Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2014. január 11., szombat

III. Rész - 2.)fejezet - Sri Joakim asztrológiája és elemzése - születési asztrológiai térkép




List of szempontok
Nap
Kötőszó
Plútó
Gömb
4 ° 07 '
Merkúr
Kötőszó
Uránusz
Gömb
4 ° 58 '
Merkúr
Kötőszó
Vénusz
Gömb
7 ° 09 '
Hold
Kötőszó
Szaturnusz
Gömb
8 ° 53 '
Hold
Kötőszó
Jupiter
Gömb
9 ° 29 '
Merkúr
Négyzet
Mars
Gömb
1 ° 37 '
Szaturnusz
Négyzet
Neptun
Gömb
3 ° 23 '
Hold
Négyzet
Neptun
Gömb
5 ° 30 '
Vénusz
Négyzet
Mars
Gömb
5 ° 31 '
Mars
Négyzet
Uránusz
Gömb
6 ° 36 '
Mars
Hármas
Neptun
Gömb
5 ° 19 '
Neptun
Sextile
Plútó
Gömb
0 ° 58 '
Hold
Sextile
Merkúr
Gömb
1 ° 48 '
Szaturnusz
Sextile
Uránusz
Gömb
2 ° 06 '
Vénusz
Sextile
Jupiter
Gömb
4 ° 08 '
Nap
Sextile
Neptun
Gömb
5 ° 06 '
Hold
Sextile
Vénusz
Gömb
5 ° 20 '
Vénusz
SemiSquare
Szaturnusz
Gömb
0 ° 45 '
Jupiter
SemiSquare
Plútó
Gömb
0 ° 57 '
Merkúr
Ötöd
Jupiter
Gömb
0 ° 42 '
Hold
SemiSextile
Mars
Gömb
0 ° 10 '
Uránusz
SemiSextile
Plútó
Gömb
0 ° 18 '
Uránusz
SemiSextile
Neptun
Gömb
1 ° 16 '
Nap
SemiSextile
Szaturnusz
Gömb
1 ° 42 '

Íme néhány jellemvonások honnan Kimi Räikkönen születési chart. Ez a leírás korántsem teljes körű, de fényt deríthetnek az ő / ő személyisége, ami még érdekes szakmai asztrológusok és az asztrológia szerelmeseinek.
A percek alatt, akkor kap az Ön e-mail címe a asztrológiai portré (kb. 32 oldal), egy sokkal átfogóbb jelentése, mint ez a portré, a Kimi Räikkönen.
Megjegyzés: Mivel ez a híresség születési ideje ismeretlen, a diagram levonni 12:00 - a törvényes határidőn az ő / neki hely, mivel az asztrológiai házak nem veszik figyelembe, ez asztrológiai profil részlet kevésbé részletes, mint azok, amely a születési idő ismert.

Az uralkodó bolygók Kimi Räikkönen

Értelmezése során a Natal chart, a legjobb módszer az, hogy fokozatosan kezdődnek általános jellemzői konkrét is. Így általában van egy olyan tervet kell követni, az általános elemzése diagram és annak szerkezetét, a leírást a különböző jellemvonások.
Az első részben egy átfogó elemzés a diagram lehetővé teszi, hogy kitaláljuk, a személyiség főbb jellemzői és kiemelni néhány pontot, amelyek megerősítik, vagy nem a részletes elemzés: minden esetben az általános tulajdonságokat is figyelembe kell venni. Az emberi személyiség egy végtelenül bonyolult egység és leírja ez egy összetett feladat. Annak valótlan állítása, hogy gyorsan összefoglalni az illuzórikus, de ez nem jelenti azt, hogy ez egy lehetetlen feladat. Nagyon fontos, hogy olvassa el a Natal chart többször, hogy felszívja az összes különböző jelentéssel bír, és megérteni mindezt összetettséget. De a gyakorlat érdemes.
Röviden, a Natal chart áll tíz bolygók: két világítótestek, a Nap és a Hold, három gyorsan mozgó, illetve az egyedi bolygó, a Merkúr, a Vénusz és a Mars, a két lassú mozgású bolygó, a Jupiter és a Szaturnusz, és három nagyon lassú mozgó bolygók, az Uránusz, a Neptunusz és a Plútó. További másodlagos elemei a következők: a Lunar Csomópontok, a Sötét Hold vagy Lilith, Chiron és más kisbolygók, mint a Vesta, Pallas, Juno és Ceres. Léteznek speciális funkciók, mint például az arab részei, a Vertex, a Black Sun, feltételezett bolygók, stb Ezek mind őszinteséggel jellemezte a Zodiákus kerék álló tizenkét jele, a Kos a Halak, és osztva 12 asztrológiai házak.
Az első lépés az, hogy értékelje a fontosságára minden bolygó. Ezt hívjuk azonosító domináns bolygók. Ez a folyamat engedelmeskedik szabályok függ asztrológus érzékenység és tapasztalattal, de ez is a pontos és állandó bázisok: így tudjuk figyelembe venni a paraméterek egy bolygó aktivitása (az aktív szempontok egy bolygó formája annak fontosságát, hogy minden egyes szempont szerint annak jellege és pontosság) szöge paraméterek (proximity a négy szögek, növekvõ, Midheaven, Descendant és imális Coeli vagy Nadir, mindegyik értékelt számszerűen szerint a fajta szög és a bolygó-szög távolság) és minőségi paraméterek (uralkodását, túlfűtöttség, száműzetés és ősszel). Végezetül más szempontokat, mint például az uralom a növekvő és a Midheaven stb fontos.
Ezek a különböző kritériumok lehetővé teszik a bolygót kell emelni, és vezet a hasznos következtetések értelmezése során chart.
A teljes diagram elemzés kezdődik a megfigyelési három fajta planetáris szétosztva a diagram: keleti vagy nyugati féltekén, északi vagy déli féltekén található, és a kvadráns (észak-keleti, észak-nyugati, dél-keleti és dél-nyugati). Ez a három szétosztva ad általános hangvételét tekintve introverzió és az extraverzió, akaraterő, szociabilitás, és viselkedési hajlamok.
Aztán van három további szétosztva: elemek (ún. triplicity hiszen 3 csoport megjelölések mindegyik) - Tűz, Levegő, Föld és víz - megfelelő karaktert tipológia, modalitás (vagy quadruplicity a 4 csoport jelek mindegyikhez ) - Cardinal, Fix és változékony - és polaritás (Yin és Yang).
Három típusa van az dominánsok: domináns bolygók, domináns jelek és domináns házak. A kezdő asztrológia szerint csak annyit jelent, "hogy Kos", vagy néha, például, "hogy Kos Növekvő Szűz". Ez valójában sokkal összetettebb. Bár a Nap és a Növekvő önmagukban mutatnak nagy része a karakter - körülbelül 1/3 vagy fél a pszichológiai aláírás egy személy sem "csak a Sun" (ún. megjelölés), sem csak "az első ház" (a Növekvő). Így egy adott bolygó befolyása jelentősen növelheti, egy adott jel vagy ház tartalmazhat egy csoportja a bolygók, hogy hozza árnyalatok és néha gyengíti a szerepe az emelkedő, a Nap megjelölés, stb
Végül, két egyéb kritériumokat: accentuations (szögletes, succedent és ritmusos), amelyek a besorolása asztrológiai házak és típusú decanates hogy tartózkodnak (minden jel három decanates 10 ° minden). A további információkat ebben az első általános részében.
Ezek a 11 (vagy hat, ha a születési idő ismeretlen) általános jellemvonások nem kell érteni, ezek valahogy, felkészülés a leolvasott. Azok lehetővé teszik, hogy megértsék a második részét elemzés, ami több részletes és pontos. Arra összpontosít, hogy minden területen a személyiség és egy összefoglaló az összes fent említett paraméterek szerint megbízható hierarchikus szabályokat.
Figyelem: ha a születési idő nem ismert, ami a helyzet Kimi Räikkönen, néhány ítélet válni, szétosztva a féltekén és a kvadráns értelmetlenek, így a domináns házak és nyaralók "accentuations. Ezért egyes fejezetek távolítsák el ezt a részt.
Az összes ítélet, az értékelési kritériumok kiszámítása figyelembe vétele nélkül szögek és rulerships a Növekvő és a Midheaven. A módszer megtartja érvényességét, de ez kevésbé pontos, időre született.

Elemek, módjai és polaritás a Kimi Räikkönen

A túlsúlya Water megjelölések jelzi nagy érzékenységű és magasság révén érzések, Kimi Räikkönen. A szív és az érzelmek Ön hajtóerejét, és nem tud semmit a Földön, ha nem érzi, hogy erős érzelmi töltés (mint azt illeti, az "érzés" elengedhetetlen a pszichológia). Meg kell szeretni, hogy megértsék, és úgy érzi, annak érdekében, hogy tegyen lépéseket. Mivel hátrányos lehet, hogy a biztonsági rés, meg kell tanulni harcolni ellene.
Mint a legtöbb földi jelek, Kimi Räikkönen, akkor hatékony, konkrét és nem túl érzelmes. Mit számít neked, amit lát: ítéli meg fa gyümölcsét. Az ötletek folyamatosan változnak, szavak eltűnnek, de a cselekvések és azok következményei láthatóak, és továbbra is. Fejezd ki érzékenység, akkor is, ha ez azt jelenti, felfedve a biztonsági rést. Érzelmek, energetikai és kommunikációs nem szabad elhanyagolni, konkrét cselekvési értelmetlen, ha azt nem indokolja a szíved, az értelem vagy a lelkesedés.
A tizenkét állatövi jeleket osztva három csoportra vagy módok, úgynevezett quadruplicities, a tanult szó, ami azt jelenti, hogy csak ez a három csoport között négy jelek. A bíboros, fix és változékony módok többé-kevésbé képviselt a Natal chart, attól függően, bolygó pozíciók és jelentősége, valamint a szögek a tizenkét jeleket.

A fix mód felel meg elemeinek többségét a chart, Kimi Räikkönen, és képviseli a vágy, a biztonság és a tartósság: meg tudja-e konkrétan értékelni a helyzetet és annak stabilitását. Te biztosan szívesebben szerepét hűséges, makacs és keményen dolgozó ember, ahelyett, hogy megpróbálja új és kockázatos tapasztalatokat - De vigyázz, hogy ne tévesszük össze a makacssággal hajthatatlansága. Te szerkezet, cement, és meg kell erősíteni, amire találnak utat: ez a természet, bár nem kifejezetten érdekli a gyorsaságát: lassú és egyenletes ...
A tizenkét jelek vannak osztva két pólus, az úgynevezett aktív vagy passzív, vagy néha férfias és nőies, pozitív és negatív, Yang és Yin. Ez a besorolás megegyezik a két teljesen különböző tónusokban, az első fűződő extraverzió, fellépés, az önbizalom és dinamizmus, a második, introvertált, a reaktivitás, reflexió és óvatosság. Nincs jobb, mint a másik, minden csoport saját eszközei és a hiányosságokat. Odd jelek - Kos, Ikrek, Oroszlán, Mérleg, Nyilas és Vízöntő - tartoznak az első csoportba, mivel még megjelölések - Bika, Rák, Szűz, Skorpió, Bak és a Halak - tartoznak a második csoportba.
Megjegyzés: ez a domináns egy jelentéktelen. Nem fontos, hogy olvassuk el a szó jelentését az elején. Tudod kap vissza őket később, miután elolvasta fontosabb értelmezéseket.

Szerint a hajlam és tulajdonságait a bolygók és szögek, akkor inkább befolyásolja a Yin energiát, a passzív polaritás, Kimi Räikkönen: Ön meglehetősen befelé forduló, fantáziadús és néha diszkrét, de egy mély és bölcs ember, aki nem elégedett Csak zajos és feltűnő dolgokat. Időnként, ha kételkedik, de úgy gondolja, hogy azok, akik nem egy kicsit ... meggondolatlan. Engedd meg magadnak, hogy több laza hozzáállás, és tedd a tartalékba félre, mert a jó egyensúly mindig egészségesebb.
Minden jel tartalmazza a 30 fokos, és lehet osztani három egyenlő részből áll: a decanates. Az azt jelzi, hogy hagyomány specifikus jelentéseket társítható mindhárom decanates. A tevékenységi körének általában korlátozott a Sun jel, azonban még ennél is érdekesebb, hogy betartják a megoszlásáról a bolygók a diagram, hogy képet alkothassunk az egyes fontos a három decanates, amely kiegészíti a leírását személyiség.
Ezeket a jelentéseket úgy kell tekinteni a legnagyobb óvatossággal. Valóban, ezek kisebb kialakítani, hogy csak kiemelik más kiemelkedő vonásai jellegű.
Hagyományosan, az első decanate kiemeli a jellemzői a megjelölés, ha egy bolygó található. A másik két decanates felel sub-domináns bolygók, jellegétől függően az egyes jel. Ez a rendszer vezet szaporodását jelentése van, és nem lehet jól ismerik: itt, előnyösnek tartjuk, hogy csak az egyik jelentése decanate képest a másik két, belül a születés diagram egészét. Ismét a legnagyobb óvatosságra van szükség, tekintettel e kisebb jelzés, mert nem mindig megbízható: nem fontos, hogy olvassa el ezeket a szövegeket az elején. Tudod kap vissza őket később, miután elolvasta fontosabb értelmezések

A második decanate, ami azt jelenti, az a része a 10 ° C és 20 ° minden állatövi jel uralkodik a Natal chart, Kimi Räikkönen: a 10 állatövi fok hangsúlyozzák logikus gondolkodás és a szellemi értékeket. Ezért előfordulhat, hogy fel kell hívni arra valamilyen tudományos tevékenység, kutatás, írásban, vagy bármilyen kifejezés, ahol van, hogy ... Szerintem sokat.

Dominánsak: Bolygók, Jelek és házak Kimi Räikkönen

A kérdés a meghatározó bolygók óta létezik a köd az idő az asztrológia: milyen szép lenne, ha egy személy lehet leírni egy pár szót, és egy vagy több bolygó, amely képviseli a karakter, anélkül, hogy elemezze az ilyen elemeket rulerships, angularities, házak, stb!
A tíz bolygók - a Nap az egész Plútó - egy kicsit olyan, mint 10 karakter a szerepjáték, mindegyiknek megvan a saját egyénisége, a saját útját cselekvés, a saját erősségeit és gyengeségeit. Ezek valójában jelentenek besorolás 10 különböző személyiségek, és asztrológusok mindig is igyekeztem társítani egy vagy több meghatározó bolygók a Natal chart, valamint a domináns jelek és házak.
Valóban, ez elég ugyanabban a helyzetben vannak jelek és házak. Ha a bolygók jelképezik karaktereket, jeleket jelentik színárnyalatok - a mentális, érzelmi és fizikai struktúrák az egyén. A jel, amely a bolygó posztulált olyan, mint egy karakter, amelynek jellemzői szerint módosul a hely, ahol él. A chart, általában egy, két vagy három kiemelt jelek, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan le a tulajdonos.
Ami asztrológiai házak, az elv még egyszerűbb: a tizenkét házak megfelelnek a 12 területén az élet, és a bolygók tenanting adott ház növekedést a házban fontosságát, és jelölje ki az összes vonatkozó élet megyéi: lehet, hogy a házasság, a munka, a barátság, stb
Az Ön Natal chart, Kimi Räikkönen, a tíz fő bolygók következőképpen oszlik meg:

A három legfontosabb bolygó a Neptunusz, Mercury és az Uránusz.
A Neptunusz, mint az egyik a három domináns bolygó, akkor egy titokzatos és kétértelmű személy, gyakran zavaros, nem egyértelmű az Ön saját motiváció! Sőt, akkor felruházva korlátlan képzelet és az inspiráció, valamint extrém érzékenységgel, amely felizgatni egy pszichikai vagy egy látnok. Másrészről, a befolyásolhatóság olyan, hogy lehet, hogy nehezen elválasztó, ami konkrét és szilárd anyagot illúziók vagy álmok.
A misztikus, egy látnok vagy egy költő, ha légvár, mint minden Neptunuszon, és milyen kevés ember csak lehet látni, mindez, hogy homály fedi esztétikai köd amikor tüzelt lelkesedéssel.
A határtalan, végtelen-szerető ember, mint te, nem valószínű, hogy elkerülhetetlenül sokkal kiszolgáltatottabbak, és könnyebben megsérült, mert a heveny érzékelését események. Ezekben az esetekben, ha a hit teljesen az arcát, és akkor süllyed komor daydreamings és sötét melankólia.
Igaz, ez a titokzatos aura feltétlenül ad meghatározhatatlan báj szemében a közeli barátok, akik gyakran lenyűgözte az egyedi képessége, hogy úgy érzi, és hogy milyen hétköznapi emberek soha nem látni!
A Mercury között a domináns bolygók, akkor bizonyára agyi, ideges, gyors, kíváncsi, gyors észjárású, és szeretsz kommunikálni. A pszichológiai minta szellemi, annál is inkább, mivel a Merkúr is fontos, annak egész sor az eszközök, hanem a hiányosságok, nyilván.
Az érzékenység, az érzelmek és a szív impulzusok elsőbbséget biztosít gondolkodást, ami oda vezethet, az emberek azt hinni, hogy te egy játékos és szellemes, de szívtelen ember, intellectualizing helyzetek és zsonglőr betűvel és számmal, miközben figyelmen kívül hagyja az emberi vonatkozásai dolgokat.Persze, azt mondják, hogy a macskák mindig a földet a lábuk - ez a Mercurian erő és a ütőkártya!
A gyengeség rejlik a idegesség, és akkor hiányozni a célt, mert a "over-intellectualization", hogy káros lehet másfajta energiák, mint ösztön, spontaneitás, szív, érzékenység, stb
Uránusz között van a domináns bolygók: ugyanúgy, mint a Neptunusz és a Plútó, Uranian tipológia kevésbé világosan meghatározott, mint az úgynevezett klasszikus hét bolygónak, hogy látható szabad szemmel, a Sun a Saturn. Azonban lehetséges, hogy társítani a Uranian természet néhány egyértelmű jellemzői: Uranus rímel a függetlenség, a szabadság, az eredetiség, vagy akár lázadás és a marginalitás, amikor a dolgok rosszra ...
Uránusz a Merkúr magasabb oktáv, és mint ilyen, ő kölcsönveszi néhány jellegek a karakter, azaz a tendencia, hogy intellektualizálni helyzeteket és érzelmeket érzelmi leválás, vagy legalábbis egyenetlen affektivitással.
Ezért, ha minden bizonnyal szenvedélyes ember, aki keresi az bármilyen fellépés vagy forradalmi ötlet, és akkor szívesen az új dolgokat. Uranians soha nem kiszámítható, és ez különösen akkor, ha úgy vélik, hogy stabil, jól vitatott, hogy ...ők mindent megváltoztat - életüket, partner, és a munka! Valójában, ha allergiás bármilyen rutin, de elkerülve kell engednie, hogy sok kockázatot.

Az Ön Natal chart, a három legfontosabb megjelölések - szempontok szerint a fent említett - a csökkenő sorrendjében az erő Skorpió, Szűz és Libra. Általában ezek a jelek azért fontosak, mert a növekvő, vagy a Sun ott található. De ez nem mindig van így: előfordulhat, hogy egy klaszter a bolygók, vagy egy bolygó lehet közel szöget eltérő Midheaven vagy a Növekvő. Az is lehet, mert két vagy három bolygó tekintendők nagyon aktív, mert képeznek számos szempontokat ezeket a jeleket.
Így, ha egy részének megjelenítéséhez a három megjelölések jellemzői, kicsit olyan, mint a szuperpozíció jellemzői a többi a chart, és ez még inkább igaz, ha a megjelölés hangsúlyozta.
A Skorpió, mint a domináns jel, akkor egy erős és ügyes ember, bonyolult és szenvedélyes, néha romboló és intoleráns, hanem erős akaratú, kemény és merész, néha határos agresszív. Oly sok minőségi és veszélyeket, kombinálva egy személyben! Nyilvánvaló, hogy ez gyakran vezet a természetes kiválasztódás az emberek körül: aki feláll, hogy te vagy csodállak és azok, akik nem bírják többé! De ez pontosan mit akarsz. Te mi vagy, és nem megy át magát csak azért, hogy legyen szíves. Túl büszke, és soha nem rettegés összecsapások, de az utat a harcok olyan titkos, mint a természet, hogy a rejtélyes elég, annyira vonakodnak feltárni, még a közeli barátok, akik soha nem értem. Igaz ... milyen pokoli varázsa van!
Szűz, kapcsolódó perfekcionizmus, számok és az értelem, az egyik a domináns tünetek: ha örökli a felelősségérzet és a rend, a tiszta elme, egy kiapadhatatlan logika, valamint szükség hasznosnak és teljesítette a feladat, hogy a legjobb Ön képességeit. Nyilvánvaló, hogy az emberek azt hihetik, hogy Ön túl szerény vagy fenntartott, gyanús vagy pesszimista, mert a rendkívül kritikus elme, de nem a logika és a bölcsesség nagyszerű tulajdonságokkal? Természetesen, azok. Sőt, akkor tartsa a lábát a földön, soha nem viselkednek irracionálisan, és hasznos és szorgalmas - mi többet tudsz kérni?!
A Libra, mint a domináns jel a Natal chart, szeretsz, kérjük, a báj, és hogy szerethető. Sőt, akkor természetesen felé hajlik a tolerancia és a mértékletesség, valamint az elegancia és a tapintat, mintha azt jelentette, hogy kérem!Természetesen, akkor mindig talál elégedetlenek, akik kritizálják a nem eredeti, vagy a bátorság, és a fél-gondtalanság, de a cél az, hogy szeressék, és ezen a területen, akkor egy páratlan bajnok!
Ezt követően a bekezdés a meghatározó bolygók, a Kimi Räikkönen, itt vannak a jellemvonások, hogy meg kell tovább figyelmesen, mint a korábbi szövegeket, mivel ezek igen sajátos: a szövegekben uralkodó bolygó az csak háttér-információt a személyiség, és továbbra is meglehetősen általános: ők hangsúlyozzák, vagy éppen ellenkezőleg, enyhítésére különböző sajátosságait vagy oldalait a személyiség. Az ember egy összetett egész, és csak szervei szövegek próbálja sikeresen kitaláljuk az összes finomabb pontokat.

Az érzékenység

Az érzékenység uralja az oka, Kimi Räikkönen, és általában, hogy elemezze az érzelmi reakciók a legkisebb részleteket, mint ha akartam tartani őket sakkban, hogy azok nem nyomják te vagy gyengítik meg. A természet szorongó, félénk, nem tetszik, hogy az első sorból, és hiányzik az önbizalom. Te itt rendkívül maximalista, meg kell vizsgálni, megszervezése és tervezni mindent szerint a logika. Szereted, hogy segítsen, és úgy érzi, hogy hasznos, a saját munkájában vagy a bölcs és okos tanácsot. Ön is nagyon igényes és kritikus, sőt elviselhetetlen, mert Ön kitartó és hibát találni mindent. Ismerje meg, hogyan kapnak néhány önbizalmat, és nem állandóan kész kritizálni ...

Az értelem és a társadalmi élet

Te vagy a nagy típusát a kutató felruházott nagy szellemi és kreatív képességek, Kimi Räikkönen, és a kíváncsiság nagyon mély. Kutatások, rejtvények és rejtélyek tetszésünket, és egy figyelemre méltó hatodik érzék és intuíció, akkor végtelenül próbálja felfedez az igazságot, minden területen, mint egy pszichoanalitikus, vagy egy nyomozó. Te egy nagyon titokzatos és introvertált személy, akkor nehéz megnyitni, és akkor szívesebben pszichoanalízis. Annak ellenére, hogy a tisztánlátását, akkor nehezen bánni az emberekkel: a kritikus elme, szinezett iróniával és csípősség, lehet romboló, különösen azért, mert az eltökéltség és a makacsság nem lejtős, hogy feladom. Ön szereti a provokációk és ellentmondások ügyesen kezelni még akkor is találkoznak, mint becstelen.

Ön affektivitással és a seductiveness

Az Ön diagram, a Nap a Mérlegben és Vénusz a Skorpióban. A napenergia és a vénuszi jelek azt mutatják, nagyon bonyolult érzelmi viselkedések ... A Nap a Mérleg jegyében van jelölve egy erős szövetség elv, mivel a Vénusz a Skorpióban utasításokat ellenállás, még elutasítás. Lehet, hogy felváltva megjeleníteni a két antinomical hozzáállás: számíthatsz erkölcsi és érzelmi támogatást a kapcsolatot, és álmodik a fúziós és a harmónia. Azt hiszed, hogy meg tudja-e osztani mindent, beleértve az értékeket és a modellek. Azonban a vágyak nagyon különleges, és a hajlamait is megkülönböztető képességgel. Különben is, lehet, hogy nem értékeljük a szerelmi helyzetét adómentes antagonizmus. Sőt, tudod, hogy a szerelem is él ezek a különbségek, amelyek lehetővé teszik a kölcsönös gazdagodás, és nem hagyja, hogy a szenvedély is eltompult a boldog harmónia te álmodni! Hosszú távon, a hozzáállás sokkal szelektívebb és a módon válik egyértelmű. A veszély az, hogy esetleg túl gyorsan tapad, hogy a partner iskola a gondolat, mert nem akarja bántani, de ennek következtében, akkor kelt érzéseit simaság és feszültségek. Ezért fontos, hogy ellen az esélye, hogy teljes mértékben tiszteletben tartja az ideális a fúziós és a vágy egy intenzív kapcsolat.Ha ez a konfiguráció jól integrált, lehetővé teszi, hogy egyensúlyba 2 összeférhetetlen tendenciák, valamint, hogy tartsák be a partner nézeteit anélkül, hogy lemond a saját, és megnyugtatni dolgokat anélkül, fojtogatás az izgalom a szíveket.
Nem lehet disszociál szerelem szenvedély, Kimi Räikkönen. Az érzések azonnali, parancsoló, intenzív, és ez teljesen lehetetlen, hogy úgy gondolja, egy szerelmi viszony fúzió nélkül, anélkül, hogy az ellenállhatatlan vágy, hogy mindent tudni az Ön partnere: érzelmek, érzések, szexualitás, mindent meg kell tapasztalni a birtokos, abszolút és korlátlan módon. Valójában, az érzések olyan bonyolult, mint azok mély. Te ritkán szerelem, de ha nem, egy égő hév és perzselő, erőszakos frolics fogyasztanak a pár. Nyilvánvaló, hogy az ilyen erős érzelmeket vezethet a féltékenység és az abszolút exkluzivitás, szinte határos az akarat, hogy ellenőrizzék a partnere. Ha a kapcsolat valódi, minden rendben van. De ha nem így van, vannak igazi veszély a közös sebek belül a pár, hogy nehéz összeegyeztetni a szenvedély nyugalom és egyértelmű, hogy az Ön számára, szentimentális derű jár egy partner, aki akár összetett, mint te, és aki ösztönösen megért, vagy aki kiegészíti, és mivel nyugodt és egyenletes, mint az impulzusok intenzív és mély.

Az akarat és a belső motivációk

Lélektanilag szólva, a természet szangvinikus és kommunikatív vagy ideges, és befelé forduló, attól függően, hogy ki uralkodik, akár a Vénusz, az elv a harmónia, extraverzió, a vágy, hogy elcsábítja, könnyű és légies kommunikáció, vagy a Szaturnusz, az elv a szigor, befelé fordulás, self- ellenőrzés, a koncentráció és meditáció. Hacsak Saturn nagyon erős a többi chart, Libra nagyon finom és bájos.Ő egyszerűen beállítja a társadalomban, különösen a vele örökös kereső kompromisszumot. Ez az oka annak, hogy úgy tűnhet, hogy halad, és gyenge. Nem meri, hogy ragaszkodjon ahhoz, illetve érvényesíteni a véleményét: szeretné a beavatkozást, mint egy ügynök a harmónia, a rally és a méltányosság, sőt kárára a magabiztosság. Te gyűlölik az erőszak és arra törekszenek, teljes szívedből megnyugtatni, hogy sima dolgokat, és alkalmazkodnia kell a helyzetet a rugalmasság és a kegyelem.
Mivel született jellel, akkor érzelmes, kedves, udvarias, érzékeny, kifinomult, hűséges, pacifista, tisztességes, előkelő, fény, romantikus, kulturált, tágas, szerethető, luc, maximalista, gondoskodó, kedves, csendes, rendezett, szociális, művész, erős esztétikai ízlését, toleráns, engedékeny, barátságos, csábító, elegáns, kedves, tisztelettudó, kiegyensúlyozott, de akkor is lehet tétova, gyenge, remegő, önző, törékeny, határozatlan, félénk, indolens, hideg vagy akár érzéketlen .
A szerelemben, uram, nem tud segíteni, de próbáld meg elcsábítani bárhová is megy, és sikerül elég jól. Ön egy igazi szívtipró, és a természeti ajándék határain arcátlanság és az igazságtalanság, a kívülálló szemszögéből!
Te itt annyira szerethető, könnyű kezelni, gondoskodó, mosolygós, diplomáciai, akkor létesíthet kapcsolatot olyan nagy könnyedén, hogy vonzzák a nők többsége, beleértve azokat is, ha nem érdeklő Ez nem játék, ez a természet . Minden és mindenki hiszi, hogy a tárgy és a cél a kedvez mivel, sőt, ez az, ahogy viselkedik mindenkivel.
Nem lehet állni a magány egyáltalán: szeretné, hogy rosszul csatolni, inkább egyedül lenni. Fennáll a veszélye annak, hogy továbbra is független, hogy az a személy, aki nem tetszik a legjobban. Ön kényeztetve a választás. Meg kell tenni, hogy megtalálja a megfelelő találatot, és hogy elérje az állam a harmónia, hogy a központ a mély motivációk.
Ön egy maximalista, mint Leos aki annyira igényes minőségével kapcsolatban a partnerek. Valódi élet ritkán olyan szép, mint az ideális, és lehet, hogy becsapták, és súlyosan megsebesült, ha a pár kell lebontani. De akkor folytatja a küldetést a lelki társ az összes természetes tulajdonságokat, amelyek szinte teljes egészében elkötelezett a keresést.

A képesség, hogy tegyen lépéseket

Micsoda energia, Kimi Räikkönen! Veszel sok kezdeményezést, van annyi ereje a cselekvés, az építőipar és a harc! Te itt része a hódítók, hűséges és aggódik magabiztossággal. A vitalitás olyan, hogy lehet elérni a célokat, és engedje a kreativitás. Azonban, ha olyan büszke, makacs, és így, hogy nem tudja elviselni a legcsekélyebb bosszúság az utat: ha vitatott, akkor kapcsolja be az ellenkező irányba ügyként reakció. Szexuálisan, a mágnesesség és az energia csodákra.Nem bonyolult, és mindaddig, amíg az kissé hatalmaskodó természet tiszteletben tartják, és megadta esedékes csodálat, minden megy tökéletesen. Ön általában egy csomó önbizalmat, és hiszek benned. Ez a jellemző lehet felizgatni egy hős Hercules erejét és napenergia karizma.

Következtetés

Ez a szöveg csak egy részlet a Kimi Räikkönen portréját. Reméljük, hogy ez felkelti a kíváncsiságát, és hogy kérni fogja, hogy elmélyítse tudását az asztrológia, valamint, hogy látogassa meg, és használja a széles köru ingyenes alkalmazások www.astrotheme.com .
Asztrológiai tanulmányok leírják sok jellemvonások és néha mélyebben megértését személyiség. Kérjük, mindig szem előtt tartani, hogy az emberek folyamatosan fejlődnek, és hogy számos részén a pszichológiai struktúrák valószínűleg kifejezni később, miután átesett jelentős élet tapasztalatait. Érdemes elolvasni egy portré utólag annak felmérésére, hogy asztrológiai tartalmát. Az ezt a feltételt, akkor képes lesz arra, hogy teljes mértékben kihasználni az ilyen típusú tanulmány.
Az elemzés az asztrológiai portré áll megértésében négy különböző elemek kölcsönhatásban vannak egymással: 10 bolygók, 12 állatövi jelek, 12 ház, és az ún szempontok között, a bolygók (a 11 leggyakrabban használt szempontok a következők: kötőszó, ellenzék, szögletes , hármas, sextile, quincunx, félig sextile, szeszkvi-négyzet alakú, ötöd-és bi-ötödbe. Az első 5 szempontok felsorolt ​​nevezik fő szempontjaival).
Bolygók képviselik típusait emberi pszichológia: érzékenység, affektivitással, képesség, hogy vállalja, akaraterő, mentális folyamat, képességek, és az íz a kommunikáció stb, minden önálló jellegű aspektusát osztják here gyakorlati okokból. A tizenkét jelek alkotó tér, ahol bolygók lesz "szín", hogy úgy mondjam, ezek a tipológiák minden bolygó található sajátos jel. Ők majd gazdagítani a minőség az ilyen tipológiák, ahogy azt a bolygók. A Zodiac is osztva 12 asztrológiai házak. Ez logikus is, ha a születési idő ismert, mert pár percen belül, a tizenkét házak (beleértve az 1. egy, a Növekvő) jelentősen változik. Ezek megfelelnek tizenkét konkrét területei élet: külső viselkedés, anyagi, szociális és családi élet, kapcsolat, home, szerelmi élet, a napi munka, a partnerség, stb Minden bolygó található az adott házban majd cselekedni jelentése szerint az ház , a második szín ismét gazdagítja aktívan erőket, hogy a bolygók jelképezik. Végül, a kapcsolatok rendezésére közötti bolygók, ami 1/3 szerkezet, amely kiegészíti a bolygók "alapvető jelentése van. Egy sor régi szabályozás, amely kiállta a próbát a tapasztalat több mint száz év (bár az asztrológia az evolúcióban, csak megbízható elemeket integrálják a klasszikus tanulmányok), alkalmaznak szervezni az egész diagram egy hierarchia, és lehetővé teszi, hogy a személyiség kell értelmezni a szövegeket. A bolygók általában elemezte a Nap, a Hold, a Merkúr, a Vénusz, a Jupiter, a Szaturnusz, az Uránusz, a Neptunusz és a Plútó, ami 2 világítótestek (a Nap és a Hold) és 8 bolygók, összesen 10 bolygók. További másodlagos elemeket lehet figyelembe venni, mint például aszteroida Chiron, Vesta, Pallas, Ceres (különösen a Chiron, több jól ismert), a Lunar csomópontok, a Sötét Hold vagy Lilith, sőt egyéb szervek: az asztrológia a fegyelem mozogni. Asztrológiai tanulmányok, beleértve asztrológiai portré, kompatibilitás párok, prediktív munka, és horoszkópok fejlődni, és egyre pontosabb és mélyebb, mint az idő múlásával.
Pontosság : A hagyomány szerint, a bolygó közelében elején (ún. cuspide) a következő ház (kevesebb, mint 4 fok a növekvő és a Midheaven, és kevesebb mint 3 fokkal az összes többi ház) tartozik ebbe a házba: a szövegek figyelembe E szabály figyelembe ezt az interaktív Natal chart és minden asztrológiai program.
Figyelmeztetés : Annak érdekében, hogy félreértések elkerülése és az esetleges ellentmondások, szeretnénk felhívni a figyelmet arra a tényre, hogy ez a minta híresség nagyon teljes, és ezért is nem kívánatos emberek, hiszen minden kategóriát képviselik: mellett művészek, zenészek, politikusok, jogászok, hivatásos katonák, költők, írók, énekesek, felfedezők, tudósok, akadémikusok, egyházi személyiségek, szentek, filozófusok, bölcsek, asztrológusok, médiumok, sportolók, sakk bajnok, híres áldozatok, történelmi karakter, tagjai a királyi család, modellek, festők, szobrászok és képregény szerzők vagy más tényleges hírességek is vannak híres gyilkosok, zsarnokok és diktátorok, széria-gyilkosok, vagy más karakter, akinek a kép nagyon negatív, gyakran így van rendjén.
Az utóbbit illetően emlékeztetni kell arra, hogy még egy szörny, vagy legalábbis olyan személy, aki elkövetett gyűlöletes bűnök, néhány emberi tulajdonságok, gyakran észre az ő / neki bezár kísérete: ezek a részletekben érkeznek számítógépes programok mentes polemikus szándékok és úgy tűnik, túl lágy vagy engedékeny. A pozitív oldala az egyes személyiség szándékosan hangsúlyozta.Negatív oldalról törölték itt - ez nem azonos a mi átfogó jelentést eladása - mert ez árthat a családok ilyen emberek. Reméljük, hogy nem fog visszapattan az áldozatok oldalán.

Számmisztika: Születési Path of Kimi Räikkönen

Vallomások a számmisztika megtalálható a legtöbb ősi civilizációk, és azt mutatják, hogy a numerológia előre időpontot asztrológia. Ez a fegyelem tartja a nevet, a név és a születési dátum, és tulajdonít a jelentést betűjeleket szerint a számok jelképezik őket.
Az út az élet, amely a születési idejét, biztosítja jelzések, hogy milyen sors melyik hivatott tapasztalni. Ez az egyik a elemek kell számolni, együtt a kifejezés szám, az aktív szám, a meghittség szám, az eredmény szám, az örökletes szám, a domináns számok vagy a hiányzó számokat, vagy szintén a terület a kifejezés, stb


Ön Születési Path: 8

Your Life Path befolyásolja a 8-as számmal, Kimi, ami azt jelzi, hogy a sorsod függ pénzügyi sikereket, anyagi vállalkozások, és a hatalom megragadása. Ez egy út tele sikerek és kudarcok, szerencse és visszaírása a szerencse. Meg kell törekednie, hogy szabályozza a szomjúság az anyagi javak, és próbálja gyakorolni tolerancia. Nagy eredmények azonban lehetséges, ha úgy dönt, a karrier bármilyen kereskedelmi vagy üzleti. Így a tulajdonságok valószínűleg a legjobban kifejezni: a menedzsment képességek és átlag feletti kereskedelmi értelemben.Hagyományosan, a 8-as szám a becslések szerint előnyben anyagi és pénzügyi kérdésekben, mint a vagyonkezelés, a beruházások, a kereskedelmi tárgyalások, valamint a társadalmi hatalom. Mindezek az elemek a legnagyobb valószínűséggel található a központban az életed. A szomjúság a hatalomért, adunk némi balszerencse, jelenti az egyik legnagyobb akadály blokkolja az utat. Azonban a meghatározása, hozzáadjuk mély szellemében egyeztetés fordul a 8-as szám egy nagyon felelt meg, hogy a rendkívüli sikereket.

Kimi Räikkönen született jel alatt a Kecske, elem Earth

Kínai asztrológia hozzuk nekünk öröksége évszázados bölcsességet és arra hív minket, hogy dolgozzon ki egy tudatosság a mi belső potenciál. Úgy véljük, hogy a bölcs ember nem vonatkozik csillagok hatásoknak. Kell azonban, megszerezzék a világosság és a távolság, amely nélkül maradunk bezárva egy kérlelhetetlen sors.A legenda szerint a Circle of Animals, Buddha hívatta az állatok ajánlatot őket búcsú előtt elhagyta a világunkat. Csak 12 faj válaszol Buddha hívást. Ők alkotják a kínai Zodiac és szimbolizálja a 12 út a bölcsesség, hogy a még érvényes manapság.
Az ázsiai bölcs ember úgy véli, hogy az utat se nem jó, se nem rossz. Lehet és kell fejleszteni az egyén lehetőségeinek. Az első lépés az, hogy alaposan ismernie önmagát.
A természet nyugodt és érzékeny a harmóniát saját birodalmában, a szépség és a esztéticizmus. Te itt lelkes, és arra törekszenek, hogy az életed egy játékos, kifinomult és kényelmes dimenzió.
Így gondatlanság található among hibád: gyakorlati korlátok nincs különösebb jelentősége az Ön számára. Lehet egy kényelmes életet, de meg kell választani, hogy vegye körül magát személyek rendelkeznek a realitásérzék amit hiányoznak.
Ami azt illeti, szabály, hogy gyűlölni unalmas munkák, ismétlődő feladatok és a napi házimunkát. Te reagálnak monotónia bájjal és a fantázia. Nem kétséges, hogy kevés ember tud ellenállni a tagadhatatlan kecsesség, a hízelgés hangulatok és a szeszélyeit.
Ha sikerül is meghallgatta, és meg kell érteni. Van egy vitathatatlan lustaság benned: szeretné, hogy kerek problémákat ahelyett, hogy szembenézzen velük bátran és eltökélten.
Azonban ez a viszonylagos tunyaság előnyös Önnek sok esetben. Az erő a tehetetlenségi elv jól ismert. Ahogy telik az idő, akkor létre hírnevet, mint egy barátságos ember, persze meglehetősen kiszámíthatatlan, de olyan hangulatos. A kissé szeleburdi oldalán, és a laza viselkedést megbocsáttattak, míg más körülmények között lettek volna ítélve. Különben is, tudod, hogyan kell kovácsolni hatékonyan támogatja és kifogyhatatlan védelem.
Kínai asztrológia öt elemet, amelyek a továbbiakban ügynökök: Fa, Tűz, Föld, Fém és Víz.
Van egy mély affinitása az ügynök Földet. Kínában ez az elem megfelel a Szaturnusz bolygó, a sárga szín és az 5-ös szám.
Te itt reális, gyakran óvatos, és tervezze meg életét alaposan, nem bízva semmit a véletlenre és kezelési helyzetek pragmatikusan. Az objektivitás jelenít meg lehet, de akadályozza meg a lebukás a csapdákat és illúziókat. Ezért, ha egy nagyon megnyugtató, hogy a személy kísérete: ők könnyen hivatkozhat a realitásérzéke.
Távol legyen tőled, hogy érdeke díszes projektek vagy kimérák, hogy fellebbezést nyújthat egy jó sokan! Fontos, hogy te meg csak hang nézőpontok és irányok, valamint az elemek, amelyek hatékonynak bizonyultak.

Persze, még mindig kell mutatni egy kis fantázia: néhány tapintatlan kockázatok bizonyulhat, hogy fordítson le és esztelen ötletet, a triviális, mint lehet, lehet, hogy a tagadhatatlan kellemesség egy tompa és merev rutin. Ezután a súlyossága, amellyel kezelheti életed lehet, de gyümölcsöt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése