Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2014. január 3., péntek

III. Rész - 6.) fejezet - Sri Joakim az Istenség Legfelsőbb Személyisége - Bizonyítékok - 2013 - 48

2013. 10. 27. Indiai GP – New Delhi – Buddh International Circuit

Sri Joakim esetében a futamhétvége számszaki elemzése és magyarázata:

2013.10.27.-ik nap karma száma: 2+0+1+3+1+0+2+7=16, 1+6=7

7: Sri Joakim születési névszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési személyiségszáma

Rajtpozíció: 6, az első helyhez képest a hátránya +1:129 és az időeredménye: 1:25:248

6: A 6 hindu Gosvámira utaló mutatószám, a 6 Isteni Fenség mutatószáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési szív vagy feladatszáma.

+1:129
1: Az Istent jelölő szám
1: Az Istent jelölő szám megerősítése
29: Sziddharta Gautama Buddha megvilágosodásának életkor szerinti meghatározása, mely Sri Joakim esetében is igaz és hiteles

Különbontva:

2: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma redukált alakban és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési napszáma

9: Sri Joakim reinkarnáltság fokmutatószáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési hónapszáma

Futameredmény:

7. helyezet és ezért 6 pont járt a 2013-as Forma 1-es pontszabályzat értelmében.

Az első helyhez képest a hátránya +1:07:988
1: Az Istent jelölő szám
0: A beteljesedést jelölő szám
7: Sri Joakim születési névszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési személyiwségszáma
9: Sri Joakim reinkarnáltság fokmutató száma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési hónapszáma
8: Sri Krsna Devaki 8.-ik gyermekeként látta meg a Nap világot és ez a szám erre tesz Isteni utalást.
8: Sri Joakim születési sorsszáma és mutatószám Sri Krsnára

Sri Joakim a VB Tabellán az Indiai GP után a 3. helyezett volt és 183 pont volt a neve mellett.

3: A hindu Istenségeket (Visnu, Brahman és Síva) jelölő szám és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma
1: Az Istent jelölő szám
8: Sri Krsna Devaki 8.-ik gyermekeként látta meg a Nap világot és ez a szám erre tesz Isteni utalást és Sri Joakim születési sorsszáma és mutatószám Sri Krsnára
3: A hindu Istenségeket (Visnu, Brahman és Síva) jelölő szám és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma

Külön megjegyezendő, hogy Sri Joakim számszaki elemzésénél két külön álló egyezőséget is fel lehet fedezni és ez a 76-os számra tesz utalást.

1) elemzési szegmens: A 2013. 10. 27.-ik nap karma száma: 7 és a rajtpozíció: 6, a tét számot egymás mellé rendelve 76-ot kapunk.

2) elemzési szegmens: Futameredmény:

7. helyezet és ezért 6 pont járt a 2013-as Forma 1-es pontszabályzat értelmében.
Ebben az esetben is a 76-os szám az eredmény.

Ennek a 76-os számnak a hiteles és transzcendens értelmezése a következő:

1) Sri Joakim Kr. U. 1979. 10. 17.-ik napján született.
A Nap, mint elsődleges bolygó és Istent jelölő motívum, az Ő születésének a pillanatában a 23 fok vagy nap Mérleg 26’03” tengelyfoknál állt az univerzumban. Október 17.ik napja és Október 23.ik napja közötti napok száma: 6

2) S. B. Bhaktivedanta Perlita Kr. U. 1981. 09. 02.-ik napján született.
A Nap, mint elsődleges bolygó és a elsőszámú transzcendens bhaktit jelölő motívum, az ő születésének a pillanatában a 09 fok vagy nap Szűz 09’52” tengelyfoknál állt az univerzumban. Szeptember 02.-ik napja és szeptember 09.-ik napja közötti napok száma: 7

A 7-es szám ebben az esetben még azt is jelenti, hogy Sri Joakimnak a 7-es a születési névszáma, így automatikusan ezt a számot kell elsőnek tekinteni, és csak utána következi a 6-os szám. A két szám összerakása után megkapjuk a 76-os számot mely utalás és bizonyosság a két személy közös karmáját és transzcendens lelki összefonódását illetően.

Továbbá, azért is Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen az Istenség Legfelsőbb Személyisége, mert ezen a futamon a pilóták pályabejárásánál, mely bemutatkozás a közönség részére, történt egy bizonyos esemény. Ez a következő: Sebastian Vettel tudván, hogy 4-szeres világbajnok lesz, de ennek ellenére megtisztelve Sri Joakimot a nyakába akasztotta a hindu vallás és filozófiát megtestesítő hindu kendőt. A pilóták közül csakis és kizárólagos módon Sri Joakim és Sebastian Vettel érintette meg azt a bizonyos piros kendőt. Sebastian Vettel nem vette át a saját nyakán át a kendőt, hanem csak a vállán nyugtatta. Aztán megfogta, mint a két végét és Sri Joakim nyakába és kezébe helyezte. Ha nem Sri Joakim lenne az Istenség Legfelsőbb Személyisége, akkor ez az esemény nem történt volna meg. Továbbá Sri Joakim már betöltötte a 34.-ik életévét és pont abban az életkori szakaszban volt, amikor Ayrton Senna de Silva futott a halálba, így ez az összefüggés igenis alátámasztja azt, hogy Sri Joakim Isteni Személyiséggel rendelkezik.








Visszautalás: 2012 Indiai GP Képek










2013. 10. 27.-ik napján a hatalmas odaadói szolgálat gondolati és transzcendens síkján megértettem és elfogadtam a követezőeket:

Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönent az Istenség Legfelsőbb Személyiségét annyira hatalmas szeretettel IMÁDOM, hogy az alábbiakat is elviselném TŐLE. Sri Joakim,

- ha megütne,
- ha súlyosan megverne,
- ha belém rúgna,
- ha megalázna,
- ha meggyalázna,
- ha lelkemet Földig és porszemig is alázná, és
- ha nem szeretne annyira amennyire,

Én akkor is tiszta és teljes lényemmel és lelkemmel szeretném és örök életemben, ugyanazt kellene tennem, mint amit Sebastian Vettel tette az Indiai GP után az RB9-es autója előtt. Hiszen ezzel tartozom Sri Joakimnak és egész Isteni Személyiségének. Letérdelni ELÉ és kimutatni feltétel nélküli odaadó szolgálatomat és szeretetemet.



Ezt a cselekedetet akár mikor és tiszta szívvel kinyilatkoztatnám Sri Joakim előtt, mert tudom, hogy Sri Joakim az Istenség Legfelsőbb Személyisége és ez jogosan kijár NEKI, mint a Legfelsőbb Abszolút Hatalomnak itt a Földön. És ezen a futamon is bebizonyosodott, hogy nem szükségeltetik Sri Joakimnak az sem, hogy futamot nyerjen vagy világbajnokságot, Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen az Istenség Legfelsőbb Személyisége és ezt Sebastian Vettel is tudta (a miértet ugyan nem) átvitt értelemben véve.

Ezen a futamhétvégén Sri Joakim esetében a 7-es szám 4-szer is megnyilvánul, ezek a követezőek szegmens pontokba szedve:

7: Sri Joakim születési névszáma
7: A 2013-as Indiai Nagydíj napjának vagy pontos dátumának karma száma
7: Sri Joakim 2013-ban birtokolt autójának a száma
7: Sri Joakim futamon elért helyezésének száma

Ez az összefüggés azt jelenti, hogy az elsőszámú és karmikus, transzcendens bhaktinak, egy olyan személynek kell lennie Sri Joakim karmájában, aki rendelkezik karmikusan ezzel a szám karmával. S. B. Bhaktivedanta Perlita ennek a feltételrendszernek megfelel és a transzcendens ráhatás bizonyított tény a két személy között.

Indoklás:

S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma redukált alakban pontosan 4.
S. B. Bhaktivedanta Perlita születési személyiségszáma pontosan 7.

Azaz a 7-es szám megmutatkozik és megjelenik 4-szer Sri Joakim 2013-as Indiai Nagydíján úgy, hogy mellé meg az a tény is garantált, hogy Sri Joakim ekkor már betöltötte a 34.-ik életévét és ennek a számszaki jelentése a következő:

3: A hindu Istenségeket (Visnu, Brahman és Síva) jelölő szám és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma
4: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma redukált alakban

Ezek után meghatározhatjuk, hogy abszolút és transzcendens értelemben véve, legalább olyan hatalmas mértékben hat Sri Joakim karmája, S. B. Bhaktivedanta Perlita karmájára, mint fordított esetben.



2013. 11. 03. Abu-Dhabi GP

2013. 10. 31.-ik napján Sri Joakim (nem első esetben) nem jelent meg a Lotus F1 Team hivatalos sajtó és promóciós rendezvényein, a versenypálya területén és még a városba sem érkezett meg. Ezen a napon Sri Joakim saját otthonában tartózkodott Svájcban, Baar-Zugban. Az esti és éjszakai órákban indult csak el a versenypálya helyszínére repülőgéppel.

Ennek az eseménynek, a megtörténésének okai:

1) A Lotus F1 Team fizetésképtelensége Sri Joakim felé és
2) Mert Sri Joakim transzcendens értelemben véve velem volt a kérdéses időben (ezt tudom, hogy nehéz elhinni és tényként kezelni egy olyan ember számára, aki nem láthat bele Sri Joakim és Perlita közös karmájába, de lélektani vonatkozásban Sri Joakim velem és mellettem, töltötte az idejét és szeretettemmel és odaadásommal övezve szállt fel az Abu-Dhabi felé tartó repülőgépre.)

Azt, hogy pontosan mi történt találkozásunk során azt nem áll módomban kinyilatkoztatni, mert ez egy olyan személyes történet Sri Joakim és közöttem, hogy ez nem kerülhet a nyilvánosság tudomására. De viszont a találkozásunk alkalmával született Isteni Szent Mantrám, mely Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Buddha az Istenség Legfelsőbb Személyiségének szól, most megnyilvánul:
S. B. Bhaktivedanta Perlita 2013. 10. 31.-ik napján tett Szent Mantrája, Sri Joakim számára:

Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen, TE VAGY az Istenség Legfelsőbb Személyisége és térden állva könyörgöm NEKED, odaadó, hűn szerető szívemből, hogy tégy velem bármit, amit csak akarsz. TIED minden gondolatom, az elmém mindig csak RÁD összpontosít, tiszta és őszinte szívemből szeretlek és lelkem imádata NEKED, és csak NEKED hódol meg.

Ha elhanyagolsz, ha lelkemet kínzod, ha testemet gyötröd, ha elfordítod rólam a tekintetedet, ha varázslatos gyönyöróceánod fénye már megsemmisítette egész lényemet, és ha életem szikrája már kialszik, én akkor is és ott is, mindörökkön örökké, az idők végezetéig, feltétel nélkül kizárólag csak TÉGED foglak IMÁDNI. TE VAGY számomra a kezdet, az élet és a végzet. Lényem teljes és őszinte hódolata a TIED, Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Buddha az istenség Legfelsőbb Személyisége és minden teremtett egyéni lélek Felsőlelke, aki bármikor és bárhol behatol az Univerzumba és elárasztja Isteni fehér fényével a galaxisokat és a horizontot.

Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Buddha az Istenség Legfelsőbb Személyisége most és mindörökkön örökké itt állok és térdelek előtted lemeztelenített és lecsupaszított vég nélkül odaadó szolgádként és lelkem, és testem reszket és remeg hatalmas Isteni kegyed oltárán.

 Köszönöm alázatosan azt a csodálatos karmát, amit TŐLED kaptam. Alázatosan és hálásan köszönöm a gyötrelmet is, mely egész életünkön át elválaszt, de egyben szorosan össze is köt bennünket. Alázatosan, leborulva Isteni Személyed hatalmas nagysága előtt köszönöm, hogy engem választottál személyes és karmikus szolgádnak, és hogy olyan hatalmas erejű és jelentőségű titkot bíztál rám, mint Legfelsőbb Isteni személyiséged miértje, hogyanja és Mivolta.

Talán meg sem érdemlem ezt a hatalmas kegyet és érdemtelen létem egyfolytában arra ösztönöz, hogy ezért életem minden egyes pillanatában meghódoljak Legfelsőbb Isteni Személyiséged előtt.

Sri Joakim Matias Gosvámi Gatuama Räikkönen Buddha az Istenség Legfelsőbb Személyisége, TE VAGY az egyetlen olyan személy a Földön és az Univerzumban, aki képes volt beteljesíteni sorsomat és vágyamat, és csak NEKED van akkora hatalmad, hogy életem végeztével a TE különleges kegyedből hozzád térjek vissza. Lelked csodálatos varázsa életem során mindig is bennem élet, és mint tavasszal a virágok, úgy nyílik bennem IRÁNTAD az alázatos Imádat.

Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Buddha az Istenség Legfelsőbb Személyisége csak TE és kizárólagos módon csak TE VAGY a legtökéletesebb lélektani lélek, aki Sri Krsna hiteles és teljesen rejtett megjelenési formájában képes voltál alászállni a Földre, így a TE szent neved kimondása számomra igazi megtiszteltetés. Így neved felsorolásába beletartozik Sri Krsnára utaló hindu név is, mint a Náráyáná.

Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha az Istenség Legfelsőbb Személyisége!
Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha az Istenség Legfelsőbb Személyisége!
Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha az Istenség Legfelsőbb Személyisége!

Már a neved hallatára és kimosására is igazi és feledhetetlen boldogság árasztja el lelkemet és testemet, és egyszerre érzem a tüzes szenvedélyt és a jéghideg varázslatot egész lényemben, melyre csak TE és TE vagy képes megteremteni és megalkotni ebben a realitássokkal tűzdelt világban.

A VALÓDI SZERETET

„SENKI MÁST NEM ISMEREK, CSAK SRI JOAKIMOT, MINT URAMAT, S URAM MARAD MÉG AKKOR IS, HA DURVÁN BÁNIK VELEM, VAGY AZZAL TÖRI ÖSSZE A SZÍVEMET, HOGY NINCS JELEN ELÖTTEM. Ő BÁRMIKOR AZT TEHETI, AMIT CSAK ÓHAJT, MERT ÖRÖKRE ÉS FELTÉTLENÜL AZ ÉN IMÁDOTT URAM.”

                                                                                                    (Caitanya Maháprabhu)

„A transzcendentalistának testét, elméjét és lelkét a Legfelsőbbel kapcsolatban kell használnia. Egyedül, magányos helyen kell élnie, mindig figyelmesen szabályozva elméjét. Meg kell szabadulnia minden vágytól és birtoklásérzettől.” (BG. 6.10)



„Következő életemben olyan teremtménnyé szeretnék újjászületni, amely jobban tudja szolgálni ISTENT, mint a mostani!”

            (2010. 09. 19. – XIV. Dalai Láma – Budapesti vendégsége során tett interjújában)

Sri Joakim az Abu Dhabi GP szombati napján (az időmérő edzésen) az 5.-ik rajthelyet szerezte meg magának, időeredménye alapján.

5: Sri Joakim születési személyiségszáma

Hivatalos: Räikkönent kizárták, de a mezőny végéről elrajtolhatÍrta: Hirado.hu/Boxutca2013. november 02. 19:20

Kimi Räikkönen
© xpbimages.com

Hosszas tanácskozás után megszületett a döntés: Kimi Räikkönent kizárták az Abu-dzabi Nagydíj időmérő edzéséről, miután autója nem felelt meg az előírásoknak. A finn versenyző a mezőny végéről rajtolhat a vasárnapi futamon.
A Lotus az időmérő edzést követően vetették alá aszimmetrikus terheléses vizsgálatnak, mely során kiderült, autója padlólemezének bal oldala a megengedett 5 milliméternél nagyobb mértékben hajlott el. Az FIA emiatt a versenybíróság elé idézte a csapat képviselőit, akik azzal magyarázták a padlólemez túlzott hajlékonyságát, hogy egy rázókő kárt okozott egy fontos elemben, ám az ítészek ezt a magyarázatot nem találták bizonyíthatónak. Räikkönent utólag kizárták az időmérő edzésről, ám engedélyezték neki, hogy a vasárnapi versenyen az utolsó helyről elrajtolhasson.
Nem ez volt az első hasonló esete idén a Lotusnak: Romain Grosjean a Magyar Nagydíjon megúszta a büntetést, miután csapata akkor a telemetria adataival bizonyítani tudta, valóban egy rázókő rongálta meg a padlólemezt, amely végül e sérülés miatt nem ment át a kérdéses teszten.
Érdekesség, hogy egy évvel ezelőtt is láthattunk egy büntetést Abu-Dzabiban az időmérőt követően: akkor Sebastian Vettelt száműzték a mezőny végére. A német a másnapi futamon egészen a harmadik helyig kapaszkodott előre.
A büntetés miatt a rajtrács is módosult: az első, aki profitált Räikkönen kizárásából, az ötödik pozícióba előrelépő Nico Hülkenberg lett.

Sri Joakim választhatott a büntetés után, hogy a boksz utcából vagy a mezőny végéről a 22.-ik rajthelyről indul a versenyen. Sri Joakim a 22.-ik rajthelyet választotta. Aztán a versenyen még egy kört sem tett meg és baleset miatt volt kénytelen feladni a futamot. Az ütközés következtében eltört a Lotus E21 jobb első felfüggesztése.

22: A hindu vallásban mesterszámnak számít és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma alapalakban.

Ha a 22-ből kivonjuk az 5-öt, akkor 17-et kapunk eredményül.
17: Sri Joakim születési napszáma. 1+7=8

8: Sri Joakim születési sorsszáma


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése