Yli Jumala

The Book of the Sri Joakim, Sri Joakim Matias Gosvami Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha, Ja Jumaluus Ylin Henkilöt!

Kimi Räikkönen Transcendent full name: Sri Joakim Matias Gosvámi Gautama Räikkönen Náráyáná Buddha Supreme Personality of Godhead!

SRI JOAKIM MATIAS GÓSVÁMI GAUTAMA RäIKKÖNEN NÁRÁYÁNA BUDDHA IS LORD OF THE UNIVERSE!

Sziddharta Gautama Buddha, Sri Joakim Räikkönen Buddha és Perlita

Translate

2013. április 23., kedd

VI. Rész - 1.) fejezet - Összegzés - 11.-13. pontok


11) Sri Krsna leghíresebb és legismertebb palotája Dvarakában volt. Dvarakában Sri Krsna felesége Rukmini volt, miután Vidarbhából megszöktette, és nőül vette. Rukmini a szerencse Istennője a hindu vallás szerint. Sri Krsna Sri Joakimban megjelenve (alá szállva) felesége Rukmini lerövidített nevét vette fel, így vált Kimi-vé, a betűk megfelelő átrendezése és lerövidítése után. Rukmini nevéből az is meghatározható, hogy a családnévnek R betűvel kell kezdődnie.

Rukmini = Kimi

R = 1. betű                       K = 3. betű
U = 2. betű                       I = 7. betű
K = 3. betű                       M = 4. betű
M = 4. betű                       I = 5. betű
I = 5. betű
N = 6. betű                        3+7+4+5= 19
I = 7. betű

Sri Krsna hiteles és rejtett 9. renikarnáltja vagy avatára tehát Sri Joakim. Az egyes számot nem kell figyelembevenni, mert az magát Istent jelenti vagy szimbolizálja.

12)  Sri Krsnának 6 fő tulajdonsága volt, ami alapján vonzóvá vált.
a.       gazdagság
b.      hatalom
c.       hírnév
d.      szépség
e.       bölcsesség
f.       lemondás

Sri Joakim, amikor 2007-ben a 6-os rajtszámú autót birtokolta (továbbá 6 futamgyőzelmet, 6 pol pozíciót és 6 Fastes Lapot szerzett) immáron 3-ik alkalommal, ezért egy év alatt szert tett a fent említett tulajdonságokra vagy privilégiumokra. Sri Joakim 2007-ben úgyszintén 3.-ik alkalommal birtokolta a 6-os rajtszámú autót, mert ezt megelőzően már 2003-ban és 2004-ben is a 6-os rajtszámú autóval lépett pályára.

13)  Brahman az univerzum változatosságának és az élőlényeknek a teremtője. Ő maga a Visnu köldökéből kihajló lótuszvirágon született. Négy feje és négy karja van, a haja csimbókos. A kezeiben kanalat, egy korsó szent vizet, jogart, imafüzért és a Védák kötetét tartja, de láthatunk a kezében íjat, lótuszt vagy jogart is. Két keze néha védelmező és áldásosztó helyzetben van.

Sri Joakim 2009-ben a 4-es rajtszámú autót birtokolta és 2012-ben a Lotus F1 Team csapattal tért vissza a Forma 1-be, mint hiteles és rejtett Brahman (Iceman).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése