Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2014. január 11., szombat

III. Rész - 3.)fejezet - Sri Krsna és Sri Joakim asztrológiája és elemzése - teljes fejezet




3.) fejezet









Sri Krsna és Sri Joakim asztrológiája és elemzése





Horoszkóp tanulmány az Úr Krsna
 
Nézzük meg, és tanulmányozza a horoszkóp Isten Srí Krsna, Legfelsőbb Isten, Isten inkarnációja (Lord) Sri Maha Visnu.

A küldetése az életében (avathara) volt Parithraanaya Sadhunam, vinasayacha dushkrutham, dharma-samsthapana arthaaya smabhavaami yuge, yuge = védelme érdekében az erényes személyek, hogy elpusztítsa a bűnösöket, gonosz cselekvők, Ördögök, démonok, és hozzanak létre Erkölcs (Dharma) ebben a világban (Bhagavad-geetha sloka = szanszkrit vers).

Születési idő: Kr. E. 3228. július. 19.
Születési idő éjfélig. Sraavana, Krishna paksha Ashtami;
Csillagok születése = Rohini.
Születési hely: Mathura (Északi szélesség: 27 * 25 ', Keleti hosszúság: 77 * 41')

Ashtamyaam, Sraavanamaase, Krisna-pakshe ashtami maha-thithau;
Rohinyaam, ardha-rathre, cha sudnmsa udayonmukhe.
(Sri Sri Bhagavatham Vyasa Maharshi)

Hátralévő időszak legfontosabb Hold idején a születési év = 4 - 2 ms -24 nap.
Bolygók helyzete a születése idején
Bhagavan Sri Krisna:

Lagna: 50 * 41 '
Nap: 139 * 48 '
Hold: 47 * 45 '
Mars: 91 * 05 '
Merkúr: 152 * 46 '
Jupiter: 148 * 54 '
Vénusz: 102 * 53 '
Szaturnusz: 224 * 41 '
Rahu: 108 * 23 '
Ketu: 298 * 23 '

Sri Krisna születési aspektusa I:

Halak: 11 - Kos: Ketu - Lagna: Hold - Ikrek: 2

10 Raasi Chart Isten Srí Krisna. Születési csillag = Rohini Mars, Vénusz, Ráhu

Ketu: 9 Raasi Chart Isten Srí Krisna. Születési csillag = Rohini Nap, Jupiter

8 Szaturnusz, Mérleg  Merkúr: 5

Sri Krisna születési aspektusa II:

Halak  Kos Ketu Lagna
                             Hold

Szaturnusz Nava Amsa az Úr Srí Krisna Rák Mars

9 Nava Amsa az Úr Srí Krisna Nap Vénusz

8 Jupiter: Mars, Mérleg: Rahu, Merkúr: 5


Sri Krsna születési asztrológiai számrendszere

Ezen az ábrán jól lehet látni, Sri Joakimra való utalást, Sri Krsna születési asztrológiai aspektusából. Először a belső számrendszer a legfontosabb a vizsgálatnál.

Magyarázat:

2 Hold: Sri Joakim születési szív vagy feladat száma redukált alakban
11: Sri Joakim születési szív vagy feladatszáma alapalakban
8: Sri Joakim születési sorsszáma
5: Sri Joakim születési személyiségszáma

Végső soron a Szaturnusz bolygó a kulcsmomentum a két személy reinkarnáltságát illetően és úgy, hogy Sri Joakim reinkarnáltja Sri Krsnának és nem fordítva.

8: Sri Joakim születési sorsszáma
A hozzá kapcsolódó két szám pedig a 7 és a 9.
7: Sri Joakim születési névszáma
9: Sri Joakim reinkarnáltság foka

2012 – LOTUS F1 Team – 9-es számú autó
2013 – LOTUS F1 Team – 7-es számú autó

Sri Krsna Szaturnusz asztrológiai aspektusából azt is világosan ki lehet olvasni, hogy egy olyan személyt kell Sri Joakim elsőszámú karmikus bhaktijának lennie, aki nevében hordozza a 22-es és a 4-es számot. Szaturnusz: 224 * 41’ 

22: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma alapalakban
4: S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma redukált alakban

Továbbá a 41-es szám megmutatja visszafelé, hogy Sri Joakim (2008 – Scuderia Ferrari – 1-es számú autó, 2009 – Scuderia Ferrari – 4-es számú autó) és S. B. Bhaktivedanta Perlita és Sri Joakim közös születési kölcsönhatása. S. B. Bhaktivedanta Perlita születésének pillanatában a Vénusz a 17.-ik napon és 41 fokos dőlésszöggel állt az ekliptikán.

Úr Srí Krisna, az Parama ATMA, (a Legfelsőbb Isten), született éjfél Sravana hónap, Krishna paksha, és Ashtami thithi (Lunar-nap). Csillagok születése volt Rohini. Aum Namo Sri Bhagavan Krsihna.

Hold a születési-és lagnam Indu-lagnam, (Taurus) magasztos, és nagyon hasznos. Vrushabhe "Chandrasthe su-rupam,
poorna bhagyadaha = Hold a Bika magasztos és születési lagnam, a személy nagyon jóképű, nemes és nagylelkű és élvezi a királyi kényelmet = - Daakshinya, roopa, dhana, bhoga, Guna-vare'nya, Chandrethu Vrushabha-gathe janma-lagne.

Gajaskesari jóga: Gaja-kesari yogoyam Chandra-kendre Bruhaspathihi; Gaja-kesari jóga sanjatho, subha-yogam,
satha aayu praapthihi. Jupiter a 4. ház (Kendra) a Hold (magasztos), ez az erős Raja Maha-yogam-, Gaja-kesari yogam.

Vrushabhe Jeev, maha-sukham, dhana, kanaka, vathu vaahana, harmya, Vana, bhoo, Vidya - adhikamraja vaibhavam = Jupiter 4. házban ad a boldogság és a királyi komforttal felszerelt, és császár életének = Sasthra-abhyasaasaktha-chitto veineethaha, Kanta-vitha-athyam sanjatha soukyaha, manthree-marthaha, karyartha pramathau, Jaya-Bhave Deva Deva adideve.)

Varga-uttama-AMSA: Mars a Rákban mind Raasi és Amsa térképek, ez adja fokozott hatása miatt a Marsra. Saturn (jóga-kaarak) a Skorpióban jár mind Rasi és Amsa térképek, ez adja fokozott hatása miatt a Szaturnusz.

Parivarthana (Exchange) jóga: a Vénusz a Rákban uralkodik Hold, Hold a Bika Vénusz uralja. Ez megerősítette az előnyeit Hold és a Vénusz mindkét időszakuk.

A Sun a saját házában, Leo, a Kendra (4. ház) a lagnas Vrusha lagne "chathrthe Bhanau,vahana, udyoga, viabhavam = V ad sok jármű, a gazdagság, a legmagasabb pozíciója a király és a pompa és jólét egy király.
Nap (aatma-kaaraka) felruházva őt tökéletes és nemes személyiség. Mindezek a szuper-Jógáját tette a világ ura és császára az Univerzumban.

A Merkúr a Szűzben magasztos, saját háza van, és 5. ház (Kona, Sri Maha Lakshmi stanam). Vruschika panchame Soumye,akhanda Raja-yogasya, Vidya, vahana, udyoga, puthra labhadaha = Az a személy élvezi a termet és komforttal és élet egy császár, aki tehetséges legmagasabb szintű tanulás, ő számtalan járművek, lovak, és elelpahnts, legnagyobb teljesítményű és a szakma (uralkodott az Univerzum), ő van megáldva rendkívül tehetséges gyermekek.

Alapuló elemzés bolygók helyzetét illetően:

Születési lagna a Taurus és a Vénusz ura. Magasztos hold (47 * 45 ') nagyon közel születési lagna (50 * 41').
 Vrushabha lagne Chandra stithau, su-roopam; paripoorna bhagyadaha = Hold ruház rá szép és erős, a test és az átmeneti időszak Hold igen kedvező vele.

A Szaturnusz (jóga-kaaraka Taurus) drushti (szempont), a Hold és a születés lagna, így Sri Krisna nagyon jóképű.
Vénusz, a Hold, a Mars és a Szaturnusz is meghatározó befolyást, és ez jótékony hatást együttes adta Srí Krisna egy nagyon kecses és szép megjelenés.

Vénusz saját házában (5.-től Lagna) a Nava AMSA diagramon, ez ajándékozott neki nagylelkű természete: megtestesítője volt az udvariasság és kedvesség még szegény ember, mint Kuchela, és az alacsony származású Chandala szolga-cseléd Kubja (ahogy Bhagavahta találni).

A Mars a rák, és a legyengült, és adtam neki neecha-bhanga raja-jóga, a Mars bolygó harcias természetű, ő van-Varga-uttama AMSA, ez adta Srí Krisna legyőzhetetlen harcművész hatásköre; Mars a 3. házban (bátorság és bátorsággal). Bátran harcolt, és megölt több száz hatalmas raakshasas mint Kamsa, Sisupala, Dantavakra. Ő tapintat, bátorság, találékonyság a harctéren is magasztalta többször Srí Bhagavatha. Ő okozta halálát Kaalnemi raakshasaas mint a tapintat, mert nem lehet megölni a szemtől-szembeni küzdelem a Boons szakosodásaira megszerzett. Mindezek a szuper-Jógáját tette a világ ura és császára az Univerzumban. A Merkúr a Szűzben magasztos, saját háza van, és 5. ház (Kona, Sri Maha Lakshi stanam). Vrushabhe panchame Soumye, akhanda Raja-yogasya, Vidya, vahana, udyoga, puthra labhadaha = Az a személy élvezi a termet és komforttal és élet egy császár, aki tehetséges legmagasabb szintű tanulás, ő számtalan járművek, lovak és elefántok, és a szakma legnagyobb teljesítményű (uralkodott az Univerzum).

Hold a bolygó az érzelmek, ő magasztos születési lagna, így Sri Krisna volt sok érzelmi kötődés rajongóinak, és siet, hogy megmentse őket haladéktalanul, ex: Draupadi dévi idején az ő szerénysége támadják a Kaurava királyi udvarban a Demon-testvérek Duryodhana és Dussasana és mások. Ez is adott neki a tudat nyugalmát, és mozdulatlanul a legnehezebb és bizonytalan helyzetekben, pl. idején tett látogatásának Kaurava királyi bíróság nagykövete Pandavas Kauravas ösztönözni, hogy tartózkodjanak a háborúból, és ad néhány részesedése a királyságban, Kauravas megpróbálta árthat neki, ő nem vesztette el lélekjelenlétét, és kezelni őket méltó módon.

A higany az ura 2. (House of beszéd) és 5. (House of értelem) és a Szűz (5., ház), és magasztos. Ez adományozta neki a legmagasabb intelligencia, a beszéd hatalom meggyőzni személyek és kapcsolja be őket az ő oldalára tapintatosan. Ő egy szellemi óriás, aki rendelkeznek a legnagyobb hatalom a megértés, ő tapintatosan kezelni Duryodhana, amikor odament hozzá, támogatást a Kurushethra háború és segített Ardzsuna. Ő foglalkozott a különböző erényeket és megtévesztések egész életében Quire sikerrel. Az ideális hajlam a Merkúr rejtélyes adtak neki diplomácia, a készségek kezelésére és korlátlan látás, ő birtokában határtalan erejét gondolkodás és tervezés. Azt tervezte, számos váratlan esemény, és főleg a háború és Kurukshetra kivégezték a terveket annak érdekében, hogy mindig lelkiismeretesen tervei voltak sikeresek, és engedett az eredményeket akart.

Úr Srí Krisna Hold időszakban (Chandra Maha Dasa) futás idején született. Krisna Ashtami Hold fogyatkozik, és 50% kedvező, 50% ártó. A Szaturnusz drushti (aspektus) a lagna a gonosz. Mars (7. ura ház marakasthaana (halált okozó) van a 3. ház által uralt Hold Úgyhogy szenvedett heves támadások, mint a démonok Poothana, Vrushabhasura, Sakatasura és hasonlók, az ő isteni természetét, megölte őket, és mentette magát könnyen. Időszakokban a Hold és a Mars, szenvedett sok Bala-arishtas (élet veszélyei gyermekkorban). Születését csillag Rohini, ez okozza a veszélyt életét anyai nagybátyja (Démon Király Kamsa). A Bala -arishtas Srí Krisna végződött az ő meggyilkolása Kamsa részeként élete küldetését.

Rahu fő időszak, ő elpusztította a démonok, mint Mushti, Chaanoora, Démon király Kamsa, Sisupala, Kalanemi, Madhu, Kaitabha és még sok más. Ideje alatt a Jupiter is fenntartotta a békét és a nyugalmat a világban, és segített Pandavas a bánatukat.

Ideje alatt a Szaturnusz, ő forgatta hatalmát és vezette a háborút Kurukshethra és befejezte a gonosz erők megsemmisítése elterjedt formájában Kauravas és társaik, és a védett Erkölcs (Dharma) a világon. Lezuhanyozott áldásait bőven az ő hívei király Bhishma, Vidura, Akroora és ajándékozta őket moksa (szabadság ciklus a születés és halál, megváltás).
Vrushe "sendhau la savithur theekshan shuthanayoh suhruth jayaa khasyaur bhavathi niyamaan manavapathihi = Ha Vrushabha (Taurus) a születés lagna és a Hold (Chandra) van benne, a Sun (Ravi) van Leo (Simha). Szaturnusz (Sani) van a Vízöntőben, (Kumbha), a személy minden bizonnyal a Császár. Ő, mint a Sun, nagyon fényes és legyőzhetetlen hős (9).

A Jupiter a 4. ház (Kendra) Sanamanadhyo, dhana, vahana, bhavnadai sanjatha harshaha, Purusha ssadaivaha, nrupa-anukampana upaatha Sampath; ambholi bhrun-manthrini bhoothalasthe = Srí Krisna imádják az emberek milliói akkor és most, minden a királyok és császárok, imádta őt, mint a Legfelsőbb Úr, ő kapott felbecsülhetetlen GIF és ajánlatairól sok királyok és uralkodók. Ő az örök forrása Brahma-Ananda, forrása végtelen boldogsággal és a boldogság. Ő rendelkezik az összes föld (Univerzum), Ő mindentudó (poseesed minden tudás és bölcsesség), minden rokonai, barátai és hívei jól boldogulnak, és mérhetetlenül részesült kegyelme által. Srí Krishna megtestesülése volt a gazdag és a jóindulatú rokonszenvet és fogékony az isteni nagylelkűség és bőkezűség (10). Ravi, Jeeva samyuthau yathra Ravi paake su-yogadaha; Guru daaye maha-yogam; ithi nischayaha = Az együttes a Nap és a Jupiter igen kedvező. Mind a Nap és a Jupiter ajándékozni neki a legjobb előnyöket.

Ugyancsak ez a kombináció tette terror ellenségeit, és egyre barátja segít a barátainak, rokonainak, bölcs emberek és az ő hívei.

Szaturnusz az ura Bhagya (9.) és Rajya (10.), házak, ő nagyon nagyon hasznos Vrushabha (Taurus) lagna őshonos.

Saturn önmagában kiemelt előnyöket ragozás nélkül = Vrushabhasyacha Mandaika Dharma-karma-adhip-bhaveth; Sani eakam subham-daanthum samartho. Saturn szempontok (drushti on10 th) a 4. ház és a Sun (Atma-kaaraka) és a Jupiter (Dharma és Karma Karaka) a Leo. Tehát Sri Krishna rendelkezett msiilnary buzgalommal védelme és a dharma rightesous. Ez a fő célja az ő avathar (megtestesülése).
Az ura Lagna (Vénusz) és az ura vyaya (12. ház) (Mars) és a Rahu van együttállásban a 3. ház (upachaya), ez magyarázza a előfordulását születési Srí Krisna börtönben.

Jupiter az ura 11. ház (Halak), bátyja házába; je a Kendra a 4. házban, és nyert 8 navamsas. Ő aspected (10. drushti), a Szaturnusz és a Szaturnusz együttállásban a Rahu a NAVA-AMSA. Ez magyarázza az oka születése, mint a 8. kérdés, hogy a szülei, és minden bátyjait megölték a Demon-king Kamsa.

Hold-mathru kaaraka (significator az anya), és a magasztos, a Sun-pithru kaaraka (Significator az apa), és a saját házában a Leo Kendra (4. ház), és erős. Szóval Srí Krisna adta hatalmas öröm és boldogság felszabadításával szülei a börtönből, ők is éltek Hale, egészséges és boldog volt, nagyon hosszú élettartam.

Vénusz-kalthra Karaka (significator a feleség), a Mars ura vyayam (12. ház) és a 7. ház (Skorpió). Venus (102 * 53 '), Mars (91 * 05') és a Rahu (108 * 23 ') együtt vannak a 3. ház (upachaya). Ennek köszönhetően Srí Krisna már 8 feleséget.

Vénusz és Rahu nagyon közel vannak, és a Mars (bolygó érzéki) távol van a Vénusz. Srí Krisna nem testi magatartás, sőt ő gyakorolta és hirdette teljes leválása a világi örömöket és tartásához. Vénusz, mint születési ura lagna kölcsönöz neki, vitalitás, de van teljes ellenőrzése alatt esze, vágyai és szerveket.

5. ház (Virgo) megvan a maga ura exaltarion Merkúr, Jupiter (puthra-kaarak) van Kendra együttállásban a Nap (saját házában), melyek jótékony szempontok adományozta neki, sok gyerek, minden Hale, egészséges, boldog és nagyon tehetséges, mint a Anirudha, és Pradyumna.

Srí Krisna Jupiter-Nap (saját házában), összefüggésben a 4. házban; houise az oktatás és a tanulás. Tehát Krisna óceán a tudás, a bölcsesség és a tanulást. Ő egy sikhsak (Guru), a Védák, és minden Vedaangas sásztrákban és kalalu (szépművészeti). Ő elsajátította 64 ágak tanulás 64 nap alatt ő gyerekkori, mondja Sri Bhagavatham. Ő szakértő és a különböző asthras sastraas (fegyverek használata a csatában). Ő az Úr minden tanulási formák és a Legfelsőbb Guru.

A Kurukshetra háború idején történt Ketu időszakban. Srí Krisna játszott fontos és meghatározó szerepet Mahabharatha háború volt az igazi hős az epizód, anélkül, hogy aktív szerepet a háborúban. Ketu van bhaya-sthaana (9. ház) uralkodott a Szaturnusz (jóga-kaarka neki), a Szaturnusz nyereség teljes digbala (irányított erő) folytán pozícióját 7. házban. Ketu ad a kedvező eredmények miatt a Szaturnusz. Ő volt a vezető a szekere Arjuna és úgy figyelt a háború csendben és úgy tűnik, passzív. De ő irányította a mozgását és a háború során olyan aprólékosan, hogy ő érte el az Ő elsődleges feladata az élet (avathara) "elpusztította a kegyetlen és gonosz Kauravas és támogatóik és védi az igaz, és erényes Pandavas és követőik" meglehetősen sikeresen.

Ketu a moksa-kaaraka (significator az üdvösség), ő a 9. házban, a Hold csillagképben. Mars (bolygó harcias) apects (7. drushti) Ketu, a Szaturnusz volt, hasznos és nagyon jól megerősített. Ez volt az időszak végén Ketu Venus al-időszak, Srí Krisna a Bhagavad-prédikált geetha, a quit-dharma lényegét, hogy Arjuna a csatatéren Kurukshethra megkezdése előtt a háború. Amikor Arjuna shirked harcolni, legyőzni az érzelmek, Srí Krisna prédikált neki, hogy a vám Kshathriya bátran harcolni a háborúban, és hagyja az eredményeket Parama-atma Srí Krisna. Bhagavad-geetha most az alapja az egyetemes dharma és minden igazi vallás.

Miután a háború Srí Krisna Mahabharatha vezetett egy békés élet során Vénusz. Nap és Hold időszakok körülbelül 35 éve.

A kezdő Mars időszak hozta gondok, széthúzás yadavas között tört ki. Végül Srí Krisna megszabadult halandó test és elérte az ő isteni státuszát ebben az időszakban a Mars és a Mars a fő al-időszak alatt az irányított (ártó) hatását a Mars. Mars ura 7. ház maarka (halált okozó), ő a 3. ház (upachaya), a ház a hosszú élettartam és a együttállásban (ártó) Rahu; A Nava-AMSA Mars a 2. házban (maarka sthaana a halál okozó). Összhangban Mars természettel. Srí Krisna elütötte egy nyíl a vadász, és a végén okozta egy fegyvert. Isten Srí Krisna változott shis halandó testet isteni időbeli testet és visszatért a mennyei hajlék "Vaikuntha". A fizikai test eltűnt.

Lehetetlen a hétköznapi személyek értékeljék az isteni személyisége Bhagavan Sri Krisna. Ő a Legfelsőbb Úr megtestesült, államférfinak, tanácsadó, diplomata, filozófus és Yogeswara, a halhatatlan expounder a Bhagavad-geetha, a pusztító a bűnösök és a védelmezője az erényes = Parithranaya sadhoonam; vinasayacha dushkruthaam ...

Mind a három fontos tényező a horoszkóp, az erős születési lagna, Nap és a Hold tették nagyon hasznos. Atma-kaarka Sun, együttállásban a Jupiter Janana-kaarka aspecting (7. drushti) a 10. ház (karma-sthaana) felfed egy magas fokon integrált és kiegyensúlyozott személyiség Srí Krisna. Saturn (Jóga-kaaraka) van Varga-uttama AMSA-, és digbala (irányított erő). Saturn aspecting (10. drushti). A Sun és a Jupiter és az ő helyezésük saját csillagképben van favourbale tényezők, teszik a betlehemes erős és hasznos.

Mivel a Szaturnusz történetesen aayu-kaarka (significator a hosszú élettartam) is, a határozott
Szaturnusz biztosított a hosszú élettartama 125 év, hogy Srí Krisna.

A higany ura 2. (beszéd) és 5. ház (hírszerzés) és a magasztos trikona (5. ház) bizonyítja, hogy legyen egy rendkívüli intellektuális zseni. 25) Lagna Úr Vénusz és együttállásban két malefics Mars és a Rahu upachaya-sthaana. A Jupiter és a Sun együttállásban a Kendra (4. ház), e két fontos tényező ruházná Srí Krisna tökéletes minden szempontból az ő személyisége. Ő az ideális apa, fia egy ideális, ideális férj, egy ideális uralkodó (király) ideális államférfi, és mindenekelőtt ideális Guru (tanár, aki vezeti az embereket, mint az Arjuna asath (tudatlanság), hogy sath és szomorú-gathi (bölcsesség és elightenment). Nemcsak prédikálta, hanem azt is kimutatta, hogy végre a gyakorlatban a saját feladatait, azáltal, hogy nem csatlakoznak a cselekedetek vagy gyümölcsök (eredmények).

Saját megjegyzések: Meggyőződésem, hogy Srí Krisna volt történelmi valóság. Én hevesen ellenzik az úgynevezett tudós-és modern politikusok, akik azzal érvelnek, hogy a Sri Sri Krisna és Ráma nem voltak hősök epikus, csak fantázia számokat. Még a közelmúltban készített fényképek műholdakról, és al-tengerészgyalogosok egyértelműen kiderült, a továbbra is a város Dwaraka és paloták, alámerül az Arab-tenger nyugati partján a Sourashtra régióban. A puszta fantázia alak és irodalmi alkotás nem tud mozogni az emberek milliárdjait a korok, és hogy vigaszt és boldogságot, milliárdnyi lelket.

Találunk nyomokat, hogy az Ő isteni személyisége alapján, ahogy a benefics malefics és ártalmatlanítása az ő Horoszkóp és a befolyási szó. A magyarázat a jelentése minden Tetteire is fokozatosan felfedi magát, hogy ezer nemzedékek követik Őt. A halhatatlan és isteni dalt az egyetemes dharma, a nagy Bhagavad-geetha prédikált a Legfelsőbb Úr, Srí Krisna, hogy Arjuna, mikor ingadozó harcolni a csatát, és tegye a dolgát rendesen, ihlette és befolyásolta milliárd személyek az elmúlt 5 ezer év. Geetha kínált megoldást a problémáikra e szerint saját színpadon a mentális és spirituális fejlődés, ez vezérli sokan azon az úton, és akadályozta az igazság a sok, lépked utak a bűn és a rossz.



Sri Krsna Kr. E. 3228. 07. 19.-én született.
Sri Joakim Kr. U. 1979. 10. 17.-én született.

Sri Krsna és Sri Joakim születési dátum szerinti pontos eltérés:
Kr. E. 3228. 07. 19. – Kr. U. 1979. 10. 17.= 5207 év, 2 hónap, 21 nap

Sri Krisna születésének pillanatában a főbb bolygók elhelyezkedése:

Lagna: 50 * 41 '
Nap: 139 * 48 '
Hold: 47 * 45 '
Mars: 91 * 05 '
Merkúr: 152 * 46 '
Jupiter: 148 * 54 '
Vénusz: 102 * 53 '
Szaturnusz: 224 * 41 '
Rahu: 108 * 23 '
Ketu: 298 * 23’

Merkúr aspektus: 152+46=198, 1+9+8=18, 1+8=9 (Sri Joakim reinkarnáltsági számértéke) 

Hogy miért éppen a Merkúr aspektust kell figyelembe vennünk? Azért mert ez a bolygó helyezkedik el a legközelebb a Naphoz.

Továbbá e könyv kiadásának vagy nyilvánosságra hozatalának dátuma 2015. 10. 22.-ik napja. Direkt és szándékosan tettem viszont erre a napra a kiadást, mert ha ezt a dátumot megéltük az már azt jelenti, hogy Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyána Buddha betöltötte a 36.-ik életévét és teljes mértékben megélte a 35.-ik életévét. És mivel Sri Krsna is és Sziddharta Gautama Buddha is 35 éves korában érte el a nirvánát, azaz azt a lélekállapotot, amikor egyszerre létezik, és nem létezik a lelkük, így ez a lelki folyamat már örök érvényileg és megkérdőjelezhetetlenül visszafordíthatatlanná vált és válik.

2015. 10. 22., a nap karmaszáma 2+0+1+5+1+0+2+2=13, 1+3=4

4: Sri Joakim 2009-ben a Scuderia Ferrari csapatnál az autójának a rajtszáma (2009-ben határozatlan időintervallumra Sri Joakim visszavonult a Forma 1 versenyzésétől és átment a WRC autóversenyzői kategóriába) és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési névszáma redukált alakban, 22=2+2=4

Sri Joakim 2009. október 16.-ik napjáig 29 évesnek tekinthető és 2009. október 17.-ik napján betöltötte a 30.-ik életévét.

3: A 3 bolygó (Vénusz, mely Sri Joakim születési állatövi jegyének az uralkodó bolygója) együttállása, továbbá a 3 hindu Főisten (Visnu, Brahman és Síva) és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma

0: A hindu vallásban a 0 a beteljesedés számértéke

2015. október 22. A hajnali égen a Vénusz, a Jupiter és a Mars szép együttállása.

2015. 10. 17. - 2015. 10. 22.: A két esemény között eltelt napok száma: 5

3: A 3 bolygó (Vénusz, mely Sri Joakim születési állatövi jegyének az uralkodó bolygója) együttállása, továbbá a 3 hindu Főisten (Visnu, Brahman és Síva) és S. B. Bhaktivedanta Perlita születési sorsszáma
5: Sri Joakim születési személyiségszáma

A két számértéket egymás mellé konfigurálva kiadja a 35-öt, mely Sri Krsna, az Úr Buddha és Sri Joakim életkor szerinti nírvánába való jutásának életkor szerinti számértéke.

E dátum után tehet bárki bármit és harcolhat, bárhogyan a lélektani sorsot már nem lehet elkerülni és megváltoztatni Sri Joakim esetében, így reális és abszolút módon kijelenthető, hogy Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha az Istenség Legfelsőbb Személyiségévé vált, mely azt jelenti, hogy minden egyes teremtett léleknek kötelessége ezt elfogadni és a legnagyobb tiszteletet, megbecsülést, szeretetet és mély alázatot tanúsítani Sri Joakim felé. Aki ezt elmulasztja, vagy harcol ellene, hogy ez nem igaz az majdan, vagy ebben az életében vagy a következőben megkapja a sorstól a megfelelő büntetését és kárhozatát.

Aki viszont eleget tesz ennek a kötelezettségének az Sri Krsnától, az Úr Buddhától és Sri Joakimtól megkaphatja azt a legnagyobb és legcsodálatosabb gyönyörenergiával rendelkező Földi és Földön túli áldást és boldogságot, ami képes az emberiséget kihúzni a lelki gyötrelmek közül.

Sri Krsna születési aspektusának számításai:

Lagna: 50+41= 91, 9+1=10, 1+0=1

Nap: 139+48=187, 1+8+7=16, 1+6=7
Hold: 47+45=92, 9+2=11, 1+1=2
Mars: 91+5=96, 9+6=15, 1+5=6
Jupiter: 148+54=202, 2+0+2=4
Vénusz: 102+53=155, 1+5+5=11, 1+1=2
Merkúr: 152+46=198, 1+9+8=18, 1+8=9
Szaturnusz: 224+41=265, 2+6+5=13, 1+3=4

Rahu: 108+23=131, 1+3+1=5
Ketu: 298+23=321, 3+2+1=6

A végeredményeket összeadva és csak a legfontosabb értékeket figyelembe véve a következő számítás alakul ki:

Nap: 7
Hold: 2
Merkúr: 9
Vénusz: 2
Mars: 6
Jupiter: 4
Szaturnusz: 4

7+2+9+2+6+4+4=34, 3+4=7

Jama 

Jama a halál ura, s ő ítéli meg az élőlényeket, amikor elhagyják a testüket. Zöld színű, s vörös ruhát visel. Kettő vagy négy karral ábrázolják, amelyek közül egyik kezében buzogányt, a másikban pedig egy hurkot tart, mellyel elkapja áldozatait. Egy fekete bivaly a hordozója.
Amikor az emberek meghalnak, akkor Jama és Csitragupta (Jama jegyzője) elé viszik őket. Csitragupta feljegyezte az ember életének minden tevékenységét. Akik jámboran cselekedtek, azok a mennyei bolygók boldogságát élvezhetik, akik pedig bűnös tevékenységeket végeztek, azok a pokoli régióba kerülnek. Jama a jámbor emberek számára olyannak tűnik, mint Visnu, lótuszhoz hasonló, mosolygó arccal. A bűnösök azonban szörnyű, elborzasztó ítélőbírának látják, rendkívül hosszú hajjal s mély kúthoz hasonló szemekkel. Azt mondják, hogy a halál után a léleknek 4 órát és 40 percet vesz igénybe, hogy elérjen Jama birodalmába, ami azt jelenti, hogy 4 óra és 40 perc alatt a testben lévő lélek elhagyja az anyagi testet.

Az emberek többsége fél Jamától, mert ő mindenkit megbüntet a gonosz tettekért. Úgy tartják azonban, hogy a Legfelsőbb Úr híveinek nem kell félniük tőle. Az ő számukra Jama kedves barát, a gonosztevők számára pedig maga a megtestesült félelem.
Jamáról azt mondják, ő volt az első halandó, aki meghalt, s mivel megtalálta az utat a másik világba, most ő irányít másokat a haláluk után. Két vad kutyájának fejenként 4 szeme van. Ők őrzik Jama lakhelyére vezető utat.
Brahman megkérte Visvakarmát, a félistenek építészét, hogy építsen egy ideális lakhelyet Jamának, ahol zavartalanul gyakorolhatja ítélőbírói szolgálatát. Azt mondják, ennek a helynek tökéletes az éghajlata, ahol az embert nem háborgatják még a teste, az elméje s az ellenségei által okozott szenvedések sem.


A hindu vallásban van egy bizonyos Jama számítási mechanizmus, ami alapján meg lehet határozni azt, hogy egy ember milyen Jama aspektussal rendelkezik. A számítási mechanizmusnak három változata van. Jama I, Jama II és Jama III.

A következőekében megvizsgáljuk Sri Krsna Jama számítási alapszámait.

A számítás alapja a következő: 4 óra és 40 perc, 60X4=240, 240+40=280 perc
Minden esetben úgy kell eljárni, hogy a nagyobb számok értelmében, a nagyobb számból vonom ki a kisebbet.

Sri Krsna születésének pillanatában a főbb bolygók elhelyezkedése:

Jama I.

Lagna: 50 * 41 '

Nap: 139 * 48 '
Hold: 47 * 45 '
Mars: 91 * 05 '
Merkúr: 152 * 46 '
Jupiter: 148 * 54 '
Vénusz: 102 * 53 '
Szaturnusz: 224 * 41 '

Rahu: 108 * 23 '
Ketu: 298 * 23’

L: 280-50= 230=2+3=5

N: 280-139= 141, 1+4+1=6
H: 280- 47=233, 2+3+3= 8
Ma: 280-91=189, 1+8+9=18, 1+8=9
Me: 280-152=128, 1+2+8=11, 1+1=2
J: 280-148=132, 1+3+2=6
Vé: 280-102=178, 1+7+8=16, 1+6=7
S: 280-224=56, 5+6=11, 1+1=2

R: 280-108=172, 1+7+2=10, 1+0=1
K: 298-280=18, 1+8=9

6+8+2+7+9+6+2=40, 4+0=4

Jama I.: 4

Jama II.

L: 280-41=239, 2+3+9=14, 1+4=5

N: 280-48=232, 2+3+2=7
H: 280-45=235, 2+3+5=10, 1+0=1
Ma: 280-5=275, 2+7+5=14, 1+4=5
Me: 280-46=234, 2+3+4=9
J: 280-54=226, 2+2+6=10, 1+0=1
Vé: 280-53=227, 2+2+7=11, 1+1=2
S: 280-41=239, 2+3+9=14, 1+4=5

R: 280-23=257, 2+5+7=14, 1+4=5
K: 280-23=257, 2+5+7=14, 1+4=5

7+1+9+2+5+1+5=30, 3+0=3

Jama II.: 3

Jama III.

L: 50-41=9                         280-9=271, 2+7+1=1

N: 139-48=91                     280-91=189, 1+8+9=18, 1+8=9
H: 47-45=2                         280-2=278, 2+7+8=17, 1+7=8
Ma: 91-5=86                       280-86=194, 1+9+4=14, 1+4=5
Me: 152-46=106                 280-106=174, 1+7+4=12, 1+2=3
J: 148-54=94                       280-94=186, 1+8+6=15, 1+5=6
Vé: 102-53=49                    280-49=231, 2+3+1=6
S: 224-41= 183                    280-183=97, 9+7=16, 1+6=7

R: 108-23=85                       280-85=195, 1+9+5=15, 1+5=6
K:298-23=275                      280-275=5

9+8+3+6+5+6+7=44, 4+4=8

Jama III.: 8

Tehát Sri Krsna esetében:

Jama I.: 4      4-1=3             
Jama II.: 3     3-2=1
Jama III.: 8    8-3=5

4+3+8=15, 1+5=6
3+1+5= 9

9+6= 15, 1+5=6
9-6= 3

Tovább redukálni nem indokolt és nem szükséges!

Sri Joakim születésének pillanatában a főbb bolygók elhelyezkedése:

Nap: 23* 60’
Hold: 12* 50’
Merkúr: 14* 38’
Vénusz: 7* 29’
Mars: 13* 00’
Jupiter: 3* 21’
Szaturnusz: 21* 44’

Sri Joakim születési aspektusának számításai:

Nap: 23+60= 83, 8+3= 11, 1+1=2
Hold: 12+50= 62, 6+2=8
Merkúr: 14+38= 52, 5+2=7
Vénusz: 7+29= 36, 3+6= 9
Mars: 13+00= 13, 1+3= 4
Jupiter: 3+21= 24, 2+4= 6
Szaturnusz: 21+44=65, 6+5=11, 1+1=2

2+8+7+9+4+6+2=38, 3+8=11, 1+1=2

Jama I.

N: 280-23= 257, 2+5+7=14, 1+4=5
H: 280-12= 268, 2+6+8=16, 1+6=7
Me: 280-14=266, 2+6+6=14, 1+4=5
Vé: 280-7= 273, 2+7+3= 12, 1+2= 3
Ma: 280-13= 267, 2+6+7= 15, 1+5=6
J: 280-3= 277, 2+7+7=16, 1+6=7
Sz: 280-21= 259, 2+5+9= 16, 1+6=7

5+7+5+3+6+7+7=40, 4+0=4

Jama I: 4

JamaII.

N: 280-60=220, 2+2+0=4
H: 280-50=230, 2+3+0=5
Me: 280-38=242, 2+4+2=8
Vé: 280-29= 251, 2+5+1=8
Ma: 280-0=280, 2+8+0=10, 1+0=1
J: 280-21= 259, 2+5+9=16, 1+6=7
Sz: 280-44=236, 2+3+6=11, 1+1= 2

4+5+8+8+1+7+2=35, 3+5=8

Jama II.: 8

Jama III.

N: 60-23=37             280-37=243, 2+4+3=9
H: 50-12=38             280-38=242, 2+4+2=8
Me: 38-14=24           280-24=256, 2+5+6=13, 1+3=4
Vé: 29-7=22             280-22= 258, 2+5+8=15, 1+5=6
Ma: 13+0=13             280-13=267, 2+6+7=15, 1+5=6
J: 21-3= 18                 280-18=262, 2+6+2=10, 1+0=1
Sz: 44-21=23              280-23=257, 2+5+7=14, 1+4=5

9+8+4+6+6+1+5=39, 3+9=12, 1+2=3

Jama III.: 3

Tehát Sri Joakim esetében:

Jama I.: 4      4-1=3             
Jama II.: 8     8-2=6
Jama III.: 3    3-3=0

4+8+3=15, 1+5=6
3+6+0= 9

9+6=15, 1+5=6
9+6= 3

Tovább redukálni nem indokolt és nem szükséges!

Összegzés:

Tehát Sri Krsna esetében:                                

Jama I.: 4      4-1=3             
Jama II.: 3     3-2=1
Jama III.: 8    8-3=5

4+3+8=15, 1+5=6
3+1+5= 9

9+6= 15, 1+5=6
9-6= 3

Tehát Sri Joakim esetében:

Jama I.: 4      4-1=3             
Jama II.: 8     8-2=6
Jama III.: 3    3-3=0

4+8+3=15, 1+5=6
3+6+0= 9

9+6=15, 1+5=6
9+6= 3

Mint a számítások is igazolják és bizonyítják, hogy Sri Krsna és Sri Joakim Jama számítási aspektusa megegyezik.
Sri Joakim 2007. március 29.-ik napján (a Ferrarival szerzett első futamgyőzelme után, mely az Ausztrál Nagydíj volt) készítettet magának egy nonfiguratív Triball II-es stílusú tetoválást.
A tetováláson egyértelműen látszik, hogy a középrészen egy 9-es szám jelenik meg. Ha viszont Sri Joakim a karját elölnézetből néznénk, akkor látni lehet, hogy a 9-es szám egy 6-os számra változik.
Sri Joakim életében és sorsában nincs és kihangsúlyozom, hogy nincs véletlen.
A 3-es szám viszont minden egyes futamon ott állt és áll jelképként Sri Joakim bukósisakján, így az egyezőség tökéletesnek és teljesnek tekinthető, mint bizonyíték.






 Továbbá Sri Krsna esetében egy érdekes és nem elhanyagolható számítás is kijött. Ez a következő:

Tehát Sri Krsna esetében:

Jama I.: 4      4-1=3             
Jama II.: 3     3-2=1
Jama III.: 8    8-3=5

Sri Joakim 2009. január 13.-ik napján a Scuderia Ferrari hivatalos Wrooom Sky Event rendezvényén vett részt ahol fontos testbeszéd jelekkel kommunikált a világ felé, és ami úgy szintén Sri Krsnára vezethető vissza.

2009. 01. 13. a nap karmaszáma: 2+0+0+9+0+1+1+3=16, 1+6=7

Bár igaz, hogy Sri Joakim a számsort visszafelé mutatta el, de a számok értéke egyezőséget takar és mutat.








Sri Krsna és Sri Joakim asztrológiai aspektusai:

Két személy között akkor lép fel asztrológiai aspektus, ha legalább 3 fő bolygó egymásra kölcsönös hatást mutat.

Hold aspektus:

Sri Krsna születésekkor a Hold 47’ 45-ad fokánál helyezkedett el a Föld tengely dőlésszögét tekintve. Sri Krsna Kr. E. 3228. július. 19-ik napján született, így a fogantatása 3227. október. 17.-e környékére, ha nem pont ugyanarra a napra tehető és állapítható meg.
Sri Joakim születésnapja Kr. U. 1979. október 17.-én, van.

Sri Joakim születési szegmense szerint 2008-ban volt 29 éves. A kínai évtáblázat szerint ekkor 4704-4705.-ik évet írtunk. Ha Sri Krsna Hold aspektusát vesszük figyelembe, akkor 47’ 45, egy kisebb fajta számtani átrendezés után, úgy alakul, hogy:

4704-4705: 47 adott az első két karakterből a 0-át el lehet hagyni (mert az a beteljesedés szimbóluma) és az utolsó karakterből kijön a 45 egymás mellé rakva.

Sri Joakim Hold aspektusának számértéke 12’50”, amely utal Sri Krsna és Sri Joakim napra pontosan eltelt idő nagyságára.

Sri Krsna Kr. E. 3228. 07. 19.
Sri Joakim Kr. U. 1979. 10. 17.

Kr. E. 3228. 07. 19.+Kr. U. 1979. 10. 17.= 5207 év, 2 hónap és 21 nap. Ez a két időpont között eltelt időt jelenti.

21 nap számértéke megfordítva 12 (+Brahman 12 óra nappal és 12 óra éjszaka=1 nap)
5207: 5: Sri Joakim születési karma személyiségszáma
          2: Sri Joakim születési karma feladatszáma
          0: Beteljesedés szimbóluma
          7: Sri Joakim születési karma névszáma
 
Vénusz aspektus:

Sri Krsna születéssekkor a Vénusz 102’53”-ad foknál helyezkedett el a Föld tengely dőlésszögét tekintve.

102-53=49

Sri Joakim születésekkor a Vénusz 7’29”-ed foknál helyezkedett el. A nagyobb számok törvénye értelében a 9-7=2

2+2=4 és mivel Sri Joakim a 9. reinkarnáltja Sri Krsnának, ezért a 9-est a 4 mellé helyezve végeredményként 49-et kapunk.

Továbbá Sri Joakim 2009-ben a 4-es rajtszámú autót birtokolta (ebben az évben vonult vissza meghatározatlan időre a Forma 1-ből) és 2012-ben a 9-es rajtszámú autó tulajdonosa volt a Lotus F1 Teamnél (ebben az évben tért vissza a Forma 1-be).
Szaturnusz aspektus:   

Sri Krsna születésekkor a Szaturnusz (a legnagyobb kiterjedésű bolygó) 224’41”-ed foknál helyezkedett el a Föld tengely dőlésszögét tekintve. Sri Krsna esetében a 22 utal a nagymesterszámra, a 4-es a mitológiai ábrázolás szerinti 4 karjára, az 1-es pedig arra, hogy Ő az első emberként is megnyilvánuló lélekre.

Sri Joakim születéssekkor a Szaturnusz 21’44”-ed foknál helyezkedett el a Föld tengely dőlésszögét tekintve. 

Sri Krsna: 224’41”
Sri Joakim: 21’44”

Egy kis számszaki átrendezés után láthatjuk, hogy Sri Krsna számértékeiből le lehet redukálni Sri Joakim számértékeit, de a végeredményt illetően egy 2-es még fennmaradt Sri Krsna számaiból. Ez a 2-es azt jelenti, és azt mutatja meg, hogy Sri Krsna, Sri Joakim feladatául határozta meg az Ő megjelenését a Földön, ugyanis Sri Joakim karmikus feladatszáma a 11, melyből 2 lesz redukálás után.
A 11 és a 22 mesterszám a hindu és a buddhista vallás számmatematikája szerint.

224.41 - 21.44 = 202.97

2: Sri Joakim születési karma feladatszáma
0: Beteljesedés szimbóluma
2: Sri Joakim születési karma feladatszáma
9: Sri Joakim hányadik reinkarnáltja Sri Krsnának itt a Földön, hányadik megjelenési formája

7: Sri Joakim születési karma névszáma, továbbá 2007 (VB cím megszerzésének dátuma) utolsó számjegye 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése