Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. április 19., péntek

VI. Rész - 1.) fejezet - Összegzés - 21. pont


21) Az Úr Buddha és Sri Joakim lélektani összefonódása (a kecske mint szimbólum)

Sziddharta Gautama Buddha névadó ünnepségén az áldozati állat a kecske volt és ezen az ünnepségen határozták meg Sziddharta horoszkópját is, melyet a dzsotis(ik) olvastak fel, de erre a felolvasásra nem került sor, ehelyett 4 örög bölcs, fölé hajolt és így állapították meg a következőket:

-          A Vénusz helyzete kedvező, mert a 9.-ik és a 10.-ik ház ígéretesnek látszik, igaz a Szaturnusszal konjunkcióban áll a telihold. Elméjének idő kell a teljes kibontakozáshoz.
-          Isten szemében a csillagászok a király fölött álltak, őket ksatriják kasztjának hívták. Brahmin(ok) kaszt volt(ak) a főpapok.

Vénusz

 Szaturnusz

Hold

Miután Szuddhodana végighallgatta a 3 dzsotisit, megkérdezte a 4.-iket is, hogy neki mi a meglátása Sziddhartával kapcsolatban. Az előző 3 azt mondta, amit Szuddhodana hallani szeretett volna azaz, hogy nagy és hatalmas király lesz belőle. A 4.-ik dzsotisi viszont ezt felelte a királynak: - A horoszkóp szerint a fiad nem lesz Szákja uralkodója, hanem a világ 4 sarka fölött uralkodik majd.

A kínai asztrológia szerint Sri Joakim állatövi jegye a kecske. A nyugati asztrológia szerint Sri Joakim mérleg jegyben született, melynek uralkodó bolygója a Vénusz. Sri Joakim asztrológiájában a Hold és a Szaturnusz konjunkcióban állt a szűz jegyében.

Sri Joakim asztrológiája:
Hold: Szűz 12’ 50”
Szaturnusz: Szűz 21’ 44”

2144+1250=3394, 2144-1250=894.

Sri Joakim bukósisakján ott szerepelt a 3-as szám 2009-ben a Forma 1-es visszavonulásának évében, a 4-es rajtszámú autót birtokolta. Továbbá Sri Joakim születési sorsszáma a 8.

2009 Olasz GP - Kimi Räikkönen - F2009

2009 Belga GP - Kimi Räikkönen - F2009 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése