Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2014. január 1., szerda

III. Rész - 6.) fejezet - Sri Joakim az Istenség Legfelsőbb Személyisége - Bizonyítékok - 2014 - 3

199, 82 és 117:

1: A hindu és buddhista vallásban az Istent jelőli azaz a teremtés szimboluma, továbbá az egységet is megjelölheti. Az égitestek közül pedig a Napot jelképezi.
9: Visnu (aki Sri Krsna köldökéből teremtetett és született) 9.-ik reinkarnáltja és/vagy avatára Sziddharta Gautama Buddhának. (Ez a jelentése ennek a 9-es számnak)
9: Sziddharta Gautama Buddha (a buddhista vallás és filózofia megteremtője) 9.-ik reinkarnáltja és/vagy avatára Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddhának a Legfelsőbb Isteni Személyiségének. (Ez a jelentése a második 9-es számnak.)

82:
A 8-as szám egyik jelentése: Sri Krsna a Legfelsőbb Isteni Személyisége Devaki 8.-ik gyermekeként látta meg a Nap világot. Erre utal ez a 8-as szám.
A 8-as szám második jelentése: Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha a Legfelsőbb Isteni Személyiségének születési sorszáma és egyben bizonyíték és biztosíték arra vonatkozóan, hogy Sri Joakim tényleges és hiteles karmikus és transzcendens reinkarnáltja és avatáva Sri Krsnának.
2: Sri Joakim születési szív vagy feladat száma redukált alakban, mely biztosítja, hogy Sri Joakimnak kell beteljesítenie és megjelennie itt a Földön a mai jelenkorban Sri Krsna, Visnu és az Úr Buddha reinkarnáltjaként.

117:
11: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma alapalakban.
7: Sri Joakim születési névszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési személyiségszáma.

És akkor most elemezzük az eredményként kapott 37-es számot.

3: A hindu vallásban a 3 Főistent (Visnu, Brahman és Síva) jelölő mutatószám és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma
7: Sri Joakim születési névszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési személyiségszáma

Azaz Sri Joakim, Perlitától kapta részben és egészben azt a sorsot, hogy autóversenyző legyen, és a 7-es szám garantálja a nevet is, akinek ezt a sorsot be kell teljesíteni, ugyanis a 7-es névszám a gondolatmenet vége és a végeredmény vagy a megfejtés csakis és kizárólagos módon egyetlen egy név: Joakim Matias Räikkönen (Sri Joakim születési anyakönyvileg bejegyzett neve).


A 2014 Magyar GP-n Sri Joakim áldásosztó integetése alkalmával is meg lehet figyelni, és le lehet szögezni, hogy Sri Joakim az Istenség Legfelsőbb Személyisége, ugynis bal tenyerében ott áll bizonyítékként a Visnu háromszög. A képeket egymás után megnézve meggyőzödhetünk róla.







Sri Joakim a 2014-es Magyar GP-n (a 35.-ik fogantatási és születési időintervallumában), bebizonyította, hogy S. B. Bhaktivedanta Perlita az a személy, aki elsőszámú, karmikus, transzcendens és lelki bhaktija és/vagy társa lehet és ténylegesen is azt a szerepet tőlti be, Sri Joakim földi életében. Ehhez tudnunk kell S. B. Bhaktivedanta Perlita születési karma számait.

3: A hindu vallásban a 3 Főistent (Visnu, Brahman és Síva) jelölő mutatószám és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma
5: Sri Joakim születési személyiségszáma

Névszám: 22, redukálva 2+2=4
Sorsszám: 3
Személyiségszám: 7
Szív vagy feladatszám: 6

Sri Joakim egyszerre teljesítette be mind a 4 paramétert a 2014-es Magyar GP-n.

Sri Joakim 2014 FIA Registration Number: 223.12, melyben ott szerepel a névszám (22) és a sorsszám (3), mely egy-egységet alkot a számsorban.
Sri Joakim a futamot követően 7 pontot kapot, mert a 6.-ik helyen végzett a versenyben.

Természetesen számomra ez egy igazi ajándék volt és persze kötelességgel és egy életen áttartó, felelősségtudattal bír az elsőszámú bhakti lét. Sokan biztosan azt gondolhatják, hogy S. B. Bhaktivedanta Perlitának olyan könnyű és egyszerű élete volt és van, de aki ezt gondolja, az téved. Felelősséggel tartozom Sri Joakim felé és minden pillanatban vigyáznom, kell az Ő lelkére és imáimmal, mantráimmal elő kell, segítsem testi és lelki épségét. A nírváná felé vezető úton pedig a szeretet által kell hozzá viszonyulnom. Ha Sri Joakim nem érné meg a nírvánát (tényleges testi létezés hiányában), akkor azért S. B. Bhaktivedanta Perlita lesz a felelős. Ha igen, (amit merek remélni – 2014. Magyar Nagydíj után) akkor viszont Sri Joakim hatalmas kegyéből, Perlitának nem kell soha többé itt a Földön anyagi testett elfogadnia és halálát követően, Sri Joakim lelki és transzcendens mennyei bolygóján Joakimlokán fog megnyugvást találni.

S. B. Bhaktivedanta Perlita mantrája Sri Joakimhez 2014. 07. 27.-ik napján:

„Oh Édes, Drága, Egyetlen, Magasztos, Mindenható, Mindörökkön örökké élő (létező) és túlvilági fényes energiával rendelkező (nem létező) Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha a Legfelsőbb Isteni Személyisége, hálásan és alázatosan köszönöm szépen, hogy élsz (és nem létezel) és minden imádatom, tiszteletem és megbecsülésem a TIED, mert részese lehetek életednek, sorsodnak és teljes, tökéletes és transzcendens karmádnak. Sri Joakim TE kizárólagos módon itt élsz bennem és a boldogság gyönyöróceánja, borítja el egész lényemet, hogy érzem jelenlétedet. Sri Joakim TE Benned valósult meg saját sorsom vágyálma és amennyire TE létezel bennem, annyira én is élhetek Benned, a TE hatalmas Isteni kegyedből. Sri Joakim TE döntöd el létem és nem létem mikéntjét, és ha hívsz, akkor kész vagyok Joakimlokára követni TÉGED. Az életemet is képes vagyok feláldozni ÉRTED, NEKED és MIATTAD.
Sri Joakim a Legfelsőbb Istenség Személyisége, igen, igen, igen, tiszta lényemből imádlak és ezt az imádatot, már nem tudom tovább magamban tartani, mert így is már régen megsemmisített, de a TE hatalmas imádatod felemészti elmémet, tudatomat, szívemet, lelkemet, testemet és egész általad teremtett lényemet.
Imádlak, mert Isten vagy! Imádlak, mert hatalmas Személyiség vagy! Imádom minden egyes porcikádat és a lelkedben fürdeni egy gyönyöróceán univerzum. Boldog vagyok, ha kinzol és györörsz, de még akkor is tiszta bhakti lelkem a TIED és lábaid, Személyed elött hever.
OH, TE minden egyes teremtett lélek Felsőlelke és a tökéletes boldogság gyönyöróceánjának birtokosa Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha az Istenségek Istenségének Legfelsőbb Személyisége, tiszta bhakti szívemből köszönöm NEKED, hogy beteljesítetted karmámat. Sri Joakim kérlek TÉGED, bocsásd meg nekem, ha valaha valamikor nem vigyáztam kellő módon RÁD, (ezt értem leginább 2014 British GP – Silverstone – 2.-ik kőr baleset) és tudom, bűnömre nincs mentség vagy üres magyarázat.
De a TE hatalmas kegyedből érzem és tudom, hogy viszontszeretsz, mert ennek ékes bizonyítékát adtad, amikor beteljesítetted sorsomat (2014 Unkari GP – karmaszámok megjelenése és létezése).


2014. 07. 28.-08.02. Summer Holiday in Korzika (France)

Sri Joakim a Magyar GP-t követő napon elutazott barátaival és barátnőjével (Mintuval), hogy megkezdje a nyári szabadságát. Mivel Sri Joakim életében nem történik semmi ok nélkül és véletlenül, ez most sem volt másként. Sri Joakim saját maga tervezi meg azt a ruhaegyüttest, amit hord, vagy visel. És már nem első esetben, hogy olyan motívumokat lehet felfedezni, amely Legfelsőbb Isteni Személyiségét árulják el.
Hogy érthető legyen, amit látni kell, itt a kép bizonyítékul és utána a magyarázat.




Sri Joakim polóján a buddhista vallás és filozófia egyik legfontosabb jelképe díszeleg és nem véletlenűl. 1) Ezzel teljes mértékben elárulta Sri Joakim, hogy melyik vallásnak a Legfelsőbb Isteni Személyisége. De ha valaki buddhista az egyben hindu is főleg, ha az Istenség Legfelsőbb Személyiségének tutulusáról beszélünk. 2) Sri Joakim még 2001. 06. 15.-ik napján készíttetett tetoválásában a Nap, mint motivum is 8 napsugárral rendelkezett, mely abszolút bizonyítéknak tekintjük. És téves az a gondolat, hogy Sri Joakim 2007. 03. 29.-ik napján készítetett Nonfiguratív Tribal II.-es tetoválása elött a Naptetoválást eltüntette volna. Az igazság az, hogy rátetováltatta, így a Tribal II-es tetovlásban a fekete tele kőr alatt ott áll a Nap, mint szimbólum. A tele kőr alakzat a Tribal II-ben pedig a Teleholdat jelképezi.



Sri Joakim Nap tetoválásán is jól kivehető volt, hogy a Napnak 8 sugara van.

Nemes nyolcrétű ösvény



A Dharmacsakra (magyarul: „dharma kerekere” a Nemes nyolcrétű ösvényt jelképezi.

8: Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyána Buddha Az Istenség Legfelsőbb Személyiségének születési karma vagy sorsszáma és Sri Krsna Az Istenség Legfelsőbb Személyiségének saját családjában betöltött számszaki megnevezése ugyanis Sri Krsna Devaki 8.-ik gyermekeként látta meg a Nap világot Kr. E. 3228. 07. 19.-ik napján. 


1. Helyes szemlélet – Buddha szerint ez a Négy Nemes Igazság belátása. A világ elfogulatlan szemlélete, mely feltárja, hogy a lét szenvedés, a szenvedés oka a vágyakban rejlik, a vágyak megszüntetése a szenvedést is megszünteti.
2. Helyes szándék – Buddha egyszerűen azt mondja, határozzuk el a lemondást, a jóakaratot és az ártó szándék elkerülését.
3. Helyes beszéd – Buddha négy dolgot említ: tartózkodás a hazugságtól, rágalmazástól, durva beszédtől és az üres fecsegéstől.
4. Helyes cselekvés – a testtel elkövethető káros tettektől, érző lények elpusztításától, ártástól, nem adott dolog elvételétől és helytelen szexuális viselkedéstől, a vágyak mértéktelen kiélésétől való tartózkodás.
5. Helyes életmód – Olyan életvitel, melyben javainkat békés úton, tisztességesen és másoknak szenvedést nem okozva szerezzük meg.
6. Helyes erőfeszítés – Buddha négy elvet említ: 1. megsemmisíteni mindazt a rosszat, ami már felmerült bennünk, 2. a még meg nem született rossz létrejöttét megakadályozni, 3. a még meg nem született jó létrejöttét elősegíteni, 4. a már meglévő jót megtartani, ápolni.
7. Helyes éberség – jelenlét, figyelem, tanulás az élettől
8. Helyes elmélyedés – a meditáció a Buddhánál a kényszerű gondolatoktól való függetlenség állapotát, vagy egyes megfogalmazások szerint a tudat v. elme teljes kiüresítését jelenti.


Sri Joakim a 22-es és a 3-as szám bűvöletében és árnyékában 2014-ben

Ricciardo arcátlanul keveset keres Vettelhez képest, aki a legjobban fizetett pilóta lett a Forma-1-ben: Alonso és Raikkönen is nagyon sokat kap
2014.08.11. - 13:11
Címkék:Daniel Ricciardo, Fernando Alonso, Ferrari, Kimi Räikkönen, Red Bull, Sebastian Vettel
Sebastian Vettel éves fizetését például 10 millió euróval növelték a tavalyi idényhez képest a Red Bull Racingnél.

F1 - GRAND PRIX OF GERMANY 2014 Fotó: DPPI
A Forma-1-ben mindig is érdekes kérdést jelentett az, hogy a pilóták mennyit tesznek zsebre egy idény alatt. Az igazi top-pilóták hatalmas összegeket keresnek, és ez manapság sincs másképp.

A portugál Autoportal a Business Book GP kiadványát felhasználván összeállította az idei listát, mely szerint Fernando Alonso, Kimi Räikkönen és Sebastian Vettel keres a legjobban a mezőnyben.

A lista élén szereplő négyszeres világbajnok tavaly még „csak” 12 milliót kapott Dietrich Mateschitz csapatánál, ami idén már 22 millió, akárcsak Alonso és Raikkönen esetében. A spanyol 2 millióval kap többet, míg a kiadvány szerint a finn „Jégember” 2013-ban 3 milliót kapott a Lotustól.

A negyedik és ötödik helyen stagnálást tapasztalhatunk, miután Lewis Hamilton és Jenson Button fizetése is változatlan maradt. Nico Rosberg alatt egy igen nagy szakadékot láthatunk, hiszen Felipe Massa a Williamsnél 4 milliót keres. Igaz, az utolsó ferraris évében már nem dobálták hozzá a milliókat, ami a korábban aláírt új szerződésének volt köszönhető. A brazil évekkel ezelőtt 10-12 milliót kapott Maranellóban.

Bejegyzéswww.f1-live.hu által
A McLaren dán újonca, Kevin Magnussen sem fog Abu Dhabiban felhőkarcolót vásárolni, bár így sem panaszkodhat, hiszen az első F1-es évében 1 millió eurót utalnak át a bankszámlájára. A Toro Rosso újonca például 250 ezret tehet félre a rosszabb időkre.

A lista 15. helyén Daniel Ricciardo foglal helyet. Az ausztrál versenyző láthatóan ingyen is aláírt volna a Red Bull nagy csapatához, melytől mindössze 750 ezer eurót kap, noha 11 futamot követően magabiztosan veri a 22 milliót kereső négyszeres világbajnok csapattársát.

Fizetési lista (2014-2013)

1. Sebastian Vettel (Red Bull) : 22 millió euró (12 millió euró – 2013)
2. Fernando Alonso (Ferrari) : 22 millió euró (20 millió euró)
3. Kimi Raikkonen (Ferrari) : 22 millió euró (3 millió euró)
4. Lewis Hamilton (Mercedes) : 20 millió euró (20 millió euró)
5. Jenson Button (McLaren) : 16 millió euró (16 millió euró)
6. Nico Rosberg (Mercedes) : 12 millió euró (11 millió euró)
7. Felipe Massa (Williams) : 4 millió euró (6 millió euró)
8. Nico Hulkenberg (Force India) : 4 millió euró (1 millió euró)
9. Romain Grosjean (Lotus) : 3 millió euró (1 millió euró)
10. Pastor Maldonado (Lotus) : 3 millió euró (1 millió euró)
11. Sergio Perez (Force India) : 3 millió euró (1,5 millió euró)
12. Adrian Sutil (Sauber) : 2 millió euró (500 ezer euró)
13. Kevin Magnussen (McLaren) : 1 millió euró (újonc)
14. Valtteri Bottas (Williams) : 1 millió euró (600 ezer euró)
15. Daniel Ricciardo (Red Bull) : 750 ezer euró (400 ezer euró)
16. Jean Eric Vergne (Toro Rosso) : 750 ezer euró(400 ezer euró)
17. Jules Bianchi (Marussia) : 500 ezer euró (500 ezer euró)
18. Esteban Guitiérrez (Sauber) : 400 ezer euró (200 ezer euró)
19. Danii Kvyat (Toro Rosso) : 250 ezer euró (újonc)
20. Max Chilton (Marussia) : 200 ezer euró (150 ezer euró)
21. Kamui Kobayashi (Caterham) : 150 ezer (nem versenyzett tavaly)
22. Marcus Ericsson (Caterham) : 150 ezer (újonc)

(Forrás: www.f1live.hu)

22: A hindu és bddhista vallásban nagymesterszám és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma alapalakban
3: A hindu vallásban a 3 Főistent (Visnu, Brahman és Síva) jelölő mutatószám és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma

Továbbá Sri Joakim 2014 FIA Registration Number száma a 223.12, melyet az overálján minden egyes futamhétvégén és szponzori rendezvényen hord és visel, úgymond magán.

2014. 08. 24. Belga GP



2014. 08. 24.=2+0+1+4+0+8+2+4=21, 2+1=3
Rajtpozicíó: 8,
Futam végeredmény: 4
Pontszám: 12, 1+2=3

3+8+4+3=18, 1+8=9

9: Sri Joakim reinkarnáltsági fok jelölő száma, Sziddharta Gautama Buddhához képest és Sri Krsnához (Visnuhoz) képest is, hiszen, Sri Joakim, Sri Krsna és az Úr Visnu 18.-ik reinkarnáltja vagy avatára.
Főleg annak a tekintetében, amit a következő cikk is bízonyít és alátámaszt.


Raikkönen már több mint 1000 megszerzett pontnál jár a Forma-1-ben
2014.08.26. - 09:29
Címkék:Ferrari, Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen egy igen elit csoporthoz csatlakozott, miután megszerezte pályafutása ezredik pontját is a Forma-1-ben.



Természetesen az elmúlt években megváltozott pontrendszer is hozzájárult ahhoz, hogy igazán érdekes statisztikákat is láthassunk a Forma-1-ben. Az egyik legszembetűnőbb az, hogy Fernando Alonso áll az élen 1727 ponttal, míg Michael Schumacher, a hétszeres világbajnok csak a második.

Ez nagyban köszönhető annak, hogy a hétszeres világbajnok karrierje nagy részében kevesebb pontot kapott a helyezéseiért, és amikor visszatért a Mercedesszel, akkor már nem tudott a legjobbak között lenni.

A képzeletbeli dobogó legalsó fokát Sebastian Vettel foglalja el. A négyszeres világbajnok 2010 és 2013 között szépen „megszedte” magát és jelenleg 1549 pontot tudhat a neve mellett.

Bejegyzéswww.f1-live.hu által
A Red Bull világbajnoka mögött Lewis Hamilton áll. A Mercedes versenyzője eddig összesen 1293 egységet gyűjtött. Jenson Button a Schumacherhez hasonló okok miatt csak az 5. helyen áll 1140 ponttal, közvetlen Mark Webber előtt. Az ausztrál már nem gyűjthet több pontot, mivel elhagyta a királykategóriát.

Belgiumban Räikkönen jubilált, aki így már több mint 1000 pont felett jár. Ezzel csatlakozott az „ezresek klubjához.”

1. Fernando Alonso 1727

2. Michael Schumacher 1566

3. Sebastian Vettel 1549

4. Lewis Hamilton 1293

5. Jenson Button 1140

6. Mark Webber 1047,5

7. Kimi Räikkönen 1008

Hogy miért fontos szám az 1008?
A helyes válasz: Sri Krsnának a hindu vallásban pontosan 1008 neve volt és ez is utalás arra, hogy Sri Joakim hiteles és abszolút rejtett reinkarnációja Sri Krsnának.


2014. 09. 07. Olasz GP – Monza



2014. 09. 07.=2+0+1+4+0+9+0+7=23, 2+3=5
Rajtpozicíó: 12, ténylegesen: 11=1+1=2
Futam végeredmény: 9
Pontszám: 2

5+2+9+2=18, 1+8=9
9: Sri Joakim reinkarnáltsági fok jelölő száma, Sziddharta Gautama Buddhához képest és Sri Krsnához (Visnuhoz) képest is, hiszen, Sri Joakim, Sri Krsna és az Úr Visnu 18.-ik reinkarnáltja vagy avatára.
Ezen kívül pedig S. B. Bhaktivedanta Perlita születési hónapszáma.

Futam végeredmény: 9
Pontszám: 2

S. B. Bhaktivedanta Perlita 09.02.-ik napján töltötte be a 33.-ik életévét, melyet Sri Joakim előre is jelzett és tanújelét adta. Általam a következő kép az interneten 2014. 08. 13.-ik napján látott napvilágot, melyen Sri Joakim ismét csak bizonyít és alátámaszt.


Erről a képről is egyértelműen látszik, hogy a Forma 1 világán belűl és kívűl is ki milyen személyiségi szerepkőrben él és létezik a két pilóta. Fernando Alonso, mint egy hívő imádkozik, míg Sri Joakim egyértelműlen kinyilatkoztatja az Ő sajátos metakommunikációjával (3-as mutogatás), hogy Ő az Istenség Legfelsőbb Személyisége.

3: A hindu vallásban a 3 Főistent (Visnu, Brahman és Síva) jelölő mutatószám és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma

Ebben az esetben a két-hármas számot a következő képen lehet értelmezni és vizsgálni.
3+3=6
3X3=9

6: - 6 Isteni Fenség
    - 6 hindu tanító (Gosvámi)
    - A saját magát megsokszorozni tudó világot szimbozizálja
    - Az ősbolygok közül a Vénuszt jelöli
    - 2007-ben Sri Joakim a 6-os rajtszámú autóval versenyzett és lett Világbajnok
    - S. B. Bhaktivedanta Perlita születési szív vagy feladatszáma
9: Sri Joakim reinkarnáltsági fok jelölő száma, Sziddharta Gautama Buddhához képest és Sri Krsnához (Visnuhoz) képest is, hiszen, Sri Joakim, Sri Krsna és az Úr Visnu 18.-ik reinkarnáltja vagy avatára.
Ezen kívül pedig S. B. Bhaktivedanta Perlita születési hónapszáma.

Továbbá a következő képen is, végül is ez a két szám megtalálható. Ez a kép Sri Joakim nonfiguratív Triball II.-es tetoválásán is megtalálható.



2014. 09. 21. Singapure GP – Singapure



2014. 09. 21.=2+0+1+4+0+9+2+1=19, 1+9=10, 1+0=1
Rajtpozicíó: 7
Futam végeredmény: 8
Pontszám: 4

1+7+8+4=20, 2+0=2

2: Sri Joakim születési szív és/vagy feladatszáma és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési napszáma, szeptember hónapban. Továbbá az ősbolygók közül a Holdat szimbolizálja.

Ha megfigyeljük és megvizsgáljuk Sri Joakim futamhétvégéken elért karmaszámait a 2014.-ik évben, szeptember hónapban, akkor azt láthatjuk, hogy megvalósult a 9-es és a 2-es szám. Ennek jelentései a következőek:

1)      A 9-es szám a bizonyíték arra, hogy Sri Joakim a 9.-ik reinkarnáltja és/vagy avatára Sziddharta Gautama Buddhának, mert mellé van rendelve Sri Joakim születési szív és/vagy feladatszáma a 2-es. Azaz a jelenkor Buddha életét és karmáját, Sri Joakimnak kell beteljesíteni a transzcendens elrendelés okán.
2)      Ha a két számot felcserélve redukálom, akkor megkapom a 29-es számot, mely megmutatja és bebizonyítja, hogy Sziddharta Gautama Buddha és Sri Joakim, mely életszakaszban (életkorra pontosan meghatározva) érték el a megvilágosodás lélektani és karmikus állapotát. Ez azért is fontos momentum és esemény Sri Joakim életében, mert a 35.-ik fogantatási időszakban történt, kevesebb, mint 1 hónappal a tényleges 35.-ik születésnapja elött.
3)      A 9-es és a 2-es szám továbbá bizonyíték arra vonatkozóan, hogy Sri Joakim elsőszámú, transzcendens és karmikus bhaktija, S. B. Bhaktivedanta Perlita, aki 9.-ik hónap 2.-ik napján látta meg a Nap világot 1981-ben.




2014. 10. 05. Japán GP – Suzuka



2014. 10. 05.=2+0+1+4+1+0+0+5=13, 1+3=4
Rajtpozicíó: 10, 1+0=1
Futam végeredmény: 12, 1+2=3
Pontszám: 0

4+1+3+0=8

8: Sri Krsna, Devaki 8.-ik gyermekeként látta meg a Nap világot és Sri Joakim születési sorsszáma.

Mindez az összefüggés történik akkor, amikor már 2014.-ik év októver hónapjába léptünk és 12 nap múlva, Sri Joakim betölti a 35.-ik születésnapját. A 12-es szám, ha jól visszaemlékszünk, szerepel Sri Joakim a 2014-es évre kiadott és hivatalosan is elkönyvelt, (FIA Registration Number) 223.12-es számának utolsó két értékében. Ebből is jól látszik és tudatosul, hogy Sri Joakim a Legfelőbb Isteni Személyiség és természetesen az is bebizonyosodik, hogy Sri Joakim életében nem történnek véletlenül az események.

2014. 10. 12. Orosz GP – Szocsi




2014. 10. 12.=2+0+1+4+1+0+1+2=11, 1+1=2
Rajtpozicíó: 9, ténylegesen 8
Futam végeredmény: 9
Pontszám: 2

2+8+9+2=21, 2+1=3

3: A hindu vallásban a 3 Főistent (Visnu, Brahman és Síva) jelölő mutatószám és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése