Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2014. január 1., szerda

III. Rész - 6.) fejezet - Sri Joakim az Istenség Legfelsőbb Személyisége - Bizonyítékok - 2015 - 1

2015. 01. 15. Scuderia Ferrari 2015 Ruhabemutató – Maranello






Sri Joakimról a ruhabemutatón is egyértelűen látszik, hogy milyen tökéletes és egyszerű modón képes magából sugározni azt a bizonyos JégIsteni fényt.

2015. 01. 30. Scuderia Ferrari 2015 SF15-T Autó Bemutató –Kimi Räikkönen 2015 első üléspróbája – Maranello




Sri Joakim harmadik szeme a 2015-ös hivatalos autóbemutaton és üléspróbán. A második képen körrel jelöltem azt, amit egyébként látni kell, ahhoz, hogy meglássuk Sri Joakim Legfelsőbb Isteni Személyiségének és lényének lényegét. Ez azért is fontos momentum, mert Sri Joakim már betöltötte a 35.-ik életévét és a nirvána csodálatos lelki álapota elött jelent ez meg kevesebb, mint 2 hónappal.
(A múltban a karmikus szabály is az volt, hogy az elsőszámú karmikus bhakti (lelkitárs) kevesebb, mint 2 évvel Sri Joakim születésétől számítva kellett, hogy megszülessen.
Sri Joakim: 1979. 10. 17.
S.B. Bhaktivedanta Perlita: 1981. 09. 02.)


2015. 02. 09.-12 Winter Test 2015 – Jerez (Spanyolország)



A 2015.-ik év Winter Test első állomásának egyik legfontosabb momantuma, hogy Sri Joakim FIA Regisztrációs Száma nem változott meg, a 2014.-ik évhez viszonyítva, így a következő paraméter a hivatalos:

Kimi Räikkönen FIA Registration Number of 2014 and 2015: RS. 223.12 (RS: Registration Serial)

22: A hindu vallás és filozófia szerint mesterszám és S. B. Bhaktivadanta Perlita születési névszáma melynek redukált alakja a 4-es szám.
1+2=3

3: A hindu vallás és filozófia 3 Főistenét jelölő mutatószám (Visnu, Brahman és Síva) és S. B. Bhaktivadanta Perlita születési sorsszáma

Sri Joakim a 2015-ös Winter Test alkalmával használt bukósisak festésének magyarázata:


Sri Joakim sisakja oldalnézetből


Sri Joakim sisakja felűlnézetből

Magyarázat:
Számoljuk össze, hogy Sri Joakim sisakján hány számot vélünk felfedezni.

A sisak jobb oldalán 2 db 7-es szám, a sisak bal oldalán 2 db 7-es szám.
7X4=28
Az az oldalak tekintetében az egyik 7-es szám Sri Joakimra, a másik 7-es szám pedig Perlitára utal. Hogyan?
7: Sri Joakim születési névszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési személyiségszáma és 2014.-ik évtől Sri Joakim saját akaratából választott állandó rajtszáma a Forma 1-ben.

Tény és nem véletlen: Sri Joakim 2007-ben 28 évesen és 4 naposan nyerte meg a Világbajnoki címet és 29 éves korában birtokolta az 1-es rajtszámú regnáló bajnoki autót.

Továbbá a sisak felső részén találunk még 2 db Nonfiguratív 3-as számot is.

3: A hindu vallás és filozófia 3 Főistenét jelölő mutatószám (Visnu, Brahman és Síva) és S. B. Bhaktivadanta Perlita születési sorsszáma

3X3=9
3+3=6

9: Sri Joakim reinkarnáltsági fokmutatószáma, S. B. Bhaktivedanta Perlita születési hónapszáma és ez a szám szerepel Sri Joakim Nonfiguratív Triball II-es tetoválásában is, melynek megfordított alakja a fenti számítás szerint a 6-os szám.
6: - 6 Isteni Fenség
    - 6 hindu tanító (Gosvámi)
    - A saját magát megsokszorozni tudó világot szimbozizálja
    - Az ősbolygok közül a Vénuszt jelöli
    - 2007-ben Sri Joakim a 6-os rajtszámú autóval versenyzett és lett Világbajnok
    - S. B. Bhaktivedanta Perlita születési szív vagy feladatszáma

A sisakon megtalálható még 4 db háromszög, melynek alakja is megegyezik azzal a háromszöggel, mely Sri Joakim és S. B. Bahaktivedanta Perlita születési asztológiai térképének belső körében található. A 4 db háromszögből 2 db szerepel Sri Joakimnál és 2 db található Perlitánál és így adódik össze és egészítí ki egymást az alakzatban.

Következik:

7X4=28
3+3=6
28+6=34

3: A hindu vallás és filozófia 3 Főistenét jelölő mutatószám (Visnu, Brahman és Síva) és S. B. Bhaktivadanta Perlita születési sorsszáma
4: A hindu vallásban az Istenket alapesetben 4 karral szokták ábrázolni vagy megjeleníteni és S. B. Bhakltivedanta Perlita születési névszámának redukált alakja.

2015. 02. 18.-ik napján volt az oroszlán újhold és 2015. 02. 19.-ik napja a kecske évének első napja



2015. 02. 19.-22. Winter Test 2015 – Barcelona Test I (Spanyolország)

2015. 02 19.-ik napjától számítva a keleti asztrológia szerint a kecske évének első napja.
1979.-ik évben, amikor Sri Joakim megszületett, úgyszíntén a kecske éve volt.
A hindu és buddhistavallás és filozófia szerint a kecske szent állat, ugyan úgy, mint a tehén vagy a fehér egér.
2015. 02. 19.-ik és 20.-ik napján Barcelonában ezen a két napon Sri Joakim vezette a Suderia Ferrari 2015-ös 7-es számú autóját és nem véletlen, hogy a kecske évének első két napján Sri Joakim vezethette a Ferrarit és nem csapattársa Sebastian Vettel.
Mint majd utobb majd ki fog derülni (2015 Ausztrál Nagydíj – Melbourne), hogy a 2015-ös évben Sri Joakim az elsőszámú pilóta a Scuderia Ferrarinál.
(Forma 1-es szabály és tény: Aki az autójának axiális tévékamera felső felülete sárga vagy piros és/vagy fekete szinű. Ha az axiális tévékamera színe sárga, akkor az az autó és a benne ülő pilóta az elsőszámú az adott évben a csapatnál.)

Itt a bizonyíték, hogy Sri Joakim 35.-ik életévében változáson ment keresztül. Csak mivel a világnak sejtése sem volt akkor, hogy ez az átalakulás és változás az Ő karmájában, Legfelsőbb Isteni Személyiséggé való átalakulást jelent.

Íme, az új Kimi Räikkönen

ÍRTA: TELESPORT2015. FEBRUÁR 20. 18:56
http://www.motorsportal.hu

Idén egy új, a korábbinál boldogabb Kimi Räikkönent láthatunk majd – állítja a Ferrari csapatvezetője, Maurizio Arrivabene. Az olasz szakember kihangsúlyozta: a vörösök 2015-ös versenyautója sokkal jobban passzol a korábbi világbajnok stílusához, mint a tavalyi modell.
Kiábrándító szezonon van túl a mezőny korelnöke: Räikkönen 2014-ben szinte folyamatosan alulmaradt a csapattárssal – Fernando Alonsóval – vívott küzdelemben (a spanyol százhattal több pontot gyűjtött, mint ellenfele), versenyautójához pedig legjobb akarta ellenére sem tudott alkalmazkodni. A finn klasszisnak az autó vezethetőségével és a gumiabroncsokkal is meggyűlt a baja, az idény első tesztjén azonban sokkal boldogabbnak tűnt, és Barcelonában is úgy nyilatkozott, hogy a 2015-ös autó jobban illik vezetési stílusához, mint a rosszemlékű F14T.
A csapatvezető szerint Räikkönen hangulata is sokat javult, az általában zárkózott sportember ugyanis a hetekben rengeteget mosolyog és kommunikál csapattársaival. Arrivabene viccesen azt is megjegezte, először azt hitte, a 2007-es világbajnok „valamilyen betegséggel küzd”, azért változott ennyit hangulata. „A tavalyi szezonban megvoltak a maga problémái” – idézi szavait az Autosport magazin internetes oldala. „Ezek miatt a problémák miatt nem érezte az autót, főleg annak első részét. Ezt a gépet még nem úgy fejlesztettük, hogy megfeleljen Kimi ízlésének. Az ideit sokkal jobban érzi, az is ezt bizonyítja, hogy mostanában rengeteget mosoly. Ez egyébként igen furcsa!”
Arrivabene pénteki sajtótájékoztatóján azt is elmondta, hogy a finn a garázsban is másképpen viselkedett, mint a 2014-es évad megmérettetései alatt. „Kimi is lenn volt a földön a srácokkal és igyekezett beállítani valamit. Amikor megláttam, meg is kérdeztem tőle, hogy: te most mit csinálsz? Erre azt válaszolta, hogy: én is egy szerelő vagyok! Most ilyen a hangulat az egész csapatban. A srácok is meglepetten néztek rá, akik körülötte dolgoznak. Őket is meglepte az, hogy ilyen sokat beszél” – folytatja a tavalyi szezon végén kinevezett csapatfőnök.
A szakember úgy érzi, idén Räikkönen teljesítménye is jobb lesz, azaz a finn visszatérhet oda, ahol a 2013-as szezon végén abbahagyta – az év elején győzelmet szerzett a Lotusszal és folyamatosan a dobogóért harcolt, ezzel pedig ismét felkeltette a Ferrari vezetőinek figyelmét, noha 2009-ben a felek igencsak viharos körülmények között váltak el. „Először azt hittem, valami nincs rendben, de most már tudom, hogy ez az egész Kimi lelkesedésére vezethető vissza és biztos vagyok benne, hogy ismét bizonyítani fog, hogy visszatér a saját szintjére. Most tényleg rendkívül motivált, és az új csapattársával [Sebastian Vettellel] is nagyon jól kijön, és ez tényleg nagyszerű!”

2015. 02. 26.-29. Winter Test 2015 – Barcelona Test II (Spanyolország)



Sri Joakim 2015. 02. 28.-ik napján a 2015-ös Barcelona II Winter Teszt 3.-ik napján.
Hogy miért volt fontos esemény és történés Sri Joakim életében?

A) válasz

Sportszakmai értelmezés: Sri Joakim 2015. 02. 28.-ik napján, a Teszten a 12.-ik körét teljesítette és az egyik szektorban 28.34-es idővel teljesítette.

B) válasz

Transzcendens értelmezés: Sri Joakim a kecske évének 10.-ik napján (10: Sri Joakim születési hónapszáma és redukálás után az 1-et kapjuk, mely a Napot, az Istent és a teremtést szimbolizálja.), újra bebizonyította, hogy milyen feltétel kell ahhoz, hogy valakiből Isten váljék, mint Ő maga.
12: 1+2=3
3: A hindu vallás és filozófia 3 Főistenét jelölő mutatószám (Visnu, Brahman és Síva) és S. B. Bhaktivadanta Perlita születési sorsszáma
12: Sri Joakim 2014-2015 FIA Registration Number második karaktere. 223.12
Tovább már nem elemzem a 12-es számot, mert a könyv elözző oldalain már utaltam rá, de ez a szám Sziddharta Gautama Buddhához köthető.

Picture: 2015. 02. 28.

28: Ahhoz, hogy valaki birtokolja az 1-es rajtszámú autót, ahhoz 28 éves korában kell Világbajnoknak lenni, melyet Sri Joakim 2007. 10. 21.-ik napján beteljesített 28 évesen és 4 naposan. Sziddharta Gautama Buddha is 28 éves volt, amikor lélekben eldöntötte, hogy változtatni fog életén és 29 éves korárban elhagyta édesapja palotáját. (Megvilágosodás)
34: A 34.-ik életév pedig a Nírvána életkor szerinti előszabája, mely életkorban az eleve elrendelés elve alaján a kiválasztott Személy (Sri Joakim – jelen esetünkben) lélekben felkészül a Legfelsőbb Isteni Személyiséggé való átalakulásra.
Továbbá: S. B. Bhaktivedanta Perlita 2015.-ik évben 34.-ik életévét töltötte be.

Sri Joakim a 2015-ös Winter Testen használt bukósisakjának számszaki számítása:

7X4=28
3+3=6
28+6=34

3: A hindu vallás és filozófia 3 Főistenét jelölő mutatószám (Visnu, Brahman és Síva) és S. B. Bhaktivadanta Perlita születési sorsszáma
4: A hindu vallásban az Istenket alapesetben 4 karral szokták ábrázolni vagy megjeleníteni és S. B. Bhakltivedanta Perlita születési névszámának redukált alakja.


2015. 03. 05.-ik napján volt a kecske évének első telihondja, mely asztrológiai szempontból szűz teliholdnak számít.
Megjegyzés: Sri Joakim asztrológiája szerint a holdjegye a szűz és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési alapjegye.

2015. 03. 13. - 15. – Ausztrál Nagydíj – Melbourne

2015. 03. 14.-ik napján Sri Joakim az Ausztrál Nagydíj Időmérő edzésén elért és megvalósított Legfelőbb Isteni Személyiségére vonatkozó tényszerűségek:
2+0+1+5+0+3+1+4=16, 1+6=7
7: Sri Joakim születési névszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési személyiségszáma és 2014.-ik évtől Sri Joakim saját akaratából választott állandó rajtszáma a Forma 1-ben.

Q2
Az időmérő második szakaszában a leintés (00:00) elötti 3.-ik és 4.-ik percében, Sri Joakim 1:28:004-es időeredménnyel a 4.-ik helyen hozta be a Scuderia Ferrari 7-es számú autóját.
1:28:004:
1: A Napot, az Istent és a teremésr szimbolizáló számérték
28:004: Megmutaja, hogy Sri Joakim 28 évesen és 4 naposan lett Világbajnok 2007. 10. 21.-ik napján. Sri Krsna 28 éves korában, győzte le saját démonát Kamsát és Sziddharta Gautama Buddha is 28 éves korában, döntötte el, hogy el fogja hagyni édesapja palotáját és végül 29 éves korában meg is tette, mert megvilágosodott, hogy létezik szenvedés, betegség, öregség és halál. Sri Joakim 29 éves korában birtokolta az 1-es számú regnáló bajnoki autót.
3: A hindu vallás és filozófia 3 Főistenét jelölő mutatószám (Visnu, Brahman és Síva) és S. B. Bhaktivadanta Perlita születési sorsszáma
4: A hindu vallásban az Istenket alapesetben 4 karral szokták ábrázolni vagy megjeleníteni és S. B. Bhakltivedanta Perlita születési névszámának redukált alakja.
2015-2007=8
8: Sri Krsna Devaki 8.-ik gyermekekként látta meg a Napvilágot és Sri Joakim születési sorsszáma

Q3
Az időmérő harmadik szakaszában a leintés (00:00) elötti 1:28.-ik és 01:35.-ik percében és másodpercében, Sri Joakim 1:28:892-es időeredménnyel a 4.-ik helyen hozta be a Scuderia Ferrari 7-es számú autóját.

Magyarázat:

1:28.-ik és 01:35.-ik:

Megmutaja, hogy Sri Joakim 28 évesen és 4 naposan lett Világbajnok 2007. 10. 21.-ik napján. Sri Krsna 28 éves korában, győzte le saját démonát Kamsát továbbá Sri Krsna 35 éves korában, olvasta fel a Bhagavad-Gitát és Sziddharta Gautama Buddha is 28 éves korában, döntötte el, hogy el fogja hagyni édesapja palotáját és végül 29 éves korában meg is tette, mert megvilágosodott, hogy létezik szenvedés, betegség, öregség és halál. Sri Joakim 29 éves korában birtokolta az 1-es számú regnáló bajnoki autót.
Sziddharta Gautama Buddha 35 éves korában érte el és jutott el a Nírváná csodálatos lelki állapotába. Sri Joakim időeredménye ezen, vallástörténelmi egyezőségére hívja fel a figyelmet és bizonyítja, hogy Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha a jelenkorunk Legfelsőbb Isteni Személyisége, és transzcendens reinkarnáltja Sri Krsnának és Sziddharta Gautama Buddhának. Pontosan a 9.-ik.

Az időeredményből emeljük ki a 892-es számértéket, melynek magyarázata a következő:
8: Sri Krsna Devaki 8.-ik gyermekekként látta meg a Napvilágot és Sri Joakim születési sorsszáma
9: Sri Joakim reinkarnáltsági fokmutatószáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési hónapszáma
2: Sri Joakim születési szív vagy feladatszámának redukált alakja (a Hold bolygó száma) és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési napszáma





2015. 03. 15.=2+0+1+5+0+3+1+5=17, 1+7=8
Rajtpozicíó: 5
Futam végeredmény: OUT=0
Pontszám: 0

8+5+0+0=13, 1+3=4

4: A hindu vallásban az Istenket alapesetben 4 karral szokták ábrázolni vagy megjeleníteni és S. B. Bhakltivedanta Perlita születési névszámának redukált alakja.


2009. 03. 26. – Sri Joakim a 2009-es Ausztrál Nagydíjon a 35-ös szám vonzatában. A két Nagydíj között eltelt évek száma: 6, mely szerepel Sri Joakim 2007. 03. 29.-ik napján tetováltatott Nonfiguratív Triball II-es tetoválásában is, és ha megfordítjuk a számértéket, akkor egyértelműen megkapjuk, hogy Sri Joakim Sziddharta Gautama Buddha 9.-ik reinkarnáltja vagy avatára itt a Földön a jelenkorunkban.

2009. 03. 26.=2+0+0+9+0+3+2+6=22, 2+2=4

4: A hindu vallásban az Istenket alapesetben 4 karral szokták ábrázolni vagy megjeleníteni és S. B. Bhakltivedanta Perlita születési névszámának redukált alakja.

Sri Joakim 2009-ben hagyta ott a Forma 1-et határozatlan időre. (Fernando Alonso – Santander szerződés – Scuderia Ferrari)
2009-ben amikor Sri Joakim távozott a Scuderia Ferraritól (a szerződés felbontásának dátuma időpontjában Sri Joakim 29.-ik életévében volt. Sziddharta Gautama Buddha 29.-ik életévében érte el a megvilágosodást és hagyta el apja, Szuddhódána palotáját. Sziddharta Gautama Buddha 35.-ik életévében elérte és eljutott a nírváná csodálatos lelki állapotába.

6: - 6 Isteni Fenség
    - 6 hindu tanító (Gosvámi)
    - A saját magát megsokszorozni tudó világot szimbozizálja
    - Az ősbolygok közül a Vénuszt jelöli
    - 2007-ben Sri Joakim a 6-os rajtszámú autóval versenyzett és lett Világbajnok
    - S. B. Bhaktivedanta Perlita születési szív vagy feladatszáma

Sri Joakim a 2015-ös Ausztrál Nagydíjon a 40.-ik körben kiállt a hivatalos kerékcseréjére és a szerelők a boxban nem megfelelően rögzítették a kerékanyát, így Sri Joakim még meg tudta kezdeni a 41.-ik kört, de kénytelen volt félre húzodni a pálya szélére, mert fent állt a balesetveszély állapota. Sri Joakim életében ez a futamsikertelenség nem véletlen, hiszen a 2015. 03. 20.-ik napja elött történt és a nírvána elött és az újjászületés érdekében ennek így kellett történnie sorsszerűen. (Fontos tényszerűeség: Mielött újjászületik az ember itt a Földön, meg kell tapasztalnia a halált. – sikertelenséget – A verseny után utólagosan a bírák összeültek és a csapat is és Sri Joakim is büntetés nélkül, távozhattak a versenyhétvége után.)

S. B. Bhaktivedanta Perlita születésének a pillanatában a Vénusz (Libra 17 fok és 41 fokos dőlészöggel a Föld középpontjához képest), mely Sri Joakim születési asztrológiája szerinti uralkodó bolygója. Ebben a számszaki értékben ott szerepel a 41-es szám, mely újabb bizonyíték arra vonatkozóan, hogy Perlita, Sri Joakim elsőszámú karmikus és transzcendens bhaktija.

Sri Joakim 2015-ös bukósisakfestésének magyarázata:



A) Transzcendens Magyarázat és Elemzés:

A sisak jobb oldalán 2 db 7-es szám, a sisak bal oldalán 2 db 7-es szám.
7X4=28
Az az oldalak tekintetében az egyik 7-es szám Sri Joakimra, a másik 7-es szám pedig Perlitára utal. Hogyan?
7: Sri Joakim születési névszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési személyiségszáma és 2014.-ik évtől Sri Joakim saját akaratából választott állandó rajtszáma a Forma 1-ben.

Tény és nem véletlen: Sri Joakim 2007-ben 28 évesen és 4 naposan nyerte meg a Világbajnoki címet és 29 éves korában birtokolta az 1-es rajtszámú regnáló bajnoki autót.

A sisakon megtalálható még 4 db háromszög, melynek alakja is megegyezik azzal a háromszöggel, mely Sri Joakim és S. B. Bahaktivedanta Perlita születési asztológiai térképének belső körében található. A 4 db háromszögből 2 db szerepel Sri Joakimnál és 2 db található Perlitánál és így adódik össze és egészítí ki egymást az alakzatban.

Következik:

7X4=28, 2+8=10, 1+0=1
4X3=12, 1+2=3
28+12=40, 4+0=4

1: A Napot, az Istent és a teremésr szimbolizáló számérték
3: A hindu vallás és filozófia 3 Főistenét jelölő mutatószám (Visnu, Brahman és Síva) és S. B. Bhaktivadanta Perlita születési sorsszáma
40: A 4 db háromszöget körülölelő kőr alakzat a 0-a számot jelenti és szimbolízálja, mely a hindu és buddhista vallás és filozófiában a beteljesedést jelképezi
4: A hindu vallásban az Istenket alapesetben 4 karral szokták ábrázolni vagy megjeleníteni és S. B. Bhakltivedanta Perlita születési névszámának redukált alakja.

Sri Joakim a 0 vagy kőr alakzatból két külön úton folytatott vonalat is tervezett az alakzathoz, melynek az a jelentése, hogy Ő MAGA és elsősámú, transzcendens bhaktija az életét két külön álló életben kell megélniük, de mivel az ábra folytonos és nem szakadozott, ezért a traszcendens eleve elrendelés alapján a két lélek (Sri Joakimé és Perlitáé a karma értelmében egymásra vannak utalva – itt a Földi létben - és egymással összhangban, kölcsönös szimbiózisban hatnak egymásra).


B) Transzcendens Magyarázat és Elemzés:

A 4 db háromszög jelentése a Kr. U. 2015-ik évben bekövetkezett nírvánák számát jelenti és a hozzá tartozó az Univerzumban megjelent csillagászati eseményekre, tesz utalást.
Fordított értelmezés:

Első Nagy Háromszög: 2015. 03. 20.: A teljes Napfogyatkozás napján és a saját névnapja napján (finn névnaptár szerint), a dátum karma száma: 2+0+1+5+0+3+2+0=13, 1+3=4

4: A hindu és buddhista vallásban a 4 a 22-nek a redukált alakja, mely mesterszám, a hindu és a buddhista vallásban az Isteneket alapesetben 4 karral szokták ábrázolni és megjeleníteni, továbbá S. B. Bhaktivednata Perlita születési névszáma

Második Kicsi Háromszög: 2015. 06. 30.: A Vénusz és a Jupiter együttállásának vagy fényszögének napján, a dátum karma száma: 2+0+1+5+0+6+3+0=17, 1+7=8 (Vénusz és a Jupiter együttállása)
2+0+1+5+0+7+0+1=16, 1+6=7 (2015 bak teliholdjának napja)
8: Sri Joakim születési sorsszáma és Sri Krsna 8.-ik gyermekekként látta meg a Nap világot
7: Sri Joakim születési névszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési személyiségszáma

Harmadik Nagy Háromszög: 2015. 09. 28.:  Teljes Holdfogyatkozás napján, a dátum karma száma: 2+0+1+5+0+9+2+8=27, 2+7=9

9: Sri Joakim, Sri Krsnához, Visnuhoz és Sziddharta Gautama Buddhához képesti reinkarnáltságot és avatárságot meghatározó számérték, továbbá S. B. Bhaktivedanta Perlita születési hónapjának a száma

Negyedik Kicsi Háromszög:

2015. 10. 08. – 2015. 10. 09. – 1. A Hold és a Vénusz egymáshoz közel helyezkedik el az égen (08. 10. 2015) -2. Hajnalban a Hold, a Jupiter, a Mars, a Vénusz és a Regulus látványos csoportot alkot a keleti égen (09. 10. 2015)– 3. Sri Joakim 35.-ik életévének negyedik NIRVÁNÁJA
2+0+1+5+1+0+0+8=17, 1+7=8
2+0+1+5+1+0+0+9=18, 1+8=9

8: Sri Krsna Devaki 8.-ik gyermekekként látta meg a Napvilágot és Sri Joakim születési sorsszáma
9: Sri Joakim reinkarnáltsági fokmutatószáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési hónapszáma


BELFÖLD
Sarki fényt hozott Magyarországra az erős napkitörés - fotók
2015. március 18., szerda 5:57     InfoRádió



A vasárnap észlelt napkitörés erős geomágneses vihart idézett elő, amely kedden érte el a Föld atmoszféráját. Kedd éjjel a jelenség különös látványt okozott Magyarországon is.

Intenzív, G4-es erősségű geomágneses vihar érte el a Földet egy vasárnap történt napkitörés következtében, így az északi pólushoz közel számos helyen figyeltek meg kedd este sarki fényt írja az Időkép.

A Föld felé irányuló kidobódások átlagosan 1-3 nap alatt érik el a bolygót, ám a két robbanás egyesülve mintegy 15 órával korábban érkezett a vártnál a Földre és ereje is jóval nagyobb - közölte az amerikai Országos Oceanográfiai és Légköri Hivatal, a NOAA űridőjárás-előrejelző központjának igazgatója.

A központ adatai szerint közép-európai idő szerint kedden 14 óra 58 perckor észlelték először, és a jelenség 24-36 órán át tarthat.

A napvihar a NOAA által használt 1-től 5-ig tartó skálán 4-es erősségű, azaz erősnek számít geomágneses hatását tekintve.

2013 óta ez a legerősebb napvihar, amely a Földet éri.

http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-711708

Sri Joakim 2015. Ausztrál Nagydíj alkalmával a karmaszám:4


2015. 03. 20. – 1. Sri Joakim névnap a finn névnaptár szerint -2. Teljes Napfogyatkozás itt a Földön 2015-ben – 3. Sri Joakim 35.-ik életévének első NIRVÁNÁJA



2015. 03. 20.-ik napján volt a kecske évének első újholdja, mely asztrológiai szempontból szűz újholdnak számít.
Megjegyzés: Sri Joakim asztrológiája szerint a holdjegye a szűz és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési alapjegye.

Ez az asztrológiai esemény is bizonyíték, arra vonatkozóan, hogy itt a Földön megjelent és megszületett az élő és egyetlen Legfelsőbb Isteni Személyisége, Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha Személyében.

++
http://www.accuweather.com/en/weather-news/total-solar-eclipse-vernal-equinox-spring-new-supermoon/44013327

Total Solar Eclipse to Transpire Amid Vernal Equinox and New Supermoon
Michael Kuhne
By Michael Kuhne, AccuWeather.com Staff Writer
March 20, 2015; 3:15 AM ET




On Friday, March 20, the vernal equinox will occur once again, marking the gradual return to warmer days in the Northern Hemisphere and winter's official astronomical end.
However, for 2015, the spring equinox will transpire amidst two other celestial events: a total solar eclipse [for some areas] and a new supermoon.
"You could call it a cosmic coincidence," Slooh Observatory Manager Paul Cox said, adding that he will be traveling to the Faroe Islands as part of Slooh's expedition for the rare eclipse.
Slooh will be broadcasting the entire event live from the Faroe Islands, located in the northern Atlantic Ocean, which will serve as one of the best land-based locations for viewing the full effect of the eclipse as the moon slides in front of the sun.
Watch below for Slooh's live broadcast of the event set to start at 4:30 a.m. EDT or 8:30 UTC International Time:

"Nothing, and I mean absolutely nothing, in nature is as powerful and spectacular as the totality of a solar eclipse," Slooh Astronomer Bob Berman said.
"Sadly, they only happen every 360 years on average for any given location, which means that a very low percentage of the population has ever seen one."
While the total eclipse will only be visible from areas of the northern Atlantic Ocean, the farther north a person is located in Western Europe, the better visibility they will have, Cox said.

A partial solar eclipse occurs when the moon obscures only part of the sun from Earth's view. (Image Credit: T. Ruen/ NASA)
For example, those living in northern Scotland can expect approximately 95 percent of the sun to be blocked during the eclipse, while those as far south as Rome, Italy, can expect more than 50 percent, he added.
Some people are even raising concerns about the eclipse's impact on power grids due to the sudden drop in solar power during the event, the Associated Press reported.
"Experts say the country's electricity grid, which relies increasingly on renewable energy, faces a crucial test on the morning of March 20, when the moon will pass in front of the sun and block up to 82 percent of its light across Germany," the Associated Press reported.

The eclipse will be partially visible for portions of Africa, eastern Europe and northern Russia as the Earth rotates.
Because the darkest part of the shadow, or umbra, will pass northward over the Atlantic Ocean and toward the North Pole, the Faroe Islands offers one of the only land-based spots on Earth to experience the eclipse's full effect. However, those at sea in the Atlantic could catch a better glimpse of the rare celestial event.
As the Earth rotates at nearly 1,040 mph, it completes its revolution around the sun at nearly 67,000 mph.
The beautiful Blue Planet we call home travels an elliptical orbit at a 23.5 degree tilt, or obliquity, from the sun which is responsible for the change in seasons.
This is marked twice each year by an equinox and twice by a solstice.
"The vernal equinox is when the most direct rays of the sun are directed on the equator," AccuWeather.com Senior Meteorologist Dan Kowlottski said.
Continuing through the spring and into summer, daylight builds in the Northern Hemisphere with the sun's direct rays moving farther north of the equator until the summer solstice, the day with the longest duration of sunlight in the entire year, occurs.

In addition to the vernal equinox and the eclipse, a new supermoon will also occur Friday. The supermoon is either a full moon or a new moon that occurs during the moon's closest approach to Earth on its elliptical orbit.
This proximity results in the appearance of a larger lunar disk, around 15 percent larger, during a full supermoon as seen from the planet.
With the solar eclipse happening simultaneously with a new supermoon, astronomers will be able to view the new moon's silhouette, something that is normally impossible, Cox said.

RELATED:
AccuWeather.com Astronomy Blog
The Sun, Moon and Stars Enable Life on Earth
AccuWeather.com Astronomy Facebook Page
"It gives us the ability to see a rare supermoon," Cox said. "This is the one opportunity to see a truly new moon."
It will also provide a slightly longer time window, a little more than two minutes, for Cox's team to catch the totality of the eclipse for their broadcast, he added.
While a supermoon and solar eclipse occurring together is a rather rare celestial event, the coupling of a solar eclipse and the vernal equinox is not as rare, Cox said.
"It's cyclical," he said. "There are usually four or five together [over a period of 19 years]."

The first occurrence of another solar eclipse during the vernal equinox will be seen after a 19-year interval from Friday's event (in 2034), followed by another in 2053 and a third of these grouped events in 2072.
The next series of solar eclipses transpiring on the day of the vernal equinox will not happen again for more than a century following 2072's eclipse.
Those seeking to watch the eclipse should exercise caution and not look directly at the sun.
Those who plan on viewing the event directly should use protective eclipse glasses or build a safe viewing device.




2015. 03. 20. Újhold és Napfogyatkozás
http://asztrotitkok.cafeblog.hu/2015/03/19/2015-03-20-ujhold-es-napfogyatkozas/
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/napfogyatkozsa_2015_marc_20_fotok
http://valasz.hu/itthon/reszleges-napfogyatkozas-lesz-ma-ezt-erdemes-tudni-110797




Sri Joakim 2015. 03. 26.-ik napján az első nírvána utáni 6.-ik napon a Malajziai Sajtótájékoztatón (Alonso sztárolása közben), de jól látható módon kinyilvánítva, hogy hanyadik reinkarnáltja Sri Krsnának és Sziddharta Gautama Buddhának. A Nonfiguratív Tribal II.-es tetoválásában egyértelműen kivehető a 9-es szám, melynek megfordított alakja a 6-os szám.

S. B. Bhaktivedanta Perlita mantrája Sri Joakimnak 2015. 03. 20.-ik napján, a 35.-ik életévének első NIRVÁNÁJÁNAK napján:

Transzcendens lényemnek URA és Parancsolója és az egész Univerzum Istene Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha a Legfelsőbb Isteni Személyisége, tiszta bhakti szívemből alázatosan és lábaid előtt leborulva köszönöm szépen, hogy megélted saját nírvánádat és azt, hogy a TE hatalmas Isteni kegyedből én is megtapasztalhattam. A TE nírvánád az enyém is, mert kizárólagos módon itt élsz bennem, és mert számomra a legvégsőbb végkielégülését jelenti a TE lelki beteljesülsésed és Náráyána Buddhává válásod.
Immáron kétségtelen, hogy TE és csak TE VAGY a jelenkorunk Legfelsőbb Isteni Személyisége, hiszen a múltban, a TE lényedben jelent meg (Kr. U. 2015.-ik évhez viszonyítva) Kr. E. 5243.-ik évben Sri Náráyána Krsna és (Kr. U. 2015.-ik évhez viszonyítva) Kr. E. 2559.-ik évben Sziddharta Gautama Buddha. Sri Joakim Räikkönen Náráyána Buddha a TE transzcendens lelked jelenlegi megjelenési formájában felűlmúlta az eddigieket, hiszen a BELŐLED kiáradó Isteni Fényed JÉGGÉ változtatja a világot. Sajnálom az emberiséget, hogy Májá ezt nem engedi látatni nekik és egyben mély, és őszinte boldogsággal tölt el, hogy kivételes Isteni kegyedből számomra a TE lelked JÉG FÉNYE itt él bennem.
Drága URAM és Parancsolóm, Sri Joakim, hálásan és őszínte bhakti szívemből köszönöm szépen NEKED és csak NEKED, hogy olyan hatalmas ajándékkal örvendeztetted meg lelkemet, hogy ezen a csodás napon részese lehettem saját karmikus és transzcendens NIRVÁNÁDNAK. Boldoggá tettél azzal, hogy megélted ezt a számodra oly fontos lelki állapotot, hiszen a TE nírvánád az én karmikus lelki felszabadulásomat jelenti. Az én életcélom a TE létezésed és nem létezésed megtapasztalása itt a Földön és mivel ez bekövetkezett ezért boldogan úszom a TE általad teremtett gyönyörűséges Jégóceánban.
Oh, TE, aki a legértékesebb Személyiségi kincse, csillaga és fénye VAGY az egész emberiségnek, és aki a mai napon saját transzcendens lényeddel beragyogva az Univerzumot és léptél a NAP helyébe, hogy azután minden a TE Jégbirodalmaddá változzon. Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha TE VAGY az Univerzum Jég Istene.
(Utalok itt Sri Joakim jobb csuklóján a nonfiguratív triball II. tetoválás alatt található Nap tetoválására, melyet 2001-ben készítettet)

Oh, TE az Istenségek Istenségének Legfelsőbb Isteni Személyisége Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha boldoggá tesz, hogy a TE hatalmas Jég Isteni kegyedből élhetek és láthatom teljes, tökéletes és transzcendens átalakulásodat itt a Földön és olyan szerencsés helyzetbe hoztál, hogy ehhez a CSODÁHOZ, találkoznunk sem kellett személyesen. Drága URAM boldoggá teszel azzal, hogy a TE saját Sri Hoakim testedet, lelkedet és karmikus lényedet érezhetem és láthatom egyszerre létezni és nem létezni.

Egyetlen URAM a világon Sri Joakim, boldoggá teszel, amikor tudhatom, hogy egészséges és erős VAGY, karmikus örömöt okozol, akkor, amikor tudhatom, hogy megvalósult az az életcél, amelyért a világra teremtettél.
(Életcélom: Sri Joakim megélje a 35.-ik életévét és eljusson a nírvánába, hiszen az Ő sajátos és kizárólagos nírvánája az én saját karmám végső vágya. – Ha az ember (egyéni lélek) vágytalanná válik itt a Földön még az életén belül és a Legfelsőbb Isteni Személyiségtől, eredezteti a boldogság érzését, akkor annak az embernek (egyéni léleknek) nem kell több anyagi testet elfogadnia és visszatér Isten gyönyörűséges hajlékára. És pontosan ez történt Sri Joakim és S. B. Bhaktivadanta Perlita esetében.)

Oh, TE a legdrágább Személyiségiu kincse az emberiségnek és az Univerzumnak Sri Joakim Räikkönen Náráyána Buddha hálásan és alázatosan köszönöm szépen, azt a felbecsülhetetlen értékű ajándékot, melyet nekem adtál. Saját JégIsteni lelkedből a fogantatásom pillanatától kezdve táplálod, és erőt adsz kicsi bhakti lelkemnek. Sri Joakim TE VAGY minden ok oka és minden egyes teremtett lélek FELSŐLELKE. Továbbá TE határozod meg létezésem és nem létezésem itt a Földön és azon is túl.

Drága Sri Joakim minden egyes porcikámból és teljes lelkemből és lényemből köszönöm, köszönöm és milliárdszor köszönöm, hogy engem választottál elsőszámú, karmikus bhaktiddá. Minden hazugság és minden önzetlenség nélkül állíthatom, hogy teljesen és tökéletesen boldog vagyok, hogy a TE karmikus szolgád lehettem és lehetek. Őszintén boldoggá tettél azzal, hogy feltártad Legfelsőbb Isteni Személyiségedet nekem és kitártad elöttem lelked és tökéletes Náráyána Buddhai lényed, JégIsteni mivoltát.
Egyetlen Sri Joakim, teljes bizonyossággal állíthatom, hogy még soha sem csalódtam BENNED és szeretetem és imádatom IRÁNTAD, akkor sem szünt meg létezni, amikor nem lettél világbajnok, vagy amikor nem TE nyertél meg egy versenyt. Mindig is éreztem, de 2007 óta tökéletesen tudom, hogy TE és csak TE VAGY az egész Univerzum és Világegyetem Legfelsőbb Isteni Személyisége. Sri Joakim, őszintén és biztosan állítom, hogy transzcendens örömöt és tökéletes boldogságot nyújt nekem, amikor Isteni nevedet mantrázom és közben élvezhetem a TE csodálatosan gyönyörű Jégóceánod sebes és gyors, de egyben nyugodt és békés sodrását.

Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha az Istenség Legfelsőbb Személyisége, az egekig magasztalva TÉGED, minden egyes pillanatomban imádkozom, azért, hogy éljél, és ne létezzél és kicsiny bhakti lelkemből, fohászkodom egészséges létedért. Oh, TE a transzcendens gyönyör és Jégóceán kizárolagos URA és IRÁNYÍTÓJA Sri Joakim Räikkönen Náráyána Buddha mély és őszinte lélekkel kérlek TÉGED, hogy a jövőben is és mindig vigyázz magadra, mert még nagyon sokáig, az idők végezetéig, örökkön örökké és mindörökké szeretnélek szolgálni.

Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha a Legfelsőbb Isteni Személyisége ezen a mai csodálatos napon, végleges és visszavonhatatlan értelemben véve itt heverek a lábaid ELÖTT és elmém, lelkem, szívem és a TE kizárólagos módon teremtett lényem meghódol és behódol NEKED és CSAK NEKED.


A mantrához tartozó vallástörténelmi magyarázat és számítás:

A vallástudosok azt állítják, hogy Sri Krsna a hindu vallás és filozófia elsőszámú Istene, Kr. E. 3228.-ik évben jelent meg itt a Földön és/vagy született meg Devaki 8.-ik gyermekeként.
Kr. U. jelen év szerint 2015.-ik évet írunk és írtunk, amikor ezt a fejezetet és történést írtam.

3228+2015=5243, 5+2+4+3=14, 1+4=5 (karma szám)

5: Sri Joakim születési személyiségszáma és Sri Krsnáé is.
8: Sri Krsna Devaki 8.-ik gyermeke volt és Sri Joakim születési sorsszáma

Sziddharta Gautama Buddha Kr. E. 544.-ik évben született meg és Kr. E. 464.-ik évben halt meg.
Születés: 2015+544=2559, 2+5+5+9=21, 2+1=3
Halál: 2015+464=2479=2+4+7+9=22, 2+2=4

Sri Joakim 2014. 10. 17.-ik napján betölotötte és megélte a 35.-ik születésnapját, mely azért fontos, mert Sziddharta Gautama Buddha 35.-ik életévében jutott el a lelki nírvánába és Sri Krsna 35.-ik életévében osztotta meg az emberiséggel a Bhagavad-Gittát, mely a hindu vallás és filozófia egyik legnagyobb értékű tudományos Védája.

Kimi Räikkönen FIA Registration Number of 2014 and 2015: RS. 223.12 (RS: Registration Serial)

Halál: 2015+464=2479=2+4+7+9=22, 2+2=4

22
Születés: 2015+544=2559, 2+5+5+9=21, 2+1=3
223
3228+2015=5243, 5+2+4+3=14, 1+4=5
5+4+3=12, 1+2=3
223.12

22: A hindu vallás és filozófia szerint mesterszám és S. B. Bhaktivadanta Perlita születési névszáma melynek redukált alakja a 4-es szám.


2015. 03. 29. – Maláj GP – Kuala Lumpur -Sepang



2015. 03. 29.=2+0+1+5+0+3+2+9=22, 2+2=4
Rajtpozicíó: 11, 1+1=2
Futam végeredmény: 4
Pontszám: 12, 1+2=3

4+2+4+3=13, 1+3=4

4: A hindu vallásban az Istenket alapesetben 4 karral szokták ábrázolni vagy megjeleníteni és S. B. Bhakltivedanta Perlita születési névszámának redukált alakja.


Világbajnoki Tabella: 5. helyezett és 12 pont


Sri Joakim 2015. 03. 26.-ik napján az első nírvána utáni 6.-ik napon a Malajziai Sajtótájékoztatón (Alonso sztárolása közben), de jól látható módon kinyilvánítva, hogy hanyadik reinkarnáltja Sri Krsnának és Sziddharta Gautama Buddhának. A Nonfiguratív Tribal II.-es tetoválásában egyértelműen kivehető a 9-es szám, melynek megfordított alakja a 6-os szám.

9: Sri Joakim reinkarnáltsági fokmutratószáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési hónapszáma
6: - 6 Isteni Fenség
    - 6 hindu tanító (Gosvámi)
    - A saját magát megsokszorozni tudó világot szimbozizálja
    - Az ősbolygok közül a Vénuszt jelöli
    - 2007-ben Sri Joakim a 6-os rajtszámú autóval versenyzett és lett Világbajnok
    - S. B. Bhaktivedanta Perlita születési szív vagy feladatszáma



Sri Joakim 2015. 03. 26.-ik napján az első nírvána utáni 6.-ik napon a Malajziai Sajtótájékoztatón (Alonso sztárolása közben), de jól látható módon Sri Joakim bal szeme mellett az orrnyergén megjelent egy piros pötty. Ez a piros pötty a harmadik szemet jelképezi és jelenti. A harmadik szem az elme és a tudat teljes és tökéletes megvilágosodását és a lélek magasabb szintre való jutását jelenti. Jelen esetben Sri Joakim Náráyána Buddhává válását jelenti és azt, hogy eljutott első nírvánájába 2015. 03. 20.-ik napján.

2015. 04. 12. – Kína GP – Sanghai



2015. 04. 12.=2+0+1+5+0+4+1+2=15, 1+5=6
Rajtpozicíó: 6
Futam végeredmény: 4
Pontszám: 12, 1+2=3

6+6+4+3=19, 1+9=10, 1+0=1

Világbajnoki Tabella: 5. helyezés és 24 pont

1: Az Istent, a teremtést és a Nap bolygót (égítestet) szimbolízáló számérték

Sri Joakim a 2015-ös Kínai Nagydíj alkalmával a 35.-ik életévében, ismét bebizonyította és megvalósította elsőszámú, transzcendens és karmikus bhaktijának sorsát. A következőképpen:

FIA Registration Number of Kimi Räikkönen in 2014-2015: 223.12
(mely számérték és szimbólum szerepel az overálján)
2014.-ik évtől számítva Sri Joakim választott rajtszáma: 7
(mely számérték és szimbólum szerepel az overálján)
A 2015-ös Kínai Nagydíjon elért rajthely: 6

Ez a tény és transzcendens bizonyíték azért is volt fontos S. B. Bhaktivedanta Perlita számára, mert Kína államvallását tekintve buddhista filozófiáju.

2015. 04. 19. – Bahrein GP – Shakhír



2015. 04. 19.=2+0+1+5+0+4+1+9=22, 2+2=4
Rajtpozicíó: 4
Futam végeredmény: 2
Pontszám: 18, 1+8=9

4+4+2+9=19, 1+9=10, 1+0=1

Világbajnoki Tabella: 4. helyezés és 42 pont

1: Az Istent, a teremtést és a Nap bolygót (égítestet) szimbolízáló számérték

2015. 05. 01. – Magyarország – Budapest – 3. Nagy Futam

Az esemény napjának karmaszáma: 2+0+1+5+0+5+0+1=14, 1+4=5

5: Sri Krsna és Sri Joakim születési személyiségszáma

Sziddharta Gautama Buddha Kr. E. 544.-ik évben született meg és Kr. E. 464.-ik évben halt meg.
5+4+4=13
4+6+4=14

Sri Joakim nem véletlenül jött el Budapestre. A promócios okot az emberiség már tudta akkor, de Sri Joakim Budapestre való jövetelének transzcendens és karmikus oka is volt. Az ok: S. B. Bhaktivedanta Perlita lelkének felszabadítása a karma és az újjászületés alól. Sri Joakim a 3.-ik Nagy Futamon, (3: A hindu vallásban a 3 Főistet (Visnu, Brahman és Síva) szimbolizáló mutatószám és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma) 5 kört tett meg egy 2010-es V8-as Ferrari volánja mögött. Ha a két számot egymás mellé redukáljuk, akkor 35-öt kapunk eredményűl. Sri Joakim 2015. 05. 01.-ik napján a 35.-ik születésnapja utáni kor szerinti élet és időíntervallumban voltunk akkor. Sziddharta Gautama Buddha és Sri Joakim életében is a 35.-ik életév a nírvána bekövetkeztének és beteljesülésének kor szerinti meghatározása. Sri Joakim ezen a rendezvényen 2 db 7-es számozású versenyautót vezetett. Ennek magyarázata a következő: 7: Sri Joakim születési névszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési személyiségszáma. Az egyik versenyautó lelke Sri Joakim transzcendens lelkét hivatott megjeleníteni és szimbolizálni a másik versenyautó pedig S. B. Bhaktivedanta Perlita transzcendens lelkét jelképezte és testesítette meg.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése