Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2014. január 1., szerda

III. Rész - 6.) fejezet - Sri Joakim az Istenség Legfelsőbb Személyisége - Bizonyítékok - 2014 - 4

2014. 10. 16. Sri Joakim az Istenség Legfelsőbb Személyisége AJITA-ként legyőzi és diadalmaskodik saját „démona” felett

Mint a hindu vallás Legfelsőbb Istenének, Sri Krsnának Kamsa démonnal kellett megküzdenie azért, hogy birtokolhassa a lelki felszabadulás érzését, és mint a buddhistavallás írányítójának Sziddharta Gautama Buddhának Marával kellett úgymond leszámolnia azért, hogy a nírvánát elérje, így Sri Joakimnak is volt egy bizonyos személy, aki úgymond hátráltatta a lelki kiteljesedésben és szabadságában. Ez a személy pedig Fernando Alonso volt.

Hivatalosan a leköszönö Ferrari elöke 2014. 10. 16.-ik napján jelentette be azt a tényt, amit már viszont mindenki sejteni vélt, hogy Fernando Alonso a 2015.-ik évi szerződését felbontotta a Scuderia Ferrarival. Azzal, hogy Alonso távozik a Ferraritól és helyére Vettel, érkezik, Sri Joakim megmutatta, hogy mennyire is hatalmas és tökéletes személyiség. Sri Joakim tényleges és abszolút értelemben véve megvivta a csatáját csapaton belül a saját démonával és sikerült elenállhatatlan Isteni Személyiségét érvényesíteni, hiszen az új csapatvezetés is biztosította bizalmáról Sri Joakimet.
Az lehet, hogy idén teljesítményben és eredményességében Sri Joakim nem a vártnak megfelelően szerepel és szerepelt, de a saját nírvánájának a feltétele volt, hogy ilyen értelemben véve úgymond meghaljon és/vagy elbukjon. Az Orosz Nagydíj után a Világbajnoki Tabellán a 12.-ik helyet feglalta el és ez olyan mintha nem is létezne, mert Sri Joakimnak a tudásához és bölcsességéhez mérten nem ilyen helyezésben kellett volna lennie. Sri Joakim lehet, hogy elbukott bizonyos értelemben véve, de a hindu és buddhistavallás és filozófia szerint is először meg kell halni, hogy utána újjászülessünk.

Sri Joakim: „Nem azoké a siker, akik sohasem buktak el, hanem azoké, akik elbuktak, és ismét felálltal belőle!”

Montezemolo: Alonso elhagyja a Ferrarit
ÍRTA: TELESPORT2014. OKTÓBER 16. 08:49FOTÓ: ©XPBIMAGES.COM

A csapat spanyol versenyzője, Fernando Alonso a 2014-es szezon végén biztosan elhagyja a Ferrari Forma-1-es alakulatát – jelentette ki az olasz gyár korábbi elnöke, Luca di Montezemolo. A szakember a kétszeres világbajnok távozásának okairól is beszélt.
Hivatalos bejelentés ugyan továbbra sem érkezett, az elmúlt hetekben azonban több komoly szaklap is tényként közölte, hogy Fernando Alonso búcsút int a vörösöknek; néhányan azt is biztosra veszik, hogy a spanyol klasszis a McLarennél folytatja pályafutását. A kétszeres világbajnok helyét állítólag Sebastian Vettel veszi át, aki a Japán Nagydíj helyszínén már elárulta, a szezon befejeztével elhagyja a Red Bullt; noha a négyszeres világbajnok azt még nem mondta el, hol versenyez a következő évben, a csapat vezetői többször is utaltak arra, hogy az olasz egylethez tart.

Most a Ferrari korábbi elnöke, Luca di Montezemolo (aki hivatalosan hétfőn adta át pozícióját Sergio Marchionnénak) árult el néhány részletet a „pilótakeringőről”, amikor egy, a RAI televíziónak adott nyilatkozatában kijelentette, Alonso valóban elhagyja a vörösöket.

„Távozásának két oka van: először is, tudom, hogy ki szeretné próbálni magát egy új környezetben. Másodszor: abban a korban van, melyben már nem várhatsz túl sokat arra, hogy újra nyerj” – kezdi nyilatkozatát az olasz szakember, aki a közös munka alatt jó kapcsolatot ápolt a spanyol pilótával.
„Az elmúlt években sokat szenvedett a nyeretlenség miatt, és azt hiszem, máshol is ki szeretné próbálni magát, meg akarja tudni, ott vajon győzhet-e. A versenyzőknek néha szükségük van új motivációra, új környezetre és új ingerekre. Michael Schumacher helyzete, aki oly sok éven keresztül a csapatunkkal maradt, teljesen egyedi” – utal a német klasszisra, aki 1996-ban csatlakozott a Ferrarihoz, ahol 2006-os (első) visszavonulásáig versenyzett, és ahol 2000 és 2004 között öt egyéni világbajnoki címet szerzett és szinte minden fontosabb rekordot megdöntött.

Noha ő maga is elismerte, hogy a Ferrari jelenlegi formája is közrejátszott Alonso döntésében, Montezemolo mégis megvédte csapatát, mondván hosszú idő után a 2014-es volt az első olyan szezon, amelyikben valóban nem volt versenyképes. „Az elmúlt 15 évben ez a csapat nyert legtöbbet! Igaz, hogy különböző okok miatt már hét éve nem nyert világbajnoki címet, de kétszer is az utolsó futamon veszítette el azt. Az idei évad valóban kiábrándító, több szempontból is, és az egyik sajnos ez [a versenyképesség hiánya] volt, de ez a sport már csak ilyen” – magyarázza.

Montezemolo 23 év után állt fel a Ferrari elnöki székéből (a Forma-1-es csapatnál az 1970-es évek elején is dolgozott), és adta át pozícióját a Fiat vezérigazgatójának. Nyilatkozata során saját távozásáról is beszélt. „Természetesen nem voltam elégedett azzal, ahogyan ez történt, az élet azonban már csak ilyen, és igazságosnak tartom azt, hogy egy magánvállalkozás esetében a tulajdonosok hoznak bizonyos döntéseket. Úgy érzem, a cég elérkezett egy új korszak kezdetéhez” – zárta gondolatát a 67 éves sportvezető.


Sri Joakim 2014. 10. 16.-ik napján 34 éves és 364 napos életkorban volt és egy nappal a 35.-ik születésnapja elött.
Vegyük alapul a 364-et, mint számot és redukáljunk, azaz a rejtett adatot változtassuk át 463-ra, és máris megkapjuk az értelmét Sri Joakim Legfelsőbb Isteni Személyét illetően.
Kr. E. 463-ban volt Sziddharta Gautama Buddha 1 éves halálának évfordulája, úgyanis Buddha Kr. E. 464-ben 80 éves korában megpihent. Ez a számszaki és vallástörténelmi tény is bizonyíték arra, hogy az Úr Buddha Sri Joakimban reinkarnálodott.
4: A hindu és buddhaista vallásban az Istenségeket alapesetben 4 karral szokták ábrázolni és megjeleníteni.
6: - 6 Isteni Fenség
    - 6 hindu tanító (Gosvámi)
    - A saját magát megsokszorozni tudó világot szimbozizálja
    - Az ősbolygok közül a Vénuszt jelöli, mely Sri Joakim születési asztrológiája szerinti uralkodó bolygoja
    - 2007-ben Sri Joakim a 6-os rajtszámú autóval versenyzett és lett Világbajnok
    - S. B. Bhaktivedanta Perlita születési szív vagy feladatszáma
3: A hindu vallásban a 3 Főistent (Visnu, Brahman és Síva) jelölő mutatószám és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma

Buddha életkora 80 év volt Kr. E. 464-ben.
8: Sri Krsna, Devaki 8.-ik gyermekeként látta meg a Nap világot és Sri Joakim születési sorsszáma.
0: A hindu vallás és a buddhistavallásban a beteljesedés szimbólumszáma.

Egyéb Tényszerüség:

364+34=330

2014. 10.16.-ik napján S. B. Bhaktivedanta Perlita 33 éves volt.
0: A hindu vallás és a buddhista vallásban a beteljesedés szimbólumszáma.
Azaz Sri Joakim saját karmáján és életén belül beteljesítette és megvalósította S. B. Bhaktivedanta Perlita lelkének önmegvalósítását is.


2014. 10. 17. Sri Joakim az Istenség Legfelsőbb Személyiségének 35.-ik születésnapja – Finnország – Espoo

Vallástörténelmi Tény I.:

Sri Krsna a hindu vallás és filozófia és az egész transzcendens Univerzum, Istenség Legfelsőbb Személyisége.

Egy napon Krsna megkérte apját, Nanda Mahárádzsát, hogy hagyja abba Indrának, az eső félistenének imádatát, s helyette imádja Góvardhana-hegyet, mely egy szent hegy Vrindávanában. Nanda Mahárádzsá teljesítette szeretett Krsnájának kérését, amelytől azonban Indra, a félistenek királya nagyon dühös lett. Szakadó esőt zúdítva Vrindávanára megpróbálta elpusztítani a város lakóit. Krisna azonban felemelte a Góvardhana-hegyet, s mint egy esernyőt, Vrindávana lakói fölé tartotta. Ezt a kedvtelést számos festmény és szobor ábrázolja.
Krsna ezt követően elment Mathurába, hogy megölje Kamsza királyt. Huszonnyolc éves koráig Mathurában maradt, azután pedig Dvárakába költözött. A kuruksetrai csatában kedves híve, Ardzsuna harci szekerét hajtotta. E csata előtt mondta el a híres Bhagavad-gítát, amely a hindu vallás és filozófia alapjának tekinthető.

Vallástörténelmi Tény II.:

Sziddharta Gautama Buddha 29 éves korát betöltve, megvilágosodott (rájött arra, hogy létezik betegség, szenvedés, öregség és halál) és rá 6 évvel 35.-ik életévét betöltve elérte a nírváná csodálatos lelki állapotát.

Sri Sziddharta Gautama Buddha (Kr. E. 544 – Kr. E. 464.)

Buddha az Úr Visnu kilencedik inkarnációja. Sziddharta Gautama, akit később Buddhának is neveznek, Kr. E. 544-ben egy őszi, októberi napon látta meg a Napvilágot. 16 éves korában megházasodott, s egy fia született. Mikor betöltötte a huszonkilencedik életévét, elhagyta otthonát, hogy megkeresse a választ élete legfontosabb és legalapvetőbb kérdéseire. Hat évvel később eljutott Bodh Gayába, ahol egy bodhi fa alatt ülve mély meditációba merült. Meditációja során egy Mara nevű démon megkísértette, felajánlva neki mindent, ami kívánatos lehet ebben a világban. Buddha visszautasította a démon javaslatát, s nem fogadta el az felajánlott javakat. Röviddel ez után Buddha elérte a nírvána állapotát.

Vallástörténelmi Tény III.:
Sri Joakim a jelen kor visszavonhatatlan és ellenállhatatlan Istenség Legfelsőbb Személyisége!
Sri Joakim 2007. 10. 21.-ik napján 28 évesen és 4 napos korában Interlagosban megszerezte a Világbajnoki címet a 6-os rajtszámú Scuderia Ferrarival. Ezzel jogot szerzett magának, hogy 29 éves korában birtokolja az 1-es rajtszámú regnáló bajnoki autót.
Sri Joakim 2014. 10. 17.-ik napjával (a 35.-ik születésnapján), a transzcendens eleve elrendelés alapján elérte a nírvánába jutás életévét és lelki struktúráját és felkészült az átalakulásra. Azaz megtapasztalni a létezés és nem létezés transzcendens állapotát.


http://www.origo.hu/tudomany/vilagur/20141010-mars-ustokos-nagyon-ritka-csillagaszati-esemeny-lesz-oktober-19-en.html

Nagyon ritka csillagászati esemény lesz október 19-én

ORIGO2014. 10. 14. 07:31
Mars
Siding Spring üstökös

A NASA felkészült arra, amely egymillió évenként következik be: egy nagy üstökös szinte súrolja a Marsot.
A Mars körül keringő összes űreszköz és a két működőképes Mars-járó is azt az objektumot figyeli, amely október 19-én 139 500 kilométerre közelíti meg a vörös bolygót. Csillagászati léptékkel ez kis távolságnak számít, körülbelül harmada a Föld-Hold távolságnak.


A Mars felé közelítő üstökösmag (illusztráció)
Forrás: NASA

Ha becsapódna, átformálná a Marsot
A Marsot megközelítő test a Siding Spring (C/2013 A1) nevű üstökös. Ha becsapódna, körülbelül 35 millió megatonna TNT-egyenértéknek megfelelő energia szabadulna fel, és az esemény alaposan átformálná a Mars légkörét, sőt részben a felszínét is. Összehasonlításképpen: a Földön 65 millió éve becsapódott test – amely az élet 90 százalékát, közte a dinoszauruszokat is, eltörölte – 100 millió megatonna TNT-egyenértékű robbanást produkált.



A csillagászok számítása szerint a becsapódást biztosan megússza a Mars, de az üstökös rendkívül szoros közelsége így is hatással lesz rá, mert az egész bolygó belekerül az üstökös csóvájába. A gázból és porból álló csóva kölcsönhatásba lép majd a Mars légkörével.

Ezt a csóva-légkör interakciót figyelik majd a marsi űreszközök műszerei. Ilyen lehetőség körülbelül egymillió évente adódik a csillagászok becslései szerint.

Érintetlen ősanyag
A Siding Spring azért is különleges, mert először jár a Nap közelében, így elvileg érintetlen formában őrzi azt az ősanyagot, amelyből a Naprendszer bolygói, így a Föld is kialakultak 4,6 milliárd éve.

A Siding Spring lesz az első üstökös, amely az Oort-felhőből érkezik, és amelynek magját közelről lehet majd lefényképezni. Az Oort-felhő a Naptól 50 ezer csillagászati egységre (azaz 50 ezer Nap-Föld távolságra) lévő zóna, amelyben több százmilliárd üstökösmag lehet.

A Marsnál dolgozó űreszközökön kívül más műszerek is figyelik az üstököst, így például a Hubble-, a Swift- és a Spitzer-űrtávcsövek. Eddigi adataik alapján az üstökösmag átmérője 0,8 és 8 kilométer közé esik. A mag körüli ködös burok, a kóma jelenleg 160 ezer kilométer széles, a belőle induló csóva pedig 480 ezer kilométer hosszú.

Az igazán látványos megfigyelések és képek azonban október 19-én várhatók, amikor a Mars körül keringő Mars Odyssey, Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) és a nemrég megérkezett MAVEN is célba veszi műszereivel az üstökösmagot, míg a Mars felszínéről az Opportunity és a Curiosity figyel majd. A csóva és légkör közötti interakció miatt mindkettő összetételéről pontosabb információkat remélnek a csillagászok.

Próbálják védeni a keringőegységeket
A Siding Spring körülbelül 200 ezer km/h-s sebességgel száguld el majd a Mars mellett. Ilyen sebességnél már az egészen apró porszemek is súlyos sérüléseket okozhatnak a Mars körül keringő szondákban. Ezért az üstökösmag legnagyobb Mars-közelsége után körülbelül száz perccel – amikor a bolygó a legközelebb lesz a porcsóva legsűrűbb részéhez – az összes keringőegység a Mars korongjának túloldalán lesz.

A Siding Spring (C/2013 A1)

A felszínen dolgozó Mars-járók nem lesznek veszélyben: bár a Mars légkörének sűrűsége csak 1 százaléka a földi légkörének, de ez már elég ahhoz, hogy az üstökösből eredő anyag ne okozzon problémát.

Az üstököskutatás másik izgalmas eseménye november 12-én lesz, amikor a Rosetta űrszonda leszállóegysége leszáll egy másik üstökös magjára.

A cikkben szereplő adatok értelmezése:

egymillió évenként: Az egy millió számszakilag leírva így néz ki:1.000.000, azaz 1 db 1-es számot és 6 db 0 számot jelent. Ebből adodóan az 1-es szám jelentése. 1: Az egységet, az Istent, a teremtést és a Napot szimbolizálja.
Sri Joakim esetében az 1-es szám megmutatja, hogy Ő az Istenség Legfelsőbb Személyisége a 6 db 0 pedig a 29.-ik életéve és a 35.-ik életéve közötti évek számát jelöli. A különleges csillagászati esemény pontosan 2 nappal később történik, mint a 35.-ik születnap bekövetkezik. Ennek is megvan a megfelelő válasza, de ezt majd az utolsó pontban kifejtem.
139 500 kilométerre: 1: Az egységet, az Istent, a teremtést és a Napot szimbolizálja
3: A hindu vallásban a 3 Főistent (Visnu, Brahman és Síva) jelölő mutatószám és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma
9: Sri Joakim reinkarnáltsági fok jelölő száma, Sziddharta Gautama Buddhához képest és Sri Krsnához (Visnuhoz) képest is, hiszen, Sri Joakim, Sri Krsna és az Úr Visnu 18.-ik reinkarnáltja vagy avatára.
Ezen kívül pedig S. B. Bhaktivedanta Perlita születési hónapszáma.
5: Sri Joakim születési személyiségszáma
0: A hindu vallásban a beteljesedés szimbólumszáma és ez a 0 a Sri Krsna-i beteljesedését jelenti Sri Joakim esetében.
0: A hindu vallásban a beteljesedés szimbólumszáma és ez a 0, a Sziddharta Gautama Buddha-i beteljesedésre mutat rá.
35 millió megatonna: Sziddharta Gautama Buddha nírvánába jutásának életkor szerinti megjelölése és egyben Sri Joakim esetében is, ez az abszolút igazság és transzcendens valóság.
90 százalékát: 9: Sri Joakim reinkarnáltsági fok jelölő száma, Sziddharta Gautama Buddhához képest és Sri Krsnához (Visnuhoz) képest is, hiszen, Sri Joakim, Sri Krsna és az Úr Visnu 18.-ik reinkarnáltja vagy avatára.
0: A hindu vallásban a beteljesedés szimbólumszáma
4,6 milliárd éve: 4: A hindu és buddhistavallásban általában és általános értelemben véve az Isteneket 4 karral szokták ábrázolni. Továbbá S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma redukált alakban.
6: - 6 Isteni Fenség
    - 6 hindu tanító (Gosvámi)
    - A saját magát megsokszorozni tudó világot szimbozizálja
    - Az ősbolygok közül a Vénuszt jelöli, mely Sri Joakim születési asztrológiája szerinti uralkodó bolygoja
    - 2007-ben Sri Joakim a 6-os rajtszámú autóval versenyzett és lett Világbajnok
    - S. B. Bhaktivedanta Perlita születési szív vagy feladatszáma
0,8 és 8 kilométer: 8: Sri Krsna, Devaki 8.-ik gyermekeként látta meg a Nap világot és Sri Joakim születési sorsszáma.
Továbbá, a 8-as szám a világmindenség rendjét, és a kozmukus egyensúlyt szimbolizálja. A hindu Visnunak 8 karja volt és Sívának 8 alakja létezett. A buddhizmusban 8 külője van a Tan kerekének.
200 ezer km/h-s sebességgel: 2: A hindu és buddhistavallásban az isteni-ördögi kettősséget, az életet és halált, a jin és jangot és a Holdat szimbolizálja.
Továbbá Sri Joakim szültési szív vagy feladatszáma redukált alakban.
Pontosan azért történik 2 nappal, Sri Joakim 35.-ik születésnapja után, mert Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma a 2, mely természetesen redukált és rejtett alakban áll.
0: A hindu vallásban a beteljesedés szimbólumszáma és ez a 0 a Sri Krsna-i beteljesedését jelenti Sri Joakim esetében.
0: A hindu vallásban a beteljesedés szimbólumszáma és ez a 0, a Sziddharta Gautama Buddha-i beteljesedésre mutat rá.

Sri Joakim születésének napja: 1979. 10. 17.
Mars-üstökös közti csillagászati esemény dátuma: 2014. 10. 19.
1+9+7+9+1+0+1+7=35
2+0+1+4+1+0+1+9=18

35: Sziddharta Gautama Buddha nírvánába jutásának életkor szerinti megjelölése és egyben Sri Joakim esetében is, ez az abszolút igazság és transzcendens valóság.
18: Sri Krsnához és Visnuhoz képest, Sri Joakim a 18.-ik reinkarnációja és/vagy avatára és Buddhához képest a 9.-ik.

Sri Joakim születése pillanatában a Mars: 13 fok Oroszlán 00’ 26”
1+9+7+9+1+0+1+7=35
13+26=39
39-35=4

2+0+1+4+1+0+1+9=18

18-4=14

Ezek után a születési fokot alapul véve (13) és a számítás utáni eredményt hozzárendelve kapjuk külön külön a 13 és a 14-es számokat.
Hogy ez miért ennyire fontos?
Sziddharta Gautama Buddha Kr. E. 544.-ik évben született, melynek a karma száma 13.
Sziddharta Gautama Buddha Kr. E. 464.-ik évben pihent meg, melynek karma száma: 14.
Továbbá Sziddharta Gautama Buddha 80 éves korát betöltve halálozott el és ez is karmikus bizonyíték, Sri Joakim Isteni Személyiségét illetően.
8: Sri Krsna, Devaki 8.-ik gyermekeként látta meg a Nap világot és Sri Joakim születési sorsszáma.



Sri Joakim 2014. 10. 17.-ik napján a 35.-ik születésnapján úgymond elárulta saját magát. Hogy miért és mi képpen ahhoz elöszőr olvassuk el a következő cikket.

Räikkönen – Az elnyűhetetlen Ladától az apai szerepig…

ÍRTA: TELESPORT2014. OKTÓBER 17. 12:26FOTÓ: ©XPBIMAGES.COM

Volt idő, amikor egy elnyűhetetlen Ladát vezetett, és bár fiatalon nehezen tudott ellenállni az autókülönlegességeknek, ma már inkább a visszafogottságra törekszik. Ha tehetné, elkerülné a rivaldafényt, de a versenyzés iránti szenvedély miatt még ezt is elviseli. Kimi Räikkönen a CNN munkatársaival a Forma–1-ről, a népszerűségről és a családról beszélgetett.

A 35. születésnapját a mai napon ünneplő Kimi Räikkönen mindig is az egyszerűség híve volt. Szavait sosem bonyolította túl, ha valamit gondolt, azt őszintén ki is mondta – s ezzel sok ezer F1-rajongó szívébe lopta be magát. Noha Forma–1-es versenyzőként, világbajnokként különleges személyiségnek számít, valójában igyekszik megmaradni olyan hétköznapi figurának, amilyen népszerűvé válása előtt is volt.
Ki hinné például, hogy a ma a mezőny egyik legjobban kereső versenyzője fiatalon éppen olyan szovjetgyártású autóval járt, amilyenek még ma is szaladgálnak hazánk újtjain? „Volt egy orosz Ladám. Egy barátomtól kaptam. Megváltoztattuk a motorját. Tökéletes volt számunkra – egy nagyon erős autó. Eredetileg piros volt, de feketére festettük. Sosem robbant le” – mesélte a finn a CNN-nek.

Majd elárulta, autók terén manapság újra az egyszerűségre törekszik. „Normális autóim vannak. Amikor fiatal voltam, talán azt mondtam: »Ez egy jó autó, szeretnék egy ilyet magamnak!« De már nem így van. Normál autókat vezetek, anélkül, hogy az emberek felfigyelnének rám, és ez könnyebbé teszi az életemet.”

Kerülni a figyelmet. Ha tehetné, Räikkönen legszívesebben a rivaldafényt iktatná ki jelenlegi életéből. „Tökéletes lenne, ha normális életet tudnék élni, amelyben senki sem figyel rám. De a két dolog egyszerre nem megy. A versenyzés és a vezetés a legfontosabbak, de emellé sok más is társul. Elég régóta vagyok már ebben a sportágban ahhoz, hogy tudjam, ez egy jelentős részét képezi a sportágnak. De én nem igazán élvezem ezt. Nem vagyok nagy rajongója annak, hogy bizonyos helyekre menjek mutogatni magam. Én inkább járom a magam útját.
Sosem próbáltam meg leplezni ezt, egyszerűen így van és kész.”

Így volt ez már gyerekkorában is, amikor sok más kortársától eltérően nem a példaképek miatt ment ki a versenypályára, azzal a nagy céllal, hogy egyszer híres bajnok váljék belőle, hanem csak puszta szenvedélyből. „Nem mondanám, hogy konkrétan Forma–1-es versenyző akartam lenni. Motokrosszal kezdtem kisfiúként, aztán gokartoztam. Élveztem, és ezért egyre többet akartam. De még mindig nem hittem, hogy eljuthatok az F1-be, mivel nem volt elég pénzünk. Azt gondoltam, gokartozom, ameddig csak lehet, aztán valami másba kezdek.”

A „mást” aztán a brit Forma–Renault jelentette, ahol bajnokká koronázták, majd amennyire nem tudta elképzelni gyerekként, olyan gyorsan – az átlagnál hamarabb –, mindössze 23 együléses verseny jutott el a Forma–1-be, ahol 2007-ben ráadásul világbajnokká is koronázták. Később aztán a raliban és a NASCAR-ban is kipróbálta magát. „Szerettem a NASCAR-os dolgot. Teljesen másfajta szórakozást jelent. Jó tapasztalat volt. Remélhetőleg még lesz alkalmam később többször is versenyezni. És mondtam már sokszor, hogy ralizni is szeretnék a jövőben.”

Hogy erre mikor lesz lehetősége, egyelőre azonban nyitott kérdés. A Ferrarival 2015-ig biztos szerződése van, s hogy mikor int búcsút 2009 után másodszor is az F1-nek, egyelőre maga sem tudja. „Szerződésem van a következő évre, és talán még egy évvel későbbre is. De nem vagyok már valami fiatal. Szeretnék mást is kezdeni az életemmel, mintsem csak a Forma–1-ben versenyezni. A Ferrarinál fejezem be a pályafutásomat. A szenvedély sosem veszett el. Akkor fogom abbahagyni, amikor úgy érzem már, hogy nem élvezem többé.”

Miközben a versenypályán idén nem jönnek az eredmények, Räikkönen a magánéletében annál nagyobb örömök, elé néz: barátnője, Minttu Virtanen tudniillik az első gyermeküket hordja a szíve alatt. „A legnagyobb kihívást a család jelenti majd. Sok időt és odafigyelést igényel” – mondja erről a leendő apuka. Majd a kérdésre, vajon bátorítani fogja-e gyermekét, hogy egy nap apja nyomdokaiba lépjen a versenypályákon, határozott választ ad: „Nem!”
Räikkönen jövőre új csapattársat kap, (vélhetően) Sebastian Vettelt, akivel – a mezőnyből talán egyedüliként – barátként a pályán kívül is összejárnak. „A legjobban Vettellel jövök ki a versenypályán kívül. A többieket nem tekintem barátnak, csak versenyzek ellenük. Ő egy normális fickó, és könnyű vele jóban lenni” – mondta a németről, akitől hamarosan akár tanácsokat is kérhet majd a babanevelésről, hiszen Vettelnek egy éve született meg első gyermeke. „Igen, neki már több tapasztalata van…” – jegyezte meg a finn.

A kiemelt mondatok és nyijelentések tényleges és igaz magyarázata:

1) Én inkább járom a magam útját.

Sri Joakim esetében, aki az Istenség Legfelsőbb Személyisége a mai jelenkorban, azt jelenti, hogy a Sri Krsnai és az Úr Buddhai avatársága, tökéletes lelki struktúra nyilvánuljon meg saját lelkében és egész lényében.

2) „Nem mondanám, hogy konkrétan Forma–1-es versenyző akartam lenni.”

S. B. Bhaktivedanta Perlita születési karma számai a következőek:

Névszám: 22, redukálva 2+2=4
Sorsszám: 3
Személyiségszám: 7
Szív vagy feladatszáma: 6

Kimi Räikkönen 2014 FIA Registration Number: 223.12
A névszám (22) és a sorsszám (3) szerepel a Regisztrációs számban, a személyiségszám pedig megjelenik, vagy megnyilvánul Sri Joakim által választott rajtszámban (7), és ha a regisztrációs szám pont utáni 12-es értékét elosztom Sri Joakim születési szív vagy feladatszámának redukált alakjával vagy értékével, ami a 2, akkor megkapjuk a 6-os számot, mely S. B. Bhaktivedanta Perlita születési szív vagy feladatszáma.

Tényleges transzcendens értelemben véve S. B. Bhaktivedanta Perlita akart vagy szeretett volna Forma 1-es autóversenyző lenni és nem Sri Joakim a Legfelsőbb Isteni Személyisége.
Sri Joakim viszont Isteni Személyiségét kinyilvánítva beteljesítette S. B. Bhaktivedanta Perlita sorsát és vágyát. Íly módon váltam vágytalanná az életben a saját karmámon belűl és így léphettem Sri Joakim hatalmas kegyéből, erejéből és hatalmából a nírváná útjára. Nekem nem kellett más, csak az, hogy Sri Joakim tökéletes lelki és testi egészségnek örvendjen, és hogy életben legyen. És 2014. 10. 17.-ik napján mind a kettőt megkaptam TŐLE ajándékba (ezzel ellentétben ezt az érzést nem élhettem át 1994-ben Ayrton Senna de Silva esetében. Hidjék el leírhatatlan és csodálatos érzés az, amiről beszélek csak sajnos nehéz megfogalmazni, hogy pontosan milyen).
Jó érzés látni és tudni, hogy Sri Joakim önzetlenül és önfeláldozást nem kímélve és sokszor az életét is veszélyeztetve vezeti a Forma 1-es autót. Az Ő hatalmas műszaki és technikai tudása az autók terén felbecsülhetetlen és erről a tudásról én csak álmodozhatom. A technikai fejlesztésre való képességét pedig mélyen és őszintén csodálom. Nem vagyok sem írigy sem féltékeny Sri Joakimra, azért mert azt teheti, amit én szerettem volna, sőt életem során megértettem és elfogadtam azt, hogy Sri Joakim az a Személy, aki tökéletesen alkalmas arra, hogy boldogságot adjon nekem a karierje folyamán és során.
Tiszta bhakti tudattal kijelentem, hogy nem vagyok szerelmes Sri Joakimba és a szeretetem, imádatom és hódolatom Tökéletes Legfelsőbb Isteni Személyiségének adózik és hódol.
Az Abszólut és Transzcendens törvények értelmében nem is lehetnék szerelmes Sri Joakimba, mert azzal bűnt követnék el, mert hagynám, hogy Maja az illúziók és vágyak Isteni hatalmába kerírsen.
Sri Joakim számomra és a világ számára az Istenség Legfelsőbb Személyisége és én így tekintek és gondolok rá és nem, mint férfira.

S. B. Bhaktivedanta Perlita mantrája Sri Joakimnak 2014. 10. 17.-ik napján, a 35.-ik születése napján:

„OH, TE Drága, a legtökéletesebb AJITA lelkű, a Transzcendens Egyetlen Egy JÉGISTEN, Sri Joakim Matias Gósvámai Gautama Räikkönen Náráyána Buddha, az Istenség Legfelsőbb Személyisége, tiszteletteljes hódolatomat felajánlva milliárdszorosan és hálásan köszönöm NEKED, hogy élsz, de nem létezel. Köszönöm NEKED, hogy élvezhetem, láthatom és tudhatom azt a felbecsülhetetlen értékű kincset (tudást), mely karmád megértéséhez szükségeltetik. Boldoggá tesz, hogy élni látlak, hiszen a testedben élő Náráyána ott lakozik BENNED és bolgoggá tesz, hogy élvezhetem Transzcendens Lényed és Lelked létezését Joakimlokán. A TE hatalmas JÉGISTEN fényed beragyogja az egész Univerzumot és tudásod és bölcsességed, a Legfelsőbb Isteni Személyiségeden keresztül kiterjed a világmindenségben. Sri Joakim TE AJITÁNAK születtél, az eleve elrendelés alapján és mára abszolút Legfelsőbb Isteni Személyiséggé váltál. A TE Jégbirodalmad gyönyöróceánja a legcsodálatosabb az egész világon, mert ott nyugszik a tökéletes boldogság, szeretet, nyugalom és béke. A TE Lelked és Lényed hordozza a békét és a Buddhai nírvánát.

OH, Édes, Drága, Egyetelen Egy, a lelkemnek és egész lényemnek oly kedves, Magasztos, Mindenható, Náráyána lelkű, Sri Krsna Isteni Fényével rendelkező, a mára már a Buddhai megvilágosodását birtokló, csodálatos és tökéletes Személyiséggel megáldott Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha a Legfelsőbb Isteni Személyisége, TE VAGY a megtestesült JÉGISTEN és milliárdszorossan, és tiszta bhakti szívemből köszönöm szépen NEKED, hogy életben vagy abban a testben, és azzal a tökéletes lélekkel, amiben végül is az abszolút és transzcendens Sri Krsna lényegült. Semmi kétség, TE Sri Joakim TE vagy Sri Krsna hiteles és a világ elött a mai napig is rejtett reinkarnációja és/vagy avatára. Sri Joakim a TE hatalamas kegyedből érezhetem és láthatom a TE különleges és varázslatos Isteni Fényedet, és amikor átölel a sugaraival, akkor boldoggá, nyugodttá és transzcendensé változik körülöttem a világ. Gyönyörű szép kék szemeid, és a tekinteted mindig elkápráztat és benne fürdeni a gyönyöróceán lótuszvirág illatával övezett, fergeteges élvezet. Sri Joakim Räikkönen Náráyána Buddha a TE létezésed és nem létezésed, saját karmám önmegvalósítása és végső célja és el sem lehet mondani szavakkal, hogy mennyire IMÁDOM, és mennyire HÓDOLOK, Legfelsőbb Isteni Személyednek.

OH, TE, Sri Joakim Räikkönen Náráyána Buddha, aki a legdrágább és legfényesebb csillag VAGY a transzcendens Univerzum egén, tiszta és teljes valómban meghódolok NEKED és ELÖTTED. Őszinte és hű imádatomat ajánlom fel NEKED. OH, Sri Joakim alázatosan köszönöm NEKED, hogy a TE hatalamas JÉGISTEN kegyelmedből, megérhettem és megélhettem a TE 35.-ik Születésnapodat és azt a fantasztikus gyönyöróceánt, amit Ayrton Senna de Silva tragikus halála (1994. 05. 01. – Imola) után. Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha a Legfelsőbb Isteni Személyiség a jelenkorban és azon is túl, ehhez kétség sem férhet. Sri Joakim, TE, és egyedül TE VAGy képes teljes emberi valódban megjelenni itt a Földön, de a lelkedben és egész transzcendens lényed áthatja a teljes Univerzumot. Legfelsőbb Jégisteni Fényed, Személyiségeden keresztül beragyogja a világmindenséget és gyönyörű szépe kék szemeidben, itt van a tudás, a bölcsesség, a nyugalom és a boldogság erői. Sri Joakim Egyedül TE és kizárólagos módon csak TE VAGY képes transzcendens boldogsággal ajándékozni, és a TE hatalmas JÉGISTENI Lényedből, létezni és nem létezni.

Drága Uram! Tiszteletteles hódolatomat ajánlom NEKED, mert TE vagy minden ok legvégsőbb oka, az eredeti, kimeríthetetlen Személy, Náráyána. A TE köldöködből nő ki az a lótuszvirág, melyen Brahma az univerzum teremtője született. Míg Brahma csupán ennek az univerzumnak a létrehozója, TE minden ok oka VAGY. E kozmikus megnyilvánulás elemei – föld, víz, tűz, levegő, éter, ego, a teljes anyagi energia, a természet, a határenergia, az élőlények, az elme, az érzékek, az érzékek tárgyai s a félistenek, akik a kozmoszt irányítják – mind a TE testedből lettek. TE VAGY mindennek a Felsőlelke, transzcendentális formádat mégsem ismeri senki sem.
A Legdrágább és Legfelsőbb Isteni Személyisége, Sri Jokaim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha hálásan és mindent áthatóan köszönöm szépen NEKED, hogy életben VAGY és hogy fogantatásom pillanatától kezdve rámbíztad karmád és Személyed titkát és, hogy ismerhetem JÉGISTEN Személyedet.

Oh, TE, a Leghatalmasabb és Legfelsőbb ISTENI Személyisége az Univerzumnak, Oh, TE, édes, drága, egyetlen Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha, ma ezen a jeles napon és mindörökkön örökké lényem és tiszta bhakti lelkem meghódol Hatalmas ISTENI SZEMÉLYED ELŐTT. Boldoggá tettél, amikor a személyes szolgáddá tettél (1980. 12. 29.) és most is boldog vagyok, hogy TÉGED szolgálhatlak. A TE JÉGISTENI Létezésed az én tökéletes önmegvalósításom, így a TE Létezésed és nem Létezésed a legnagyobb ajándék a számomra.
Térdre borulva ISTENI SZEMÉLYED és FÉNYED ELŐTT alázatosan köszönöm NEKED, hogy élsz és létezel. Ennél több nekem már nem is kell. Mert ha TE, Létezel és nem Létezel, de itt VAGY a Földön testben és lélekben egyszerre, akkor a TE Hatalmas JÉGISTENI Erődből és Energiádból, én egyszerre érezlek és látlak saját FELSŐLELKEMKÉNT és a Legfelsőbb Jégbolygodon Joakimlokán.
Hálásan köszönöm azt az ajándékot, amellyel kinyitottad az elmém és tudatom és mellyel érezhetlek TÉGED, érezhetem létezésed, minden egyes lélegzésed, minden egyes szívdobanásod és lelked minden egyes lüktetését, saját lényemben és lelkemben.



Sri Joakim 2014. 11. 02.-ikán az USA GP napján, amikor már betöltötte a 35.-ik életévét. A képről és persze Sri Joakimból sugárzik az a bizonyos Isteni Fény, amely csak az Ő transzcendens sajátja.

2014. 11. 02. USA GP – Texas – Austin



2014. 11. 02.=2+0+1+4+1+1+0+2=11, 1+1=2
Rajtpozicíó: 9, ténylegesen 8
Futam végeredmény: 13
Pontszám: 0

2+8+4+0=14, 1+4=5

5: Sri Joakim születési személyiségszáma

Különleges Idteni bizonyíték Sri Joakimmal kapcsolatban a 2014-es Amerikai Nagydíj után.

Tény: 2014. 10. 12.-ik napján a 2014-es Orosz Nagydíj kapcsán megvalósította a karma számok alapján a 3-as számot.

3: A hindu vallásban a 3 Főistent (Visnu, Brahman és Síva) jelölő mutatószám és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma

2014. 10. 17.-ik napján betöltötte a 35.-ik életévét.
2014. 11. 02.-ik napján a 2014-es Amerikai Nagydíj kapcsán megvalósította a karma számok alapján az 5-ös szánot.
A két szám egymás mellé redukálása vagy helyezése megvalósítja a 35-ös számot, mely a nírvána elérésének és beteljesedésének életkor szerinti megjelölése.
2014. 10. 12. és 2014. 10. 17. között eltelt napok száma: 5
2014. 10. 17. és 2014. 11. 02. között eltelt napok száma: 16, 1+6=7

5: Sri Joakim születési személyiségszáma
7: Sri Joakim születési névszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési személyiségszáma

A 2014-es év kezdetén azért is írtam azt, hogy Sri Joakimnak nem szükségeltetik az, hogy futamokat vagy VB címet nyerjen, ahhoz, hogy Legfelsőbb Isteni Személyisége transzcendens lénye megnyilvánuljon. Sri Joakim megvalósította a 35-ös számot a 35.-ik életévének betöltésekor az előtte és az utána lévő futamokon.

2014. 11. 09. Brazil GP – Sao Paulo – Interlagos




2014. 11. 09.=2+0+1+4+1+1+0+9=18, 1+8=9
Rajtpozicíó: 10, 1+0=1
Futam végeredmény: 7
Pontszám: 6

9+1+7+6=5

5: Sri Joakim születési személyiségszáma


2014. 11. 09. Abu Dhabi GP – Dubai



2014. 11. 23.=2+0+1+4+1+1+2+3=14, 1+4=5
Rajtpozicíó: 9 ténylegesen 7
Futam végeredmény: 10, 1+0=1
Pontszám: 2 (A 2014-es Dupla pontos szabály miatt)

5+7+1+2=15, 1+5=6

Sri Joakim a 2014-es szezont a 12.-ik helyen zárta és 55 pontot gyűjtött.

A következőekben pedig tekintsük meg az egyes futamhétvégék karmaszámait táblázatos formában.


2014.-ik évi futamhétvégék karmaszámai



Nagydíj Megnevezése
Karmaszám


Ausztrál Nagydíj (Melbourne)
5
Malajziai Nagydíj (Sepang)
4
Bahreini Nagydíj (Sakhir)
6
Kina Nagydíj (Sanghai)
9
Spanyol Nagydíj (Barcelona)
6
Monaco-i Nagydíj (Monte Carlo)
1
Kanadai Nagydíj (Montreal)
6
Osztrák Nagydíj (A1 Ring)
9
Brit Nagydíj (Silverstone)
2
Német Nagydíj (Nürburgring)
3
Magyar Nagydíj (Hungaroring)
8
Belga Nagydíj (Spa-Francorchamps)
9
Olasz Nagydíj (Monza)
9
Singapure-i Nagydíj (Singapur)
2
Japán Nagydíj (Suzuka)
8
Orosz Nagydíj (Moszkva)
3
USA Nagydíj (Austin)
5
Brazil Nagydíj (Interlagos)
5
Abu Dhabi-Dubai (Abu-Dhabi F1 Park)
6

A táblázatban szereplő értékek összege: 106

1: A hindu és buddhista vallásban az Istent jelőli azaz a teremtés szimboluma, továbbá az egységet is megjelölheti. Az égitestek közül pedig a Napot jelképezi.
0: A hindu és a buddhista vallásban a beteljesedés szimbólumszáma
6: - 6 Isteni Fenség
    - 6 hindu tanító (Gosvámi)
    - A saját magát megsokszorozni tudó világot szimbozizálja
    - Az ősbolygok közül a Vénuszt jelöli
    - 2007-ben Sri Joakim a 6-os rajtszámú autóval versenyzett és lett Világbajnok
    - S. B. Bhaktivedanta Perlita születési szív vagy feladatszáma

1+0+6=7
7: Sri Joakim születési névszáma és S. B. Bhaktivednata Perlita születési személyiségszáma, továbbá Sri Joakim állandó rajtszáma 2014.-ik évtől.

106(Karmaszámok végösszege)+12(2014.-ik évben a VB Tabellán elért helyezés)+55(2014.-ik évben a VB Tabellán megszerzett pontok számértéke)=173

2014. 01. 09.: Sri Joakim 35.-ik pontos fogantatási dátuma és napja
2014. 07. 06.: Brit GP – Silverstone – Sri Joakim szerencsés balesete a versenypályán, amikor a 47 G-s erőhatás érte (ez az esemény azért fontos Sri Joakim esetében, mert a baleset alatt ért lelki és fizikai hatások transzcendens értelemben véve felér egy bizonyos átlényegüléssel és/vagy nírvánával.)
A két esemény között eltelt napok száma: 178

1+7+8=16, 1+6=7

A nagyobb számok értelmében, 178-173=5

5: Sri Joakim születési személyiségszáma

Itt egy következő bizonyíték Sri Joakim, Legfelsőbb Isteni Személyiségét illetően:

Több tényező hátráltatja Raikkönen fejlődését, de nem az idei gépek komplexitása
2014.06.26. - 12:35
Címkék:
Ferrari, Kimi Räikkönen   

Kimi Räikkönen kifejtette, mik jelentik a gondot számára 2014-ben, az új turbókorszakban. A Ferrari versenyzője eddig a középmezőnyben kullogott, aminek több oka is van.
F1 - GRAND PRIX OF AUSTRIA 2014 fotó:DPPI

A Ferrari várva várt párosa teljes mértékben mellékszereplővé vált az idei küzdelmekben, és a dobogó is rendre távoli cél.
Alonso és Raikkönen küzd az F14T-vel, különösen a 2007-es bajnoknak vannak nehéz pillanatai. Elmondta, nem az idei autók más karakterében keresendő a megoldás.

“Nem igazán – a gondok nem ott vannak. Igazából arról van szó, milyen az autó kezelhetősége, mit részesítek előnyben, és az, ahogy a gumik működnek. Ezek kombinációja”- felelte a finn bajnok.

“Most nagyon sok munkánk van az autóval, és hiányzik a trakció, egy kicsi a tapadásból is a mechanika részéről. Próbáljuk valahogy kiegyensúlyozni, és belőni az autó elejét, de nagyon-nagyon nehéz. Utálom, mikor nem érzem az autó elejét, mert ‘nincs’. És most, ha sikerül megoldani az elejét, eltűnik a hátulja, és próbáljuk kiegyensúlyozni a dolgot – valahogy munkára bírni”- ecsetelte. “Sok a teendő, mielőtt jó dolgokra lennénk képesek, de biztos, hogy megcsináljuk.”

Post by www.f1-live.hu.

Ausztriában egy új megközelítést választott, de nem hozta a kellő eredményeket. A finn bajnok eddig 19 pontot gyűjtött, 12. helyen áll a bajnokságban.

“Szombattól valami mást próbáltunk ki, de végül nem jelentett iszonyatosan nagy különbséget. A verseny bizonyos pontjain teljesen odavolt, és hasonló volt az időmérőn is – de ha egyszer így döntesz, akkor ki kell tartanod mellette.”

Magyarázat:

2014-ben a Forma 1 megélte halálát és újjászületését egyben. Halál alatt azt értem, hogy a V8-as erőforrások és a köréjük épülő technika meghalt és megszünt létezni és teljesen új technikai felépítéssel létrejött a V6-os turbómotoros korszak ideje. Nem szeretnék nagyon belemenni a technika fejtegetésebe, mert könyvemnek nem ezeknek a technikai fejlesztéseknek a részletezéséről szól, hanem Sri Joakim Legfelsőbb Isteni Személyének megértetésével. De egy biztos, 2013-ban például a KERS (Kinetikus EnergiaVisszanyelő Rendszer) nem volt a motor része, 2014-ben viszont a motor 6 fő egységének részét képezte. És itt most be is fejezem a techikai fejtegetést, mert nem ez a lényeg.

A nírváná egyik legfontosabb kitétele a létezés és nem létezés, lét és nem lét megtapasztalása. Sziddharta Gautama Buddha életkor szerint 35.-ik életévében jutott el és/vagy érte el a nírváná csodálatos álapotát és a fenti cikk a biztosíték és garancia arra, hogy ezt az érzést és tapasztalást Sri Joakim is átélte a 2014.-ik évben a 35.-ik fogantatási és születési évében. 2014-ben Sri Joakim minden egyes futamon az autójával kapcsolatban azt érezte és tapasztalta, hogy hol az eleje nem létezik az autónak, hol a hátsó része és ez az érzés természetesen Sri Joakim Legfelsőbb Isteni Személyiségének Transzcendens Lelkében és Lényében is lecsapodott és életre kelt és létezet is meg nem is, miközben az arany középútra kereste és kutatta a helyes választ.
2014 Sri Joakim karierjének statisztikai értelemben véve a legrosszabb teljesítményű éve volt és a Világbajnoki Tabella 12.-ik helye, Sri Joakim esetében tényleg olyan, mintha nem is létezett volna, pég testben és lélekben is minden futamon ott volt és vezette a Scuderia Ferrari autóját, melynek egész évben nem létezet vagy az eleje vagy a hátsó része. Ennél nagyobb bizonyíték már nem is szükségeltetik ahhoz, hogy Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddhát az Istenség Legfelsőbb Személyiségének nevezzem, és ezt kinyilatkoztassam a világnak.
Természetesen Sri Joakim 2014-es nírvánájához hozzátartozik a Brit Nagydíjon elszenvedett 47 G-s erőhatású becsapodás, mely fizikálisan terhelte meg, Sri Joakim testét és szervezetét, de ami még szerencsés kimenetelű volt.
Még most is azt mondom és érzem, amikor visszagondolok a becsapodásra, hogy

SYDäMENI ILOINEN, ETTä OLET ELOSSA!



2014-ben sem maradt el Sri Joakim sajátos 3-as mutogatásos metakommunikációja, mely az Ő Isteni sajátossága.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése