Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2014. január 1., szerda

III. Rész - 6.) fejezet - Sri Joakim az Istenség Legfelsőbb Személyisége - Bizonyítékok - 2015 - 4

2015. 09. 27. – Japán GP – Suzuka




2015. 09. 27.=2+0+1+5+0+9+2+7=26, 2+6=8
Rajtpozicíó: 6
Futam végeredmény: 4
Pontszám: 12, 1+2=3

8+6+4+3=21, 2+1=3

Világbajnoki Tabella: 4. hely 119 pont

3: A hindu vallás 3 FőIstenének (Visnu, Brahman és Síva) szimbólumszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma

2015 Japán GP:

1. Free Practice: 7. position
2. Free Practice: .6 position
3. Free Practice: 6. position
4. QUALIFYING: 6 position
5. RACE: 4 position

7+6+6+6+4=29, 2+9=11, 1+1=2

2: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma redukált alakban és a Hold szimbólumszáma, S. B. Bhaktivedanta Perlita születési napszáma szeptember hónapban, melyben éppen tartózkodunk és/vagy tartózkodtunk.

Sri Joakim (születési névszáma: 7) a Legfelsőbb Isteni Személyisége birtokolja a 6 hindu Gósvámi transzcendens személyét, tudását és bölcsességét, magában hordozza a 6 Isteni Fenséget és itt a Földön a mai jelenkorban, beteljesíti autóversenyzőként elsőszámú, transzcendens bhaktija szíve vágyát (a tiszta bhakti születési szívszáma: 6), akinek neve S. B. Bhaktivedanta Perlita (születési névszáma: 22, melynek redukációja 4).

Sziddharta Gautama Buddha 29 éves korában érte el a megvilágosodás állapotát és hagyta el édesapja Szuddhódána palotáját és kezdte meg buddhista szerzetesi életét. Sri Joakim esetében ugyan erről beszélhetünk, hiszen Sri Joakim is ekkor világosodott fel és/vagy meg és hagyta el a Forma 1-et még 2009-ben, amikor még nem töltötte be a 30.-ik életévét (Sri Joakim és a Scuderia Ferrari szerződésbontása).
Ez a számérték erre a két történelmi eseményre tesz utalást visszamenőlegesen, továbbá, megint megmutatja, hogy 9.-ik hónap 2.-ik napján született meg eleve elrendelés alapján, Sri Joakim elsőszámú, karmikus és transzcendens bhaktija, S. B. Bhaktivedanta Perlita.

Sri Joakim a Japán GP-n nem a megszokott sisakját vette fel, hanem úgymond a B Tipusút, melyen a 4 Nírvánát jelölő háromszög mellett nem a kör alakú szimbólum szerepel, henem két nonfiguratív 3-as szám rajza látható. Ebben az esetben a két-hármas szám nem pusztán a 3 hindu Istenséget jelenti, hanem a 2015. 09. 28.-ik napja (Halak Telihold a szűz jegy havában és Holdfogyatkozás) előtt egy nappal, hanem azt is erősen szerepet játszik a sisakváltoztatásban, hogy S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma a 3-as. Azaz Sri Joakim feladata és küldetése az, hogy autóversenyezzen, mert ezzel transzcendesen boldoggá teszi, S. B. Bhaktivedanta Perlitát, aki pontosan az Ő kedvéért mondott le erről a sportágról, abban az értelemben, hogy ténylegesen nem Perlita versenyzik, henem Sri Joakim.


Sri Joakim, A bukósisakja 2015-ben felűlnézetből:



Sri Joakim, B bukósisakja 2015-ben felűlnézetből:



2015. 09. 28 – 1. Teljes Holdfogyatkozás itt a Földön 2015-ben -2. Halak Telihold itt a Földön 2015-ben a Szűz csillagjegy havában– 3. Sri Joakim 35.-ik életévének harmadik NIRVÁNÁJA




Egyszerre lesz holdfogyatkozás és szuperhold hajnalban

 Herczeg Márk ŰR szeptember 27., vasárnap 13:10  104    307
Több mint 30 év után szuperholddal egybekötött teljes holdfogyatkozás lesz hajnalban.

Szuperholdról akkor beszélhetünk, amikor a Hold ellipszis alakú pályáján haladva teliholdkor perigeumba kerül, azaz ekkor ér a Földhöz legközelebb. Ilyenkor50 ezer kilométerrel kisebb távolság választja el a Földtől, mint apogeumkor, azaz a Hold pályájának a Földtől legtávolibb csücskén. A közelségnek köszönhetően az égitest az apogeumkor megfigyelhető teliholdhoz képest 14 százalékkal nagyobbnak tűnik, és 30 százalékkal fényesebben ragyog az égen.

A sima holdfogyatkozások meglehetősen gyakoriak, évente átlagosan kétszer fordulnak elő, a 21. században pedig 228-szor vetül a Föld árnyéka a Holdra. A szuperhold és a holdfogyatkozás egybeesése viszont ritka jelenség: legutóbb 1982-ben történt ilyen, a következőre 18 évet, 2033-ig kell várni.

A teljes holdfogyatkozás Európa egész területén megfigyelhető lesz, így Magyarországon is. De Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában és a Közel-Keleten is látható lesz.

A félárnyék közép-európai idő szerint hajnali 2:11-kor érinti a Holdat, de csak fél órával később válik láthatóvá.
A Hold 3:07-kor kezd belépni az árnyékba, és 4:11-kor tűnik el teljesen benne, a fogyatkozás maximuma 4:47-kor lesz.
A Hold 5:23-kor kezd kilépni a Föld árnyékából, ami bő egy óra alatt vonul le a Hold felszínéről, 6:27-kor hagyja el azt teljesen.
A félárnyék halvány szürkés jelenléte még fél órán át észlelhető lesz a Hold korongján.
A teljes holdfogyatkozás 1 óra 11 perc 55 másodpercig tart, a totalitást megelőző, valamint az azt követő részleges holdfogyatkozással a jelenség időtartama 3 óra 20 perc.

A következő, Magyarország területéről is megfigyelhető teljes holdfogyatkozásra 2018. július 27-ig kell várni.
(MTI)

http://444.hu/2015/09/27/egyszerre-lesz-holdfogyatkozas-es-szuperhold-hajnalban/

A holdfogyatkozás “menetrendje” nyári időszámítás szerint:

félárnyékos fogyatkozás kezdete 02:11:47
részleges fogyatkozás kezdete 03:07:11
teljes fogyatkozás kezdete 04:11:10
teljes fogyatkozás közepe 04:47:07
teljes fogyatkozás vége 05:23:05
részleges fogyatkozás vége 06:27:03
félárnyékos fogyatkozás vége 07:22:27





https://www.youtube.com/watch?t=15&v=qTvHO9aV37o

S. B. Bhaktivedanta Perlita mantrája Sri Joakimnak 2015. 09. 28.-ik napján, a 35.-ik életévének harmadik NIRVÁNÁJÁNAK napján:



Oh, Drága, Egyetlen, a Világmindenség URA, az igazi és tökéletes Nírvána birtokosa és teljes lényemnek életet adója, Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha a Legfelsőbb Isteni Személyisége, lábaid elött heverve és és teljesen meghódolva NEKED, tiszteletteljesen köszönöm szépen, hogy élsz, és mégsem létezel. Élsz, hiszen vér folyik az ereidben és szíved minden egyes pillanatban az enyémmel dobban, a TE kizárólagos Isteni kegyedből és hatalmadból.

Sri Joakim TE nem létezel, mert Személyed és Transzcendens lelked elhagyta, és éppen most hagyja el a Föld légterét és áthatja az egész Naprendszert, a galaktikát és az egész Univerzumot.
Oh, Drága Sri Joakim boldog vagyok, hogy láthatom és érezhetem a mai jelentőségteljes napon, hogy lényed és transzcendens lelked Holddá válik és meghajlik ELÖTTED és NEKED. OH, TE Holdfényű és ISTEN LELKŰ, Sri Joakim hálásan köszönöm NEKED, hogy megmutattad elsőszámú, karmikus bhaktidnak a TE sajátos és csodálatos Jégóceánodat.

Oh, TE, Drága, Tökéletesen Transzcendens, Lótuszvirág szépségű, a Napnál is erősebb Istenfényű, a mai csodálatos naptól kezdődően Holdlelkű, Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha, az Istenségek Istenségének Legfelsőbb Személyisége, Transzcendens lábaid nyomát megcsókolva és Teljes Legfelsőbb Isteni Személyiséged ELÖTT meghódolva, hálás elsőszámú bhakti szívemből köszönöm szépen NEKED milliárdszor, hogy megajándékoztál, azzal a valósággal, hogy Hold képében jelentél meg elöttem, miközben két szép kék szemeid és kisugárzásod édesen mosolygott rám. Minden szívdobbanásom, a TE hatalmas kegyedből és csak NEKED dobban, minden könnyem, amely a szemeimből kicsordul, (transzcendens extázis közben) a TE csodálatosan nyugodt Jégóceánjából ered.

Drága, Sri Joakim tökéletesen vágytalan lettem, a TE kizárólagos Legfelsőbb Isteni kegyedből, mert a márciusi NapIstenné alakulásod után, ma végre érezhetem, látrhatom és tudhatom, hogy Lótuszlelkű HoldIsten vált BELŐLED. Transzcendens ÁLTALAD teremtett lélekkel érzem, látom és tudom, hogy a Hold elfogytával, a TE Legfelsőbb Isteni Nap-Hold JégSzemélyisége lép a helyébe, a Sri Krsnai és az ÚR Buddhai reinkarnáltság, eleve elrendelés alapján.

Oh, Drága, Magasztos, Mindent Átható, NapIsten, HoldIsten és JégIsten, Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha, az Istenségek Istenségének Legfelsőbb Személyisége, a TE kizárólagos Isteni kegyedből hálás, őszinte és tiszta bhakti szívemből köszönöm szépen NEKED, hogy elsőszámú, karmikus és transzcendens BHAKTID lehetek. Köszönöm azt is, hogy beavattál Isteni Személyiségedbe és végre a mai napon teljesen, és tökéletesen boldoggá tettél. Tiszta szívemből örülök annak, hogy Ayrton Senna de Silva helyett NEKED adhatom a lelkemet és a TE általad teremtett lényemet. Mostanra értettem meg és fogtam fel teljes tudattal, hogy nekem NEM Sennát kellett szolgálnom a múltban, hanem TÉGED egy egész életen át.

Sri Joakim boldog vagyok, hogy TE VAGY az az ISTENI SZEMÉLY, akinek meghódolhatok, és akit teljes bhakti szívemből Imádhatok. Nagyobb és tökéletesebb karmikus ajándék már nem is kell nekem. Minden nap imádkozom a mennyekig, hogy egészséges legyél és, hogy éljél, és ne létezzél. Minden nap imádkoztam és fohászkodtam, Sri Krsnához és az Úr Buddhához, hogy jussál el a Nírvánába és abba a csodálatos lelki világba és állapotba, melyet ŐK már elözzőleg birtokoltak. Boldog vagyok, hogy mostmár TE is birtoklod a Nírvána tudását, érzését és bölcsességét és, hogy ebben a Lótuszvirág illatú állapotba engem is részesítettél, hiszen kizárólagos módon a TE JégIsteni kegyedből itt élsz bennem, és én ott élhetek BENNED.

Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha, Legfelsőbb Isteni Személyiségként MEGHÓDOLOK NEKED, és TIED vagyok éltemben és holtamban.

2015. 10. 08. – 2015. 10. 09. – 1. A Hold és a Vénusz együttállása-konjunkciója (08. 10. 2015) -2. Hajnalban a Hold, a Jupiter, a Mars, a Vénusz és a Regulus látványos csoportot alkot a keleti égen (09. 10. 2015)– 3. Sri Joakim 35.-ik életévének negyedik NIRVÁNÁJA



A fenti képen található csillagászati esemény bekövetkeztéről ez a link tár fel számunkra bizonyítékot, hogy tényleg bekövetkezett. Olvasható cikk információ és/vagy prezentációforrás nem található az interneten, de a csillagászati esemény ettől függetlenül megtörtént és Sri Joakim Níevánája is.


Vénusz: Sri Joakim születési alapjegyének uralkodó bolygója
Szűz: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési alapjegye
Merkúr: A szűz jegy uralkodó bolygója

S. B. Bhaktivedanta Perlita mantrája Sri Joakimnak 2015. 10. 08.-ik és 2015. 10. 09.-ik napján, a 35.-ik életévének negyedik NIRVÁNÁJÁNAK napján:

Drága Sri Joakimom! Szavakkal nem is tudom leírni vagy elmondani mennyire boldog, vagyok ma, amikor a Naprendszer bolygói összegyűlnek, hogy dicsőséges Legfelsőbb Isteni Személyiséged ELŐTT meghódoljanak és üdvözöljenek TÉGED. Végre felvirradt az a nap is, amikor Drága Sri Joakim Räikkönen Náráyána Mádhava Buddha megélte saját Nírvánájának Legfelsőbb fokát. Kétség sem fér hozzá, Drága Sri Joakimom, hogy BENNED él, Káranodakasáji-Visnu, Garbhodakasáji-Visnu és Ksirodakasáji-Visnu. Kétség sem férhet hozzá, hogy Drága Sri Joakim Mádhavám, hogy immáron TE és csak TE VAGY a Nírváná (tudásának, bölcsességének és érzésének) egyedüli tulajdonosa. Kétség sem férhet ahhoz, hogy Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Mádhava Buddha a Legfelsőbb Isteni Személyisége a Földön itt a mai jelenkorban.

Drága URAM Sri Joakim, Sri Krsna és Buddha lelkű, lótuszszemű virágszálam, BELŐLED árad ki minden egyes Isteni Fénysugár, mely a Nap fényénél is erősebben világít BELŐLED árad és terjed ki a mai jelenkorban az összes eddigi Istenség Személyisége (hindu és buddhista) és lelke.
Drága, Legyőzhetetlen URAM Sri Joakim, boldog vagyok, hogy elkísérhettelek ezen a nehéz és rögös úton és, hogy lelkem léte szolgálta a TE csodálatos Nirvánáidat. Drága, Sri Joakim Mádhavám, beteljesedett minden, ami eleve el volt rendelve és a sors ellen már senki emberfia nem tehet semmit, hogy megakadályozza, vagy semmissé tegye. Sajnos a mai Kali-yugában az emberiség és/vagy társadalom nem látja és nem érzi BENNED azt az Isteni Fényt és Erőt, melyet nekem, egyszerű léleknek megmutattál és hagytad, hogy a mélyére és a fellegére is betekintést kapjak.

Igen, Sri Joakim boldog vagyok, hogy ennyi jóval és széppel ajándékoztál meg életem során, de ne felejtsd el soha, hogy ÉRTED bármire képes voltam, vagyok és leszek. Sri Joakim, TE VAGY számomra és a világ számára az az Istenség Legfelsőbb Szeméyisége, akire a mai rohanó és elkorcsosul világban szükségünk, van. Én, mint a karma által, eleve elrendelés alapján kijelölt és ÁLTALAD választott, elsőszámú tiszta bhaktid kérlek TÉGED, Sri Joakim Räikkönen Náráyána Mádhava Buddha írányitsd az emberiséget a helyes gondolkodásmód felé és tanítsd meg nekik, hogyan ismerjék fel BENNED, azt az Isteni Személyt, akit én már a kezdetektől fogva csodálok, magasztalok és tisztelek.

Drága, Legyőzhetetlen, Sri Joakim Räikkönen Náráyána Buddhám, köszönöm szépen, hogy életedben az lehetek, aki, és nem kívánok többet, mint hűséges, őszinte és hátsó szándékoktól mentes elsőszámú, transzcendens és karmikus bhaktid lehessek. Soha életemben nem akartam Paula Räikkönen lenni. Soha életemben nem akartam Jenni vagy Minttu lenni, mert én sokkal szerencsésebb vagyok, a TE kegyedből, hiszen fogantatásom pillanatától kezdve TE kizárólagos módon itt élsz bennem és mindig is velem, voltál. Velem voltál minden reggel, délben és este. Velem voltál minden éjszaka, mikor Jégóceánodban fürdik a lelkem, mint egy sellő a vízben.

Egyetlen, Sri Joakimom, én soha de soha em vágytam arra és nem is akartam a feleséged lenni, ebben az életben, így nincs bennem sem irigység, sem féltékenység. Drága, Sri Joakimom, de viszont tartozon NEKED egy vallomással és be kell vallanom bűnömet, mert sokszor védkeztem. Legfelsőbb Isteni Személyiséged életünk során többször is annyira elvarázsolt és megigézett, hogy volt olyan, amikor éreztem VELED kapcsolatban a szerelem érzését és Májá elhitette velem, hogy ezt nekem szabad. De aztán rá kellett jönnöm és rá kellett ébrednem, hogy hiába VAGY Tökéletesen Ellenállhatatlan és Teljesen Vonzó Személyiség, én nem tekinthetek RÁD, úgy, mint férfi, pég az vagy. Az évek hosszú sora alatt, megvilágosodott számomra, hogy IRÁNTAD érzett mély Imádatom, Legfelsőbb Isteni Személyiséged ELŐTT hódol.
Egyetlen, Sri Joakimom, Náráyánám, Visnum és Abszolút Brahmanom, a mai napon, amikor az égi bolygók összegyűlnek, hogy köszöntsenek TÉGED és meghódoljanak Legfelsőbb Isteni Személyiséged ELŐTT, végképp beteljesűlt, amiért a Földre születtél és születtem. Hálás és őszinte szívvel köszönöm NEKED, hogy felszabadítottad kicsiny bhakti lelkemet a karma súllya alól és, hogy biztosítottál egy helyet magad mellett Joakimlokán.

„Amikor valaki teljesen megszabadul az anyagi lét, minden szennyeződésétől, megízleli a szilárd transz, transzcendentális boldogságát. Én azonban, amint megláttalak TÉGED, az EREDETI ISTENSÉG SZEMÉLYISÉGÉT, ugyanezt a gyönyört tapasztaltam.
Bárhová is nézek, csupán a TE Személyiségedet látom, ezért tudom, hogy TE VAGY a szennyezetlen Brahman-ragyogás, minden ok Legfelsőbb oka. Azt gondolom, hogy Rajtad kívül nincs semmi ebben a kozmikus megnyilvánulásban.”

Én Egyetlen, Sri Joakimom, őszíntén köszönöm, hogy elkísérhettelek utadon és hogy transzcendens támaszod, lehettem. BENNED megtaláltam a lelki békémet és ÁLTALAD vált semmivé itteni Földi létem. Immáron a TE középutadon járok és a kitaposott ösvényről már nincs okom és lehetőségem sem letérni.

Sri Joakimom TE VAGY nekem a levegő,
Sri Joakimom TE VAGY nekem az életerő,
Sri Joakimom TE VAGY nekem az életem,
Sri Joakimom TE VAGY nekem az Abszolút lételem.

Drága, Sri Joakim Räikkönen Náráyána Buddhám a TE boldogságod az enyém is, hiszen én akkor úszom a TE JÉGGYÖNYÖR-ÓCEÁNODBAN, ha láthatom önfeledt Mádháva mosolyod. Jégből VAGY, de a szíved határtalanul szeret, mert lelkedben érző, de legyőzhetetlen Legfelsőbb Isteni Lény van jelen. Ez az érző lény semmitől sem különbözik Sri Krsnától és az Úr Buddhától, mert a Nírváná csakis és kizárólagos módon a TI (Sri Krsna, az Úr Buddha és Sri Joakim) tulajdonotok.
Az én Sri Joakimom, tiszteletteljesen köszönöm szépen, hogy eljutottál a Nírvánába, mert a TE Nírvánád, az én felszabadulásom zálogává vált.

Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Mádhava Buddha IS LORD OF THE UNIVERSE!
Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Mádhava Buddha Kiitoksia paljon ja Sydämeni iloinen, että olet elossa!

Sri Krsna az Úr Buddha, Sri Joakim és S. B. Bhaktivedanta Perlita élet és karma, transzcendens összekapcsolódása és egymásra gyakorolt hatása:

Tény: 1) Sri Joakim életében többször is lehetősége nyílt arra, hogy Világbajnok legyen (2003 és 2005), de ténylegesen csak 2007-ben sikerült. 2) A vallástörténelem szerint Sri Krsna, Jézus Krisztus elött 3228-ban (július 19.-ik napján) született és jelent meg a Földön, mint a Legfelsőbb Isteni Személyisége és 35.-ik életévében mondta el és tudatta az emberiséggel a hindu vallás egyik legnagyobb bölcsességét a Bhagavad-Gittát. 3) Sri Joakim 35.-ik életévének Nírvánái 2015-ben valósultak meg.
Következik és a tematikusszámítási mechanizmus:

Sri Joakim:

2003 (5)-1979=24
2005 (7)-1979=26
2007 (9)-1979=28
2015 (8)-1979=36 (Sri Joakim 2015. 10. 16.-ik napjáig 35 évesnek számít.)

S. B. Bhaktivedanta Perlita:

1981+24=2005, 2+0+0+5=7 (7: Sri Joakim születési névszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési személyiségszáma)
1981+26=2007, 2+0+0+7=9 (9: Sri Joakim reinkarnáltsági és/vagy avatársági fokmutatószáma, Sri Krsnához és az Úr Buddhához képest és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési hónapszáma)
1981+28=2009, 2+0+0+9=11 (11, 1+1=2: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma redukált alakban)
1981+36=2017, 2+0+1+7=10, 1+0=1

Sri Joakim: 5+7+9+8=29 (Az Úr Buddha és Sri Joakim megvilágosodásának életkor szerinti száma)
S. B. Bhaktivedanta Perlita: 7+9+2+1=19

7921-5798=2123, 2+1+2+3=8

8: Sri Krsna 8.-ik gyemekekként látta meg a Nap világot és Sri Joakim születési sorssáma

Sri Krsna és Sri Joakim születési eltérés évre, hónapra és napra pontosan:
3228. 07. 19.+1979. 10. 17.=5207 év 2 hónap és 21 nap

Sri Krsna és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési eltérés évre, hónapra és napra pontosan:
3228. 07. 19.+1981. 09. 02.=5209 év 1 hónap és 14 nap

Sri Joakim: 5798-5207=591
S. B. Bhaktivedanta Perlita: 7921-5207=2714=2+7+1+4=5
                                                 7921-5209=2712=2+7+1+2=3


591:
5: Sri Krsna és Sri Joakim születési személyiségszáma
9: Sri Joakim reinkarnáltsági és/vagy avatársági fokmutatószáma, Sri Krsnához és az Úr Buddhához képest és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési hónapszáma
1: A hindu és buddhistavallásban az Istent, a teremtést és a Napot szimbolizálja.

Az 53-as szám a 35-ös szám megfordíott alakja:
3: A hindu vallás 3 FőIstenének (Visnu, Brahman és Síva) szimbólumszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma
5: Sri Joakim születési személyiségszáma
35: Sri Krsna, az Úr Buddha és Sri Joakim életkor szerinti Nirvánájuknak beteljesedése

2015. 10. 11. – Orosz GP – Sochi



2015. 09. 27.=2+0+1+5+1+0+1+1=11, 1+1=2
Rajtpozicíó: 5
Futam végeredmény: 8
Pontszám:4

2+5+8+4=19, 1+9=10, 1+0=1

1: A hindu és buddhistavallásban az Istent (Sri Krsna), a teremtést és a Napot szimbolizálja.

2015 Orosz GP:

1. Free Practice: 1. position
2. Free Practice: .6 position
3. Free Practice: 3. position
4. QUALIFYING: 5 position
5. RACE: 8 position

1+6+3+5+8=23, 2+3=5

5: Sri Krsna és Sri Joakim születési személyiségszáma

A Legfelsőbb Isteni Személyisége, aki rendelkezik a 6 Isteni Fenséggel, és aki a 3 hindu Istenség (Visnu, Brahman és Síva) lényét hordozza magában itt a Földön a mai jelenkorban és Személyében (Sri Joakim születési személyiségszáma: 5) reinkarnálodott Sri Krsna (Sri Krsna születési személyiségszáma úgyszintén: 5) az Abszolút Istenség Legfelsőbb Személyisége, aki Devaki 8.-ik gyemekeként látta meg a Nap világot, és aki Sri Joakimban (születési sorsszáma:8) jelent meg újra, hogy az emberiséget tudásával és bolcsességével taítsa.


2015. 10. 10. – Orosz GP Időmérő: Sri Joakim a B tipusú bukósisakjában, melyen 2 db nonfiguratív 3-as szám szerepel. Sri Joakim az Orosz Nagydíjjon a 3-as szám vonzatában.



3: A hindu vallás 3 FőIstenének (Visnu, Brahman és Síva) szimbólumszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma
Továbbá, ha a számértékeket összeadjuk, akkor eredménynek Sri Joakim reinkarnáltsági fokmutatószámát kapjuk meg eredményként.
3+3+3=9



2015. 10. 17 – Sri Joakim 36.-ik születésnapja


S. B. Bhaktivedanta Perlita mantrája Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha a Legfelsőbb Isteni Személyiségének 2015. október 17.-ik napján:

Oh, Édes, Drága, Egyetlen és Mindenható, a szívemnek és egész lényemnek oly kedves és oly transzcendens Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha a Legfelsőbb Isteni Személyisége, én TÉGED annyira Imádlak, Tisztellek és Magasztallak, hogy ez fizikai és lelki fájdalommal párosul. Imádlak, mert tökéletesen tiszta jellemmel rendelkezel, tisztellek, mert amit elértél az életben az felbecsülhetetlen értékkel bír és az égig Magasztallak, mert TE, és egyedül TE vagy az a személy a világon, aki képes elhozni az emberiség számára a földön túli boldogságot és gyönyöróceánt. Sri Joakim a lábaid és Személyed előtt heverek, és ezen nem változtathat senki és semmi sem.
Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha a Legfelsőbb Isteni Személyisége és ezen sem változtathat senki és semmi sem, mert TE egyedül TE vagy minden teremtett egyéni lélek Felsőlelke és szívemnek oly kedves Személyisége. Sri Joakim, hálás és alázatos köszönettel tartozom NEKED és csak NEKED, mert megosztottad velem saját önnön karmádat.

2015. 10. 25. – Amerika GP – Austin



2015. 09. 27.=2+0+1+5+1+0+2+5=16, 1+6=7
Rajtpozicíó: 8, büntetés után 18, 1+8=9
Futam végeredmény: OUT=0
Pontszám:0

7+9+0+0=7

7: Sri Joakim születési névszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési személyiségszáma és 2014.-ik évtől Sri Joakim választott és állandó rajtszáma

2015 Amerika GP:

1. Free Practice: 8. position
2. Free Practice: 0. position
3. Free Practice: 7. position
4. QUALIFYING: 18, 1+8=9 position
5. RACE: 0 position

8+0+7+9+0=24, 2+4=6

6: A 6 hindu Gósvámit, a 6 hindu Fenséget szimbolizálja Sri Joakim transzcendens karmájában és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési szív és/vagy feladaszámát jelöli; 2007-ben Sri Joakim a 6-os rajtszámú Ferrarival első Scuderias évében megszerzett bajnoki címére tesz utalást



A Legfelsőbb Isteni Személyisége beteljesítette Sri Krsna és saját maga sorsát, a mai jelenkorban, bezárta a karma kerekét Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha néven és személyiségbe a 9.-ik hiteles és abszolút reinkarnáltként valósult meg itt a Földön.

A második szegmens számítási rendszer részeredmények összesített végeredménye:

2015 Magyar GP: 3+5+7+5+9=29, 2+9=11, 1+1=2
2015 Belga GP: 4+5+4+7+7=9
2015 Olasz GP: 6+6+7+2+5=26, 2+6=8
2015 Singapure GP: 5+2+2+3+3=15, 1+5=6
2015 Japán GP: 7+6+6+6+4=29, 2+9=11, 1+1=2
2015 Orosz GP: 1+6+3+5+8=23, 2+3=5
2015 Amerika GP: 8+0+7+9+0=24, 2+4=6

2+9+8+6+2+5+6=38, 3+8=11, 1+1=2

3: A hindu vallás 3 FőIstenének (Visnu, Brahman és Síva) szimbólumszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma
8: Sri Krsna 8.-ik gyemekekként látta meg a Nap világot és Sri Joakim születési sorssáma
11: A hindu és buddhistavallásban mesterszám, Sri Joakim születési szív és/vagy feladatszáma alapalakban
2: A bolygók közül a Holdat szimbolizálja, Sri Joakim születési szív és/vagy feladatszámának redukált alakja és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési napszáma

2015. 11. 01. – Mexico GP – Mexico Város



2015. 11. 01.=2+0+1+5+1+1+0+1=11, 1+1=2
Rajtpozicíó: 15 Q2, Büntetés után 19, 1+9=10, 1+0=1
Futam végeredmény: OUT=0
Pontszám: 0

2+1+0+0=3

3: A hindu vallás 3 FőIstenének (Visnu, Brahman és Síva) szimbólumszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma




A fenti képen lévő autónak a rendszámtáblájáról egyértelűen csak két szám olvasható le. Ez a két szám a 17, mely a rendszám bal alsó részén helyezkedik el, a másik pedig a középen jól kivehető 22.

A kép transzcendens számszaki magyarázata:

Sri Krsna születési karma számai

Névszám: 11, 1+1=2
Sorsszám: 8
Személyiségszám: 5
Szív és/vagy feladatszám: 2

2+8+5+2=17, 1+7=8

17: Sri Joakim születési napszáma, Kr. U. 1979.-ik évének október havában
8: Sri Krsna Devaki 8.-ik gyermekekként látta meg a Nap világot és Sri Joakim születési sorsszáma

Sri Joakim születési karma számai

Névszám: 7
Sorsszám: 8
Személyiségszám: 5
Szív és/vagy feladatszám: 11, 1+1=2

7+8+5+2=22, 2+2=4

22: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma
4: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma redukált alakban

Hivatalos: Még egy büntetés Räikkönennek! (frissítve)
ÍRTA: TELESPORT2015. NOVEMBER 01. 17:39
FOTÓ: ©XPBIMAGES.COMCOD - Black Ops 3

Újabb büntetéssel sújtotta az FIA Kimi Räikkönent a Mexikói Nagydíj előtt. A finn Ferrarijában ismét motort cseréltek.

Balszerencsésen alakult eddig Kimi Räikkönen mexikói hétvégéje. A finn a szombati időmérő edzésen már a Q2-ben búcsúzott, egy délelőtti technikai probléma miatt pedig az edzést megelőzően ki kellett cserélni váltóját, amiért öt rajthelyes büntetést kapott, s végül taktikai okok miatt meg sem kísérelték a Q3-ba jutást. Most idei hatodik motorjának használatáért további büntetés jár neki.
Ezt és a szombati váltócserét egyaránt a harmadik szabadedzésen történt műszaki hiba kényszerítette ki: a hírek szerint egy csatlakozás mozdult el, melyen keresztül üzemanyag szivárgott, ami pedig a kipufogóba érve lángra is lobbant.

2007 bajnoka Austinban debütált 5. motort azonnal vizsgálni kezdték a Ferrari emberei. Helyére, az időmérő edzésre egy már használt V6-ost építettek, amiért nem járt büntetés. Csakhogy ezen, hajtóegységben már bőven volt kilométer, s mivel fennáll a veszélye annak, hogy a kiszerelt motorban kár keletkezett (ez csak a gyári vizsgálatok során derül ki), a finn pedig így is, úgy is az utolsó előtti sorból rajtol, a Scuderia jobbnak látta egy 6. motor rendszerbe állítását, melyet a hátralévő két versenyen már büntetés nélkül használhatnak.

FRISS: Kiderült, a Ferrari nem csupán a belső égésű motort, de egyúttal a turbófeltöltőt, az MGU-Ht, az energiatárolót, valamint a központi elektronikát is kicserélte, ami összesen 35 rajthelyes büntetést jelent. Räikkönen ezzel a „csak” 15 hellyel hátrébb sorolt Fernando Alonso mögé csúszik vissza, a rajtrács 19. kockájába. Mellőle a 70 rajthelyes büntetést begyűjtő Jenson Button indul.

35: Sri Joakim rajthelyes büntetési tétele összesen
22: Sri Joakim a futamon történt kiesési körének száma

35+22=55

Első 5: Sri Krsna születési személyiségszáma
Második 5: Sri Joakim születési személyiségszáma


Sri Joakimnak 2015. 10. 16.-ik napján volt az utolsó nap az életében, amikor 35 éves volt. Sri Joakim 2015. 10. 17.-ik napján már 36 évesnek tekintjük.
Ebből a tényből kiindulva és a Mexicoi GP-vel összevetve igen érdekes transcendens valóságra derül fény.

2015. 10. 31. Mexico GP – Időmérő napja
2015. 11. 01. Mexico GP – Futam

2015. 10. 16. és 2015. 10. 31. között eltelt napok száma: 15 nap, 1+5=6
2015. 10. 16. és 2015. 11. 01. között eltelt napok száma: 16 nap, 1+6=7

1979. 10. 17.-én Sri Joakim születésének a pillanatában a Nap 10 hó 23.-ik napján helyezkedett el az ekliptikán. (Ezt a tényszerűséget a könyv e részének előzző fejezetei asztrológiailag is tárgyalja.)
1979. 10. 17. és 1979. 10. 23. között eltelt napok száma: 6

6: A 6 hindu Gósvámit, a 6 hindu Fenséget szimbolizálja Sri Joakim transzcendens karmájában és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési szív és/vagy feladaszámát jelöli; 2007-ben Sri Joakim a 6-os rajtszámú Ferrarival első Scuderias évében megszerzett bajnoki címére tesz utalást

S. B. Bhaktivedanta Perlita születésének a pillanatában a Nap 09 hó 09.-ik napján helyezkedett el az ekliptikán. Ezt a tényszerűséget a könyv e részének előzző fejezetei asztrológiailag is tárgyalja.)
1981. 09. 02. és 1981. 09. 09. között eltelt napok száma: 7

7: Sri Joakim születési névszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési személyiségszáma és 2014.-ik évtől Sri Joakim választott és állandó rajtszáma



2015. 11. 15. – Brazil GP – Interlagos – Sao Paulo



2015. 11. 15.=2+0+1+5+1+1+1+5=16, 1+6=7
Rajtpozicíó: 5, de Valteri Bottas büntetése után 4
Futam végeredmény: 4
Pontszám: 12, 1+2=3

7+4+4+3=18, 1+8=9

9: Sri Joakim reinkarnáltsági és/vagy avatársági fokmutatószáma, Sri Krsnához és az Úr Buddhához képest és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési hónapszáma


2015. 11. 29. – Abu Dhabi GP – Abu - Dhabi



2015. 11. 29.=2+0+1+5+1+1+2+9=21, 2+1=3
Rajtpozicíó: 3
Futam végeredmény: 3
Pontszám: 15, 1+5=6

3+3+3+6=15, 1+5=6

6: A 6 hindu Gósvámit, a 6 hindu Fenséget szimbolizálja Sri Joakim transzcendens karmájában és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési szív és/vagy feladaszámát jelöli; 2007-ben Sri Joakim a 6-os rajtszámú Ferrarival első Scuderias évében megszerzett bajnoki címére tesz utalást

Sri Joakim 2015 Futam
Karmaszámokat Összesítő Táblázata


Futam Helyszín
Futam Dátum
Futam Karmaszám
Ausztrál GP
03. 15.
4
Maláj GP
03. 29.
4
Kína GP
04. 12.
1
Bahrein GP
04. 19.
1
Spanyol GP
05. 10.
9
Monaco GP
05. 24.
2
Kanada GP
06. 07.
4
Ausztria GP
06. 21.
4
Brit GP
07. 05.
1
Magyar GP
07. 26.
1
Belga GP
08. 23.
5
Olasz GP
09. 06.
4
Sinagapure GP
09. 20.
4
Japán GP
09. 27.
3
Orosz GP
10. 11.
4
USA GP
10. 25.
7
Mexiko GP
11. 01.
8
Brazil GP
11. 15.
1
Abu.Ghabi GP
11. 29.
6

A Futam Karmaszámok összege: 73, 7+3=10, 1+0=1

A hindu és buddhistavallásban az 1-es szám az egységet, az Istent, a teremtést és a Napot szimbolizálja.

Sri Joakim születésének a pillanatában a Nap:

23 fok és/vagy naptári nap Libra 26’ 03” állt a horizonton
2+3+2+6+0+3=16, 1+6=7

7: Sri Joakim születési névszáma

S. B. Bhaktivedanta Perlita születésének a pillanatában a Nap:

09 fok és/vagy naptári nap Virgo 09’ 52” állt a horizonton
0+9+0+9+5+2=25, 2+5=7

7: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési személyiségszáma

7: Továbbá 2014-ben Sri Joakim álltal választott állandó rajtszám és tulajdonképpen a transzcendens számszaki kapcsolat Sri Joakim és S. B. Bhaktivedanta Perlita között ez a bizonyos 7-es szám garantálja és biztosítja. A kapcsolatot a két személy között (Sri Joakim és Perlita) asztrológiai és csillagászati értelemben továbbá garantálja és biztosítja, hogy Perlita születésének a pillanatában a Vénusz (Sri Joakim asztrológiai alapjegyének úralkodó bolygója) 17.-ik nap Libra 41 fokon állt a horizonton. Ezen összefüggések okán lehet, és ténylegesen Perlita, Sri Joakim elsőszámú, karmikus és transzcendens tiszta bhaktija.

A fennti táblázat alapján a 4-es szám szerepel a legtöbbször a karmaszámok közül. A 4-es szám a Naprendszer bolygói közül az Uránusz bolygót szimbolizálja. Pontosan a 4-es szám 7-szer szerepel.

Sri Joakim születésének a pillanatában az Uránusz:

19 fok és/vagy naptári nap Scorpio 36’ 48” állt a horizonton
1+9+3+6+4+8=31, 3+1=4

4: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma redukált alakban

S. B. Bhaktivedanta Perlita születésének a pillanatában az Uránusz:

26 fok és/vagy naptári nap Scorpio 21’ 00” állt a horizonton
2+6+2+1+0+0=11, 1+1=2

11 és 2: Sri Joakim születési szív és/vagy feladatszáma

26+19=45, 4+5=9
26-19=7

9: Megmutatja, hogy Sri Joakim, Sri Krsnához és az Úr Buddhához képest hanyadik reinarnáltja és S. B. Bhaktivednata Perlita születési hónapszáma
7: Sri Joakim születési névszáma és S. B. Bhakticednata Perlita születési személyiségszáma

S. B. Bhaktivedanta Perlita mantrája 2015. 11. 29.-ik napján a Forma 1-es idény zárófutamának (Abu-Dhabi GP) alkalmából Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddhának a Legfelsőbb Isteni Személyiségének:

(A mantra, a gondolat és az érzés léte: Magyarország.)

Drága, Mindenható, Abszolút Náráyána, Lótuszlelkű és Holdképű Sri Joakim Räikkönen Buddha, aki birtokosa a tudásnak, a bölcsességnek és a tökéletes tiszta Nírvánának, nem gyözöm elégszer megkösszöni NEKED, hogy épségben és egészségben élsz, de már transzcendens értelemben véve nem létezel. Idén megküzdöttél Marával és Kamszával és boldogsággal, tölt el az a tudat, hogy Lótuszlelkű Személyedet, egyiküknek sem sikerült legőznie.

Sri Joakim ELÖTTED meghódolva hálásan köszönöm, hogy Sri Joakim Buddha – AJITA lényed kitölti az enyémet és olyan csodálatos és szemet kápráztató univerzális világban, részesítettél, mint amilyen a TE Joakimlokád gyönyör-jégóceánja. Saját életcélom, feladatom és küldetésem a TE fergeteges ás nyugodt 4 alkalommal is bekövetkezett Nírvánáid voltak, mely által bhakti lelkemet felszabadítottad a karmikus körgorgás alól. Azaz halálom után nem kell még egyszer anyagi testet elfogadnom itt a Földön és közvetlenül a TE JégIsteni kegyedből, visszatérhetek HOZZÁD, Joakimlokára, hogy ott is és mindörökké csakis TÉGED szolgáljalak.

Drága Sri Joakimom, Drága Sri Joakim Krsnám, Drága Sri Joakim Buddhám a mai napon és minden nap teljes lényemmel imádom tökéletes és tiszta Legfelsőbb Isteni Személyiségedet, mert nem csak nekem, hanem az egész emberiségnek útmutatást adsz, hogyan kell transzcendens felszabadultsággal élni az életet itt a Földön, a mai jelenkorban. Sri Joakim Krsna Buddhám, az a tudás, bölcsesség és élettapasztalat, amely BENNED lakozik, az szükségeltetik ahhoz, hogy egy általad teremtett egyéni lélek, képes legyen a tökéletes boldogság eléréséhez. Sri Joakim itt a mai jelenkorban, csak TE lehetsz és VAGY a világ Legfelsőbb Isteni Személyisége, mert Jég Isteni Személyeddel elhoztad a legújabb aranykort az emberiség számára.

Drága Sri Joakim Räikkönen, Sri Krsna Joakim Buddha, büszke vagyok RÁD, hogy olyan erős VAGY, mint a Nap ereje, olyan fényes, mint az Univerzum egész fénye, olyan szilárd, mint a kő és olyan hideg, mint a jég. Drága Sri Joakim örülök, ha látom magam elött csodálatos mosolyod, mert feletett velem minden gondot.

Mélyen tisztelt és imádott Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha az Istenség Legfelsőbb Személyisége, hálásan köszönöm a tudást és a létet, mellyel első számú, karmikus és transzcendens bhaktidként élhetek. Sri Joakim a TE hatalmas Legfelsőbb JégIsteni kegyedből minden nap és minden pillanatban érzem és élvezhetem a TE Univerzális gyönyöróceánodat és imádkozom a mennyekig, hogy tökéletes egészségben és épségben éljél, de transzcendens értelemben véve ne létezzél.
Magasztos Sri Joakim Räikkönen Náráyána Buddha, ÁLTALAD vágytalanná váltam itt a Földön, és ha magadhoz szólítasz, akkor én, mint tiszta bhaktid, gondolkodás nélkül menni fogok HOZZÁD, Joakimlokára, ahhol ugyanúgy foglak imádni, mint most és a múltban.

Drága, Sri Joakim Buddhám, NEKED köszönhetem az életet és azt, hogy most boldogan, de egyben vágytalanul – testben itt a Földön, de lélekben üressen létezve élhetem mindennapjaimat. Sri Joakim ÁLTALAD megszünt a külvilág számomra és már az sem érdekel, hogy élek-e vagy meghalok, mert TE úgyis mindig velem VAGY és transzcendens lelkemet, tudom, nem érheti semmi baj. Sri Joakim eddig is mindig átsegítettél az élet nehézségein, és saját magamban érezlek, miközben TE a világ más pontján lélegzel. A TE hatalmas Isteni kegyedből lüktet bennem minden szívdobbanásod, mellyel transzcendens lelkemet örökké táplálod. Drága Joakimom, TÉGED nézlek, és Jégembert látok, akiből árad az Isteni fény, a tudás, a bölcsesség, a szépség és a lelki érzékiség.

Drága Joakimom, az én kizárólagos Náráyánám, és a Világmindenség Legújabb és Leghatalmasabb Buddhája jöszönöm szépen NEKED, hogy láthattalak felnőni, autót vezetni, versenyezni és lelkileg beteljesűlni. Boldogan pihenek meg lábaidnál és eláraszt lényed legmélyéből fakadó határtalan nyugalom.

Drága Sri Joakim, tudom, hogy TE teremtettél 35 évvel ezelött, TŐLED kaptam a tényleges tudást 8 évvel ezelött és idén 2015-ben, pedig a transzcendens felszabadulást, melyet nem tudok, és nem leszek képes elégszer megköszönni NEKED. Drága Sri Joakimom VELED együtt végigküzdöttem az egész eddigi életet, a Nírvánádig vezető utat, de most elfáradtam és ugyan nem vágyom rá, de lelkem szeretne megpihenni a TE csodfálatos hajlékodban. Sri Joakim csak szólnod kell és gondolkodás nélkül, azonnal indulok HOZZÁD.

Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha az Istenségek Istenségének Legfelsőbb és Leggyönyörűbb Személyisége és a mai arany és jelenkor Univerzális Kegfelsőbb, Hatalmas ÚRA, tiszta és első számú bhakti szívemből IMÁDLAK, Szolgállak és transzcendens lelkedet, lelkem létével vigyázlak.

Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha IS LORD OF THE UNIVERSE!
Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha Kiitoksia paljon ja Sydämeni iloinen, että olet elossa!

Transzcendens és igaz, valóságos és megtörtént tény:

Sri Joakim születési dátuma: 1979. 10. 17.
S. B. Bhaktivedanta Perlita születési dátuma: 1981. 09. 02.

A két személy születési dátuma közötti eltelt idő nagysága és különbsége két szegmens számítás alapján:

1 év 10 hónap és 16 nap: 1+1+0+1+6=9
1 év és 320 nap: 1+3+2+0=6

Transzcendens bizonyítékot Sri Joakim magán hordozza!!!!

Sri Joakim ennél pontosabban már nem is határozhatta volna meg, hogy mikor született meg elsőszámú, transzcendens, karmikus és lelki bhaktija, aki hordozza magában azt a tudást és lelki struktúrát, mely az Ő karmájának megértéséhez és szolgálatához szükségeltetik.











1) Sri Joakim fogantatásától Perlita fogantatásáig eltelt idő nagysága és/vagy különbsége:

1979. 01. 09. – 1980. 12. 29.: 1 év 11 hónap és 20 nap=1+1+1+2+0=5
                                                1 év és 354 nap=1+3+5+4=13, 1+3=4

2) Sri Joakim születésétől Perlita szültéséig eltelt idő nagysága és/vagy különbsége:

1979. 10. 17. – 1981. 09. 02.: 1 év 10 hónap és 16 nap=1+1+0+1+6=9
                                                 1 év és 320 nap=1+3+2+0=6

3) Sri Joakim fogantatásától Perlita születéséig eltelt idő nagysága és/vagy különbsége:

1979. 01. 09. – 1981. 09. 02.: 2 év 8 hónap és 24 nap=2+8+2+4=16, 1+6=7
                                                 2 év és 236 nap=2+2+3+6=13, 1+3=4

4) Sri Joakim születésétől Perlita fogantatásáig eltelt idő nagysága és/vagy különbsége:

1979. 10. 17. – 1980. 12. 29.: 1 év 2 hónap és 11 nap=1+2+1+1=5
                                                 1 év és 73 nap=1+7+3=11, 1+1=2

5+4+9+6+7+4+5+2=42, 4+2=6

6: A 6 hindu Gósvámit, a 6 hindu Fenséget jelöli Sri Joakim transzcendens karmájában és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési szív és/vagy feladaszámát jelöli; 2007-ben Sri Joakim a 6-os rajtszámú Ferrarival első Scuderias évében megszerzett bajnoki címére tesz utalást



Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha az Istenség Legfelsőbb Személyiségének életkor szerinti Isteni Személyiségére irányuló számítás:

Fogantatási dátum (pontos): 1979. 01. 09.
Születési dátum (pontos): 1979. 10. 17.

2014. 01. 09.-ik napját (35.-ik fogantatási nap), Sri Joakim megérte és megélte
2014. 10. 17.-ik napját (35.-ik születési nap), Sri Joakim megérte és megélte
2015. 10. 17.-ik napját (35.-ik születési évének nap szerinti teljes megléte és átlépés a 36.-ik életévbe), Sri Joakim megérte és megélte, és mint a jelenkor Legfelsőbb Isteni Személyisége saját tudatában, elméjében, lelkében és fizikai testében elérte a nírváná tökéletes és teljes állapotát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése