg.

Továbbá, S. B. Bhaktivedanta Perlita 2013. szeptember 02.-ik napján betöltötte a 32.-ik életévét.

Aztán elérkezett a 2013. szeptember 11.-ik napja, amikor is 14: 05 perckor megtörtént a várva várt hivatalos bejelentés, hogy Sri Joakim 2014-ben a Scuderia Ferrari versenyzője lesz és az is tény volt, hogy Felipe Massa távozik a csapattól és Fernando Alonso lesz a csapattársa. Mint ismeretes Fernano Alonsonak forrófejű a jelleme és Sri Joakimé pedig olyan, mint a JÉG!

Ebben a tekintetben egy nagyon fontos tényszerűség, hogy Sri Joakim biztosan nem lesz második számú pilóta a Ferrarinál, mert Személyisége és Jelleme ezt nem teszi lehetővé és megvalósíthatóvá.
Már csak azért sem, mert Sri Joakim a Ferrarival már volt világbajnok, de Alonso pedig nem.
Az is jelentőségteljes momentum, hogy Luca (a Ferrari vezetője) 2013. szeptember 02.-ik napján személyesen kérte bocsánatát Sri Joakimnak, ezzel elismerve a múltban elkövetett hibáját és tévedését. Ezzel a momentummal és cselekedettel végső soron Luca meghódolt Sri Joakim hatalmas Személye előtt.

A finn MTV3-nál dolgozó Oskari Saari szerint, az egyik legfontosabb tényező a Räikkönen-Ferrari 'házasság' létrejöttében az volt, miszerint egy privát találkozó keretein belül Di Montezemolo személyesen kért bocsánatot Kimitől a múltban történtekért, majd üdvözölte a visszatérő bajnokot.

Hivatalos: Räikkönen visszatér a Ferrarihoz!

Írta: Hirado.hu/Boxutca


2013. szeptember 11. 14:05
© xpbimages.com

A Ferrari véget vetett a hosszú ideje tartó találgatásoknak: a mai napon hivatalosan is bejelentették Kimi Räikkönen szerződtetését, aki ezzel 2009 után ismét a vörösök alakulatát erősítheti.
Kimi Räikkönen öt év után újra a Ferrari versenyzője lett! Amiről már napok óta találgatott a Forma–1-es média, végre hivatalossá vált. 2007 világbajnoka kétéves szerződést írt alá egykori csapatával, így ő lesz Fernando Alonso csapattársa 2014-től.

Räikkönen korábban 2007-től 2009-ig volt a Ferrari versenyzője. Az olaszokkal összesen 52 futamon vett részt, amelyből 9-et megnyert, első közös szezonjuk végén pedig őt koronázták a Forma–1 bajnokává. Ezúttal egykori csapattársát, a brazil Felipe Massát váltja, aki kedd este jelentette be, év végén elhagyja a Ferrarit.

„Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhetek Maranellóba, ahol korábban három fantasztikus és sikeres évet tölthettem el. Nagyon sok szép emlékem van a Ferrariról, olyan emlékek, amelyek mindig velem maradnak – mindenekelőtt a világbajnoki címem 2007-ből, ami felejthetetlen élmény. Már alig várom, hogy újra az ágaskodó paripánál versenyezzek, és hogy újra kezdhessem a munkát azzal a sok emberrel, akikhez korábban oly szoros kapcsolat fűzött, valamint Fernandóval, akit egy nagy versenyzőnek tartok, és akivel együtt sikerre vezethetjük a csapatot” – áll Räikkönen közleményében.

„Örülök, hogy bejelenthetem, Kimi visszatért a Scuderiához, a csapathoz, amellyel világbajnok lett. Nagyon örül, hogy visszatérhetett Maranellóba, és nagyon elkötelezett aziránt, hogy a lehető legjobban elvégezze a rá váró feladatát” – fogalmazott a csapatfőnök Stefano Domenicali.

Räikkönen egyébként a történelem hatodik olyan versenyzője lesz, aki rövidebb kitérő után visszatér a Ferrarihoz. Korábban Alberto Ascari, Jackie Ickx, Clay Regazzoni, Mario Andretti és Gerhard Berger karrierje is hasonlóan alakult. A finn visszatérése egyúttal azt is jelenti, hogy 1953 óta először foglalkoztat egy szezonban két világbajnokot a Ferrari alakulata. Akkor Giuseppe Farina és Alberto Ascari voltak csapattársak a Scuderiánál.


A hivatalos bejelentés pontos abszolút elemzése dátum szerint a következő:

2013. 09. 11.-ik nap karma száma: 2+0+1+3+0+9+1+1=17, 1+7=8

17: Sri Joakim születésének napszáma
8: Sri Joakim születési sors száma

2013. 09. 11.-ik napján 7:38 perckor a Hold átlépett a Nyilas jegyébe.

Képlet: Bejelentés napszáma kivonás Bejelentés hónapszáma. 11-9=2

11: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma alapalakban
9: Sri Joakim Sri Krsnához, Visnuhoz és Az Úr Buddhához kapcsolódó reinkarnáltsági fok száma, S. B. Bhaktivedanta Perlita születési hónapszáma

2: Sri Joakim születési szív és feladatszáma redukált alakban és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési napszáma

A szeptember hónap adott a bejelentési dátum okán, és ha a bejelentés napszámából kivonom a reinkarnáltsági fok számot, akkor megkapom S. B. Bhaktivedanta Perlita születési hónap és napszámát, azaz szeptember 02.-ik napját.

2013. 09. 11.-ik napján 7:38 perckor a Hold átlépett a Nyilas jegyébe.

7: Sri Joakim születési névszáma
3: A hindu vallásban a három Főisten (Visnu, Brahman és Síva) szimbólumszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma
8: Sri Joakim születési sorsszáma és Sri Krsna saját családján belül a 8.-ik gyermekként látta meg a Nap világot.

Ezek után nézzük meg, hogy Sri Joakim születési horoszkópjában, milyen asztrológiai bolygóállások voltak felfedezhetők, de a vizsgálatot ki kell terjeszteni S. B. Bhaktivedanta Perlita asztrológiájára is, hogy teljes képet kapjunk.

A vizsgálandó szegmens pont a Nyilas és hogy a Nyilas jegyben melyik bolygó tartózkodott Sri Joakim születésének a pillanatában.

Nyilas: 18 fok vagy nap 20’01” földtengely dőlésszöggel a Neptunusz bolygó
Aszcendens: 07 fok vagy nap 54’13 földtengely dőlésszöggel

S. B. Bhaktivedanta Perlita

Nyilas: 22 fok vagy nap 05R földtengely dőlésszöggel a Neptunusz bolygó

A két születési aspektusból jól látszik, hogy közös megnyilvánulás és ezáltal az egymásra gyakorolt hatásmechanizmus megvalósulása az, hogy mindkét vizsgált személy esetében a Neptunusz állt az ekliptikán.
S. B. Bhaktivedanta Perlita adataiból kiderül, és jól látszik, hogy az 5-ös szám biztosítja és garantálja Perlitának, Sri Joakim születési személyiségszámát és jelölőként még a nagy R betű is ott áll. Az R betű egyenlő és megegyezik a Räikkönen név első betűjével.

A 2013. szeptember 02.-ik napját (szerződéskötés aláírásának napja) is és 2013. szeptember 11.-ik napját (hivatalossá tétel napja) is Sri Joakim határozta meg és nem a Scuderia Ferrari.

És, hogy mit tett Sri Joakim 2013. szeptember 02.-ik és 2013. szeptember 11.-ik napján?

A helyes válasz:

Visszatért ahhoz a csapathoz és/vagy istállóhoz, ahol 2007-ben és 2008-ban Buddhává, önmegvalósulttá és abszolút, transzcendens Istenné vált és alakult át. Tette ezt úgy, hogy felülemelkedett Fernando Alonso személyén és meghódolásra késztetve a Ferrari első számú vezetőjét, Luca di Montezemollo Urat.

Miért?

Azért, mert 2014-ben Sri Joakim betöltötte a 35.-ik életévét, amikor is életkor szerint Sziddharta Gautama Buddha elérte a nirváná csodálatos állapotát. Éppen ezért Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen 2014. október 17.-ik napján hivatalosan is Sri Joakim Buddhává vált.

Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen az Istenség Legfelsőbb Személyisége és ezen, senki sem tud és nem képes változtatni. Az abszolút és transzcendens eseményeket ugyanis senki sem képes befolyásolni és meg nem történté tenni.

http://sportgeza.hu/forma1/2013/09/16/kimi_bocsanatkerest_akart_montezemolotol/

Kimi bocsánatkérést akart Montezemolótól?
Joó Gábor
2013. szeptember 16., hétfő 09:49

A finn MTV3 értesülése szerint bizarr akadálya volt a Ferrari-Raikkönen újraegyesülésnek: a pilóta személyes bocsánatkérést követelt 2009-es menesztése miatt az elnök Luca di Montezemolótól. Négy éve a Ferrari nagyfőnöke élő szerződéséből váltotta le a finnt, és ültette a helyére Fernando Alonsót, akinek most csapattársa lesz a volt világbajnok.

A csatorna szerint Montezemolónak el kellett ismernie, hogy hibázott, a szerződéstárgyalások csak ez után kezdődhettek meg. Az elnök állítólag megtette ezt, így gond nélkül megállapodhattak Kimi Raikkönen visszatéréséről.
                   
Harminchárom évesen két szezonra írt alá, természetesen ugyanolyan feltételek mellett, mint Alonso, vagyis nem lesz első és második ember az istállónál. Felipe Massát váltja a Ferrari 2007-es bajnoka, a brazil, aki négy szezonon át hátvédet játszott a spanyol mögött, még nem tudni, hol folytatja. Képben lehet a Lotusnál, ám az is megtörténhet, hogy nem talál helyet magának.

Raikkönennek még hét versenye van a Lotusszal, ahogy Massának a Ferrarival, az idényt jelenlegi helyükön fejezik be. Michael Schumacher szerint aztán robbanékony 2014-es Ferrari-idényre számíthatunk.


http://www.hirado.hu/Formula1/Hirek/2013/09/17/09/Montezemolo_Raikkonen_legyozheti_Alonsot.aspx

Rozmán Zoltán2013. szeptember 17. kedd 09:48

A csapat elnöke, Luca di Montezemolo szerint a Ferrarihoz jövőre visszatérő Kimi Räikkönen legyőzheti leendő csapattársát, Fernando Alonsót a bajnokságban. Az olasz Niki Laudáéhoz hasonlította 2007 bajnokának visszatérését.

Amióta múlt hét közepén hivatalossá vált, Kimi Räikkönen 2014-től újra a Ferrari alkalmazottja lesz, az egész Forma–1 lelkesen találgatja, vajon milyen párost alkot majd új csapattársával, Fernando Alonsóval. Az olasz La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában ezúttal a csapat elnöke, Luca di Montezemolo  is véleményt formált a finn Maranellóba történő visszatéréséről.

„Räikkönen esete szinte megegyezik Laudáéval. Egy bizonyos ponton túl Niki is azt mondta, elég volt, mivel már nem képes tovább folytatni a versenyzést. Most azt mondom, Kimi ikertestvéréről beszélünk, mivel az a pilóta, aki nálunk versenyezett nem ugyanaz, akit most leszerződtettünk” – fogalmazott az olasz, utalva 2009-es azon kijelentésére, miszerint az abban az évben motiválatlanul versenyző Räikkönen már csak ikertestvére a két évvel korábban bajnokságot nyerő finnek.

Montezemolo egyébként nem véletlenül vont párhuzamot Lauda és Räikkönen között.

Az osztrák 1979-ben a Brabham versenyzőjeként motivációs problémái miatt döntött úgy idény közben, hogy visszavonul, s az ezt követő két esztendőt légitársasága ügyeinek intézésével töltötte. 1982-ben viszont Ron Dennis, a McLaren csapatfőnöke rávette a visszatérésre, két gyengébb szezon után – melyek alatt egyébként Räikkönen lotusos visszatéréséhez hasonlóan összesen két futamgyőzelmet szerzett – 1984-ben megszerezte harmadik világbajnoki címét, mégpedig fél ponttal megelőzve a feltörekvő csapattársát, Alain Prostot.

Montezemolo úgy véli, ahogy akkor Laudának, most Räikkönennek is új lendületet adott a szünet.
„Jót tett neki a kihagyás. Nagyszerűen sikerült a visszatérése, futamokat nyert, a versenyek többségén pedig célba ért. Olyan versenyzőt akartam, aki miatt nem bánom meg utólag Massa elküldését, és szerintem megtaláltam. Räikkönentől győzelmeket várok, következetességet és dobogós helyezéseket. De Alonso lesz a legfőbb haszonélvezője érkezésének. Visszatérve Laudára, amikor ő újra versenyezni kezdett, emlékezzenek csak rá, legyőzte Prostot a bajnokságban!”

Montezemolo egyébként az interjúban elárulta, csak tíz nappal az Olasz Nagydíj előtt egyeztetett először Räikkönenékkel a visszatérésről, a finn visszaszerzése nagyrészt a csapatfőnök, Stefano Domenicali érdeme, aki továbbra is biztosan őrzi pozícióját az istálló élén.

„Neki kulcsszerepe volt abban, hogy visszahoztuk Kimit. Nagyszerű munkát végzett a jövőre nézve. És ne feledjük azt sem, hogy az elmúlt három esztendőben csak az utolsó futamon veszítettük el a bajnoki címet – ami pedig nem az ő hibája volt” – állt ki csapatfőnöke mellett az elnök.

Sri Joakim és Luca di Montezemolo között a személyes találkozó 2013. augusztus 29.-ik napján Svájcban, Sri Joakim otthonát adó városban Baar-Zugban volt, ahol Luca személyesen kérte bocsánatát Sri Joakimnak. Azt is érdemes megemlíteni, hogy Luca ment Sri Joakimhoz és nem fordítva.

Hogy miért fontos a 2013. augusztus 29.-ikei dátum? Arra a következő okfejtés a helyes és abszolút válasz!

Különleges és fontos megjegyzés:

2007. március 29.: Sri Joakim Nonfiguratív Triball II. tetoválásának készítési dátuma a jobb csuklóján és alkarján



2009. szeptember 29.: Sri Joakim és a Scuderia Ferrari hivatalosan bejelentik a szerződésbontást. (Santander - Fernando Alonso)

2011. szeptember 29.: 2011. Francia WRC Rally – Alsace
Shakedown napja
Sri Joakim 3-as mutogatása és számaddhija

A két dátumban a szeptember 29.-ike teljes mértékben megegyezik, az eltelt évek száma pedig 2.
2: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma (redukált alakban) és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési napszáma szeptember hónapban.


2011. november 29.: Sri Joakim és a Lotus F1 Team hivatalosan is bejelenti, hogy Sri Joakim (Kimi Räikkönen) 2012.-ik évre vonatkozóan aláírták a kontaktusi szerződést.

2012. október 29.: Sri Joakim és a Lotus F1 Team hivatalosan is bejelentik, hogy Sri Joakim (Kimi Räikkönen) 2013.-ik évre vonatkozóan aláírták a kontaktusi szerződést.

A dátumokból egyértelműen látszik, hogy Sri Joakim, minden esetben valamely hónap 29.-ik napján döntött és határozott az életét jelentő jelentőségteljes kérdésekben vagy mindig valamely hónap 29.-ik napján érte a lelki és karmikus megvilágosodás.

29: Sziddharta Gautama Buddha megvilágosodásának kor szerinti meghatározó száma.
Sziddharta ékkor hagyta el apja királyi palotáját.

2009. szeptember 29.-ik napján Sri Joakim még 29 évesnek tekinthető, hiszen október 17.-én volt a 30.-ik születésnapja


Ezen tényszerűségek okán, Sri Joakim felé irányuló érzéseimet és gondolataimat a legegyszerűbben és legkifejezőbben Brahman imáival tudom csak kifejezni, melyet Sri Krsna felé fogalmazott meg.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése