Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2014. január 21., kedd

The Book of the Sri Joakim - Ajánlás II.
















Ajánlás II.



Ezen könyvformájában íródott tudományos tanulmányt tiszteletteljes hódolattal ajánlom elsősorban Paula Räikkönennek és Matti Räikkönennek (mindörökké nyugodjon békében) ezzel is köszönetet és mély megbecsüléssel adózva nekik, hogy életet adtak egy olyan személynek, aki méltóvá vált arra, hogy a sors által a világ fölé tudjon emelkedni és, hogy Ő Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha beteljesíthette a Sziddhárta Gautama Buddhai lélekvándorlást.

Másodsorban szívem összes szeretetével és tiszteletével ajánlom ezt a tanulmányt a Räikkönen család minden egyes élő és megboldogult tagjának egyaránt.

Harmadrészben viszont okulás és tanulásképpen ajánlom ezen könyvet minden egyes embernek a Földön, kívánva nekik, hogy ezen tudományos tanulmány elolvasása és értelmezése után a megfelelő módon viseltessenek egy olyan hatalmas, csodálatos és gyönyörenergiával rendelkező személy iránt, mint amilyen Sri Joakim Matias Gósvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha az Istenség Legfelsőbb Személyisége.



Köszönettel és tisztelettel:
a szerző
(szerkesztő és író)












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése